- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.701
Kizlarrr hepinizi cani gonulden tebrik ederim menuleriniz cok guzel yaz geldi diye diyeti bozmadiniz tersine hedefe dogru tam gaz ilerliyosunuz. Bense burdan cok uzak kaldim k.validemde kaliyorum simdi de aslinda bunu avantaja cevirmek yerine yiyorumda yiyorum. Yemek is guc misafir kosturuyorum hic oturmuyorum eskisi gibi beslensem bide cok super olcak ama ben abur cubura cok dadandim gunde 2 3 kare bitter yerken bugun 1.5 paket yedimtabi dahasida varGeldim gittim yedim duygusal aclik benimki bi boslukta gibiyim yiyerek vakit geciriyom bugun Son buraya yaziyorum cok bosverdim baska onceliklerim vardi kizlar benim icin bisi yazin iht var buna bi kendime geleyim 2 kilo aldim cokta uzulmedim cunku istesem gene veririm ama ne gerek vardi
Bu arada kizim dis patlatti cok sukur.
Özgecim merak ediyrdum seni.Kızının dişi hayırlı olsunRahatlamıştır kızçen biraz.Ben evde bikiniilerimi giyip buruşuk estetik isteyen çatlamş göbegime bakıp bakıp nasl havuza girecgimi düşünüp mekik çekiyorm.Göebk için yagsız haşlama yada 1 kaşık yag ile yemekler yapıyrm artık hazı eşim yokken akşamları.walking evde yürüyüşe başladm.Tabii tatil zamanı ve nişanımız yaklaşnca anca eteklerm tutuştu.Sende topla kendini canım ve 2 -2 bi bakmşsn hepsi geri gelmş vücudun sakın haÖrnek menülerine ihtiyacı var bu topigin.