Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlar sizce hergün mü yoksa haftada bir mı tartılmak daha mantikli

yavrulariniza soyle sikica sarilip opun tum enerjinizi vererek birazda islakca mumkunse cunku bu tarz bi opus hastaligin daha cabuk bitmesine bagisikligin kuvvetlenmesine hatta aciarin bile hafiflemesine sebep oluyormus bi yerde okumystum bunu bi dergide.hatta o yuzden anneler opeyimde gecsin dermis cocuk bi sekilde canini acittiginda psikolojik etkisi var dogru yani bi deneyin derimmm hep opuyosunuzdurda bide bu niyetle yapin bakem zarar gelmez ya diminama sehraa dediydi dirsinizzz zati ozamanada antibiyotik etkisi gosterir sehraada hakli cikar

kisiye gore degisir hatta zamana gore bile degisir kimisi gunluk motive olurjen kimi haftalik olabiliyor ama ben bir hafta boyunca dikkat edip tartilmayip bide vermedigimi gorunce resmen cildiriyorum ayy oyle gunlerim geldi aklima bilgisayari firlatip atasim geliyordu osge biliyor hallerimi o teselli etti hep beni bence sen dirt gunde bi tartil ama asla hergun tartilma

dort gunde bir olabilir dayanamiyorsan.murat topoglu dediki hergun tarilinca vucut kortizon hotrmonu salgiliyormus ve buda sisirip kilo vermeyi tag takmayi zorlastiriyirmus adam doktor ot degilya vardir bir bildugu sahsiyetin tartilmayalim hergun bende catliyorum meraktan ama dogru degil tani sonucta

merhaba arkidişlerr

umarım çocuklarınız daha iyidirler ve en kısa zamanda iyileşirler
bende kızımı uyutmaya çalışıyorum bu aralar düzeni çok değişti gece çok geç yatıyor benim acayip uykum vr uysa bende uyuyacamda, uyumuyor bücür
menü paylaşmıyayım bu gün acayip abarttım sanki çok kilo vermiş gibi

Günaydın kızlar ogluş 8 de kalktı ama çok şükür neşe içinde uyandı.Bense baş agrısı burun akıntısıyla ama oglumun gülüşünü ve beni öpücük yagmurua tutuşu agırmı unutturduŞimdi markete bişiler almaya gidicez.Güzel bi pazar kahvaltısı için ama tad alamıyrm bogazlarmdn.Herkese ii pazarlarr

ösge ebru çok üzüldüm bebişlere eğer 1 yaşını geçtilerse bence hemen iyi bal bulup içine çörek otu(toz) ve zencefil katın sizin için de geçerli tadı çok kötü ama 2 günde kurtarıyo allah ın izniyle ben defalarca denedim hem çocuklarda hem kendimde normalde 2 hafta sürerdi benim boğaz iltihabım bu baldan yiyince 2 günnde geçti. çocuklar da gece öksürükten uyuyamıyor bazen hemen 1 2 çay kaşığı veriyorum geçiyo kızım kusuyo ondan da balgam çıkıyo rahatlıyo bütün gece mışıl mışıl uyuyo hiçbir yan etkisi de yok zaten hadis var bal ve çörekotu için ölümden başka her derde deva diye çocuklar küçükse de kendiniz için yalnız tadı çok kötü baştan söliyim kızmayın sonra.

Kızlar merhabalar..ne zamandır giremedim..okumak için bile giremedim..yarın okula başlıyorum..herkes bitirdi ben başlıyorum..seminerlere gideceğim..bu yüzden biraz buruk hatta baya baya bildiginiz bunalimdayim yani..kızımı bırakacağım için..şimdilik yarım gün gidecek gibiyim tabi bu sene ortalık yeni sistemden dolayı karisik olduğu için belli de olmaz saatler uzayabilir..annem kayınvalidem bakacaklar kızıma..ama o kadar alıştık ki birbirimize kaç gündür agliyorumDaha yeni yeni abartma jojop demeye basladim kendime..ama napayim cok alıştık kızım bana cok düşkün ben de ona..bakacak olanlar tabi ki iyi bakarlar ama ne bileyim iste..ben kızımla yorulsam da bitsem de hic oturmasa da kucuk sipam vakit geçirmeyi seviyordum..bir de kızım emerek uyuyor..napcaz bilmiyorum..biberondan süt icmiyor..su icer portakal suyu icer sutUyuyabilecek mı napacak bilmiyorum..ne güzel 2 3 ay oncesine kadar ayağında uyuyordu şimdi ayakta falan durmuyor..siz de benim dostum oldunuz artık giremiyorum pek ama biraz da canım sıkılıyor diyet falan canım çekmiyor ama icimi dökeyim dedim..abartmış gibi gorunebilirim ama napayim annelik iste..

Ebrucumoglusun iyi olmasina sevindimSen de iyilesirsin ins. Bian once
Sehraamsenin adina okadar mutlu oluyorum ki anlatamam insan - ciktikca daha da hirslaniyo motive oluyo hedefine ulascagin gunler yakindir
88 li tarifini aklimin bi kosesine yazdim saol canim
Cokseymiistedimiyi dilegin tesekkurler. Bence hergun tartilma haftada 1 duruma gore 2 3 hafta hic cikma dikkat et yediklerine bir cik tartiya taa taaammm
Jojopumhos geldin ozledik seni. Cocugum olmasa seni anlayamazdim ama simdi daha iyi anliyorum kolay degil elbette zor belki ilk bir iki ay zor olcak ama aliscaksiniz ikinizde sen usten dondugunde kizinla dolu dolu 1 saat kaliteli vakit gecirsen sana duydugu ozlemi telafi edersin Allah yardimcin olsun onun icin calisip cabaliyosun annenin hakki odenmez calisan annenin hakki hic odenmezSanslisin ki kizina gozu gibi bakcak 2 insan var aklin kizinda kalmicak bu buyuk bi sans senin icin

Yarin sinifcilara seminer basliyor bi branscilar yirttik sukur ama sukretku jojopum bakiciya falan birakmiyorsun cabuk uyum saglicaksin eminim ben sen hem ogrencilerine hem yavruna yetecek kapasiteye sahipsin seni azcik tanidiysam budur yani emi jojopum sen bu sene birleri alma yeter:44::18:

Sen yap su balkizencefilicorekotunu
Yesende paylas ki utanip yemeyesin bidaha

Kalkinca bur kayisi
Kahvalti 10 da birbucuk kare borek iki dilim beyaz ekmek dort zeytin birbucuk kk peynir 7tane patates kizartmasi domtessalatslikbiber cay azcikta bal yag
Ara yok 10da 4kayisi 5cilek 10kiraz iki dilim kavun iki cavdar patlican oturtma iki kasik
Ara orta turk kahvesi 18.00ictim
19.30da yogurtlu semizotu yesem iyi ama bir tanecikte dolma yemek istiyorum yaa bapum yenesemmi
Bugunde yemisim bayagi yaaa

çok teşekkür ederim. tartılmamaya çalışcağım. dün antalyaya gitmiştik. bugün döndük. tabi yollarda biraz düzensiz beslendim. öğlen 2 de köfte piyaz yedim. bu akşam yemek yemicem.

bebeğimi bakıcıya bıraktığımda 7 aylıktı. ama onu bırakıp gideceğimiz acısı içime 3 aylıkken çökmüştü. bakıcımız çok iyi biriydi. i,lk günler zor olouyor. ama insanoğlu işte herşeye alışıyor. en azında sadece 20 gün bırakacaksın. sonrasında yine evdesin. şimdi oğlum 7 yaşında. emin ol alışacaksın. ayrıca hiç te abartmıyorsun. her çalışan annenin yaşadkları bunlar. cuma gecesi iş yemeği nedeniyle eve geldiğimde saat gecenin 11:30 uydu. o gün karne günüydü. oğlum o saatte beni aradı. ne zaman geleceksin diye, karnemi ne zaman göreceksin dedi. ağlayacaktım masada neredeyse gözlerim doldu. annelik zor iş hem de zor...

cokseymi istedim yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu sanki bi yumruk oturdu bogazima..bende yavrumu alti aylikken birakmistim ozaman dershanede calisiyordum ayni binadaydik sonra baska binaya tasindi kres ders aralarinda hep goruyordum ama sonucta birakmistim iste... sonra bir yas iki aylik olana kadar oyle devam ettik sonra baktim olacak gibi degil esim ozel sektorde pazar gunu bos ben dersanede sadece pazartesi gunum bos biraktim ve o yil kpssye hazirlandim yine didindim ders calistim elimde kitap kucagimda oglum ikinci donemde hazirlik ucin dersaneye kayit ildum ogluma k.validem bakti 2009dada agustosta atandim o yaz zaten sonra oglumda krese basladiikibucuk yasinda o yil gitti sonraki yil yine ve bu yil yine..eyluldede 64aylik olcak ve ben kara kara dusunuyorum acaba 1.sinifa baslasinmi baslamasinmi diye..fiziksel olarak yasitlarindan ilerde bilissel olarak objektif olmayabilirim anne olarak amaiyi oldugunu dusunuyorum boyadan hamurdan falan bikmis durumda bana yazi ogret yazi okuluna gonder annecim beni diyor surekli bi yandanda oyun oynasin bir yil daha zaten bebekligini doyasiya yasayamadi bari bi yil daha oyun cocugu olsun hemen okula baslamasin diye vicdana geliyir kalbim hangusi dogru ne tapmaliyim bilemedim..iste buda benim dertlerimden sadece biri kizlar..jojopum cokseymiistedim ebruu osge melisim buss kislarr....ic cektim daha bu ne kiii...

oğlum tam 72 aylıkken başladı okula. 7,5 aylık doğdu. o nedenle yaşıtlarından hep küçüktü. hatta dün ona şort aldım lc waikikiden. şortun bedeni 2-3 yaş. düşün yani. ilk dönem resmen tuvaletten çıkınca üstünü toplayamıyordu. ama 2. dönem daha iyi durumdaydı. bana sorarsan sakın yollama. 64 ay daha çok küçük. seneye 76 aylıken yolarsın. normalde de zaten zamanı gelmiş oluyor. bu sene benim kuzum annecim ellerim çok yoruldu dedikçe benim de ciğerim parçalandı.

Çokşeymistedim ,jojop ,sehra sizi anlıyorum.Özlenmez mi hiç evlatAma onlar için çalışıp çabalıyosunuz sonuçta üzülmeyin canım arkadaşlarım benide üzmeyin burda

dün o bikinili halimi görünce dedim ki noluyoz ya ne bu hal. hemen spora geri dönüş yaptım. 1 mil leslieye ilaveten slim in 6 start yaptım. 14 temmuzda tatile gidiyoz. o zamana dek o bikininın içinde bişeye benzemem gerek. yoksa beni anca haşema paklar. yarın sabah ta aç karna ölçülerimi alacağım. öğlen 2 de ne kadar yediysem artık hala acıkmadım.

iyi geceler kızlaar yaa,gece gece üzdünüz beni gözlerim dolduyaaa,,ne zor annelik,,heleki çalışanlar anneleri düşünemiyorum,
ben çalışmak zorunda kalsam nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum,bebeklerim küçük daha
:26: gerçi pek zorlamıyorlar artık düzenleri yerindeya belki ondan zor gelir ayrı kalmak ,,hep düşünüyorumsabah kalkışı var maması var bezi var sabah kalkınca beni görmezlerse çıldırıyorlar adeta,geç uyanıyorlar zaten mesela 8de gitsem işe çocuklar uyanınca beni göremeyince naparlar,yaa ne biliyim arada böyle düşünüyorum ama ne yalan söyliyim çalışsam falan nolur diye değilde misal hayat garip bişey, ölsem kalsam ansızın bebelerim naparlar,,yaa yine geldiler bana of bunu dile getirince ister istemez ağlamaklı oluyorum,düşünme diyorum olmuyo hayat buu,,allahım evlatlarımızı bize bizleride onlara bağışlasın,,
fazla bişey yazamıycam yine bana bişeyler oluyo,,ya neden bu kadar karamsarım ben,,
inanın düzensiz hayat bıktırdı beni,hala taşınamadık evbulamadık ne bu yaa çoğu eşyayı topladık,evde emanet gibi yaşıyoruz ama neo ev yok varda bize yok sanki nereye gitsek ya tutulmuş oluyo yada kiralık değil oluyo oooooooyy oyy,,
eşimde demesinmi annenler ev alıverceklerdir belkide ondan allah taşınmamızı istemiyo kapıları kapatıyoo
bu köydür tarladır işide bitmedi gitti,herkez sattı annem babam halam amcam bekliyo verselerde alsalar paralarını,ne olucaksa olsa,,anneme sorucam sorucam soramıyorum ev alcaksanız bize evaramayı bırakalım diye ama alıcam cevabı az çok biliyorum(askerden kardeşimin gelmesini bekliycekmiş parayı kullanmak için,,ev alıcaklar kendilerine o kesin ama mesele bize ev alırlarmı o var)

neyse kızlar çenem düştü affola...sizde üzmeyin kendizi artık,,,

Son düzenleme:
sabah aç karnına sirkeli su
kahvakltıda 1 dilim ince ekmek 2 yumurta az yağda pişmiş 1 zeytin maydonoz şekersiz çay
ara yeşilçay 1 tane baklava
ara 3 erik 1 elmalı soda günübirlik kumlaya gittik eşimle yolda aldık yedik içik gezdik
öğle 1 tabak makarna tuzsuz 4 köfte salata ve 1 dilim ince ekemek
ara 1 şeftali nescafe
dahada bişey yemedim bu saate kadar birazdan da yatıcam zaten çok yorgunum bugün 3 sefer 4 kat çıkıp indim kumlada teyzemin evi vardı allahtan dinlenmek için orda oturduk bi kaç saat osnra dışşarı çıktık sahil boyu gezdik te gezdik kızlar oğlum yürümeye başladı çok mutluyum tam olmasa da 2 metre uzaklığa gidebiliyo maşallah
ebru şu takla atan emir bebeki görünce hep senin oğluş geliyo aklıma emir bebek

jojop sanki beni tarif etmişsin, ben bu hafta raporluyum öbür hafta başlıyacam seminere bu defada eşim rapor alacak 10 günde o bakacak cocuğa, eylüle kadar bakıcı bulmamız lazım ama kiminle konuştuysam cocuğu kendi evine götürmek istiyor, bende onu istemiyorum, yani sabah uyandır götür akşam git al ,bide evlerinde işe güce dalıp çocuğu ihmal ederlerse diye düşünüyorum, sonra ne bileyi,m bunun kışı var ya evleri soğuk olursa, flalan filan bu düşünceler uzayıp gidiyor, ama eve gelecek birini bulamazsam mecburen bakıcının evine götürecem, gerçi daha ortada bakıcıda yok ya, kara kara düşünüyorm ne yapacağız diye :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…