- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.701
Kizlarrr hepinizi cani gonulden tebrik ederim menuleriniz cok guzel yaz geldi diye diyeti bozmadiniz tersine hedefe dogru tam gaz ilerliyosunuz. Bense burdan cok uzak kaldim k.validemde kaliyorum simdi de aslinda bunu avantaja cevirmek yerine yiyorumda yiyorum. Yemek is guc misafir kosturuyorum hic oturmuyorum eskisi gibi beslensem bide cok super olcak ama ben abur cubura cok dadandimgunde 2 3 kare bitter yerken bugun 1.5 paket yedim tabi dahasida varGeldim gittim yedim duygusal aclik benimki bi boslukta gibiyim yiyerek vakit geciriyom bugun Son buraya yaziyorum cok bosverdim baska onceliklerim vardi kizlar benim icin bisi yazin iht var buna bi kendime geleyim 2 kilo aldim cokta uzulmedim cunku istesem gene veririm ama ne gerek vardi
Bu arada kizim dis patlatti cok sukur.
Özgecim merak ediyrdum seni.Kızının dişi hayırlı olsunRahatlamıştır kızçen biraz. Ben evde bikiniilerimi giyip buruşuk estetik isteyen çatlamş göbegime bakıp bakıp nasl havuza girecgimi düşünüp mekik çekiyorm.Göebk için yagsız haşlama yada 1 kaşık yag ile yemekler yapıyrm artık hazı eşim yokken akşamları.walking evde yürüyüşe başladm.Tabii tatil zamanı ve nişanımız yaklaşnca anca eteklerm tutuştu.Sende topla kendini canım ve 2 -2 bi bakmşsn hepsi geri gelmş vücudun sakın ha Örnek menülerine ihtiyacı var bu topigin.
Evet canim biraz olsun rahatladi.Senin adina da sevindim boyle devam et az kaldi nisaniniza.bugunden itibaren basliyorummenu yazmaya dikkat ettim bugun etmesem fena yiyomusum ben daha bi farkettim regl olcam ondanda 1 kilo farketti tabi sonucta suan daha mutluyum oyle bincsiz yemek hic keyif vermiyo pismanlik oluyo
88li hakketen tuttum bu sozunu ya demissinya''yesende zaten ertesi gun kilo disinda hic bi degisiklik olmuyor''deyi ay gercekten oyle niye zarar veriyimki kendime demi ama..osge yaz menulerini sen canim bizede azcikin ornek olsun cok kacamak yapsnda yazki bizde ideal kilomuza gelince yapcas boleee diyip gaza gelelelim send az biraz daha diikat et birbucuk paket biter once hupletir sonra gumletir haberin olsun incecik belinin yag torbasi olmasina izinvirmeee...yavrunun disi hayirli olsun bi tavuk pilavyata dagit komsulara dis bulguru yada.ebru emir iyimi..haslamalari ye hic yag koyma bence ne var ki h Bi kasik koymussun ha koymamissin bide hakiki z.yagi koy koycaksan siviyag olarak aycicek misirozu findik falan degil zeytinyaginin yag yakma etkisi varmis civi civiyi soker hesabiii..menum gelsin
offfff moralim çok bozukkk( ben koca hafta sabahları kahvaltı bile etmedim sadece nesfitle geçiştirdim onu bıtrak öğlenleri akşamları bile ekmek sokmadım ağzıma dün hariç sadece 400 gram gitmiş az tuzluu yağsız yedim çoğu şeyi ağlıycam nerdeyse ya olmaz böyle şey moralim sıfır şuan
başlangıç 68
gecen hafta 61.300
bu hafta 60.9
giden 400 gram
gelen yok
hedef 55 artık ellilerri görmek istiyorum
ne diye uzuluyirsunki deli kiz ne guzel vermisiz iste haftayada boyle devam edersen gider bir anda bi kili yada 800gram durmak yok yola devam ya ayda 500gram verebilen bi bunyemiz olsaydi yokmu oyle insanlar varrr..evet bende 5li rakam gormeyi cok istiyordum seni anliyorum cok gicik oluyor insan tartiyi firlatcaktim osge tutmasaydi elimi dusun yaniofffff moralim çok bozukkk( ben koca hafta sabahları kahvaltı bile etmedim sadece nesfitle geçiştirdim onu bıtrak öğlenleri akşamları bile ekmek sokmadım ağzıma dün hariç sadece 400 gram gitmiş az tuzluu yağsız yedim çoğu şeyi ağlıycam nerdeyse ya olmaz böyle şey moralim sıfır şuan
başlangıç 68
gecen hafta 61.300
bu hafta 60.9
giden 400 gram
gelen yok
hedef 55 artık ellilerri görmek istiyorum