Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlarrrrrrrrrrrr çooooookk mutluyum.Evet sadece 400 gr verdim ama 4 gün hep yedim menü bile yazmadm son 3 gün yagsız tuzsuz yedigim için faysasını gördm hedefim 55.0 altına indim.Hırslandım heveslendm.Nişnda nie 52 görmeyeym ki.Ama illa 52 demiyrm.Çünkü tok karnla 55.1 çıktım.Tok kaınla 55.0 görünce koruycm ve snra 52 hedefm olcak demştm.Spora agrılık vericem ve göbegimi her hafta ölçüp vi yere yazıcm.İç bacaklarm zayfladgm için kötü duruyr.Sıkılşmam lazm acien.Zyfladıkça daha çok çatlaklarım ortaya ıktık.Bu durum beni çok üzüyr ama napim saglıklı bi evladm oldu sonçta.Mutluyum ve mutluyum.Bu hırsla yerleri sileym oglş uyurken.Dondurma yiycem bugün:))

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:55.3
Bu hafta:54.9
Giden 400
Gelen yok
Yeni hedef:52

sakın öyle düünme canım yaaa. bak oku başarı öykülerini herkesin oluyomuş öyle zamanları ama pes etmeyenler zayıflıyo sadece. akşam yemeklerini daha erken saate al bence mümkünse. ya da şu birkaç günlük detokslardan falan uygula. öyle yazmıştı birkaç kişi. ama sakıııııııııııııın pes etme

Canım menüler güzel aslında ama neden kilo veremeyip üstüne bide alıyosun anlayamıyorum:44r. gidip teset yaptır belki hormonlarda bi sorun vardır.Bu yüzden veremiosundur:44:Ama umutsuzluga kapılma.Dr.lar akşam 6 dan yada 7 snra hiç bişi yemeyen ve günde 3 lt su için herks kilo verr diolar.Akşamı erken kapat bakalm degişme olacak mı canım

Kızçeler kilo verenleri tebrik ediyrm.Veremeyenler ve alanlarda üzülmesinler haftaya telafi ederler.Kuşadasına 15 temmuza rezervasyon yaptırdık.Özge gibi radeli olmam herhalde:18:Kavitasyon yada exima ile ilgili bilgisi olan var mı?Şu göbegime baktıka bikini giyesim gelmiyr.Zayıfladıkça çatlaklarm buruşuyrAma mekik ve walkinge devam edicem

canim bak sana ne dicem istersen ac gecmisimi benim bi oku sen ben ne sporlar yapiyordum ustune diyetimi yapiyordum o da neee bi bakiyodum kilo almisim nssil hiddetleniyordum sinirleniyordum bi allahim bilir bide epru osge melusim jojopum ilk zananlar icinde triendy bikir ama oysaki kasa donusuyor bazen yaglar o da kilo olarak veremeyerek yansiyor sonradan aliniyor mukafati dporun her halukardavfatdasu var nihayetinde canim ama kisa vadede oldugu pek soylenemez bence ama goruntuye gelince kisa vadede kesin sonucveriyor ama tartiya uzun vadede yansiyir bana kalirsa cazgecme hemen bur haftada okcak deme yani..ben bir ayda bir kilo verdigimi biliyorum fitturiyordum ama noldu dokuz ayda on kilo vedimmi verdim vermeye devam ediyirmuyum ediyorum hedefime varacakmiyim insaallah evetvazgecmeyapamaz kii yapamaz kiii

Bana özel yazan herkese çok teşekkür ederim. Zaten vücuduma baktığım zaman vazgeçme lüksüm yok. Bugün saldim biraz ama yarından itibaren devam. Anneme geldim bugün. Anca pazar spor yapabilirim. Pc me kavusunca daha uzun yazıcım öpüyorum hepinizi

Sabah iki cavdar karpuz peynir helva azcik 3zeytin
Ara yok
Ogle 2bucuk lahmacun iki buyuk ayran
Ara orta kahve
Ara kavun
Aksam bir kase yogurt
Bugun orucum kandiliniz mubarek olsun dua edelimmi birbirimize???Sahurda 3/4simit uc dilim beyaz ekmekk tereyagi bal esliginde karpuz iki kk peynir bir haslanmis yumurta yedim pismanlik duymadan cunku aksam 20.30da iftar ancak yani optum guseller simdi kuran okucam

DÜN:Aç karınla 2 bark ılk limonlu su.
Sabah:sucuklu tost(2 dl.kepek,5 ince dl.sucuk)ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1dl.çokokremli ekmek,1 kayısılı activia,yeşilççay.
Ara:2 kk peynr,4 dl.karpuz
Ara:dondurma
Akşam:1 tabak kıymalı patases(oguşla yedk)2 kaşık tavuklu keşkek(annem yapmş çok cnm çekiyrdu)1 bardak limonata
Ara:2 bardk çay.

Su:3.5lt
Spor:yürüyüş(bebek arabaıyla bayır çıktım1.5 saat ittirmektn kollarm agırdı.)
100 mekik

tatil görüntülerini gördkçe göbegime bakıyrm.Şu titreşm aletimi bulaymda kullanaym biraz.Benm dümdüz bir göbegm olmayacak mı

issallah olur canim yaa dumduz gobegin gobegimizzz...mahvoldum acliktan orucum dua etcem hepinize kizlar.dun avm ye gittim lcw38bedenler tam olmadi azcikin bol geldi diyebilirim cuk oturmadi yani ama aynada bakiyorum kabinde ben kendimi begenmiyorum yaa popom buyuk gobegimde var.53olcam insallah kararliyim o zamanda begenirim kendimi diye dusunuyorum ama popom buyuk gelirse gozume 50olurum.ozaman 36bedenmi olurum kii.ay ben hep 38olmak isterdim ama istedigim bu degilki benim popom buyuk hala gobegimde varr sarkti ustelik bacak aralarimda sarkti burusuk burusuk gobegim uffff vercem iste sonra toplar vucut kendini napim

Son düzenleme:
merhaba arkidişler günler sonra kızım ilk defa 10 da uyudu bende bir bakınayım dedim
keyifler iyidir umarım

Ebru sehraa istanbuldaki kizlar nasipse istanbula gezmeye gelcen mutlaka git gor dediginiz yerler varmi avrupa yakasinda olcaz otelde kalcaz ama gelince otel bakcaz taksim olurmu mesela ulasim vs bakimindan pek bi bilgim yok fikir verirseniz sevinirim:44:

Aynı sehracık ya bacak içlerm ve göbüşüm burş buruş.Callentic yapmaya başlıycm inş. ırsat buursam tabeeee
merhaba arkidişler günler sonra kızım ilk defa 10 da uyudu bende bir bakınayım dedim
keyifler iyidir umarım
Ne güzel emirde 11 de uyumya alıştı ama 4 te gözxzlerini açıyor ve 7 ye kadr ayaklarmda sallıyrm3 gecedir aynı inş. alışkanlık ednmez:18:
ntv hemen acinnnnnnnnnnn
Bende merak ettim:44:

Canım ne zaman geliyonGörüşelim üçümüz bi kayfe içek beraber Ben avrupa yakasındaym hemTaksim, anadolu kavagı,dolmabahçe sarayı, sultanahmet,eyüp,kızkulesi çok güzel,aklıma geldkçe yazrm canım.Bizde tatile kuşadasına gidicez oteli ayaladk

BUGÜN:Aç karınla 1 büyük bardak ılk su.
Sabah(09.00) 1.5dl.kepek ekmek,kk peynr,1 salata,1 domates,ıhalmur.
Ara(12:00)türk kahvesi
Ögle(13:45) menemen(2 biber,1 domates),1dl.kepk ekmek,4 dl.karpuz.
Ara(16:00) yeşilçy,1 avuç dopng(kuru meyveler,fındık badem...)
Ara(17:15)1 kepçe tavuk suyu çorba
Akşam(19:30) 1 tabak k.mercimek çorba,1dl.kepek,2 dolma,3 kaşık yogurt,çoban salata.
Ara:çay,1 kandil smiti,2 dl. karpuz.

Su:4lt
Spor:300 callentic haeketi mekik gibi.fotosunu ekleyeym sizde yapın .ok faydası oluyomş

Herkese iyi pazarlar.Güzel bi pazar kahvaltııyla güne başlayın.Başarıcaz diyin yerken ve cısslara çatal batırmayın.Tatili bikinili güzel kılzarı düşünün.Yada açıp göbüşünüze bakın ve yemeyin

Onerilerin icin saol canim gezcek yer cok tabi hepsini gezmek mumkun degil. Ben yarin gelcem persembe doncem Vakit kisitli birgunde esimin akrabasina gitcez bu seferlik cok gezemicez sanirim.Ya aslinda gorusup bi kahve icmek okadar guzel olurki birbirimizi de gorurdukBu arada kusadasi iyi bi secim olmus aksam carsisinda da dolasirsiniz bende cok iyi bilmiyorum 2 3 kere gittim aqua city de var yakinlarinda.İyi eglenin bol bol yuz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…