- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.461
Benm iradememi hayransın:26:Asıl iradeli özgedirBen yeni yeni başladımYinede teşşekükrler canımebru iradene hayranım ben olsam hayatta dayanamazdım götürürdüm tepsi tepsi süpersin başka da bişi diyemiyorum teprikleeeeeer
Spora agırlık vereym bariiiKilo vermen durmus olabir sıkma canini bi hafta kacamaksiz git ya da spora agirlik ver canim
Kim ben misupersin ebruuu
kızlar ben menümü erken yazayım bugün çünkü birazdan eşim gelince köye gidicez yarın dönücez
sabah aç karnına su
kahvaltıda 3 dilim salam 4 zeytin 2.5 dilim ekmek yeşilçay yarım kk peynir 1 kk yaz helvası cevizli
ara nescafe
o kadar çok ütü biriktirmişim ki 55-60 tane giysi büyük küçük onları ütülerken yemek yemeyi unuttum hiç bişey yemedim az önce de 1 türk kahvesi içtim evde 2 tane yeşil elma kalmış onlarıda dilimler yolda giderken yeriz kocişle
akşam yemeği kayınvalidem telde söyldedi de çorba makarna etli patates yemeği yapcakmış makarnayı yemem de patatese kim hayır diyebilir heleki etliyse çok severim dozunu kaçırmadan yerim birde şunu farkettim ben insan bişey yemeyince sabah kahvaltısı hariç gün boyu acıktığını hissetmiyo gerçekten artık böyl eyapıcam bende he az kaldsın unutuyodum sabah arasında da 1 bardak ten içtim mangolu ama acayip tuvalete çıktım idrara çıkarıyo bolbol baştan su içtiğim için zannettim ama kocama da verince akşam yemeğinde dün yatana kadar 4 kere tuvalete gitti sizede söyleyim dedim tang toz içeceklerin mangolusundan tadı slında kötü ama işe yarıyo bence neyse uzun yazmışım kalın sağlıcakla seviyorum hepinizi yarın görüşmek üzere kendine iyi bakın
Cidden sabah çok önemli kahvaltıyı güzel yemek.Ben dünün etkisinden midir yememem gerekşyormuş gibi hissediyomAkşm yemegi yemek istemyrmMeyve yerim kocişi tv de izlerken Yarın bende gelibolu-güneyli ye dügüne hem gezmeye gidicez.Off yazlıkta da deniz havası iştah açar:18: