Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Duzenli yazamadigim icin menu Paylasmiyorum canim az da yesem duzenli beslenemiyorum nedense surekli kizimin pesindeyim ya da yer siliyom mutfak siliyom hic oturmuyom:KK37: senin menuleri okuyorum cok iyi gidiyosun:nazar:Harekette ediyosun zaten :emir_bebek:Emir saolsun kilo verirsin baya bu hizla. Ramazani bu sekilde degerlendirirsen hem saglikli olursun hem de hedef kilona ulasirsin bence.

Kızlar eşim dondurma almış ve yarın tartı günü oldugunu unutarak mgdeye indirdim bi güzel.Snrada 12 de bütün evi sildim.Eşim çarpılcan gece gece diyor:18:Ama gündüz ogluş zaten olmayan halimide tüketince gece yapabiliyorum.Şimdi ayaklarıma bakım kürü yapıyrm legende:KK1:Valla oglum oldu olalaı kaç işi birden yapmaya başladım.Nerdeyse ayaklarımla örgü örücem:KK9:Ama aynı kilo çıkıyorm nedense:44:Yarın erkenden tartılmayalım kızlar.Çünkü 3 te yiyip yatıyoz zaten.Öglen gibi trtılalım dimi ama:KK34:

SAHUR MENÜM:

1.5 dl. ekmek
4 zeytin
3dl. kaşar
1 domates
1 salata
1 biber
2 ısırık kek
4 kepekli burtçak bisküvi
yeşilçay:KK42:

KİLO BİLDİRİMİ

Başlangıç:63
Geçen hafta:54.5
Bu hafta:53.8
Gelen:yok
Giden:700 :KK52::KK76:
Hedef:KK52:10:

Kızlar bu kadar gitmesine hem çok şaşarıdm hemde çok sevidnim.Ama üzüldügüm şey kimsenin menü paylaşmaması ve burayı boşlayıp kilo bildirimi bile yapmayışı:KK20::KK5:Hadi toparlanın hemen koyveriyosunuz:KK20:Eskiden cuma günleri heyecanla pc açıp kiim ne kadr vermiş die merak ederdim.Sizdeki bu heyecan bitti mi yoksa:44::KK5:

Kızlar bu kadar gitmesine hem çok şaşarıdm hemde çok sevidnim.Ama üzüldügüm şey kimsenin menü paylaşmaması ve burayı boşlayıp kilo bildirimi bile yapmayışı:KK20::KK5:Hadi toparlanın hemen koyveriyosunuz:KK20:Eskiden cuma günleri heyecanla pc açıp kiim ne kadr vermiş die merak ederdim.Sizdeki bu heyecan bitti mi yoksa:44::KK5:

Ebrucm öncelikle cok sevindim kilo vermene 700 gr iyi bu menulere ve senin kosturmana 1.500 bile gitse sasirmazdim inan.Sitem etmekte haklisin canim ben de eskiden sabahinkorunde tartilir hemen tlf bakardim kim ne vermis diye simdiyse dun yarin kilo bildirimi yazmana ragmen siteye girip senin bildirimini okuyunca aaa kilo bildirimi vardi bugun diyorum:KK53:kendi adima cvp vercek olursam da bazen keske hedefe ulasmasaydim diyorum bi turlu toparlanamadim tam ramazan geldi mecbur gunduz tutcam bogazimi alisirim diyodum 2 gun tuttum regl oldum bugun bitiyor nasipse yarin baslicam tekrar daha iyi bi yandan basta olmak sonuna kadar gotururum ins bak mesela bugun yedigim nescafe benimo halley 2 tane serbetli tatli bana hic uymayan bi beslenme demi ayni eski osge gibi :KK5:Ne zaman duzelirim aldigim 36 38 beden pantolanlara sigmadigim zaman offf yol yakinken don iste demi yokk illa bi uzulcem iste boyle hergun mutlaka asagiya inip abur cubur aliyorum aksamlari da dondurma tabi yesilcay bile istemiyo canim :KK53::KK53::KK53:Ki ben icmesem eksikligini hissderdim hemen krizim tutardi dusun yani hep o cikolatalar yuzunden esir aldilar tekrar beni pis katkili sagliksiz sisko yapan cikolar:KK47:

Son düzenleme:
kilo bildirimim
geçen hafta 60.4
bu hafta dün düz 60.0 çıkmıştım ama bugün 60.1 neyse buna da şükür demekten başka bişi diyemiycem he bu arda ben 2 gündür şekersiz ve süt ve süttozsuz nescafe içmeye başladım yani kola ve asitli şeylerden sonra sıfır şekker kullanmaya karar verdim ama ramazan diye böyle hafif sütlü tatlılar yapıyoruz 1 er kase ondan yiyorum sadecee .... dün gelen misafirlerim serap sen çok vermişsin kilo dediler :KK9::KK9:
hedef 55

Ebrucm öncelikle cok sevindim kilo vermene 700 gr iyi bu menulere ve senin kosturmana 1.500 bile gitse sasirmazdim inan.Sitem etmekte haklisin canim ben de eskiden sabahinkorunde tartilir hemen tlf bakardim kim ne vermis diye simdiyse dun yarin kilo bildirimi yazmana ragmen siteye girip senin bildirimini okuyunca aaa kilo bildirimi vardi bugun diyorum:KK53:kendi adima cvp vercek olursam da bazen keske hedefe ulasmasaydim diyorum bi turlu toparlanamadim tam ramazan geldi mecbur gunduz tutcam bogazimi alisirim diyodum 2 gun tuttum regl oldum bugun bitiyor nasipse yarin baslicam tekrar daha iyi bi yandan basta olmak sonuna kadar gotururum ins bak mesela bugun yedigim nescafe benimo halley 2 tane serbetli tatli bana hic uymayan bi beslenme demi ayni eski osge gibi :KK5:Ne zaman duzelirim aldigim 36 38 beden pantolanlara sigmadigim zaman offf yol yakinken don iste demi yokk illa bi uzulcem iste boyle hergun mutlaka asagiya inip abur cubur aliyorum aksamlari da dondurma tabi yesilcay bile istemiyo canim :KK53::KK53::KK53:Ki ben icmesem eksikligini hissderdim hemen krizim tutardi dusun yani hep o cikolatalar yuzunden esir aldilar tekrar beni pis katkili sagliksiz sisko yapan cikolar:KK47:
Çocuklardan desem başladıgımızdan beri çocukluyuz koşturmacadayız.Onları bahane ediyorz bazen canım.Evet sen yeşilçaysız ve yulaflısız menü çıkrmazdın.Ama baya bi tatlıya düşmüşsün.Gerçi bende oruçluyum die mi bilmiyorum ama her akşam mutlaka bi çeşit tatlı yiyorum.Kaynanama geldim az önce hemen bi kek çırptım.Dedim akşama çayın yanına yeriz.Kaynanamda o tatlı sayılmaz alırım ben sana istedigin şerbetli bi tatlı dedi:18:Oruçluyken en çok buz gibi kola ve şerbetli tatlının haylini kuruyorum nedense:KK37:Neyse seni tekrar bedenen degil ruhen aramıza bekliyoruz:KK1::KK19::KK54:
kilo bildirimim
geçen hafta 60.4
bu hafta dün düz 60.0 çıkmıştım ama bugün 60.1 neyse buna da şükür demekten başka bişi diyemiycem he bu arda ben 2 gündür şekersiz ve süt ve süttozsuz nescafe içmeye başladım yani kola ve asitli şeylerden sonra sıfır şekker kullanmaya karar verdim ama ramazan diye böyle hafif sütlü tatlılar yapıyoruz 1 er kase ondan yiyorum sadecee .... dün gelen misafirlerim serap sen çok vermişsin kilo dediler :KK9::KK9:
hedef 55

Ohh ne güzel şeker tarih olmuş.Kilo verdiginin farkedilmesi insanı motive ediyor.Sütlü tatlı tercih etmende çok iyi keşke bende şerbetli tatlılardan vazgeçebilsem:KK19:400 gr gitmiş verememekten iyidr.Az gitsin ama kalıcı gitsin önemli olan bu zuuzuuumm:KK34:

slm kızlarr.. :KK71:
keyifler nasıl bakalıımm..
EBRUŞŞUUMM menülerin harika gerçekten böle devam edersen bayrama kadar en çıtır hatun sen olacaksıınn :KK9:
700 gram vermende bunu kanıtlıyo zatenn..

ÖSGEE kilo bildirimi yapılmamışşş :KK20: dikkat de edilmiyo artıkk.. sen kal şişko şişko biz çıtır olalım sende çatlaaaaa:KK35:

ZUZUU 400 400 dür valla hiç yoktan iyidir.. ama farkedilmek gerçekten inanılmaz güzelmiş yaa. bu hazzıhiç bi tatlıya değişmemm :KK8:

bana gelincee ben kilo verememişim bu hafta yaa :KK43:(
ayın 12 sinde 57,240 mışım
bugün yani 27 sindee 57.140 :KK43:
gide gide 100 gram gtmiş.. dikkat de ediyorum ama neden böle oldu anlamadım :KK43:
(millete at tut kendim 100 gram vermişim :KK1::KK1:)

ayrıca dün geceki iftar menüm de şöyle bayaanlarr

1 tabak şehrihe çorbası
1 tabak barbun yemeği
1 dlm ekmeğin kenarının çeyreği :KK1:
bi kaç kaçık pilav
üstüne bi tabak pudng :KK17:

yarım lt suu

sahurda ne yedim hatrlamıyom uyku sersemine yalan yanlış yazcama hiç yazmıyyıımm :)) :KK31:

hadiiiiiiiii kızlarr canlandırım buraaaayıııııı..
birbirimiz olmazsa kilo vermelerde dururrr.. ben buraya girmeynce veremyyoorumm..:KK19:
hadi geliinn..
sahraa nerde bu arada kayınvaldesi nasıl acaba haberi olan var mıı ?

kızlarr az önceki sahur menüüm

1.5 dilim pide içinde sucuk vardıı
1 bardak şeftali suyu
domates
azcık peynir
2 zeytin

hadiiiiiiiii kızlarr canlandırım buraaaayıııııı..
birbirimiz olmazsa kilo vermelerde dururrr.. ben buraya girmeynce veremyyoorumm..:KK19:
hadi geliinn..
sahraa nerde bu arada kayınvaldesi nasıl acaba haberi olan var mıı ?

kızlarr az önceki sahur menüüm

1.5 dilim pide içinde sucuk vardıı
1 bardak şeftali suyu
domates
azcık peynir
2 zeytin

slm kızlarr.. :KK71:
keyifler nasıl bakalıımm..
EBRUŞŞUUMM menülerin harika gerçekten böle devam edersen bayrama kadar en çıtır hatun sen olacaksıınn :KK9:
700 gram vermende bunu kanıtlıyo zatenn..

ÖSGEE kilo bildirimi yapılmamışşş :KK20: dikkat de edilmiyo artıkk.. sen kal şişko şişko biz çıtır olalım sende çatlaaaaa:KK35:

ZUZUU 400 400 dür valla hiç yoktan iyidir.. ama farkedilmek gerçekten inanılmaz güzelmiş yaa. bu hazzıhiç bi tatlıya değişmemm :KK8:

bana gelincee ben kilo verememişim bu hafta yaa :KK43:(
ayın 12 sinde 57,240 mışım
bugün yani 27 sindee 57.140 :KK43:
gide gide 100 gram gtmiş.. dikkat de ediyorum ama neden böle oldu anlamadım :KK43:
(millete at tut kendim 100 gram vermişim :KK1::KK1:)

ayrıca dün geceki iftar menüm de şöyle bayaanlarr

1 tabak şehrihe çorbası
1 tabak barbun yemeği
1 dlm ekmeğin kenarının çeyreği :KK1:
bi kaç kaçık pilav
üstüne bi tabak pudng :KK17:

yarım lt suu

sahurda ne yedim hatrlamıyom uyku sersemine yalan yanlış yazcama hiç yazmıyyıımm :)) :KK31:

Menülerin gayet iyi canım:KK34:Nie 100 gr verdin acaba:44:Evet buraya daha sık girip motive olalım arkidişler:13:Bayramda 52 yi görürmüyüm acep:KK16:Bayramın 2. günü dogum günüm ne güzel bi hediye olur 52 bana:KK76::KK12:

gerçekteenn ii miii =)))
uzun zamn sonra bunlartı duymak güseell =)):KK8:
sende çok iyi gidiyosun ama kesn bayramda hem bayram hediyesi hem doğum günü hediyesi olarak 52 yi görürsün tartıda..
ama bnce vucut az yediği için depo yapıyo. gerçi yürüyüşde yapıyoruz ama 100 gram çok az gitmiş kaç zamandır 57 deyiimm :S
bide istediğim kadar zayıflıyayım bel bölgem gitmiyo gitmiyo gitmiyoooo :KK47:

İFTAR MENÜM:kaynanamdaydım yine:KK24:

1 kepçe yogurt çorbası
1 avuç minik minik soslu tavuk
1 kase mantı
1 bardak kola

bahçede çay ve 1dl. yaptıgım kekten yedim ve yine 1 avuç çekirdke çıtladım.Mgdem bulanmasına ragmen sıcak çekirdegi herkes çıtlarken bahçede yere tükürüyosn felan:KK1: güzel oluyor:KK9:Dayanamayıp yine çıtladım ve yine migdem bulandı:KK25:Şu kör bogazım yüzünden:KK47:

SAHUR MENÜM:

1dl. ekmek
1 tabak dolusu çorba
1 salata
1 biber
2 kaşık yogurt

Şimdide yeşilçay içiyorum ve 2 ısırık kek:KK17:

Spor:1 saat yürüdüm bugün bacaklarımın içi sızlıyor hala:KK37:
mekik aletiyle 150 tam mekik çektim:KK8:
ogluşun peşinde çıkmaz sokakta tüm gün bi o tarafa bi bu tarafa 2 tane köpegimizle peşinde koşturmacalarımı saymıyorum:KK36:

güsel miş ebruşuumm..
sahuru da hafif kapatmışssıın.
sporlar desen harika özellikle mekikk..:KK8:
bnmde acayip ihtiyacım var mekiğe ama hiç çekmiyooruumm zor geliyoo..
bide bende 1 avuç çekirdek bi tane max yediimm 2 bardakda ş.siz çayy tabii :) unutmuşum onlarıı ..
taksit taksit oldu biraz ama kusuruma bakmayın artıkkk..

güsel miş ebruşuumm..
sahuru da hafif kapatmışssıın.
sporlar desen harika özellikle mekikk..:KK8:
bnmde acayip ihtiyacım var mekiğe ama hiç çekmiyooruumm zor geliyoo..
bide bende 1 avuç çekirdek bi tane max yediimm 2 bardakda ş.siz çayy tabii :) unutmuşum onlarıı ..
taksit taksit oldu biraz ama kusuruma bakmayın artıkkk..

Bende yarım mekik çekebiliyordum.Kaynanam saolsun mekik aletini verdi.Kolaylıkla tam mekik çekiyorum.Sende koltuga ayakalrını kaldırıp yarım mekik çek sabah akşam 50 şer tane.

Bende yarım mekik çekebiliyordum.Kaynanam saolsun mekik aletini verdi.Kolaylıkla tam mekik çekiyorum.Sende koltuga ayakalrını kaldırıp yarım mekik çek sabah akşam 50 şer tane.

sanırım çekmem lazım o kadar diyet boşa giedecek yoksa ..
bel ve karından incelmek istiyorum çünküü.. arada biberiye yağı sürüp streçle sarıyorum ama aradaa:)

sanırım çekmem lazım o kadar diyet boşa giedecek yoksa ..
bel ve karından incelmek istiyorum çünküü.. arada biberiye yağı sürüp streçle sarıyorum ama aradaa:)

Kür bölümünde okumuştum biberiye yagını.Ama denemeye fırsatım olmdı.Titreşim kemeri almıştım yeni evlendigimde ve tabii kide o anki merakla 2-3 kere kullanıp rafa kaldırmıştım.Geçen gün bulup çıkardım.Ama emzirdigim için bi zararı olup olmadını bilemedigim için kullanmadım.Ama netten araştıraym.Akşamları zararı yoksa kullanıcam 2 defa 10 ar dk.

X