- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.681
canim dunku menun guzel ama yediden sonra meyve dahi olsa yeme belki yogurt veya beyaz leblebi okadar
emur bebek icin kaldir tum halilari yaz geldi zati hem temizlikte kolay olur bide toz yutan bi makina al eve ucuz bisey ama ise yariyor arkadasimin kizindan biliyorum
Evet ama dizi izlerken cips çekirdek atıştırmaktnsa böyle avunuyrom.Bu arada bu hafta verirsem doritos yiycem koca bi paket hemdeCanım donruma ve cips çekiyor.Halıları kaldırdım ama makia alck kadr ileri sahada degl çok şükr olmazda inş.:18:
Jojop,melisim zuzzuuu nerdesinz?Kilo bildirimlerinizi merkla beklyrm
Kizlarrr hepinizi cani gonulden tebrik ederim menuleriniz cok guzel yaz geldi diye diyeti bozmadiniz tersine hedefe dogru tam gaz ilerliyosunuz. Bense burdan cok uzak kaldim k.validemde kaliyorum simdi de aslinda bunu avantaja cevirmek yerine yiyorumda yiyorum. Yemek is guc misafir kosturuyorum hic oturmuyorum eskisi gibi beslensem bide cok super olcak ama ben abur cubura cok dadandimgunde 2 3 kare bitter yerken bugun 1.5 paket yedim tabi dahasida varGeldim gittim yedim duygusal aclik benimki bi boslukta gibiyim yiyerek vakit geciriyom bugun Son buraya yaziyorum cok bosverdim baska onceliklerim vardi kizlar benim icin bisi yazin iht var buna bi kendime geleyim 2 kilo aldim cokta uzulmedim cunku istesem gene veririm ama ne gerek vardi
Bu arada kizim dis patlatti cok sukur. :emir_bebek
ay sakın iki kilo deyip geçme. ben burada sizinle başladığımda 64,8 idim. geçen hafta 62,6 yı gördüm. ama bir yerden sonra zor gidiyor. önceki yıllarda hatırlarım ay kilo almışım dediğimde bir hafta sadece ekmeği keseyimhemen kilo verirdim. ay şimdi olmuyor. bu haftaki menülerim hemen hemen kaçamaksız geçti. sakın ha istediğin kiloya düşmüşken tekrar alma. bir yerde okudum. diyor ki istediğiniz herşeyden yiyin ama gözünüzü doyuracak kadar. nasılsa tadını biliyorum diyip 2-3 lokmadan sonra bırakın. belki işe yara. bu arada çok geçmiş olsun. oğlumun ilk çıkan dişi geçen gün düştü. saklıyoruz kutuda.
Haklisin canim zaten sizden yorum istememin sebebide bu aslaaa kilo verdim yiyim bisi olmaz mantiginda gitmek istemiyorum ve biliyorumki buraz daha boyle gitsem ipin ucunu hic bulamam ben yol yakinken donmek istiyom dur diyebilmek cok onemli simdi o 2 kiloyu veririm bogazimi tutsam ama biyle giderse veremem ben moddan ciktim buraya yazamaz oldum sacmaladim duzende kalmayinca boyle oldu aslinda hayat bicimi haline getirmek onemli sıkintidan da olsa yememek gerek ve resmen keyif almiyorum yediklerimden eskiden doyuyodum inanin simdi cok yiyorum ama hala acim yedikce yiyosun ve gozun ac olunca karninda doymuyo haliyle yedim ictim stressiz bi sekilde doydum yeter deyip eski ve ins. Kalici duzenime donuyorum
osgecim 2 kiloyu hemen vereceğine eminim sadece vazgeçip yemeye devam etme ben geçen hafta yaptım aynı hatayı bütün hafta yedim verdiğim iki kiloyu da geri aldım çok gergindim çocuklar ev bi de lys ye gircem bu hafta ve haftaya sonraki hafta da ehliyet sınavı... bana çooooook dua edin. çocuklarda annemde kalıyo şimdi çok ösledim bugun gidip görcem inşallah orda çalışırım biraz da artık...neyse ben sana gerçekten inanıyorum canım silkelen bi bak gör sonra herşey yoluna girmiş yinne ye istediklerinden ama azıcık