- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
bu önemli ya ben bimde olan standart markasına bakmadan aldım gittii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söz yarın hiç şeker atmıcam hiç bişeyime bi deneyim yani ne var ölmem ya..alışırım elbet..parmağımı koyar karıştırırım tatlanır zaten o vakit:)ince olmayı şekerli çay kahveden daha çok istiyorum bennn
işte buya bide eğer zaten yeşil çay veya başka bitki çayı içersen şekersiz daha kolay içersin ,,ben siyah çayı ekersiz asla içemem..şeker yoksa çayda yok derim..ama bitki çaylarına çok kolay alıştım şekersiz içmeye..şifa niyetine hooop hüpletiyorum..çünkü biliyorumki onlarda zayıflmama çok yardımcı ama şekerli içildiğinde zarardan başka bi işe yaramadığı için niye içiyim dimi şekerli...
yaş kaç sorması ayıp
ne markası sirkeninmi,toz şekerinmiisirkeninse kemal kükrer içenler var,,cam şişede olcak bide ben öyle aldıydım ilk sallayınca toru oluşuyodu içinde sanırım içime sinmedide başka aldım,,bunun tadı farkediliyo kokuyo..ama o ilk aldığım tortulu şey çok güzeldi,,bide toru oluşması lazımmış orjinal sirkelerde,,oyüzden ben bunu boşa içiyorum sanki,,çünkü sallayınca sırf su gibi hiç bi tortu yok:44:bu önemli ya ben bimde olan standart markasına bakmadan aldım gittii
slm tebrik ederim seni.dogumdan sonramı başladın rejime
85liyiim..26bitcek tuğba sorma yaa..oğlumda2007li
hihi 3 yaş büyüksün benden..niye çok yaşlıymışsın gibi dedin onuu..bide 163tü boyun dimi..
başlangıç....70,8
bir buçuk ay olduuu çıtırcıkla devam edeli:) 69.8 dii
şimdi 68 tam
çok sevindim canım,,ama sende biliyosunkii başlarda çokta dikkatli değildin eğer ilk zamandan beri buşekilde devam etseydin daha güzel sonuçlar alırdın ama bunada şükür,,artık son gazla yola devam
menülere akşam yorum yaparım,,çünkü çok işim var k. pederler gelcek akşam ooof oof