Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,4
önceki gün: 62,6
dün: 63,4
bugün: 62,6
yarın büyük ihtimalle 63,4
nedir bu anlamadım gitti. nasıl vücuttur, nasıl metabolizmadır.

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:55.3
Bu hafta:55.3
Gelen:yok Giden:yok
Hedef:55.0

Kızlar çarşamba günde dünde misafrlkte yedimde yedim.Ogluşu akşam acile götrdk ve tahlller derken eve geç geldik ve geç yemek yedm çünkü ilaç içmem lazımdıYukarıya misafr gelmşti.Hoşgeldn deyp inecektk fakat tabak bi anda önmde bitiverdi tattm sadece ama saat 10 duBunlara ragmen uykusuzlk ve tempo ve diger günlern hatrına almamaışm çok şükür.Ama ben hedefimi 52 yapmk istyrm ma tabii 55.0 grnce.Herkes çökmşsn yeter dio ama buruşk göbşm hala benmle benm bedenmde gitmek bilmyr.Bölgesel zayflasam keşke.Mekige tekrr başlycm.İkimzde hastayz.Şimdi ıhlamur içicz.Herşyn başı saglık.Saglık yoksa hayatn yemeklern tadı yok.Dua edn yavrum iyileşsn 2-3 saatlk uykuylaym ama onu baygn gözlerni gönce kahroluyrm

canım çok çok geçmiş olsun, bebeğin hasta olması çok zor insan çok üzülüyor, bide sende hastaymışsın dahada zordur umarım bir an önce toparlarsın, kilonu dert etme zaten pekte kilon yok göbek için dediğin gibi mekik çekmen lazım

kızlarrrrrrrrrr 58.3
başalnghıç 67.7
geçen hafta 59.3
giden 1kilooooo
haftaya 57li bişeylerim işşşallaahhhhhh:44:

cok gecmis olsun canim benim ins bian once iyilesir oglusun. Kizim da dun oksurmekten uyuyamadi bugun aksamustu doktora goturcez esimde de bende de moral kalmadi cok zayifladi yavrum 2 haftadir hicbisi yemiyoBakalim doktor nedicek buan once iyilesip yemek yesin halden dustu kuzum resmen

sizede çok geçmiş olsun ösge, insanın çocuğu hasta olmasında ne olursa olsun, insan çaresiz kalıyor umarım biran önce iyileşir kızın, sırtına zeytinyağı sürün diyorlar, yada ayağının altına visk ama ben hiç denemedim, ama sen zaten dr götürecekmişsin

ya bizim odunluğa kedi yavrulamış dün fark ettik bir kutunun içine sonra kutuyu çıkarıp, dışarı koyduk bahçeye, kedi kaçtı gitti 3 yawru kaldı orada sonra baktım geldi 2 tanesini götürdü 3 orda kaldı bayağı bekledim gelmedi bende bir kaba süt koyup indirdim önüne sabah uynınca baktım kedi öbür 2 yavruyuda alıp geri gelmiş kutunun içindeler hepsi şimdi, kedileri hiç sevmem, ama onu öyle yavrularını korur şekilde görünce üzüldüm, annelik iç güdüsü işte

Saolun kızlar.Özgecim inş. kızında iyileşir.Benmkide hiçbişi yemiyrHalsiz düşecekler yemedikçeÖglen öksürmktn hep uyandı yavrum.Tabii bende dalamadm ama yatp dinlenmk iyi geldi.Şimdi ikimzde daha iyi sayılırız

Kizlar doktordan geldim bi tane antibiyotik bitane vitamin bitane fitil goz damlasi bitane daha surup verdi doktor bogazlari cok kotu yara olmus gozleri bile akiyo ve kilosu cok dusuk cikti hicbisi yemiyo dedim bu bogazla sut bile icemez dedi1 hafta sonra kontrole gitcem ilaclar iyi gelcek duzenli kullan dedi bakalim

Canım kıyamam ona benKüçückler ve acılaını anlatamıyolar bileUyudu şimdi oglum.,nş. öksürmesi gece gıcık yapmaz.Özge oglumn yarn 5 gün olck anca ilaçlar etkisini gösterdi.Oynadı güldü bu akşam çok şükr.Bende gttm igne vuruldm ve şimdi ter döküyrm.Yoksa iyileşemem sadce ıhlamurla olck iş degldi.

Kizim uyandi gene gicik tuttu kotu oksuruyo yaa ins duzelcek ilaclarini alinca senin de oglus 2 3 gune toparlar ins. Sen de meyve sebze iyi beslen canim vucudun direnci artsin cok gecmis olsun ebrucum[/QUOTE]

Son düzenleme:
ebruşum ösgemm çok üzüldümm canlarım benm umarım sizdr yavrularınızda en kısa sürede ii olursunuz.. anne değilim ama az çok insan o psikoloji anlayabiliyor en kısa sürede eski huzurunuza kavuşmanızı dileriimm ..
kilo veren koruyan herkesi gönülden tebrik ediyorum. ben bu hafta katılamadım aranıza ama çok yemedm. aslında biraz ydm ama çok abartılı değil. öğlen yediysem akşam yemeyip dengeledm gibi bişi..
veeee bu haftaa muzun olduuuuuuuuuummmmmmmmm.. kısacası lise btti artıkkkk.. onun koşuştutrmsı vardı eve yorgun argın gelip giremiyodum pc ye ama artık geldm burdayım..
hatta gelmişken bide kilo bildirimi yapıcaamm:
başlangıç:64
25.05.2012de 59.100
bu hafta 59.500
yani kızlar ala ala 400 gram almışım ve o rakamı tartıda görünce ne kadar mutlu olduğumu bilemezsinizz.. bakalım haftaya ne olacaaakkkk :))
pazartesi tekrar stajım başlıyo eskiye dönüyorum yaniiii... bakalım bundan sonra neler olacak..
ama 1. isteğim bel bçlgemden kurtulmak.. sporada başlıcamm. hatta biberiye yağı alcm o bölgesel incelme için iyimiş bide onu denicemm..

Kizim uyandi gene gicik tuttu kotu oksuruyo yaa ins duzelcek ilaclarini alinca senin de oglus 2 3 gune toparlar ins. Sen de meyve sebze iyi beslen canim vucudun direnci artsin cok gecmis olsun ebrucum
[/QUOTE]
Canım ya uykuları bölünüyo huzursuz oluyolar bu yüzdenOnlar iyi olsnda biz herşeye katlanırız.Öksürügü azaldı ve yumuşadı.Ama ben hala kötüüym.Arkadaş taksyle gedli aldı bizi evine kahvaltıya saolns.

Saol busucumm.Senin profilde resmini daha yeni gördmÇok cicisinYüregnn güzellgi yüzüne yansımış.Biberiye yagına bende başlycm.Ogluşla bi iyileşelm başlycm.Ama bu sıcklarda nasl onnla tüm gün durucm bilemyrm:44:

Canım ya uykuları bölünüyo huzursuz oluyolar bu yüzdenOnlar iyi olsnda biz herşeye katlanırız.Öksürügü azaldı ve yumuşadı.Ama ben hala kötüüym.Arkadaş taksyle gedli aldı bizi evine kahvaltıya saolns.

Saol busucumm.Senin profilde resmini daha yeni gördmÇok cicisinYüregnn güzellgi yüzüne yansımış.Biberiye yagına bende başlycm.Ogluşla bi iyileşelm başlycm.Ama bu sıcklarda nasl onnla tüm gün durucm bilemyrm:44:[/QUOTE]

çok teşekkür ederim ebruuuşum :)) aslında eşi izin veren ve foto koyma imkanı olan arkadaşlar varsa koysada görsek :)) çünkü bn sizleri çok merak eiyoruumm
ayrıca güzellik uğruna dururuz emn oll :))9

menüm
sabah aç karnına tarçınlı suyum kahvaltıda 2 küçük boy közlenmiş tuzsuz ve yağsız patlıcan 4-5 sap maydonoz 1 dilim ekmek 1 yumurta 3 tane yarım sucuk 1 çatal peynir 1 küçük salatalık şekersiz çay bu sabah nedense çok zengin oldu ya çok yemişim sanki
ara nescafe
öğle 2 yemek kaşığı erişte yoğurt kahvaltıdan sonra markete gitmiştik orda dayanamadım eşime baklava aldırttım kaç gündür cnm çekiyodu 7 tane ondan yedim biliyorum ipin ucunu çok kaçırdım ama oldu bi kere
ara bergomot aromalı yeşilçay
ara türk kahvesi
akşam nestle nesfit başka bişey yok

sporumu yazmamışım
30 mekik yarım saat yürüyüş 2 litre su

dun
sabah birbicuk cavdar 2kk peynir beyaz kasar dereotu 5zeytin ceyrek simit
ara turk kahvesi
ara kayisi
15.30 patlicanli kuzu guvec iki cavdar
aksam 19.39birtabak yogurtlu semizotu okadar.yattim ama nasil aciktim anlatamam icim ezildi sabahta dayanamadim tartildim ne goreyimmm
soylemem cunaya supriz yapcem
bugun ise
1haslama yum urta salatasi maydonozlu yesilsoganli 3zeytn 2kk peynir bibersalaralik domates iki isirik borek yarim dilim karpuz cay
ara hurma kayisi salatalik
16.30 gibi yarim ekmek arasi uykuluk(belki bilmeyebilirsiniz kokorec gibi bisey istanbulda eyupte var sadece bildigim kadariyla) 1ayran
erken kapattim ama sabahki kilomu gorunce oyle mutlu oldumki almak istemiyorum belki 9da ikinjasik yogurt yerim semizotuynan
bol su iste bu kadarrrrr efendimmm

Cocukları hasta olanlara çok gecmis olsun diyorum. Bu sabah yola çıktık. Oteldeyiz şimdi yarın dönülmez eve. Bugün bikiniyi giyine anladım bir kere daha kilo vermem gerek hem de acilen

Cocukları hasta olanlara çok gecmis olsun diyorum. Bu sabah yola çıktık. Oteldeyiz şimdi yarın dönülmez eve. Bugün bikiniyi giyine anladım bir kere daha kilo vermem gerek hem de acilen

Telefondan yazdığımdan hatalar olmuş. Eve dönülmez mı hiç. Yarın donucez yazcaktim

Zuuzuu ve sehra menülerinzi çok begendm.Sehra tartıda eksileri görnce hırslanmşsn.
Yoldaşım nerelerdesn?Kilobildirimi de yapmadn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…