Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bu önemli ya ben bimde olan standart markasına bakmadan aldım gittii

söz yarın hiç şeker atmıcam hiç bişeyime bi deneyim yani ne var ölmem ya..alışırım elbet..parmağımı koyar karıştırırım tatlanır zaten o vakit:)ince olmayı şekerli çay kahveden daha çok istiyorum bennn

:KK9::KK9:işte bu:KK48:ya bide eğer zaten yeşil çay veya başka bitki çayı içersen şekersiz daha kolay içersin ,,ben siyah çayı ekersiz asla içemem..şeker yoksa çayda yok derim..ama bitki çaylarına çok kolay alıştım şekersiz içmeye..şifa niyetine hooop hüpletiyorum..:nazar:çünkü biliyorumki onlarda zayıflmama çok yardımcı ama şekerli içildiğinde zarardan başka bi işe yaramadığı için niye içiyim dimi şekerli...:KK37:
yaş kaç sorması ayıp:KK76:

:KK9::KK9:işte bu:KK48:ya bide eğer zaten yeşil çay veya başka bitki çayı içersen şekersiz daha kolay içersin ,,ben siyah çayı ekersiz asla içemem..şeker yoksa çayda yok derim..ama bitki çaylarına çok kolay alıştım şekersiz içmeye..şifa niyetine hooop hüpletiyorum..:nazar:çünkü biliyorumki onlarda zayıflmama çok yardımcı ama şekerli içildiğinde zarardan başka bi işe yaramadığı için niye içiyim dimi şekerli...:KK37:
yaş kaç sorması ayıp:KK76:

slm tebrik ederim seni.dogumdan sonramı başladın rejime

onu bende farkettim siyahçayda eziyetde nesela biberiye şekersiz çok daha güzel bi tostla çok hoş oluyor şekerli içtiğim çaydan daha fazla zevk aldım şekersiz biberiyeden

bu önemli ya ben bimde olan standart markasına bakmadan aldım gittii
ne markası sirkeninmi,toz şekerinmii:KK1::KK17:sirkeninse kemal kükrer içenler var,,cam şişede olcak bide ben öyle aldıydım ilk sallayınca toru oluşuyodu içinde sanırım içime sinmedide başka aldım,,bunun tadı farkediliyo kokuyo..ama o ilk aldığım tortulu şey çok güzeldi,,bide toru oluşması lazımmış orjinal sirkelerde,,oyüzden ben bunu boşa içiyorum sanki,,çünkü sallayınca sırf su gibi hiç bi tortu yok:KK50::44:
slm tebrik ederim seni.dogumdan sonramı başladın rejime

evet canım 2. bebişim doğduktan sonrada devamlı yedim süt olsun diye diye en çok hatayıda gece gece abur cubur tatlı yiyerek yapmışım..en son bi baktım tartıda 80i gördüm yani dank dedi,araştırdım falan filan her zararlı şeyden uzak dura dura bugünlere geldim 4 aydır herşeyi doyasıya serbest yiyodum sabit kaldım korudum hatta grmlarlada olsa verdim..ama eşimle iddaya girdik geçen hafta 57 ol şöyle böyle dedi,,giriştik bakalım tekrar dikkat etmeye başladım..bebeğim 5-6 aylıkken başladım sağlıklı beslenmeye diyim..sütüm azalmıştı zaten sonrada 7-8 aylıkken tamamen bıraktı:KK50:ama sağlıklılar maşallah en önemlisi o şimdi:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

mrb çıtırcık ve çıtır olmaya çalışan hanımlar..dün giremedim..bugünkü menümü yazayım..

sabah:aç karna 1 bardak su..şu sirke olayına giremedim bi türlü..1 kase yarım yağlı sütle müsli yedim

ara: 1 elma yarım muz 4 5 tane beyaz leblebi

öğlen:1 kase çorba 3 4 köfte büyüklüğünde haşlanmış yağsız tavuk göğsü 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara:1 fincan türk kahvesi şeker attım çünkü misafirime yaptım..1 avuç fındık badem üzüm karışımı kuruyemiş

akşam:1 dilim ekmek 1 tabak nohut yemeği etli, ayran..

sütüm azalcak mı diye korkmuyor da değilim..bol bol su içiyorum süt içiyorum..bakliyat protein..umarım azalmaz..öle hissdersem yemeklerimi biraz daha arttırıcam..zayıflıcam diye kıızım anne sütünden mahrum kalsın istemem..yarın tartı günü..heyecanlıyım:KK52:

kilo bildirimim

başlangıç:79.8:KK43:
geçen hafta:60.8:KK19:
bu hafta:59.9:KK62:
giden:900:KK23:
toplamda giden:19.900:KK19:
hedef:57:KK64:(15 ocakta olcam inşallah)
:32

kilo bildirimim

başlangıç:71.8
hedef:65
bu hafta:70.8
giden:1000 gr
gelen:yok
toplamda giden: 1000 gr

tuğba hakikaten kupa verilcek kadınsın,kızsın, çıtırsın...ben:
sabah2bardak ılık su sirkeli 1tatlı kaşığı bal
ara 1 ikram bisküvi 1tane çubuk paket değil tane.ve bugün son sınıfın yerli malı vardı çocuklar çok zorluyor inan amma bitti artık daha yok zaten çiğköfte yedim kırılmasınlar diye bir çatal bisküvipasta 1börek 3tanede sanırım sarma yedim sabah sana söz verdim diye ıhlamur içtim şekersiz ama çocuklar elime tutuşturunca fantada içtim yani bayağı kalori var ama inan şunu farkettim yerken bile abanmadım ve beynimde bitirmişim aslında bir çatal aldım mesela tatlıdan gül böreğinin yarısını bıraktım falan yani önceden olsa çok afedersin kusana kadar yerdim zevkine..ama tadımlık aldım az az.şimdi ise yoğurt yiyeyim diyorum 1kase.arada şekersiz sütlü kahve.akşamda yoğurt 1kase ve 1kase pırasa.5i bi yerde ve yeşilçay da içerim..bugün veremem ama almamda demi ya...bide 45dk spor yapcam
yani özetle..
uyanınca:2bardak sirkeli ılıksu
sabah:ömür törpüleri
öğlen:1kase yoğurt
ara:1bardakşekersizsütlükahve
akşam:1kase pırasa 1kase yoğurt
aralardasu biberiye 5ibiyerde ve 45dk spor
bu arada reglbaşladı bugün!!ben 10ocakta söyleyim kilomu..10 OCAK...reglim falanda bitmiş olur normale döner değilmi vücut.şu an bile tam başlamadı zaten

bu arada her cuma mı yapılıyor kilo bildirimi tuğbaaa.ben haftaya cuma emi

hemencik geldimm:))) çıtırcık ebruu hanımalrrr

menüöm sah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm kaşar 2 dlm salam 1 domates 1 bbiber çay

ara türk kahvesi 2 incir

öglen az yaglı 1 kase makarna acı sosla

akşam ısspanak kavurması mercimek çorbası dünden kalan

kestane pişircem nescefeyele

başlangıç....70,8

bir buçuk ay olduuu çıtırcıkla devam edeli:) 69.8 dii

şimdi 68 tam:KK16:

:KK9::KK9::KK9: çok sevindim canım,,ama sende biliyosunkii başlarda çokta dikkatli değildin eğer ilk zamandan beri buşekilde devam etseydin daha güzel sonuçlar alırdın ama bunada şükür,,artık son gazla yola devam:KK55:

menülere akşam yorum yaparım,,çünkü çok işim var k. pederler gelcek akşam ooof oof:KK1:

ben bugün iyice saldım kendimi iyimi ettim kötümü bilmiyorum sabah kalkınca ılık suyumu içtim kahvaltıda
2 dilim ç.ekmeği 3kk peynir 6-s. zeytin 3ç. bardağı şekersiz çay
ara 2 ceviz 1 mandalina ve sütlü şekersiz nescafe
öğlen yemedim yemek ama 14:30 gibi müslim yedim sütle beraber
ara 4 b. bisküvi
akşam 18 gibi yedim bir tabak tarhana ç. 3 köfte ve 4-5 çatal patates :KK53:

merhaba tebrik ederim sizi inanilmaz bir degisim olmus benimde basim kilolarmla dertte banada yardimci olursaniz cok sevinirim

:KK9::KK9::KK9: çok sevindim canım,,ama sende biliyosunkii başlarda çokta dikkatli değildin eğer ilk zamandan beri buşekilde devam etseydin daha güzel sonuçlar alırdın ama bunada şükür,,artık son gazla yola devam:KK55:

menülere akşam yorum yaparım,,çünkü çok işim var k. pederler gelcek akşam ooof oof:KK1:

evet çııtırıcıkk ilk başlarda çok fazla kolori alıyodumm karbona yükleniyoodummm akşam çok yerdimm

bide niye kilo veremiyorum derdimm hata yapıyomuşumm:)))

menümü yorumlamanı bekliyorum çıtıtrıck:KK16::KK52:

evet bugün trtı günümdü geçen hafta tartıda 67.1 çıkmıştım bu sabah 66 çıktım çok mutluyum çokk inşllah daha da vericem sağol çıtırcığım:KK64:

X