Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Off ya yukarda bisküvi üzerine çokokrem sürmüşler yiyolardı.Canım çekti ve 1 tane yedim:KK17:Eşiminde çekmiş ve bisküvi ve çokokrem almış gelmiş:KK5:Hadi yiyelim dio:KK36:Kimsecikler yok yine.Özgecim biz daimi olduk sanırım.Eski kalabalık günleri çok özledim:KK43:

Ebrucm arada olur kendini bu kadar uzme onemli olan genel de nasil beslendigin ama suan da haklisin ben de oyleydim hedefe ulasana kadar yemek istemiyo insan. Ben de cok ozluyorum o gunleri sizin korkunuza bisi yiyemiyodum resmen suanda da ebru ne yazmis ne yemis oglusla ne yapmis bakayim diye giriyorum foruma:KK1:Bi ark dertlesip sohbet eder gibi gunumuzu anlatiyoruz birbirimize

İyi sevindim canim ben de havuza gittim bugun fena yoruldum tam geldim kizimi uyutup uyucam esim aradi herkes abimlerde bizde bi gidelim yarim saat ugrayalim simdi geldim kizim aninda uyudu kaldi ben de birazdan uyucam sen nasilsin canim
Cokseymiistedim bu ne tempo yaaa ben hemen evimi duzenimi ozluyom ordan oraya mecburi heralde Allah yardimcin olsun canim

aslında ben de çok özlerim evimi düzenimi. şimdi evde halılarım yok. yıkamaya yolladım. kardeşim de ev aldı. taşındı. gidemedim. tatilden hemen sonra gidelim de dedik. gelince düzenimizi tutarız. ben oralardayken de temizliğim yapılacak. duvarlar falan. şimdi evdeyim yarın öğlene yola çıkacağız tekrar.

İYİ GECELER. ♥ ♥ MUTLU DÜŞLER. ♥
Kalbinizin ışığı
Gecenizin karanlığını bastırsın
Rüyalarınız mutluluk yağmurlarında geçsin
Geceniz mutlu
Kalbiniz huzur dolu olsun
║║╔═╦╦╦═╗♥♥
║╚╣║║║║╩╣ (¯`v´¯)
╚═╩═╩═╩ƸӜ `•.¸.• ♥♥

Eki Görüntüle 467467

ben geldim kızlar bi kaç günlüğüne kumlaya gtimiştik kayınvalidemlerle o kadar yememe rağmen sadece 300 gram almışım sevindirik oldum bu sabah bugünden itibaren iftarda ve sahurda yediklerimizide yazalım bende tutucam bu sene inşallah nasılsa sadece geceleri emiyo beni berkay o yüzden zorluk çekmiycem 2 hafta içinde sizce 5 kilo kadar verebilirmiyim ki ? 2 hafta sonra tatile çıkıyoruz yeni bikini aldım çok hoş çokk yakıştı eşim çok zayıfladın diyo:)):KK1:

Off ya yukarda bisküvi üzerine çokokrem sürmüşler yiyolardı.Canım çekti ve 1 tane yedim:KK17:Eşiminde çekmiş ve bisküvi ve çokokrem almış gelmiş:KK5:Hadi yiyelim dio:KK36:Kimsecikler yok yine.Özgecim biz daimi olduk sanırım.Eski kalabalık günleri çok özledim:KK43:

ya bi taneden ne olacak ebrucum okadar kilo verdin hiçmi kaçamak yapmadın üzme kendini artık sen hedefine yakınsın arada olur koca bir kuzu yemedinya.. alt ıüstü bir tane biskuvi...

ben geldim kızlar bi kaç günlüğüne kumlaya gtimiştik kayınvalidemlerle o kadar yememe rağmen sadece 300 gram almışım sevindirik oldum bu sabah bugünden itibaren iftarda ve sahurda yediklerimizide yazalım bende tutucam bu sene inşallah nasılsa sadece geceleri emiyo beni berkay o yüzden zorluk çekmiycem 2 hafta içinde sizce 5 kilo kadar verebilirmiyim ki ? 2 hafta sonra tatile çıkıyoruz yeni bikini aldım çok hoş çokk yakıştı eşim çok zayıfladın diyo:)):KK1:

eminim yakışmıştır...

ya evet ramazanda yazalım menülerimizi hatlatımızı görmek adına..
5 kilo zorda 1-2 versen Allah kerim dersin :))
bende bayram sonrası gidicem 63 üm 58 olsam diyorum ama nası olcak bilmiyorum ramazanda kilo vermek olurmu işallah olur...

aslında ben de çok özlerim evimi düzenimi. şimdi evde halılarım yok. yıkamaya yolladım. kardeşim de ev aldı. taşındı. gidemedim. tatilden hemen sonra gidelim de dedik. gelince düzenimizi tutarız. ben oralardayken de temizliğim yapılacak. duvarlar falan. şimdi evdeyim yarın öğlene yola çıkacağız tekrar.
Ayy ne guzel eve bi gelcen tertemiz olmus.o zaman icin rahat bol bol gez iste yoruldun dinlenmek hakkin
Hosgeldin canim ben kilo vercegimi hic sanmiyorum ramazanda ama dikkatli gidilirse pekala verilebilir.oglusun sadece gece emmesi
Ne guzel bizim doktorda sadece gece emcek artik dedi ama nerde sabah ogle gece uyurken emerek uyuyo gunde abartisiz 10 defa emiyo ve bu yuzden yemek az yiyo sen nasil biraktirdin gunduzu ya anlatabilir misin
Bikini icin de emeklerinin karsiligini almissin ne guzel canim gule gule giy.:KK12:

Ayy ne guzel eve bi gelcen tertemiz olmus.o zaman icin rahat bol bol gez iste yoruldun dinlenmek hakkin

bu sabah tartıldım ve ben otelde inanılmaz ama gerçek kilo almışım. 600 gram. ilk iki gün karnım ağrıyordu. salatalık domates yedim resmen. dün biraz tatlı ve pide yemiştim otelde. bugün tekrar yolcuyuz diye akşam evde yemek yoktu. eşim pizza yaptırmış. ama bir dilim yedim. bunlar mı fazla çıkardı ki beni. neyse ben üzülmüyorum artık. ben 63-64 olmayı kabullendim artık. burada da sizi sevdiğim için varım. diyet falan yapmıyorum. veremiyorum işte ben. olmuyor. vücudum inat ediyor. bu süreçteki en büyük karım sigaradan kurtulmuş olmam.
özgecim süper olacak. eve geleceğim, duvarlarım, camlarım, kapılarım tertemiz. hafta sonu da kapadokya yapıcaz inşallah. yıl boyu çok çalıştım. biraz gezeyim de atayım yorgunluğumu. ama inanır mısınız telefonum hiç susmuyor. .........hanım bilmem neyi mail atar mısınız, bilmem kim sizle görüşmek istiyor, amannn ya...

bu sabah tartıldım ve ben otelde inanılmaz ama gerçek kilo almışım. 600 gram. ilk iki gün karnım ağrıyordu. salatalık domates yedim resmen. dün biraz tatlı ve pide yemiştim otelde. bugün tekrar yolcuyuz diye akşam evde yemek yoktu. eşim pizza yaptırmış. ama bir dilim yedim. bunlar mı fazla çıkardı ki beni. neyse ben üzülmüyorum artık. ben 63-64 olmayı kabullendim artık. burada da sizi sevdiğim için varım. diyet falan yapmıyorum. veremiyorum işte ben. olmuyor. vücudum inat ediyor. bu süreçteki en büyük karım sigaradan kurtulmuş olmam.
özgecim süper olacak. eve geleceğim, duvarlarım, camlarım, kapılarım tertemiz. hafta sonu da kapadokya yapıcaz inşallah. yıl boyu çok çalıştım. biraz gezeyim de atayım yorgunluğumu. ama inanır mısınız telefonum hiç susmuyor. .........hanım bilmem neyi mail atar mısınız, bilmem kim sizle görüşmek istiyor, amannn ya...

Bence oluruna birak derim olculu yemeye yedigin saate dikkat et ama cok takilma derim kilo alma verme stresini at ustunden bi sure sonra istersen diyetisyene beslenme uzmanina gidip yememene ragmen neden kilo veremedigini ogrenirsin
Eve gelince super otesi valla aklin evde yapilcak islerde olmucak ne guzel. Gez tabi cok yoruldun calistin ne guzel valla bizim de oyle tatilde esimin tlf hic susmadi sarj dayanmadi resmen esim de bi birakin kafami bosaltmaya tatile ciktim bi izin verin diyodu arayanlara:KK1:

Hosgeldin canim ben kilo vercegimi hic sanmiyorum ramazanda ama dikkatli gidilirse pekala verilebilir.oglusun sadece gece emmesi
Ne guzel bizim doktorda sadece gece emcek artik dedi ama nerde sabah ogle gece uyurken emerek uyuyo gunde abartisiz 10 defa emiyo ve bu yuzden yemek az yiyo sen nasil biraktirdin gunduzu ya anlatabilir misin
Bikini icin de emeklerinin karsiligini almissin ne guzel canim gule gule giy.:KK12:

özgecim gündüzleri kesmedim ben kesmek te istemiyorum aslında emiyo gündüzleride 7-8 defa ama en fazla 15 ser dakka falan yani vermeseme gündüz hiç aramıycak beni verirsem emiyo gene enerjime bakarım gündüz veriyosam enerjim tükenmiyorsa devam ederim yine gündüzleri...

ÇOKŞEYMİİSTEDİM ,teli sessize al kafanı dinle stresini at ve enerjini topla:KK76:
ÖZGE ,emirde hep oyun oynuyo sanki sürekli memede.Bu yüzden yemiyor.Ramazanda ee malum aç olucaz ve gögüsler dolu olmycak bu yüzden belki daha fazla yemege düşer inş.
ZUZUUU,hoşgeldin canım benim resimleri göremedin ama:KK50:Bikini heee waw ne cesaret ki demkki göbüş gitmiş anlaşılan:KK12:

Akşama kaynanamın bahçeydeyiz.Elticik bohça getirecek:KK33:Tatlı yaptım.Nişan cd sini ekrana yansıtacaklar izleycez bakalm nasıl çıkmışım.Emirle tüm gün pilim bitiyor ama büyüdükçe beni dinliyor kuzucum:KK16:

ÇOKŞEYMİİSTEDİM ,teli sessize al kafanı dinle stresini at ve enerjini topla:KK76:
ÖZGE ,emirde hep oyun oynuyo sanki sürekli memede.Bu yüzden yemiyor.Ramazanda ee malum aç olucaz ve gögüsler dolu olmycak bu yüzden belki daha fazla yemege düşer inş.
ZUZUUU,hoşgeldin canım benim resimleri göremedin ama:KK50:Bikini heee waw ne cesaret ki demkki göbüş gitmiş anlaşılan:KK12:

Akşama kaynanamın bahçeydeyiz.Elticik bohça getirecek:KK33:Tatlı yaptım.Nişan cd sini ekrana yansıtacaklar izleycez bakalm nasıl çıkmışım.Emirle tüm gün pilim bitiyor ama büyüdükçe beni dinliyor kuzucum:KK16:

ebrucum resimlerini gördüm dün gece çok hoş olmuşsun maşallah kilolu hallerine baktımda her halin bi başka güzel ama şimdiki halin daha bi güzel maşallah emirde büyümüş boy attmış sankibüyüyo tosbikler:):KK1::KK1::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

özgecim gündüzleri kesmedim ben kesmek te istemiyorum aslında emiyo gündüzleride 7-8 defa ama en fazla 15 ser dakka falan yani vermeseme gündüz hiç aramıycak beni verirsem emiyo gene enerjime bakarım gündüz veriyosam enerjim tükenmiyorsa devam ederim yine gündüzleri...

Anladim canim gerci kizim da yememekte hakli tek disi patlamisti simdi 3 tane arka arkaya patlatti cok huysuzlasti geccek bugunler de yapacak bisi yok

bende bugün sabah çıktım tartıya regl bitti diye,,1haftadır tartılmadım hiç merak ettim bide ne göriyim,,57.0:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ama gözlerime inanamadım olamazdı böyle bişey 1haftada 5kilo vermem imkansızdı ama nasıl bi mutlu oldum anlatamam,,bidaha çıktım 62.9geldim:KK19::KK19::KK37::KK47::KK47:zaten en ufak bi düzenim yokki beslenmemde,57ye inmem olanaksızdı inanmamıştm zaten,,demekki tartıda ben gibi kafayı yemeğe başladı:KK60::KK60:

EBRUŞŞUUMM ben göremedim resimlerini çok üzüldüm yaa..ama okuduklarıma göre baya vermişsin 80 küsürden 50 lere vay canına . .. . :KK53::KK53: tebrik ediyorum vallaaa.:KK9::KK9: hep böyle devam et inşş:KK16:
ben buraya çok sık giremiyorum belki ama toparlandım çok yemiyorum artık.
herkes zayıfladın mı sen falan diyo nasıl mutlu oluyorum anlatamamm.. hocalarım bile soruyo bende nasıl zayıfladığımı anlatıyoruum onalra :KK1:
bugünde bi hemşire ddi hemen eveeeettt =)) yaptım 32 diş sırıttım kadına =)
hata salı günü tartıldım 57.240 çıktım yani kilo almamış 520 gram galiba vermişim tabi 1 haftada değil de önemli olan almamış olmammm..:KK8:

bakalım Allah izin verirse yarın oruçlu olucam (inş dayanabilirim 14 saat) akşamları da az yersem ramazan ayında 55 leri görebiliyorum diye umut ediyorum..:KK31:

ayrıca şimdiden herkese hayırlı ramazanlar diliyorum umarım hakkıyla tutarız oruçlarımızı..

hadi bakalım hanımlar ilk sahur menüsü benden gelsin bakalım gecen sene bebişim küçüktü hiç tutamaıştım ama bu sene tutucam allah izin verirse 1 saat öncesinde 1 fincan süt ve içine azcıcık arı poleni koydum sütü çoğaltıyo habeirniz olsun kızlar arkasından koca bi bardak ayran
birazdan yiyeceklerim
2 dilim tava böreği kaynanam yaptı
domates salatalık 1kk kaşar
çay arkasından yeşilçay ve bol su içerim inşallah ramazan ayın hepimiz sağlıkla kilo verir veremesekte yediklerimize dikkat edelim oda yeter allahım şimdiden tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah bu sıcakta oruçlu oruçlu çalışanlarada güç kuvvet ve bol ol sabır versin inşallah aminnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

ben banyomu yaptım yumurtamı kaynattım geldim buraya,,neyse gidip hazırlık yapıyımda alıp getireyim buraya,,eğer geç yersem hemen yatıp sindirilmesini gecikmesinin istemiyorum,,yiyip yatmak çok fena olucak ama en azından 1saat zaman veriyim vücuda sindirsin:KK53:yanında peynir zeytin 2d.ekmek tereyağı sürmeden yiyemem,,bide çay içtimmi yeter bana,evde yalnızım bebişlerim uyudu,eşcazım işte sabah 9da gelcek sahuru orda yapcak,,bakalım herkezin ramazanı mübarek olsun,oruçlarımızı kabul etsin rabbim..

Son düzenleme:
SAHUR MENÜM:

2 kepçe çorba
1.5 dl.ekmek
yogurtlu biber(3 biber,3 kaşık light yogurt az yag ile)
1 armut

Yeşilçay içip içememkte hala kararsızım:44:

Günaydın Kızlar,

Ramazan ayınız mubarek olsun allah tüm dileklerinizi kabul etsin hem cuma hem ramazanın ilk günü doble bir gün..
Allah çocuklarımızı hertürlü kazadan beladan korusun hayırlı insanlarla karşılaştırsın... :KK16: :KK16: :KK16:

Bende oruçluyum Allah kabul ederse saatimi kurdum ancak çalmamış :KK50: bir uyandım saat 05,30 :KK53: şok tabi...

artık napalım işin kötü yanı ben dün en son öğlen yemek yedim akşam 18:00 gib bir ayran içtim okadar
şimdilik iyyim 12 saat kalmış heralde bugun biter :44:
dünkü öğlen menüm

2 dl light ekmek
taze fasulye
salata
2 parça karpuz

akşam üstü 1 ayran

33 saat sürecek bugun orucum...

buarada ilk kilo bildirimimi ben yapayım

başlangıç 65,2 :KK53:
geçen hafta 63,8
bu hafta 63,1