Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ayy bende başlıcm valla gerekrse okula falanda koyar bi kaba götürürüm. hem tarçın kan şekerni dengeleyp tatlı isteğini de kesiyo.
işe yarar benceee

Kızlarrrr... yogut kürüne başlayalım.Günde kesin 500 grYorumlar güzel ve herkes vermişBak zuzumda denemiş.Hem tok tutuyormuş.Emzirenleri etkilemez inş.Benim okudugum 2 kaşık yogurda 1ç.k.tarçın,1ç.k.zencefil,1ç.k.zerdeçal.Zayıflama kürüne tıklayıp günde 500 gr yogurt kürü topiginden ayıtılara bakabilirsiniz

Zuzuuum menün çok güzel.Yogurt kürü seni tok tutmuştur
Jojopppum aramıza dönemene sevindm.Menün akşam geç olsada güzel.Bende eşimle mama sandalyesinde ogluşla çekirdek aile olmanın hazııyla yemek yemek istiyorum
Buuusuuu salçalı küçük kardeşimSorunları halletmene sevindm.Hadi gel yogurt kürü yapalım:13:
Melisimmmm seni göremedimVe özledim
Özgecim başlıycam yogurt kürüne malzemeleri bi alayım.

Gelibolu güzel geti.Köyde yemek verildi.Oynadık hoppidik doppidik kurtları döktük.Ama hava soguktu ve ben ogluş hasta olur die eşim endişelenip gece yola çıktık.Eşim 2 kere uyukladık ama çok şükr sagsaglm evimize gece 4 te geldk.Bi hava almş olduk.Geçi bu akşm üstü kalsaydm kayınpedem balık yedirecektş ohhhh orann süper balıklarıİltifatlr aldım ve tenımayanlar oldu7 kiloukla nasl tanımadılarsaTabii giyim makyaj saçta degiştiriyr insanıİşte böyle kızlar.Seviyoum hepiniziiiiiiiiii

Cidden az yemissin cunku okuyunca sasirdim cunku demek ise yariyo suupperrr
Guzelvakit gecirmissin ne guzel canim sevindimsenin adina.farkindaysaniz menu paylasmiyorum caniniz cekmesin diye baska sebebi yokk dengeliyom ama cok abartmiyorum
Yogurt kurunu de bos bi vaktim de okurum suan yapmasamda kilo alir gibi olursamya da fazla kacirdigimda önlem olsun diye uygularim mantikli geldi icindekiler faydali ama zerdecalin miktarini abartmamak gerek

merhabalar dün giremedim önce dünkü listemi yazmak istiyorum gerçi iyi değil eme yüzleşmek lazım :)
sabah: 1 fincan yeşilçay, 1,5 dilim uno light, 1 kk peynir , 1 yumurta ,domates ve 1 havuç
ara: yarım yeşil elma,1 hurma
öğlen: 2 kaşık püre, mantarlı tavuk sote , 1 dilim ekmek ,salata ve bitter çikolata ufağından
akşam : cips ama acıkmamıştım canım çok çekti yedim bende yemek yemem diye

yoğurt kürüne gelince çok merak ettim ya ama az kilo fazlası olanlardada işe yararmı bilemedim özge mesela sende işe yararsa bende başlarım

bugünkü menümde
sabah: 1 kk kaşar peyniri , 1 dilim uno light , şekersiz kahve
öğlen : yoğurtlu ve pul biberli taze semizotu , 2 kaşık makarna
ara: 3 tane diyet bisküvi ve yeşil çay
akşam valla kebabçıya gididcez ekmeksiz yemeği umuyorum bugün 50.0ı gördüm artık 40ları isiyoruuuuum

Canim sen az yiyon arada cis yapiyon tamam da saglikli beslenmiyon pek sanki gencti yasin sanirim saglikli beslen azcik spor yap ki yagdan gitsin fit bi vucudun olsun meyve sebze et yogurt bakliyat tuketimini aksatma zaten kilo verirsin boyle metabolizman hizli senin gencsin
Yogurt kurunu biraz okuyabildim devam etcem suan denemeye gerek gormuyorum biraz yemenin tadini cikariyom bu aralar

menüm
sabah aç arnına su yoğurt karışmım
kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek şekersiz cay 2 zeytin 1 kk peynir
ara türk kahvesi
ara yoğurttan
öğle 2 yemek kaşığı taze fasulye salata ekmeksiz
ara nescafe 4 kayısı 2 tane parmmak çikolata
arada yoğurt yemedim akşamki menüde balık vardı o yüzden 1 tane büyük palamut salata cay

menun cok iyi canim cumaya kadar tartilma cuma önce boyle sonra sevincten böyle oynarsin

Zuuuzuu menün çok güzel.Sen yogurdu nasıl yiyorun?Kürü okuyarak mı yoksa öylesine kendi kendine bulup mu yemeye başladın?:44:Onu yiynce yemeklerde yogurt yemiyo musun?

Kizlar saat 2 den beri kizimi salliyorum disi cikcak atesi var yavrumunHuyu degildir gece uyansa da hemen uyurdu disinden dolayi uyuyamiyo asiri huysuz ates dusurucu verdim yarin dr gidip gostereyim olmazsa 11. Aya girdik daha disimiz hic yok artik cikiyor heralde

Zuuuzuu menün çok güzel.Sen yogurdu nasıl yiyorun?Kürü okuyarak mı yoksa öylesine kendi kendine bulup mu yemeye başladın?:44:Onu yiynce yemeklerde yogurt yemiyo musun?

ilk yoğurt kürünü ben buldum dermişim yok canım zayıflama kürlerinde denk geldim bu karışıma ama suyu yine sallıyorum ya bi içmeye alışsam daha çok gitcek ama olmuyo 2-3 gün içince muhakak yine unutuyorum onu yiyince yemeklerde yoğurt yemiyorum ama isteğe bağlı yemek isteyen yer canım niye yemesin ...

Canım ya kıyamam ona.Benm oglumda lk dişlerinde çok zorlndı yavrumAteşler içinde 2 gece o gladı ben agladım.Eşimin yegeninin bebegi ise bi baktık dişi çıkmış ne güzel.Diş çıkarırken annem acımı bilse beni kucagından indirmezdi dermiş bebekler.Çıkınca rahatlar inş.

teşekkür ederim yaa artık pek takmıyorum hiç bişiyi:) valla yapalım bu yoğurt kürünü bana mantıklı geldi. hemde zorluğu da yok. her şeyi denedk nede olsa bunu da deneyelm ne kaybederiz. üstelik salçayıda azalttım artıkk. her yediğimde sen geliyosun aklıma bırakıyorum korkuyo muyum ne sendenn
bide özel olmazsa bişi sorcam. :) önmceki sayfalarda eşimi tv de izlerken meyve falan yerm demişsin ya spiker palan mı çok merak ettim kusuruma bakma. azcık meraklıyımdır da :))

çok geçmiş olsun ösgeemm bebişin umarım en kısa zamnda en az rahatsızlıkla çıkarır dişlerini. faydası olur mu bilmem ama bak netten bunları buldum biliyosundur ama ek olabilirse diye:
Bebeğin diş çıkarırken çektiği ağrıyı nasıl azaltabiliriz?•Ellerinizi yıkadıktan sonra diş çıkan bölgeye parmakla hafif masaj yapın.
•Hafif kabarık olan, diş sürmenin gerçekleşeceği bölgeye bir bez parçasıyla masaj yapın,
•Küçük bir bez parçasını buzdolabında bir süre soğuttuktan sonra çocuğun diş sürme alanına hafif bir basınçla uygulayın,
•Çay kaşığını buzdolabında hafif soğuttuktan sora diş süren bölgeye hafif baskı yaparak, bebeğin ağrısını azaltabilirsiniz.
•Eğer çocukta çok ciddi bir huzursuzluk varsa, düşük oranda ağrı kesici kullanabilirsiniz.
•Eczaneden alabileceğiniz, diş sürmeyi ortadan kaldıran bazı jeller çocuğun anlık ağrısını azaltır. Ancak bu jelleri kullanırken dikkatli olmalısınız. Jelin içindeki anestezik maddeye bağlı olarak, çocuklarda çok düşük de olsa alerjik reaksiyon görülebilir.
•Bebeğinize soğuk meyve püresi ya da meyve yedirin. Örneğin buzdolabından çıkarılmış havucu çocuğun eline vermek ya da çocuğun o bölgeyi ısırmasını sağlamak da etkili yöntemlerdendir.

[alıntıdır]

Demek salça yerken aklına geliyom heBörek mantı yerkende aklına gelsem keşkeYok kız ne spikeri Allah iyiligini versinEşim dizide oynuyor dermişimPatronu tv de konuktu eşimde seyirciHer ay patronu konuk oluyr oda şak şaklamaya gidiyor

salça yerken özellikle sen geliyon diğer cisları yerken bütün kk aklıma geliyo :) ne hesap vercm ben kızlara :18:diyee.
ne bilim yaa öle tv fln diyince merak ettiimm
ayy çok güldüm kendi kendime.

Ebrucum busucum tesekkurler iyi dilekleiniz icin. Busu zahmet edip arastirmissin eet biyorum az cok ama cok huysuzdu dun gece eline ne versek atiyodu surekli aglama modunda hicbisi de yaptirtmadi kendine
Sabah saglik ocagina goturdum bogazi iltihsplanmis dedi antibiyotik verdi hic hali keyfi yok cok zor gercekten cocugun hastalanmasi dertlerini anlatamiyorlar daha

Kızlar boynumu çeviemiyorum canm çk yanıyrGeliboluda hava çk rüzgarlıydı çarpldm herhalde bide gece ogluş kıpırdandı die bakaym derken ani hareketle maholdumSabahı zo ettim.Saolsun kaynanam geldi.Ogluşla ilgileniyr.Hastaneye gittimBi sürü ilaç yazdı ve bunlar süte geçer 2 gün emzrmk yok demesin mi.Deliye döndm sinrdm gözlerm doldu.Dr ne o yoksa igneden mi korktun dedihayır oglumu emzirememektn dedim ve emzimeyecegime böyle acı çekeyim daha iyi dedm ve çıktm odadanReçeteyide yıtıp attm.Kaynanam ovdu ve sıck havlu koydk.Gece yine öyle yapp yatcm.

Şu yogrt kürü için aktara gittim yamuk boynumlaa ve can acımla(herşey çıtırlık içn)Adam 'abla ben önermem.Şurda ne kalmış zaten.2yaşına gelince sütten kesince ne yaparsan yap ama yazık çocuguna.Ben satıcı olsam al iyi gelr derim.Ama öncelk çocukların.Bahartlr görndgü kadar masum degller.Yiende karar senn dedi.Saol deyp çıktım'Kaam karıştı ve zerdeçalın hamile ve emzrn annelerde uzun ve miktr olarak çok kullanımı zarrlıymış.Nettede bunu okumuştm.Off bilemedm şimdi napsam:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…