Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

allah yardımcınız olsun. bakıcı işi zor. rabbim iyi insanlarla karşılaştırır inşallah. oğluma 2 yaşında kadar bakıcı baktı. çok iyi bir insandı. hala da görüşürüz. şimdi yine evimizde bakıcı var. gerçi çocuğumun bakılacak yeri yok artık kocaman oldu. bu bakıcımızda çok iyi. evin bütün işini de yapıyor. yemek temzilik ütü. bol bol dua et. allah korkusu olan insanlarla karşılaşırsın inşallah.

aranızda spordan anlayan vardır elbet. ben spor ne yapayım. kilo vermek istediğim kadar sıkılaşmak ta istiyorum. dün leslie ve slim yaptım da. kaş yaparken göz çıkarmayayım. aranızda ben şunu yaptım da şöyle faydasını gördüm diyeniniz var mı.

sabah yarim sucuku yumurta yagda 3zeyti salata bir kk peynir cay bir bucuk cavdar
ara maras usulu dondurma algida kapta olan bir liraya 110kalori ve cok lezzetliydi kakosade tavsiye ederim magnum intense binn basar
ogle 14.30iki buyuk dolma semizotlu yogurt
ara yok bitki cayi
aksam19.30 haslanmis tavuk gogus dort kofte kadar semizotlu yogurt nasilim...

off kızlar yazılanları okudum uzun uzadıya bişi yazmam saçma olur belki ama Allah tüm annelere sabır versin. gerçekten anaların hakkı ödenmez. ne zorlular ne acılar çekiyolar hepsi evlatlarının rahatı huzuru için.. e e boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diye...
birde kızlar bana bi haller geldi hiç dikkat etmemeye başlaım koyverdm gitti. halbuki çok azimliyim diye maval okuyodum hep.. neden böle oldu gevşedm mi bi kaç kilo vernce ya off..
aslında daha çok ihtiyacm varkilo vermeye ama nedense bi türlü mootive olamıyorum.. sizler ne güzel kilolar verdiniz ben neden sizin gibi istikrarlı devam edemiyoruumm (
hoş bnm için bu kadarı bile bi mucizee. .

ben de senin gibiyim bir türlü istikrarlı devam edemiyorum. aman bundan birşey olmaz. bunu da yiyeyim şeklindeyim. ama hafta sonu o bikiniyi giyince anladım anyayı konyayı. bugün ki menüm şu şekilde

sabah 08:00'de; yarım dilim çavdar ekmeği, 2 parmak salatalık, 2 çeri domates, 2 zeytin, azıcık peynir, bir fincan şekersiz yeşil çay
işe gidince arkadaşlar kahvaltı yapıyordu. saat 9'u geçerken 4-5 lokma ramazan pidesi, 5 adet patates kızartması, 3-4 yaprak marul
12:00 de bir porsiyon tas kebab, 4 dilim karpuz, bir dilim ekmek, şekersiz nescafe
15:00 de bir salatalık bir kayısı
18:00 de 5 yk kaşığı taze bezelye yada arakada deniyor.
5 çatal bulgur pilavı, bir dilim çavdar, bol yoğurt
spor: 2 mil leslie, slim in 6 startın kol ve karın hareketleri
3 litre su

bence menün güzel. hatta benim dayanamayacağım kadar güzel..

off yzmıcaktım ama utanayım yüzüm kızarsın diye yazıyorum menümü
sabah 10 30 gibi simit çay
öğlen tavuk döner ayran
17.00 da lokma peynşrli börek şekersiz çay yarımdan az çokanat
akşam 2 dilim ekmek çorba fasulye salata. ( ama ekmekler çok küçütü meknada dilimlendmişti lk kısımları yoksa büyük ekmek değil)
off resmen kendimden utanıyorum napıyorum ben ya.. neden böle oldumm.. düzelmem lazım artık ..

gerçkten çok güzel menünn.. sehraa çok azimle gidiyosuunn tebrik ederim seniii böle devam ettt. . .

sabah 10:30 nesfit ardından yeşilçay
ara nescafe 1 şeftali
öğle 1 tabak çorba 1 kase yoğurtt ekmek yok
ara kayısılı forma çay
ara ürk kahvesi
akşam 1 tabak çorba 3 küçük haşlanmış but
spor yarım saat 3 mil leslie yaptım ama çok ter döktüm su 2 litre

sabah: 1 şekerli çay, haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, bir salatalık , 2 zeytin, bir büyük dilim karpuz, 2 dilim tam buğday ekmeği
, 2 ceviz

ara: bir elma

öğlen : 5 kaşık taze fasulye, 5 kaşık pilav, bir dilim tam buğday ekemği, bir kase yoğurt

akşam22 de bir kase yoğurt yulaf kepekli

2 litre su 2 fincan yeşil çay

öğleden sonra dışardaydık eve 9 da geldik, saat geç olduğu için yoğurt yiyeyim dedim

Leslie iyi dio yapanlar cnım deam et bence.Hangi bölgenden şikyetçiysen oraya yogunlaş.Mesela ben göbektenMekik ve oklava yapıyrm.
Sehra kız aferin sana.
Motive olmaya çalış canım.Mesela çıtırcık derdi hep aynanın karşısına çıplakgeç ve kendine bak.Begenmedigin yerlere bak ve böyle görünmek istemedigini söyle.
Canım menün güzel ama şu patates kızartmasını çıkat hayatından en azındn bi süre rafa kaldır.Zayıflayınca 4-5 tane yersnBen kasımdan beri yemiyorumSporlar çok güzel devamBak bikinili görünce nasl kusurlar ortaya çıkıyr işte.Yaz geldi ve biz işi sıkı tutacagmz yerde saldk gitti kendimizi.Herkes dümdüz bikinili karnınla güneşlenrken biz oramızı buramıızı kapatmaa çalışıcz
Börek,simit,döner ekmekYüzün kızarsın bencede minik kardeşm

Pilavla ekmek aynı anda olamasa süperr canım.Geç geldigin için sadece yogrt yemende harika

kizlarrr
kalkinca bir kayisi su
sabah onda birbucuk cavdar 4zeytin 1kk peynir yarim sucuklu yumurta iki kare karpuz domates salatalikbiber
ara 12de yarimmaras usulu dondurma algida bir bardak taze sut bir cay kasigi sut kaymagi(taze sut alip kaynaim yogurt yaptim tutcekmi cok heycanliyim cok kaymagi vardi bede bayilirim yemeye ama nefsime hakim olup yemedimhepsini dolaba koydum kime kismet olursa artik)
ogle 15.45 iki bucuk buyukce dolma yogurt yesil sogan
su iciyorumbolca aksamida 19.15de yapcam
19.15 bol yogurtlu kuzukulagi-dereotu-maydonoz karisimi yicem.aslinda patlicanlari kizarttim biberleri bol kiymali sos esliginde firina verdim sarmisakli ama yemicem.
dolmayi abarttim ama nasilimmm

Canım illa ki yetecek yetmek zorundayız aneyim güçlü olmam gerek..ama sabahları onu mahsun bırakıp gitmek cok üzdü beni..bugun daha İyiyim..ama dün aksam esimin bile gözleri doldu..sabah cok kotu oldum dedi..anneannesine esim bıraktı yakasına yapışmış esim de baya etkilenmiş..ve de bu sene norm kadro fazlasıyim4+4+4 dolayısı ile.. muhtemelen 1. Sınıf verecekler..okulum değişecek..yol gidip geldigimi biliyorsun..falan filan..bakan bey bu sene öğretmenleri egitime aldık diyor..seminer alıyorlar diyor..sanki her sene alaıyormuşuz bu olay sadece onun döneminde olmuş gibiValla bı donem icinde her şeyi alt ust ettiler..nolacagim belli degil..sınıfciyim bana ha bire materyal geliştirme yok yazılı kaynaklar virt zıt diye aynı konuları 1223455 kere anlatıp duracağına doğru dürüst bı tayin hakkı versin..bı toplu emeklilik falan çıkarsın su merkezlerdeki yoğunluğu azaltsın..öğretmenlerin tatili kısaldı diyorlar ya pess sanki ilk defa seminere gidiyoruz..sinirliyimmmmm
Kiyamam yaaaa annelik ne zor offfff
Çokşeymistedim ,jojop ,sehra sizi anlıyorum.Özlenmez mi hiç evlatAma onlar için çalışıp çabalıyosunuz sonuçta üzülmeyin canım arkadaşlarım benide üzmeyin burda
canım benim Sagol güzel anne

Allah hepimizin yardımcısı olsun nerde öğretmensin canım..bı de nerelisin..bı kere batirik yedim dediğim de nereli oldugumu sen mı sormuştun

de bana ne diyorlar seminerde benim ufaklik 64aylik oluyor eylulde naoayim ne edeyim sastim kaldim bu senenin birleri bizim okulda gozume kestirdigim isinde iyi olan 3 ogretmen var ama seneye zumresini hic begenmiyorumbi yandanda oglum alti ayliktan beri kreslerde anne boya hamur istemiyorum artik yazi yazma sinifina gonder beni diyor kuzum ama ya sinifinda 80 ayliklar olursa dedimi yetkililer 60-70ayliklari ayri sinifa toplayin falan gibu bisey sen ne dersin..terzi kendi sokugunu dikemezmisya o hesaptayim ben su anda ya..bide bransci oldugum icin pek anlamiyorum benbgaliba ama bir ay bile cokvfarkediyor birlerde onu biliyorum..fiziksel yonuyle yasitlarindan ilerde ama ya bilissel???o konuda objektif olamiyorum istee

Son düzenleme:
gerçekten motive olmaya ihtiyacım var. neden böle oldu ii gidiyodum yani bnm için iyi dii.. . . boşladım birden . valla buraya girip bişiler yazmaya yüzüm yok. topiğin yüz karası olcam nerdesee. her hafta bu sefer farklı diyom ama bi türlü verdiğim sözü tutamıyom

bugünkü menümü sormayn yazmıcammmm düzne benziyo öle diimm :26::26::26:

ben de bugün kü menümü arzedeyim
sabah 08:00 de bir fincan şekersiz yeşil çay, azıcık oeynir, bir çeri domates, 2 küçük salatalık, bir zeytin, bir dilim çavdar
ara yeşil çay
12:00 de4 parça tavuk şiş, salata, cacık ve 4 ince dilim karpuz
ara yok
akşam 1 karnıyarık, 2 yk taze bezelye, 3-4 çatal bulgur pilavı, bol slata,
spor yapmadım henüz. annem geldi. ama ona rağmen yapmaya çalışacağım.
su içmeyle ilgili bir problemim yok. işten çıkmadan hesapladım. 3 litre olmuştu. üzerine de evde bayağı içmişimdir.

menün güzell. yanlız öğlenden akşama kadr hiç bişi yememn biraz kötü olmuş. en azından çantanda bi beyaz leblebi taşı at ağzına. yada bi form falan.. (keşke sana söledkleri bn de yapsamm ) güzel besleniyosun hırslanmışsın bu yüzden de tebrik ederim senii.. .

aslında yanımda meyvem vardı. ama işten fırsat bulup yiyemedim ki...Çok teşekkür ederim. umarım tartıya yansır.

Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
08:15 :kk peynir,5 zeytin,yarm simit,1 salata,ıhlamur.
12:45 :yeşilçay,1 bambu tatlısı
14:30 :1 tas çorba(yagsız tuzsuz)çoban salata,1dl.tam bugday,3 kaşık light yogurt.
16:00 :türk kahvesi
17:00 :çay,4 bisküvi.(bahçede yanmda neler yendi neler)
18:25 :1 tas çorba(yagsız tuzsuz)1 domates,2 kaşık light yogrt,yarm dl. tam bugday.
20:00 :10 kiraz,kayısılı activia
22:00 :yeşilçay,çay,10 b.leblebi,4 badem.(bahçede simit yediler bu sattetat sütün çeker dediler ama yemedim ogluşa verdim)

Spor:hep bahçede ogluşu peşinde koşturmaca
temizlik,100 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…