Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sabahkileri yazmistim zaten yediklerimi ara orta kahve iki catal ucuyla yaspasta ogle yemegi dort kasik yogurt sonra bi arkdasa davetliydi ucbucuk gibi bir kase yag koydurtmadim kisir bol salatali bir kaseden fazlaydi.hamur kizartmasi iki tane el kadar yememem lazimdi ama inanin bugun veliler okulda neler neler getirmisti agzima bile surmedim ama arkadasimda frenleyemedim kendimi.dahada yemicem bisey su icicem hep k.hidrat agirlikli idi..yarinda orucum insaallah

ben akşam yemeğinden sonra biraz kiraz yedim. regl oldum bugün. resmen kiraz krizine girdi. hııı bu arada akşam yemeğinde azıcık da pilav yedim.

Özgecim sorma ya aşıraya kaçmasamda illa kaçamaklar yapıyrmNeyin rahatlıgı bu anlamadm gitti:44:Ogluş hala rahtsız anne anne paçalarıma yapışıyr kıyamadıgıma hep onun istedklerni yapmktn evimi bile 3 gündr silemedm

sabah aç karnına su
kahvaltıda azcık sucuklu yumurta 1 dilim ince ekmek 1 zeytin şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle küçük oğlumdan kalma azcık çorba maydonoz salatası 4 çatal patlıcan kızartması yarım dilim ekmeek
türk kahvesi
ara 1 tabak kiraz yaklaşık 15 tane falan vardı sanırım
akşam 1 tabak makarna yarım büyük balık ekmek yok makarna yemeseydim iyi olurdu da çok cnm çekti bide mis gibi koktu valla daynamadım yedim bol yeşillik salata onun yanında
arkadan çay birazdan form çayımı içerim ya kıslar kiraz sapı biriktirdim ben onu nasıl kaç tanesini demliycem kaç dakika kaynatıcam bilmiyorum bilen varsa söyleyebilirmi

Gecmis olsun canim benim kiz da hasta Bogazlarinda enfeksiyon olmus yemek yiyemiyo ustune de dis cikarcak hic bisi yemiyo sirf emiyo cok acikiyom ben de bu yuzden bide yemekte yemedigi icin sut olsun diye bol su iciyorum ve yiyorum.
Bogazim cok fena acildi bu sefer cidden cuma gunu tartiya cikmaya korkuyorum ama kizim icin yemem gerek hic bisi yemiyo cok uzuluyorum

ebruli ve özge geçmiş olsun, insan çok üzülüyor çocuklar hasta olunca, benim kızımda çok mız mız bu gün kucaktan inmek istemiyor resmen yapışık olduk enson akşama doğru uykusu var uytamadım bir türlü iyice sinirlendim bir bağırdım, bu defa ağlamaya başladı ama nasıl bir ağlama, bende çok üzüldüm pişman oldum, bende başladım ağlamaya (

neyse parlak olmayan menümü yazayım

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, tek yumurtalı omlet
bir domates, bir salatalık, kk peynir, 2 zeytin, 4 banımpekmez

ara: elma

öğlen: bir dilim künefe ( arkadaşalarımın yanına gittim çay içmeye geliyom diye banada söylemişler restorantta yok diyemedim götürdüm )
ara: bir armut, ayrım muz

akşam : bir kase mercimek çorbası, fırında tavuk ve patates, bir kaşık bulgur pilavı, salata

2,5 litre su , 3 fincan yeşilçay, lesli ile 5 mil ama haşadım çıktı

Saol hawar insan çok üzülüyor onların yerine biz hasta olsak keşke
Özge,aynen oglumda yiyemeyr bogazlarndn ve ögürüyr.Daha çok memeye düştü.Bende azar azarda olsa herşydn yiyiyrm.Ama bugn bana zayfladıgımı söyleyp duran komşum sanki göbeklendin kilonu almaya başlamşsn galiba dediSinrdn çokokrem yedm

Aynen kizimda oguruyor canim Umarim ikisi de sagligina kavusurlar bian once . Esim de bugun bana ne dedi biliyomusun sen biraz toplandin sanki bi 3 kilo daha al dediBen de demekki okadar yedigim disardan bile belli olmus dedim cok uzuldum bi de ustune ekmegi tahinpekmeze banip banip yedim gece 01 de

Ayy canim ya bizde bunaliyoruz bazen onlarin laftan anlamasini bekliyoruz kimbilir ne dertleri var ama biz anlamiyoruz
Menun de kunefe disin da guzel bence

İyileşseler bi bizde kendimiizi tekr düzene koyarız inş.Herşeyn başı saglık.Gce benm bogzlarm feciydi.Yavrumu anlıyrm şimdi.Anne ogul hastayz

özge ebru çok üzüldüm yavrularınıza bugün orucum söz veriyorum ebrumun ve osgemin çocuklarına şifa ver dicemm..okuldayım arkada hizmetli kahve yapıyor miss gibi kokuyorr bir yanda kahvaltı eden arkadaşlarım ama ben orucummmmmmmmmm ay napim yarında tartı günü akşam iftardas abartmamayı düşüğnüyorum.geçen yıl aldığım trençcoat kızklar resmen içine iki tane sehraa girer utandım glirken giymeye okadar yani cidden zayıfllamışım ben yaaa..allahım ben verdiysem rahmetli ümit usta bile verirdi yaa..hep sisin sayenizde kıslar..sahurda haşlama yumurta 1çavdar 1beyaz ekmek peynir karpuz kaşar 5zeytin yedim sıkı olsun dedim akşam 9a doğru çünkü iftar seviyorum siziiii

ben bir türlü anlamıyorum. dün akşam üzeri regl oldum. dün sabah tartıldığımda 62,6 olan ben bu sabah 63,2 yim. allah allah ne oluyor...bakalım yarın sabah ne olacağım. kafaya taktıkça veremiyorum sanırım. neden böyle olur ki kızlar. vücudumdaki bu dengesizlikte neyin nesi. regl olunca daha da düşmem gerekmezmiydi.

İyileşseler bi bizde kendimiizi tekr düzene koyarız inş.Herşeyn başı saglık.Gce benm bogzlarm feciydi.Yavrumu anlıyrm şimdi.Anne ogul hastayz
İns canim benim de bogazlarim kotu belim feci yerde yatip ayagimda sallayarak uyuyorum 2 gundur 4 5 saat anca uyuyorum butun gun kosturmaca Tatile iht varrr
Sehraam saol cok incesin her iki anlamda dacok cok iyi gidiyosun nazar degmesin yurekten tebrik ediyorum seni Allah orucunu da dualarini da kabul etsin canim ( amin )

Canim reglden 3 4 oncesi siskinlik olur reglkende devam eder ki bitincebikacgune eski duzenine girer vucut ben hep 1 kilo + olurumm bitince o bir kilo gidiyo hemen

Geçmş olsn özgecm.İkimzde hasta olnca daha kötü oluyo yavruma halm kalmıyor bakmaya vallaKötüü olmama ragmen sırf o açılır belki die 2 yere davetlydim kaynanamn oldugu yere gttmm bende 2 sıck çay içerm die.Hem ogluş bahçede oynasn evn içinde sıckta kötü olmasn die.Başm çatlıyor resmen.Gidip ilaç almam pazara çıkmam lazm.Ev berbat ama eşm gelnce yapıcm.Yetişemiyrm artık ve kendmi yetersz bir robot gibi görüyorum.Önceden 5 çocuk nasl büyütolarlmş anlamıyrm

SEHRACIM,Allah dularını kabul etsin canım.Düşündügün için saol yavrularımızı.Allah herkesn evldına saglk hoşluk versn.

Çokşeymistedm,Canım needen senn böyle gelgitlern oluyr ve azda olsa kilo veremiyosn anlamadm:44:Nerde hata yapıyosn acaba:44:Ama üzülme düzene girip vermeye çalış

çok geçmiş olsun. çocuklu kadının hasta olması yasaktır. erkek hasta olsa yataklara yatak yorgan yatak. kadına yasaktır. allah yardımcın olsun. aman dikkat et kendine.

ve ben bugün kü menümü yazayım. bakın bakalım ben nerde hata yapıyorum.

07:30 bir fincan yeşil çay, 3 dilim sucuk, 2 çeri domates, salatalıki azıcık peynir, 2 zeytin, bir dilim çavdar
ara yok. toplantı vardı
12:00 bir kadınbudu köfte. 3 tane elma patates, 3 közlenmiş biber, karpuz, bolca yoğurt
ara bir avuç kadar kiraz, şekersiz nescafe
18:30 bir tabak taze fasülye, 3 yk pirinç pilavı, salata
az önce bir fincan yeşil çay

bu hafta hergün tartıldım. şimdi ben yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapacağım. haftaya cumaya kadar hiç çıkmayacağım tartıya. bugün pantolon almaya gittim. pörtleyen göbeğimden, utandım. hafta sonu 1 günlüğüne kısacık bir tatil yapacağız. sonrasında lesliye yeniden başlıcam..

kıslar:))))) nabersinizzz menücümm

sabah 1 simit kahvaltılıklar çay,,

ara mürdümlü keten tohumlu actıvıa

öglen türk kahvesi 1 elma

akşam yumurtlaı fasulye yogurt

siyah çay 1 metro çikolta

kilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 61.300
bu hafta 60.9 300 gram 300 gram veriyorum bakalım her hafta hayırlısı kalıcı gitsinde:)
hedef 55
giden 300 gram
gelen yok

Baslangic 63
Gecen hafta 49.700
Bu hafta 50.200
Giden 0
Gelen 500
Kizlarr bildiginiz gibi degil cok yiyorum ama stres sıkıntidan yiyorum kesin 1.5 kilonaldim ben dedim ama gene az almisim daha fazla ipin ucu kacmadan bugun frenliyorum kendimi ve dikkat etmeye basliyorum bi hedefim yok artik kilo almayayim yeter goruntumden memnunum sayinin cok bi onemi yok 51 in ustune cikmayayim yeter
Kilo verenleri tebrik ederim devamini dilerim

günaydin arkidişlerrr

başlangıç: 78,5
geçen hafta:71.2
bu hafta: 71.0
giden: 200
toplam giden: 7.5
hedef: 58

ya bir aydır doğru dürüs dikkat edemiyorum 200-300 gr olmuyor böyle biraz daha dikkatli olammalazım
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

kızlarrrrrrrrrr 58.3
başalnghıç 67.7
geçen hafta 59.3
giden 1kilooooo
haftaya 57li bişeylerim işşşallaahhhhhh:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…