Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

dünkü menüm
sabah nesfit 1 bardak yeşilçay
ara türk kahvesi
öğle kuaföre gittim görümcem kuaför saçlarıma sık röfle yaptırdım süper oldum geldim:))) öğle yemeğini orda yedim yarım dlim ekemk azcık menemen 1 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
ara görümcem dondurma ısmaradı ondan yedim
akşam eşim bu hafta gündüzccüydü yani 5 te evde oluyodu benim gittiğim yerin o tarafında işi varmış beni bekle ordan alırım seni dedi bekledim ama evde yemek yok dışardan hazır bişeyler aldık bir seferlik:)) evde yemek yapmaya vaktim yoktu çünkü 20:30 gibi tekrar gidicektik görümceme çaya o yüzden eve de geç gelince yazamadım buraya
su 2 litreyi geçmiştir
spor uzun bi süre yürüyüş yaptım giderken ee oğlum orda da koşturup durdu artık yürüyoruz ya hiç durmuyoruz yerimizde

Offf kızlar ogluşu bugn dr. kontrole gittk ama hala hırıltısı geçmemiş aşı olamadıÇok az ev tozuna alerjisi çıkmış çok moralim bozlduEskisi kadaar yapamasamda 2 günde bir yerleri silerim hergün süpürüürüm neden oldu kiHalıları kaldırın ki u safhada kalsın dedi,geçer inş. yavrum ondan sık bogazları böyle oluyrmuş megersemEşimn işleri 15 gün feln yogn olacakmış.Bi yandn üzülüyrm geç geliyr die ama bi yandan da 2 haftada kiloma fazlasıyla yansıyacagını düşünyrm.Yagsız tuzsuz sebze tek çeşt şeyler yapyrm.İnş. tartıya yansır.

merhaba arkidişler
jojop ilk allah hepimize kolaylık versim, ben antalyada görev yapıyorum canım, nereli olduğunu ben sormadım, batırık yemeğinide ilk defa duyuyorum
kızım hareketlendikçe işim zorlaşıyor hepte tehlikeli şeyler yapıyor, tam yürümeye başlıyınca sanırım çopk daha zor olacak

ebruli çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşri bebeğin, toza alerjisi olduğunu nasıl anladınız ki
, ben bebeklere alerji testi yapılmaz diye biliyorum amam yanlış biliyorda olabilirim, umarım ilerlemez

1 yaşnda yada 15 ayıkken alerji testi yapıolr canım.İyi dileklern için saol inş. ilerlemez

oncelikle dunku menume ek olarak bir minik kofte yedim gece onbirde ve iki kasik ogluma yaptigim kekin hamurundan yedim gece ondahaberiniz olsun bugunku menum
sabah yarim sucukku yumurta uc kare karpuz uc zeytin birbucuk cavdar bir kk peynir
ara yok
ogle birde okuldakivarkidislerle piknige gittik bir but dort kofte uc lokma ekmek bir bardak fanta ictim salata yedim domates salatalik
ara bir kesme sekerlu cay
16.30 bir kesmecsekerli sutlu kahve
aksam yogurtla kapatcam insallah dereotu-maydonoz kuzukulagi nanevdortlusuyle karistirip

canim dunku menun guzel ama yediden sonra meyve dahi olsa yeme belki yogurt veya beyaz leblebi okadar
emur bebek icin kaldir tum halilari yaz geldi zati hem temizlikte kolay olur bide toz yutan bi makina al eve ucuz bisey ama ise yariyor arkadasimin kizindan biliyorum

benim de bugünkü menüm şu şekilde. sabah 8:00 de bir fincan şekersiz yeşil çay, 3 zeytin, bir salatalık, bir domates, azıcık peynir, 1 dilimden az çavdar
ara: sabah bir dondurma kabıma kiraz, erik, kayıs ve çilek koymuştum. 10:30 gibi ondan yedim biraz işte
12:00 de bir porsiyon ciğer, yoğurt, 4 ince dilim karpuz, şekersiz nescafe
ara: bir fincan orta türk kahvesi, geri kalan meyveyi yedik iki arkadaşla beraber
akşam: çorba, bir karnıyarık ve yoğurt ve salata yiyeceğim. sonra da bitki çayı içerim.
kızlar annem çok yürü ve vücudu sıkıdır. sabah "kollarını çalıştır. kötüler" dedi. bu akşam sporu biraz daha artırarak devam edicem.

Canim sanki kucuk mü yaaa..bu konuda tavsiye vermek cok zor kisiye göre değişir..ama mesela biz sinifcilar şimdi sunu düşünüyoruz..65 aylık cocukların cogu daha tam öz bakım becerilerini gerçekleştirmiyor olacaklar..ana sınıflarında bile yardımcı kadın var wc için falan..ne yani şimdi biz mı tuvaletlerine yardım edeceğiz..ilk donem oyun ağırlıklı olacak diyorlar..eğer öyle olacaksa senin oğlun için iyi olabilir belki ama su anki gibiyse erkenden hayata başlamasının ne gereği var ki..sınıfta geri ya da orta seviyede gideceğine seneye daha öz bakım becerilerini kazanmış, kendine güveni gelmiş hazirbulunuslugu tam olarak baslar..( nasıl verdikleri seminer ise yaramış mı)yani müfredat değişecek diyorlar ama haber yok..65 ay getirdiklerine göre herhalde 1 ler için de bı iyilik düşünmüşlerdir..o zaman oğlun için iyi olabilir ama su anki duruma göre sanki daha kucuk..5 yas 4 aysen bilirsin gene canim oğlunu en iyi tanıyan sensin.eminim doğru kararlı verirsin..

Evet ama dizi izlerken cips çekirdek atıştırmaktnsa böyle avunuyrom.Bu arada bu hafta verirsem doritos yiycem koca bi paket hemdeCanım donruma ve cips çekiyor.Halıları kaldırdım ama makia alck kadr ileri sahada degl çok şükr olmazda inş.:18:

bende57.00gordugum gunun aksami esimin sozu var bir buyuk doritos ve kola yiyip icecem ahdim olsun.aslinda yaklastim gibi laf aramizdacuma sabah kac olcek bakalim demin esim tavuklu pilav yerken bi canim cektiki sorma ebru yaa valla icimin yaglari eridi aman napim ben 53 olunca yerim zati belki yarin sabah kahvaltida yiyebilirim beli olmaz ama emin degilim yemesem daha iyi hem eskicek yarina kadar eski lezzeti kalmicekk falan filan aman sanki tadini bilmedigim biseymi vazgectim yemicem

klo bildirimi geçen hafta yapamdım zmanım olmadı eskişehire gitik ordan konya ablama eşimlee bu hafta görcez kızlarr:) almışd aolabilirim bilemiyorum çünkü çok abur cubur yedikk:)))))))

menüm sabah 1 dlm çav kahvaltıklar açy

ara activıa kayısılı yogurt

öglen yogurt çorbası 1 salatlık

ara 1 parça çikolta

akaşm zeytinyaglı fasulye salataaa

meyve karpuzzzzzzz

sabah: 1 şekerli bir fincan çay, 2 dilim tam tahıllı ekmek
bir dilim karpuz, 3 zeytin, 2 kk peynir

ara: bir elma, 3 diyet biküvi, 5 kiraz

öğlen: 5 kaşık et sote, 4 kaşık pilav, yarım dilim ekmek

ara: 8 badem, 2 kuru kayısı

akşam: 4 kaşık et sote, 2 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt

ara: yarım muz, yulaflı yoğurt

2 kupa yeşilçay, 3 lt su, bolca şekersiz siyah çay
amma çok yemişim bu gün pide pilavlar fazla oldu farkındayım, ama hiç yemeden yapamıyorum, sanırım buna alışmak zor olacak

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah(09:00) 2 kk peynir,yarm simit,3 zeytin,ıhlamur.
Ara(11:30)türk kahvesi,1 kurabiye,1 beyaz gofet.
Ögle(13:30)1 tabak kabak yemegi(yagsız tuzsuz)2 kaşık sarımsaklı light yogurt,1 dl.tam bugday.
Ara(16:00)yeşilçay,bisküvi.
Akşam(18:00)1 tabak makarna(yagsız tuzsuz)2 kk peynir üzerine.
Ara(20:30)yeşilçay,10kiraz,1 avuç doping(kuru üzüm fındık badem kuru meyveler karım bişi)

Spor:200 mekik
15dk walking
Su:4lt

Kızlar ogluş kucagmda şu walking yaptm.Evde sıcak bunaltıcı ter döktüm valla.Artık ogluş 11 e dogru uyuyr çok şükür bende bu walkingi bu sattlerde yapıcm.Kociş yok yagsız tuzsuz yemekler ve spor hadi bakem ohh ohhh hoAma bugn acayp tatlı istegm vardı ondn yedm .Ama dondurma almaamk için kendmi zor tuttum.

Kizlarrr hepinizi cani gonulden tebrik ederim menuleriniz cok guzel yaz geldi diye diyeti bozmadiniz tersine hedefe dogru tam gaz ilerliyosunuz. Bense burdan cok uzak kaldim k.validemde kaliyorum simdi de aslinda bunu avantaja cevirmek yerine yiyorumda yiyorum. Yemek is guc misafir kosturuyorum hic oturmuyorum eskisi gibi beslensem bide cok super olcak ama ben abur cubura cok dadandim gunde 2 3 kare bitter yerken bugun 1.5 paket yedimtabi dahasida varGeldim gittim yedim duygusal aclik benimki bi boslukta gibiyim yiyerek vakit geciriyom bugun Son buraya yaziyorum cok bosverdim baska onceliklerim vardi kizlar benim icin bisi yazin iht var buna bi kendime geleyim 2 kilo aldim cokta uzulmedim cunku istesem gene veririm ama ne gerek vardi
Bu arada kizim dis patlatti cok sukur.

Son düzenleme:

ay sakın iki kilo deyip geçme. ben burada sizinle başladığımda 64,8 idim. geçen hafta 62,6 yı gördüm. ama bir yerden sonra zor gidiyor. önceki yıllarda hatırlarım ay kilo almışım dediğimde bir hafta sadece ekmeği keseyimhemen kilo verirdim. ay şimdi olmuyor. bu haftaki menülerim hemen hemen kaçamaksız geçti. sakın ha istediğin kiloya düşmüşken tekrar alma. bir yerde okudum. diyor ki istediğiniz herşeyden yiyin ama gözünüzü doyuracak kadar. nasılsa tadını biliyorum diyip 2-3 lokmadan sonra bırakın. belki işe yara. bu arada çok geçmiş olsun. oğlumun ilk çıkan dişi geçen gün düştü. saklıyoruz kutuda.

Haklisin canim zaten sizden yorum istememin sebebide bu aslaaa kilo verdim yiyim bisi olmaz mantiginda gitmek istemiyorum ve biliyorumki buraz daha boyle gitsem ipin ucunu hic bulamam ben yol yakinken donmek istiyom dur diyebilmek cok onemli simdi o 2 kiloyu veririm bogazimi tutsam ama biyle giderse veremem ben moddan ciktim buraya yazamaz oldum sacmaladim duzende kalmayinca boyle oldu aslinda hayat bicimi haline getirmek onemli sıkintidan da olsa yememek gerek ve resmen keyif almiyorum yediklerimden eskiden doyuyodum inanin simdi cok yiyorum ama hala acim yedikce yiyosun ve gozun ac olunca karninda doymuyo haliyle yedim ictim stressiz bi sekilde doydum yeter deyip eski ve ins. Kalici duzenime donuyorum

hadi bakalım inşallah. ah ben de bir verebilseydim. yapıştı kaldı. gitmiyor. sabah kahvaltıda kuş kadar yiyorum öğlene acıkmıyorum. daha da az yiyemem ki. acıkmadan yiyince de bir tuhaf oluyor. öğlen yoğurt karpuz yiyorum karnım kocaman kalkıyorum. 3 gündür slim in 6 yapıyorum bakalım faydası olacak mı. lömbür lömbür sallanıyor her yerim.
sen de aman dikkat et. yaşın küçüktü hatırladığım kadarıyla. ben 34 yaşındayım. kilo vermek çok zor oluyor artık.

osgecim 2 kiloyu hemen vereceğine eminim sadece vazgeçip yemeye devam etme ben geçen hafta yaptım aynı hatayı bütün hafta yedim verdiğim iki kiloyu da geri aldım çok gergindim çocuklar ev bi de lys ye gircem bu hafta ve haftaya sonraki hafta da ehliyet sınavı... bana çooooook dua edin. çocuklarda annemde kalıyo şimdi çok ösledim bugun gidip görcem inşallah orda çalışırım biraz da artık...neyse ben sana gerçekten inanıyorum canım silkelen bi bak gör sonra herşey yoluna girmiş yinne ye istediklerinden ama azıcık

Allah yardimcin olsun canim ins basariyla gecersin sinavlari. Bugun basladim dikkat etmeye kahvaltida patates kiz. Vardi 1 tane bile yemedim ve cok mutluyum Artik ondan bundan sundan deyip yemicem kilomu verdim Diyet modunda da gezmicem canim bisi isterse abartmadan yicem onemli olan bu ne yediginden cok ne kadar yedigin .inancini bosa cikarmicam saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…