- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.601
Kizlarr sizi cok ozledimBen de durumlar ayni yemeye devam Pazar piknikteydik gittigimiz akrabalar ayyy cokk zayiflamissin biraz kilo al dediler cirkin oldugumu ima ettiler
Kizim hala dis patlatmadi ama eli kulaginda az kaldi bian one eski duzenime donmek istiyorum ama suan imkansiz
Özgecim sorma ya aşıraya kaçmasamda illa kaçamaklar yapıyrmNeyin rahatlıgı bu anlamadm gitti:44:Ogluş hala rahtsız anne anne paçalarıma yapışıyr kıyamadıgıma hep onun istedklerni yapmktn evimi bile 3 gündr silemedm
Saol hawar insan çok üzülüyor onların yerine biz hasta olsak keşke
Özge,aynen oglumda yiyemeyr bogazlarndn ve ögürüyr.Daha çok memeye düştü.Bende azar azarda olsa herşydn yiyiyrm.Ama bugn bana zayfladıgımı söyleyp duran komşum sanki göbeklendin kilonu almaya başlamşsn galiba dediSinrdn çokokrem yedm
ebruli ve özge geçmiş olsun, insan çok üzülüyor çocuklar hasta olunca, benim kızımda çok mız mız bu gün kucaktan inmek istemiyor resmen yapışık olduk enson akşama doğru uykusu var uytamadım bir türlü iyice sinirlendim bir bağırdım, bu defa ağlamaya başladı ama nasıl bir ağlama, bende çok üzüldüm pişman oldum, bende başladım ağlamaya(
neyse parlak olmayan menümü yazayım
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, tek yumurtalı omlet
bir domates, bir salatalık, kk peynir, 2 zeytin, 4 banımpekmez
ara: elma
öğlen: bir dilim künefe ( arkadaşalarımın yanına gittim çay içmeye geliyom diye banada söylemişler restorantta yok diyemedim götürdüm )
ara: bir armut, ayrım muz
akşam : bir kase mercimek çorbası, fırında tavuk ve patates, bir kaşık bulgur pilavı, salata
2,5 litre su , 3 fincan yeşilçay, lesli ile 5 mil ama haşadım çıktı
Aynen kizimda oguruyor canimUmarim ikisi de sagligina kavusurlar bian once . Esim de bugun bana ne dedi biliyomusun sen biraz toplandin sanki bi 3 kilo daha al dedi Ben de demekki okadar yedigim disardan bile belli olmus dedim cok uzuldum bi de ustune ekmegi tahinpekmeze banip banip yedim gece 01 de
İns canim benim de bogazlarim kotu belim feci yerde yatip ayagimda sallayarak uyuyorum 2 gundur 4 5 saat anca uyuyorum butun gun kosturmacaİyileşseler bi bizde kendimiizi tekr düzene koyarız inş.Herşeyn başı saglık.Gce benm bogzlarm feciydi.Yavrumu anlıyrm şimdi.Anne ogul hastayz
Sehraam saol cok incesin her iki anlamda daözge ebru çok üzüldüm yavrularınıza bugün orucum söz veriyorum ebrumun ve osgemin çocuklarına şifa ver dicemm..okuldayım arkada hizmetli kahve yapıyor miss gibi kokuyorr bir yanda kahvaltı eden arkadaşlarım ama ben orucummmmmmmmmm ay napim yarında tartı günü akşam iftardas abartmamayı düşüğnüyorum.geçen yıl aldığım trençcoat kızklar resmen içine iki tane sehraa girer utandım glirken giymeye okadar yani cidden zayıfllamışım ben yaaa..allahım ben verdiysem rahmetli ümit usta bile verirdi yaa..hep sisin sayenizde kıslar..sahurda haşlama yumurta 1çavdar 1beyaz ekmek peynir karpuz kaşar 5zeytin yedim sıkı olsun dedim akşam 9a doğru çünkü iftar seviyorum siziiii
ben bir türlü anlamıyorum. dün akşam üzeri regl oldum. dün sabah tartıldığımda 62,6 olan ben bu sabah 63,2 yim. allah allah ne oluyor...bakalım yarın sabah ne olacağım. kafaya taktıkça veremiyorum sanırım. neden böyle olur ki kızlar. vücudumdaki bu dengesizlikte neyin nesi. regl olunca daha da düşmem gerekmezmiydi.
Geçmş olsn özgecm.İkimzde hasta olnca daha kötü oluyo yavruma halm kalmıyor bakmaya vallaKötüü olmama ragmen sırf o açılır belki die 2 yere davetlydim kaynanamn oldugu yere gttmm bende 2 sıck çay içerm die.Hem ogluş bahçede oynasn evn içinde sıckta kötü olmasn die.Başm çatlıyor resmen.Gidip ilaç almam pazara çıkmam lazm.Ev berbat ama eşm gelnce yapıcm.Yetişemiyrm artık ve kendmi yetersz bir robot gibi görüyorum. Önceden 5 çocuk nasl büyütolarlmş anlamıyrm
SEHRACIM,Allah dularını kabul etsin canım.Düşündügün için saol yavrularımızı.Allah herkesn evldına saglk hoşluk versn.
Çokşeymistedm,Canım needen senn böyle gelgitlern oluyr ve azda olsa kilo veremiyosn anlamadm:44:Nerde hata yapıyosn acaba:44:Ama üzülme düzene girip vermeye çalış