Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Özgecim merak ediyrdum seni.Kızının dişi hayırlı olsunRahatlamıştır kızçen biraz.Ben evde bikiniilerimi giyip buruşuk estetik isteyen çatlamş göbegime bakıp bakıp nasl havuza girecgimi düşünüp mekik çekiyorm.Göebk için yagsız haşlama yada 1 kaşık yag ile yemekler yapıyrm artık hazı eşim yokken akşamları.walking evde yürüyüşe başladm.Tabii tatil zamanı ve nişanımız yaklaşnca anca eteklerm tutuştu.Sende topla kendini canım ve 2 -2 bi bakmşsn hepsi geri gelmş vücudun sakın haÖrnek menülerine ihtiyacı var bu topigin.

Evet canim biraz olsun rahatladi.Senin adina da sevindim boyle devam et az kaldi nisaniniza.bugunden itibaren basliyorummenu yazmaya dikkat ettim bugun etmesem fena yiyomusum ben daha bi farkettim regl olcam ondanda 1 kilo farketti tabi sonucta suan daha mutluyum oyle bincsiz yemek hic keyif vermiyo pismanlik oluyo

çok haklısın ösge ben de ne zaman abur cuburu fazla kaçırsam sabah tek hissttiğim şey pişmanlık... bu ara dikkat ediyorum yemiyorum sabah çok daha mutlu hissediyorum kendimi... zaten yesende yemesende ertesi gün kilon dışında bişey farketmiyor

88li hakketen tuttum bu sozunu ya demissinya''yesende zaten ertesi gun kilo disinda hic bi degisiklik olmuyor''deyi ay gercekten oyle niye zarar veriyimki kendime demi ama..osge yaz menulerini sen canim bizede azcikin ornek olsun cok kacamak yapsnda yazki bizde ideal kilomuza gelince yapcas boleee diyip gaza gelelelim send az biraz daha diikat et birbucuk paket biter once hupletir sonra gumletir haberin olsun incecik belinin yag torbasi olmasina izinvirmeee...yavrunun disi hayirli olsun bi tavuk pilavyata dagit komsulara dis bulguru yada.ebru emir iyimi..haslamalari ye hic yag koyma bence ne var ki h Bi kasik koymussun ha koymamissin bide hakiki z.yagi koy koycaksan siviyag olarak aycicek misirozu findik falan degil zeytinyaginin yag yakma etkisi varmis civi civiyi soker hesabiii..menum gelsin

kalkinca yesilcay bir kayisi
kahvalti 10da birbucuk cavdar 3adet sucuk 4kare karpuz bir kk beyaz peynir 1zeytin 1kofte salata
12.00orta turk kahvesi
12.30bir tabak dolusu bal gibi kavun buzz gibi
15.30 iki kofte kadar tavuk gogus iki kasik pirinc pilavi 5kasik patlican oturtma birbucuk cavdar bir kase yogurt
18.00 salata yicem
19.00 yogurt yicem bir kase kendi yaptigim...
dahada yemem bisey ucbucukta abarttim ama napalim ya ben gecen hafta kac kiloydum du bi bakim gecmise yaaa yarin cumaydi demiii yandim allah keske yemiyeydim o tavuk pulavi yaa

58.3musum baktim simdi.acep yarin kac olurumkiii gecen hafta bir kilo vermisim bu haftaaaaaaaa

Yazcam canim elimden geldigince benimki simariklik baska bisi degil
Dikkat ettim bugun degisen bisi yok sonucta gene doyuyo insanin karni. Dogru diyon yaglari geri almanin alemi yokben sizin gibi az yemiyorum ona gore benimki kilo koruma menuleri ona gore artik keyfini cikarma donemi Hadi sizi de bekliyorum bian once keyifli menuler yazalim beraber( yeterince gaz verdim dimi)

58.3musum baktim simdi.acep yarin kac olurumkiii gecen hafta bir kilo vermisim bu haftaaaaaaaa

ha gayret sehraa çok az kaldı senin ideal kilona da inşallaah 1 kilodan da fazla vermişsindir. darısı benim başıma artık.

menüm
sabah açkarnına su
kahvaltıda koca bi bardak süt
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak yoğurt çorbası fırında az tuzlu yuvarlak patates ve patlıcan kızartması 1 dilim ekmek
ara nescafe
akşam 1 tabak çorba
ara 3 kare bitter çikolata
su 2 litre az limonlu su
ve şimdi cnm buz gibi kola cekti bi bardak onu içiyorum üstelik yarın tartı günü ama içim yanıyooooo

BUGÜN:Aç karınla 2 brdak ılık su.
Sabah(10:00) 2 dl.çokokremli ekmek,ıhlamur.
Ara(12:30) türk kahvesi,1 activia kayısılı.
Ögle(14:00) 4 haşlanmış patates(minik patateslerden)1 salaa,1 sogan,dl.ekmek,2 kaşık light yogurt.
Ara(16:00) yeşilçay,2 kare bitter.
Akşam(18:20) 3 minik kalan patates,4 kaşık light yogrt,1 salata.
Ara:karpuz

su:4.5lt
spor:1 saat yürüyüş
100 mekik

Yeşilçay içebilirmde gidip uyuyabilirmde şimdi.hiç bu hafta tartılmadım.İnş. uagsız tuzsuzlarn hatrına baya bi eksi çıkarım:18:Eksi çıkarsam yarın dondurma yiycem:131:Şu çıtırın elmasirkeli ballı kürüne başlamyı düşünyrm ne dersinz kızlar

Sabah
09.30Yesilcay 2 dilim ekmek kk peynir 3 zeytin 2 catal recel salatalik
13.00 1 tabak yesil mercimek 2 kasik pilav yogurt
15.00 1 benimo
17.30 nescafe 8 yulafli
21.00 bi kakaolu sut 1 kek
Menum cok ilginc farkindayim durumu soyle aciklayim sabah kahvalti edildi sonra cok gec yatip erken uyandigim icin kizimi uyutup kendimde uyudum ara yapmadan ogle yemegi yedik sonra k.validemle yemeklik almaya gittik eve geldim kizimi yatirdim hemen kendi evime gittim kizim uyanmadan hazirlanayim diye( dugune gitcektik)esim yemek yapmayin disarda yeriz oyle dugune gideriz dedi isleri uzadi saat 9 olunca dugun cikisi yeriz dedik bende kekle gecistirdim onlar cikista yedi ben yemedim oyle iste ornek menuler yazamicak olsamda dikkat etmek cok onemli ipin ucunu kacirmiycam bu arada pazartesi tatile cikiyorum

offfff moralim çok bozukkk( ben koca hafta sabahları kahvaltı bile etmedim sadece nesfitle geçiştirdim onu bıtrak öğlenleri akşamları bile ekmek sokmadım ağzıma dün hariç sadece 400 gram gitmiş az tuzluu yağsız yedim çoğu şeyi ağlıycam nerdeyse ya olmaz böyle şey moralim sıfır şuan
başlangıç 68
gecen hafta 61.300
bu hafta 60.9
giden 400 gram
gelen yok
hedef 55 artık ellilerri görmek istiyorum

akşam içtiğin koladandır bence. eğer çok ekside çıkmak istiyorsan akşam yemeğini erken saate alıp sonrasında hiçbirşey yeme ben öyle yapıyorum 5ten sonra su dışında hiçbirsey yok. günlük gidiyo 200 300 gr acıkınca suyla bastırıp uyuyorum ptesi 84.1dim bugun 82.1. tabi benim kilom fazla size göre ama boyuma göre yine de şişman sayılmam.
bu arada geçen hafta abarttığım için yine 84ü gördüm ama şimdi iyiyim elhamdulillah.

kilo bildirimi
başlangıç:84.8
iki hafta önce:82.6
bu hafta:82.1
giden:500 gr
gelen yok

kizlar uzerinize afiyet biraz kabizim iki gundur tik yok yani ona ragmen mutluyum bakinnn
baslama67.7
gecen hafta 58.3
bugun 57.8
giden 500 gram
hedef 53

ama kizlar iki gundur yediklerim karnimda yani oyle diyim size bide kalkinca hep duz olurdu karnim acayip sis simdi neyse...haftaya 57 yim isaallahhhhh

ne diye uzuluyirsunki deli kiz ne guzel vermisiz iste haftayada boyle devam edersen gider bir anda bi kili yada 800gram durmak yok yola devam ya ayda 500gram verebilen bi bunyemiz olsaydi yokmu oyle insanlar varrr..evet bende 5li rakam gormeyi cok istiyordum seni anliyorum cok gicik oluyor insan tartiyi firlatcaktim osge tutmasaydi elimi dusun yani

evet sıra bende. kızlar ben bu hafta 600 gram almışım. anlamadım bu işten hiçbirşey. bakın menülerime ben nerde hata yapıyorum. allahaşkına biri deyiversin. akşam yemeğinden sonra ağzıma leblebi koymadım bu hafta. spora da başladım. ben yoruldum artık bu işten. bu sabah 3 adet kakaolu gofret yedim. öğleyinde bir güzel ekmek arası köfte yiyeceğim. akşam da tavuklu pilav. bu akşam bunları yiyince bu hafta da dikkat edicem. eğer yine gitmezse bırakıcam ben bu işi. alan almış zaten. neyime benim zayıf falan olmak.

BAŞLANGIÇ: 78,5
geçen hafta: 71.0
bu hafta: 69.9
giden : 1.1
toplam giden: 8.6
hedef: 55

kzılar çok sevindim bir aydır ancak bir buçuk kilo vermiştim şimdi bir haftada bir kilo çok sevindim ama tabi bu hafta aburcuburu bayağı kesmiştim

Baslangic 63
En son 49.700
Simdi 51.300
Gelen 1.600
Regl olcam onunda etkisi cok bende 1 kilo kadar farkediyo sonuc olarak 1 kilo almisim ben 2 3 haftada dikkat edebildigim kadar etcem
Kilo verenleri tebrik ediyorum Azimlerinden oturu kutlarim hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…