Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ebru iradene hayranım ben olsam hayatta dayanamazdım götürürdüm tepsi tepsi süpersin başka da bişi diyemiyorum teprikleeeeeer :KK9:
Benm iradememi hayransın:26:Asıl iradeli özgedir:KK9:Ben yeni yeni başladım:KK1:Yinede teşşekükrler canım:KK34:
Kilo vermen durmus olabir sıkma canini bi hafta kacamaksiz git ya da spora agirlik ver canim
Spora agırlık vereym bariii:KK8:
Kim ben mi:KK17:
kızlar ben menümü erken yazayım bugün çünkü birazdan eşim gelince köye gidicez yarın dönücez :KK51:
sabah aç karnına su
kahvaltıda 3 dilim salam 4 zeytin 2.5 dilim ekmek yeşilçay yarım kk peynir 1 kk yaz helvası cevizli
ara nescafe
o kadar çok ütü biriktirmişim ki 55-60 tane giysi büyük küçük onları ütülerken yemek yemeyi unuttum :KK9::KK9: hiç bişey yemedim az önce de 1 türk kahvesi içtim evde 2 tane yeşil elma kalmış onlarıda dilimler yolda giderken yeriz kocişle
akşam yemeği kayınvalidem telde söyldedi de çorba makarna etli patates yemeği yapcakmış makarnayı yemem de patatese kim hayır diyebilir heleki etliyse çok severim dozunu kaçırmadan yerim birde şunu farkettim ben insan bişey yemeyince sabah kahvaltısı hariç gün boyu acıktığını hissetmiyo gerçekten artık böyl eyapıcam bende he az kaldsın unutuyodum sabah arasında da 1 bardak ten içtim mangolu ama acayip tuvalete çıktım idrara çıkarıyo bolbol baştan su içtiğim için zannettim ama kocama da verince akşam yemeğinde dün yatana kadar 4 kere tuvalete gitti sizede söyleyim dedim tang toz içeceklerin mangolusundan tadı slında kötü ama işe yarıyo bence neyse uzun yazmışım kalın sağlıcakla seviyorum hepinizi yarın görüşmek üzere kendine iyi bakın:KK16::KK16::KK16::KK16:

Cidden sabah çok önemli kahvaltıyı güzel yemek.Ben dünün etkisinden midir yememem gerekşyormuş gibi hissediyom:KK1:Akşm yemegi yemek istemyrm:KK50:Meyve yerim kocişi tv de izlerken :KK19:Yarın bende gelibolu-güneyli ye dügüne hem gezmeye gidicez.Off yazlıkta da deniz havası iştah açar:18:

sana da hayırlı cumalar özgecim
dün gece hepinize ayrı ayrı dua ettim kızlar zuzu sana ve babana da, meliscim sen ve bebiş için de
herkesin tam ne istediğini bilemediğim için de dünyada ve ahirettte iyilik ve güzellik ver rabbim dedim

iftar menum
1.5 kase çorba
3 kuşbaşı tavuk
2ceviz
2 kuru incir
5 fındık

sahur
peynirli yumurta
peynir
domates
2 ceviz
5 badem

kilo bildirimi
başlangıç:84.8
geçen hafta:84.8
bu hafta:82.6
gelen:yok
giden:2200
hedef:yok

dün akşam 81.8 dim ama şimdi tokum die herhalde çoğu da su kaybıdır ama olsun

arkadaşım sen hamile değilmisin?neden oruç tutuyorsunki?bide rejim yapıyorsun.bebeğe zararı yokmu?bence doktora danış

Kızçelerrrrrrrrrrrr......
Zayılama kürü(günde 500 gr verdim yogurtlu kür)topigine baktım.Herkes kilo verip inceliyor:KK52:Bende bu küre başlıycam.Hem Saba tümerdeki erkan topuz da hergün zerdaçal zencefil çörek otu tüketin dedi.Karışımın tarifini alıp yapalım da hızlnsın artk şu kilo verimi:KK34:

merhabalar.. bugün ben gene yedim de yedim yazıyımda yüzleşiyim haha :)
10.00 - 2 dilim tam tahılllı ekmekten kaşarlı ve bi tane salamlı domatesli sandwich ve yarım yeşil elma
13.30 - yarım dilim keğek ekmeği (20 cal) 2 dilim ufak kaşar ve 1 hurma
17.30 - 1 tane lavaş , ızgara tavuk ve et ( ikiside 1 avuç büyüklüğünde) ve yoğurt
18.30 - erkek arkadaşım dondurmalı vişneli pay yiyodu ondan azcık yedim
20.30 - yeşil çay
şimdi misafirliğe gidiyoruz çaya bişey yemem inşallah ya

Ebrucum iltifatin icin tesekkurler iradeliyim kendi capimda ama bu aralar canimin sıkıntisindan yiyorum zararli oldugunu bile bile gece bitter attim bitane agzima canim cekmedi karnimda toktu ama yedim gene de bide bugun cis yok dedim kendime normalde yapmazdim da ama dedigim gibi gecici bi donem takmiyorum fazla:KK36:
Küre gelince ben de sana tavsiye etcektim ama iyice oku bak emzirirken bi zarari varmi diye canim ben de 1 hafta maydanoz suyu icmeyi dusunuyom belki yaparim

kızlar selam nasılsınız??
ben tavuk salata diyetinden vazgeçtim demiştim ama orda tıkır tıkır kilo verenleri görünce kaçamaksız 5 gün yaptım 1.5 kilo verdim
ebruli kilo vermem durdu demişsin bu diyeti tavsiye ederim hem aç kalmıyosun hem de güzel kilo gidiyo ben az bile verdim en kötü 1 haftada 2 kilo verenler var
ayrıca konu sahibiniz triendy de orda bu diyeti yapıyo

bu arada geçen hafta cuma kilom 56 idi. bugün 54.7

Son düzenleme:
Kizlarrrsonunda 4 lu rakami gordum tartida :21:

Baslangic 63 :84::84::84:
Gecen hafta 50.700:63::63:
Bu hafta 49.700:KK66::KK66:
Giden 1000 :81::81:
Gelen 0 :nazar::nazar:
Toplamda Giden 13.300 :KK19:
Hedef 49 :82:
Hedefe kaldi 700 gr 49 cidden benim en alt hedefim en son lise 2 de falandim heralde 49 kilo evlendim cocugum oldu tekrar genclik kiloma dondum artik sporla ve beslenmemi ayarlayarak korumak istiyorum kilomu 49 50 kilo arasinda gidip gelirim iste
Gecen eltimlere gittigimde tanimadigim bikac bayan vardi sen kac yasindasin dediler kizimi gorunce bende 24 dedim 18 gibi duruyon dedi ikiside :21:Cok hosuma gitti sizlere coooooookkkkk tesekkur :KK19:ederim sizleri tanimasaydim belkide yarida sıkılıp birakcaktim iyi ki varsiniz

Hedefe kaldi 700 gr 49 cidden benim en alt hedefim en son lise 2 de falandim heralde 49 kilo evlendim cocugum oldu tekrar genclik kiloma dondum artik sporla ve beslenmemi ayarlayarak korumak istiyorum kilomu 49 50 kilo arasinda gidip gelirim iste
Gecen eltimlere gittigimde tanimadigim bikac bayan vardi sen kac yasindasin dediler kizimi gorunce bende 24 dedim 18 gibi duruyon dedi ikiside :21:Cok hosuma gitti sizlere coooooookkkkk tesekkur :KK19:ederim sizleri tanimasaydim belkide yarida sıkılıp birakcaktim iyi ki varsiniz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
harikasın özge tebrik ederim seni bende görebilcekmiyim acaba 48-49 ları:KK31:

kızlar selam nasılsınız??
ben tavuk salata diyetinden vazgeçtim demiştim ama orda tıkır tıkır kilo verenleri görünce kaçamaksız 5 gün yaptım 1.5 kilo verdim
ebruli kilo vermem durdu demişsin bu diyeti tavsiye ederim hem aç kalmıyosun hem de güzel kilo gidiyo ben az bile verdim en kötü 1 haftada 2 kilo verenler var
ayrıca konu sahibiniz triendy de orda bu diyeti yapıyo

bu arada geçen hafta cuma kilom 56 idi. bugün 54.7
Çok iyi vermişsin canım.Bende bi göz atmıtım o diete.Sadece ögle ve akşam salata ve tavuk dimi?Sabah normal kahvaltı dimi?Ya yogurt kürünü yada bu tavk dietini yapıcm.Artık sıkıldım gr al gr ver:KK47:

Canım bizden snra gelmene ragmen hedefine azimle ulaşan ilk sen oldun canım:KK9:Senn adına inan sevndm canım.:KK19:49-50 ideal senn içn:KK34:Daısı hepimizn başına:KK31:Bende 13 temmuzda 52 olmak için tavuk yada şu yogurt kürüne p.tesi başlıycm.Hadi hayrlısı bakalım.

Çok iyi vermişsin canım.Bende bi göz atmıtım o diete.Sadece ögle ve akşam salata ve tavuk dimi?Sabah normal kahvaltı dimi?Ya yogurt kürünü yada bu tavk dietini yapıcm.Artık sıkıldım gr al gr ver:KK47:

Canım bizden snra gelmene ragmen hedefine azimle ulaşan ilk sen oldun canım:KK9:Senn adına inan sevndm canım.:KK19:49-50 ideal senn içn:KK34:Daısı hepimizn başına:KK31:Bende 13 temmuzda 52 olmak için tavuk yada şu yogurt kürüne p.tesi başlıycm.Hadi hayrlısı bakalım.

sabah haşlama yumurtalı salata yada peynirli salata öğlende ya yumurtalı salata ya da tavuklu salata akşam tavuklu salata bide bol ayran aralarda salatalık yadim yoğurt yedim sadece tavsiye ederim bu diyeti

Sabah..08.00..Menemen, 2 dl beyaz ekmek, kk beyaz peynir, 2 banim recel..

Ara..10.30..maden suyu

Öğlen.12.00.1 kase çorba, 2 kasik hasılama et, yoğurt

Ara,,14.30..3 kayısı ile meyveli yoğurt yaptım

Ara..16.30..1 avuç kuru siyah üzüm, 1 bardak süt

Aksam..20.30..1 tabak patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek, cacik

Ara..22.00..4 tane kayısı

Aksam yemeğini geç yiyorum esim geç geliyor ama erken yiyip onu yalnız bırakmak da icime sinmiyor..aile sofrasına önem veriyorum..hele ki kızım olduktan sonra..ama dikkatli yediğim günler geç bile yesem sabah eksi çıkıyorum..bugun hemen fark etmiş..ben menü yorumlayamiyorum..menumu zor yazıyorum..sizden de yorum beklemek haddim degil o yüzden..ama elimden geldiğince buraya yazayım ki ne yediğim belli olsun..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
harikasın özge tebrik ederim seni bende görebilcekmiyim acaba 48-49 ları:KK31:
Saol canim. Sende görceksin merak etme yeter ki pes etme canim:KK34:

Saol ebrucum Sizin de payiniz buyuk:KK16:Yapabilcegin kuru dene bakalim 1 2 hafta yap vucudunu sasirt bi.Sen de ins. Hedefine en kisa zamanda ulascan

Sabah..08.00..Menemen, 2 dl beyaz ekmek, kk beyaz peynir, 2 banim recel..

Ara..10.30..maden suyu

Öğlen.12.00.1 kase çorba, 2 kasik hasılama et, yoğurt

Ara,,14.30..3 kayısı ile meyveli yoğurt yaptım

Ara..16.30..1 avuç kuru siyah üzüm, 1 bardak süt

Aksam..20.30..1 tabak patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek, cacik

Ara..22.00..4 tane kayısı

Aksam yemeğini geç yiyorum esim geç geliyor ama erken yiyip onu yalnız bırakmak da icime sinmiyor..aile sofrasına önem veriyorum..hele ki kızım olduktan sonra..ama dikkatli yediğim günler geç bile yesem sabah eksi çıkıyorum..bugun hemen fark etmiş..ben menü yorumlayamiyorum..menumu zor yazıyorum..sizden de yorum beklemek haddim degil o yüzden..ama elimden geldiğince buraya yazayım ki ne yediğim belli olsun..
Guzel canim menun tekrar aramiza donmene sevindim hadi kaldigin yerden devam

menüm
sabah aç karnına su
kahvaltıda 1 dilim ekmek azcık sucuklu yumurta 2 zeytin 1kk peynir şekersiz çay
ara nescafe
öğle 1 yemek kaşığı etli patates 2 çatal makarna yoğurt
ara 2 avuç kuru üzüm çay
akşam 1 tabak çorba salata 3 çatal biber kavurması 1 küçük kase zencefilli yoğurdmu yedim ama yanlış yapmışım ya yemekten önce yicekmişim tam anlamamışım ben
şekersiz çay

kızlar ben geldiiiiiiimmmm :))
çok özledim sizleriiiii:KK71:
hayatımı yoluna soktum sorunlarımı çözdüm ve yeniden azimle siz canım arkadaşlarımın arasına döndümmm:)
öncelikle yeni gelen bütün arkadaşlara hoşgeldniz diyorum ve umarım herkes isteedği kilolara ulaşır diyorum..
ben cuma bildirim yapamadım o yzden şimdi yapıyoruumm..
başlangıç 64..
geçen hafta 59.280
bu hafta cuma 59.140 (ama ayakkabı ile tartılmak zorunda kaldım 40 gramı çıkarırsak 59.100 diyebiliz bence :))
giden 180 gram.
gelen yok.
canımız saolsun regliydim zaten çok fazla dikkat te etmedm üzülmedm yani.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.:KK9:
ösgeciiimm hedefine çok yaklışmışsın gerçekten senn adına çok mutlu oldum. e aldığın o iltifatları da hakettn yanii:) umarım hep bu kilolarında klırsın.:KK16:
ebruuu yoğurt diyeti nedir tam olarak anlatabilir misin??
bu perşembe edirneye gidiyorum bakalım kaç kiomu nasıl etkileyecekk..

menüm
sabah aç karnına su
ara nescafe
ara 2 avuç kuru üzüm çay
akşam 1 tabak çorba salata 3 çatal biber kavurması 1 küçük kase zencefilli yoğurdmu yedim ama yanlış yapmışım ya yemekten önce yicekmişim tam anlamamışım ben
şekersiz çay

menün güzel zuzuumm.. suyu da bol bol içç. ekmek öğlen ve akşam yememen çok güzell..:KK16:

menüm
sabah aç karnına su
ara nescafe
ara 2 avuç kuru üzüm çay
şekersiz çay
Kizz menun cok guzel doydun mu sen bunlarla:nazar:
kızlar ben geldiiiiiiimmmm :))
çok özledim sizleriiiii:KK71:
hayatımı yoluna soktum sorunlarımı çözdüm ve yeniden azimle siz canım arkadaşlarımın arasına döndümmm:)
öncelikle yeni gelen bütün arkadaşlara hoşgeldniz diyorum ve umarım herkes isteedği kilolara ulaşır diyorum..
ben cuma bildirim yapamadım o yzden şimdi yapıyoruumm..
başlangıç 64..
geçen hafta 59.280
bu hafta cuma 59.140 (ama ayakkabı ile tartılmak zorunda kaldım 40 gramı çıkarırsak 59.100 diyebiliz bence :))
giden 180 gram.
gelen yok.
canımız saolsun regliydim zaten çok fazla dikkat te etmedm üzülmedm yani.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.:KK9:
ösgeciiimm hedefine çok yaklışmışsın gerçekten senn adına çok mutlu oldum. e aldığın o iltifatları da hakettn yanii:) umarım hep bu kilolarında klırsın.:KK16:
ebruuu yoğurt diyeti nedir tam olarak anlatabilir misin??
bu perşembe edirneye gidiyorum bakalım kaç kiomu nasıl etkileyecekk..
Hosgeldin canimmm sorunlari cozmene sevindim. Edirne de abartmadikca hicbisi olmaz gozunde buyutme ben de cok endise etmistim ama bisicik olmadi. Temennin icin tesekkurler ins hep korurum kilomu sen de en kisa zamanda hedefine ulasirsin ins.

Kizz menun cok guzel doydun mu sen bunlarla:nazar:

Hosgeldin canimmm sorunlari cozmene sevindim. Edirne de abartmadikca hicbisi olmaz gozunde buyutme ben de cok endise etmistim ama bisicik olmadi. Temennin icin tesekkurler ins hep korurum kilomu sen de en kisa zamanda hedefine ulasirsin ins.

hoşbuldum :)) teşekkür ederim bende sevndm :)
dikkat edicm edirnede de en azından doyduğumu bilip hala yemeye çalışmıcam. e buda bişey sonuçta.
bakalım neler olacak.

kızlar bence topikçe yoğurt diyetini uygulayalım bana çok mantılı geldi. bi yerde grdm 2 ayda 9 kilo vermiş yapan birisi. üstelk normal yani 2 ayda 9 kilo hani abartılı değil ideal. e bizharfi harfine uygulayamasakta 2 ayda 5 kilo verelim bizim için bu bile mükemmell bnm için.. hatta hmn kalkıp yoğurt yicem :KK1:

evet kuzum doydum valla bu yediğim zencefilli yoğurttan kaynaklandı sanırım çok tok tutyo ve iştah kesiyo bu sabah ta denedim aç karnına yarım saat kahvaltıdan önce 2 kaşık yedim ve kahvaltıyı çok yiyen ben 1 dilim ekmek 1 yumurta ve peynirle doydum hala daha acıkmadım öyle abur cuburda yemek içimden gelmiyo bence hepimiz yoğurt kürüne başlayalım kızlar he bide ben içine 1 çay kaşığı tarçında ekliyorum 1 çay kaşığıda zencefil tozu aklınızda olsun zencefilin tadına da alıştım:KK1::KK1:

X