- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.721
evet sıra bende. kızlar ben bu hafta 600 gram almışım. anlamadım bu işten hiçbirşey. bakın menülerime ben nerde hata yapıyorum. allahaşkına biri deyiversin. akşam yemeğinden sonra ağzıma leblebi koymadım bu hafta. spora da başladım. ben yoruldum artık bu işten. bu sabah 3 adet kakaolu gofret yedim. öğleyinde bir güzel ekmek arası köfte yiyeceğim. akşam da tavuklu pilav. bu akşam bunları yiyince bu hafta da dikkat edicem. eğer yine gitmezse bırakıcam ben bu işi. alan almış zaten. neyime benim zayıf falan olmak.
ntv hemen acinnnnnnnnnnn
Aynı sehracık ya bacak içlerm ve göbüşüm burş buruş.Callentic yapmaya başlıycm inş. ırsat buursam tabeeeeissallah olur canim yaa dumduz gobegin gobegimizzz...mahvoldum acliktan orucum dua etcem hepinize kizlar.dun avm ye gittim lcw38bedenler tam olmadi azcikin bol geldi diyebilirim cuk oturmadi yani ama aynada bakiyorum kabinde ben kendimi begenmiyorum yaa popom buyuk gobegimde var.53olcam insallah kararliyim o zamanda begenirim kendimi diye dusunuyorum ama popom buyuk gelirse gozume 50olurum.ozaman 36bedenmi olurum kii.ay ben hep 38olmak isterdim ama istedigim bu degilki benim popom buyuk hala gobegimde varr sarkti ustelik bacak aralarimda sarkti burusuk burusuk gobegim uffff vercem iste sonra toplar vucut kendini napim
Ne güzel emirde 11 de uyumya alıştı ama 4 te gözxzlerini açıyor ve 7 ye kadr ayaklarmda sallıyrmmerhaba arkidişler günler sonra kızım ilk defa 10 da uyudubende bir bakınayım dedim
keyifler iyidir umarım
Bende merak ettim:44:ntv hemen acinnnnnnnnnnn
Ebru sehraa istanbuldaki kizlar nasipse istanbula gezmeye gelcen mutlaka git gor dediginiz yerler varmi avrupa yakasinda olcaz otelde kalcaz ama gelince otel bakcaz taksim olurmu mesela ulasim vs bakimindan pek bi bilgim yok fikir verirseniz sevinirim:44: