- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.441
İFTAR:
2 tahta kaşık zeytinyaglı ayşe fasulye
2 tahta kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yogurt
2 çatal üç renkli tatlı(eşimn teyzesi oruç tuttum di2 2 dl. göndermişTttım gerşsini yarn hapur hupr yiycem
aRA:2 kandl simiti yeşlçay
Spor:100 mekik
Canim arada oluyo oyle takilmalar diyete uyamamalar kilonda az vermen daha zor haliyle bu hafta biraz dikkat ve bol su ile verirsin merak etmegünaydın kızlar.. off tartıldım ve 50.2 geldim keçen haftayla aynı ne gelen var ne giden çok sinirim bozuldu :2: yeter artık boyle yarım yaım diyet yapmaktan bıktım ya adam gibi yapıyım veriyim gitsin ya da istediğimi yiyim of buse of çok iradesizsinn
oruç tuttanlar iftarda gayet az ve güzel yemişler bu arada allah kabul etsin inşallah kızlar
Canimmm hosgeldin sevindim seni gorunceTatil bitti kızlar..her güzel şey gibi..gene çamaşır utu temizlik moduna geri dondüm..gecen hafta perşembe giderken tartılmistim..once kilo bildirimi yapayım..gecen hafta..64.1.. Bu hafta 64.4..başlangıç 71.8..
O kadar yemeye gene cok almamıştım şükrettim..söyle bir goz attım gecmise ama okuyamadım..yeni gelen arkadaslar olmuş baya..hoş geldiniz..Ebrucugum ben de sizi cok özledim..gecmis kandiliniz mübarek olsun..Allahik oruclarinizi namazlarınızı dualarınızı kabul etsin..dün yoldan geldigimiz için ben pek verimli geçiremedim yorgundumŞimdilik bu kadar..bugun yeniden dikkat etmeye başlıyorum..kaçamak yapmadan ama yemek porsiyonlarimi da cok kısmasan yemeyi düşünmüyorum..bı de her gün kızımı alıp yarım saat en az yürüyeceğim..gitmeden once başladım..hem kızım memnun kaldı hem ben..tabi cok tempolu olmuyor ama araba sürdüğüm için o da baya etkili..hepinize merabaaa
Tatil bitti kızlar..her güzel şey gibi..gene çamaşır utu temizlik moduna geri dondüm..gecen hafta perşembe giderken tartılmistim..once kilo bildirimi yapayım..gecen hafta..64.1.. Bu hafta 64.4..başlangıç 71.8..
O kadar yemeye gene cok almamıştım şükrettim..söyle bir goz attım gecmise ama okuyamadım..yeni gelen arkadaslar olmuş baya..hoş geldiniz..Ebrucugum ben de sizi cok özledim..gecmis kandiliniz mübarek olsun..Allahik oruclarinizi namazlarınızı dualarınızı kabul etsin..dün yoldan geldigimiz için ben pek verimli geçiremedim yorgundumŞimdilik bu kadar..bugun yeniden dikkat etmeye başlıyorum..kaçamak yapmadan ama yemek porsiyonlarimi da cok kısmasan yemeyi düşünmüyorum..bı de her gün kızımı alıp yarım saat en az yürüyeceğim..gitmeden once başladım..hem kızım memnun kaldı hem ben..tabi cok tempolu olmuyor ama araba sürdüğüm için o da baya etkili..hepinize merabaaa
sana da hayırlı cumalar özgecim
dün gece hepinize ayrı ayrı dua ettim kızlar zuzu sana ve babana da, meliscim sen ve bebiş için de
herkesin tam ne istediğini bilemediğim için de dünyada ve ahirettte iyilik ve güzellik ver rabbim dedim
iftar menum
1.5 kase çorba
3 kuşbaşı tavuk
2ceviz
2 kuru incir
5 fındık
sahur
peynirli yumurta
peynir
domates
2 ceviz
5 badem
kilo bildirimi
başlangıç:84.8
geçen hafta:84.8
bu hafta:82.6
gelen:yok
giden:2200
hedef:yok
dün akşam 81.8 dim ama şimdi tokum die herhalde çoğu da su kaybıdır ama olsun
sağol cnm ama sen hamişsin kilo verme bence doğumdan sonra rahat rahat verirsin o kiloları emzirmek anneye kilo verdirir diyo uzmanlar hiçte bile ya veremiyorum ben gün boyu memede gece oyu memede sütüm de çok maşallah ee niye veremiyorum ben ya...
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hata:56.0
Bu hata:55.8
Gelen :yok
Giden:200
Hedef:55
Kızlar nie ben böyle 1 ileri 2 geri yapıyrm bilmiyorum:26:Geçen sabah55.5tim.Nie böyle çıktım bilmiyorumDikkat etsem olmyr etmesem yine olmuyor Gr alıp gr veriyrm şu 800 verip korumaya nie geçemiyrm Alt tarafı 800 gr ama veremedim gitti
Dualarin icin Allah razi olsun saol menun cok guzel verdigin kilo da oylesana da hayırlı cumalar özgecim
dün gece hepinize ayrı ayrı dua ettim kızlar zuzu sana ve babana da, meliscim sen ve bebiş için de
herkesin tam ne istediğini bilemediğim için de dünyada ve ahirettte iyilik ve güzellik ver rabbim dedim
iftar menum
1.5 kase çorba
3 kuşbaşı tavuk
2ceviz
2 kuru incir
5 fındık
sahur
peynirli yumurta
peynir
domates
2 ceviz
5 badem
kilo bildirimi
başlangıç:84.8
geçen hafta:84.8
bu hafta:82.6
gelen:yok
giden:2200
hedef:yok
dün akşam 81.8 dim ama şimdi tokum die herhalde çogu da su kaybıdır ama olsun
Yukarıda misarler var ve bende davtlyim ama ogluşu bahane edip gitmedim.El açması ıspanaklı ve el açması pırasalı arnavut börekleri,tiramisu,ırınd başemel soslu makarna,patates salatası,zeytinli açma..... işte varda var.Ama moralm bozuk akşamki bulgur pilavını yiyrm şimdi.Akşama eşm yk zeytnyaglı fasulyeyide akşama ekmeksiz yerm.Yemklerm bitmş olur.
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hata:56.0
Bu hata:55.8
Gelen :yok
Giden:200
Hedef:55
Kızlar nie ben böyle 1 ileri 2 geri yapıyrm bilmiyorum:26:Geçen sabah55.5tim.Nie böyle çıktım bilmiyorumDikkat etsem olmyr etmesem yine olmuyor Gr alıp gr veriyrm şu 800 verip korumaya nie geçemiyrm Alt tarafı 800 gr ama veremedim gitti
Yukarıda misarler var ve bende davtlyim ama ogluşu bahane edip gitmedim.El açması ıspanaklı ve el açması pırasalı arnavut börekleri,tiramisu,ırınd başemel soslu makarna,patates salatası,zeytinli açma..... işte varda var.Ama moralm bozuk akşamki bulgur pilavını yiyrm şimdi.Akşama eşm yk zeytnyaglı fasulyeyide akşama ekmeksiz yerm.Yemklerm bitmş olur.