- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.661
jojop sanki beni tarif etmişsin, ben bu hafta raporluyum öbür hafta başlıyacam seminere bu defada eşim rapor alacak 10 günde o bakacak cocuğa, eylüle kadar bakıcı bulmamız lazım ama kiminle konuştuysam cocuğu kendi evine götürmek istiyor, bende onu istemiyorum, yani sabah uyandır götür akşam git al ,bide evlerinde işe güce dalıp çocuğu ihmal ederlerse diye düşünüyorum, sonra ne bileyi,m bunun kışı var ya evleri soğuk olursa, flalan filan bu düşünceler uzayıp gidiyor, ama eve gelecek birini bulamazsam mecburen bakıcının evine götürecem, gerçi daha ortada bakıcıda yok ya, kara kara düşünüyorm ne yapacağız diye :44:
allah yardımcınız olsun. bakıcı işi zor. rabbim iyi insanlarla karşılaştırır inşallah. oğluma 2 yaşında kadar bakıcı baktı. çok iyi bir insandı. hala da görüşürüz. şimdi yine evimizde bakıcı var. gerçi çocuğumun bakılacak yeri yok artık kocaman oldu. bu bakıcımızda çok iyi. evin bütün işini de yapıyor. yemek temzilik ütü. bol bol dua et. allah korkusu olan insanlarla karşılaşırsın inşallah.