- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.501
Özgecim tekra geçmş olsn canm.Keşke hastalanmadan büyüseler
BUGÜN:Aç kaınla 2 bardak ılık 1 bardk soguk su.
Sabah:1 top çiçek ekmegi,2 y.zeytin,2 kk peynir,1 yumurta saısı,domates,salatalık,3 yulaflı çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 ısırık poça,3 çubuk,yarm tahinli çörek,çay(hastanedeydik,kaynanam almş.çok acıkmıştım 2 saat sıra bekledm)
Ara:yeşilçay,3 erik.
Akşam:2 kepçe çorba,2 kaşık plav,(1 toprak kase)misket köteli havuçlu bezelye fırında.
Ara:yeşilçay,3 yulaflı.
Su:3.lt.
Spor:
Boynum biraz yumuşadı kızlar.Herşeyn başı saglık.İnsan rahatsız oldugu zaman gözü hiçbişi gömüyr.Saglıkgımız olsunda gerisi kolay
Yogunluktan yemene dikkat edememen normal cok abartma 1 2 haftaya gene toparlarsin canim tamamen birakma kendini sakin arada olur oyleherkese merhaba kızlar
ben malesef aranıza hiç katılamıyorum. zaten kilo falan da veremiyorum. işim nedeniyle çok düzensiz besleniyrum bu aralar. 5 kiloyu veremedim gitti. vücudum direnç mi gösteriyor bilemedim gitti. sigarayı bıraktıktan sonra almamam bile mucize belki de...mehter takımı gibiyim. iki ileri bir geri, iki ileri bir geri...bir hafta verdiysem öteki hafta birazını alıyorum. size bol şans diliyorum. kilo vermeyi başarabilenleri de yürekten kutluyorum.
haklisin canim yaa az kaldi okullar kapaniyo kolay gelsin yemene dikkat etmene sevindim bian once don aramiza neler yedigimi söylemem cok fena cok diyim sen anla bir degil ki kacamak nerden baslayimOkuyorum ama yazamiyorum yavrucaklar karne yaklasiyor malum cok yogunum ama devam ediyorum herseye merak etmeyın yazcsm yine sinavlar ders kesim raporlari toplantilar derken nefes almak icin sizi okuyorum ama yazamiyorum osluyorum sizi seviyorum sizi az kaldi sabirosgeee kiz neler yiyosun de banaaaaa
Kizz super gidiyonsabah aç karnına su
kahvaltıdan önce yoğurdum sonra 1 dilim ekmek 3 zeytin 1kk peynir şekersiz çay 1 çatal salça
ara 4 kayısı ve jayısılı form çayım
öğle önce yoğurdum sonra 1 tabak çorba 3 yemek kaşığı makarna salata
ara nescafe
akşam yoğurt yemedim malesef çok kalabalıktık görümcemler 2 tane eşleri çoluk çocuk çombalak derken yemedim yani bahçede mangal yaktı kaynpederim 3 köfte yedim sadece ve salata e tabi onun yanında ne gider kola 1 bardakta kola içtim kızar ya:26:
su 2.5 litreyi geçti tuvaletten çıkamadım desem yeridir valla her yarım saatte bir lavaboya gittimyarında günümüz var pasta filan yapıyorum çok işim var ya daha mutfağı toparlıycam üstüne bugünde küçük oğlum çok huysuzdu yeni uyudu şükür...
BUGÜN:Aç kaınla 2 bardak ılık 1 bardk soguk su.
Sabah:1 top çiçek ekmegi,2 y.zeytin,2 kk peynir,1 yumurta saısı,domates,salatalık,3 yulaflı çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 ısırık poça,3 çubuk,yarm tahinli çörek,çay(hastanedeydik,kaynanam almş.çok acıkmıştım 2 saat sıra bekledm)
Ara:yeşilçay,3 erik.
Akşam:2 kepçe çorba,2 kaşık plav,(1 toprak kase)misket köteli havuçlu bezelye fırında.
Ara:yeşilçay,3 yulaflı.
Su:3.lt.
Spor:
Boynum biraz yumuşadı kızlar.Herşeyn başı saglık.İnsan rahatsız oldugu zaman gözü hiçbişi gömüyr.Saglıkgımız olsunda gerisi kolay
Zuuuzuuu sen ne koyuyosn yogrdun içine?????
Kızlar doktorumu izledim bu sabah.Tamda zencefili anlatıyordu.Ama sonuna yetiştim ve zencefilli limonata yaptı.Yazın insanlar yemekten çok içeceklerden kilo alıyor.Dİyet yapan kilo veremiyorum diyor,günde kremalı 2 kahve 1 bardak kola içmiş ee tabi zayflayamaz diyr.Özellle kola ve hazır meyve suları aşırı kalorilşymş.Portakal suyu 180 kaloriymiş meselaSade türk kahvesini günde 2 kere içebilirler ama kahve dünyalarındaki kemalı aromalı kahveler 1 ögün kadr kaloriliymiş.Nane yiyin yemeklerden önce tok tutar ve ferahlık verr dedi.İşte bunları dinledm ve paylaşmak itedim.Kilo aldırmayan kısır yaptı.Bitter ve sadece türk kahvesi yenilip içilebili dedi.
Canım işte böyle yenilince direk alıyosun.1 bardak kola,1 dl. börek,1 gofret hooppp geldin gram gram kilolar.Koruma döneminde bile bu kadar yemememiz gerekiyr aslında.Eylülse akadaşa bakıyrm haşlama süt yagsız tutsuz yiyor almamak için.Bizde günler pastalar maşallah eksik olmuyrAcıkınca yaz geldi bol bol soguk ayran,meyveler,salata,domates yemelyzBende koladan korkuyrm.Hamilelikte bıraktım ve emzirirkende çok canım isterse bazen arada içtim.Ama yazın sıcaklarda ohhh lıkr lıkır iyi oluyo:18:[/QUO
of hiç sorma ebrum yazın en çok bende onu seviyorum lıkır lıkır kola içmeyi asidi boğazıma yakana kadar içiyorum bardakla lıkr lıkrırbekarken sabahları aç karnına içiyodum kolayı asidi çok hoşuma gidiyodu boğazımı yakarken bağımlılık yapmıştı iyiki midemi delmemiş annemde görüyodu bişey söylemiyodu neyseki evllendikten sonrada aynı şeyi yaptığımda eşimden bi fırça yedim bi fırça yedim ölmekmi istiyosun dedi o gün son oldu zaten çok şükür eskisi gibi kola falan içmiyorum artık...
ay aynen bende sonuna yetistim dondurmaları anlattı mesela meyveli dondurmada 130 kalori varmış 1 topta vanilyalı neredeyse 2 katıymış ama light olanlar sadesi 70 kalori dedi ender saraç ama külah tam 340 kalori dedi
aynen özge ya bende kaç gündür sapıttı neden anlamıyorum gene 50.1im bir kırkları göremedim ya
bir de kızlar ya bu az az sık sık olayı çürümüş artık 4 saatten önce bişey yemeyin diyolar anca sindiriyormuş vücut yoksa yeni yediğini sindirmeye çalışıyormuş o yüzden bugün kahvaltımı güzel yaptım öğlene kadar yemicem bişey artık
Canım işte böyle yenilince direk alıyosun.1 bardak kola,1 dl. börek,1 gofret hooppp geldin gram gram kilolar.Koruma döneminde bile bu kadar yemememiz gerekiyr aslında.Eylülse akadaşa bakıyrm haşlama süt yagsız tutsuz yiyor almamak için.Bizde günler pastalar maşallah eksik olmuyrAcıkınca yaz geldi bol bol soguk ayran,meyveler,salata,domates yemelyzBende koladan korkuyrm.Hamilelikte bıraktım ve emzirirkende çok canım isterse bazen arada içtim.Ama yazın sıcaklarda ohhh lıkr lıkır iyi oluyo:18: