Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Menun cok guzel canim

günaydın kızlar.. off tartıldım ve 50.2 geldim keçen haftayla aynı ne gelen var ne giden çok sinirim bozuldu :2: yeter artık boyle yarım yaım diyet yapmaktan bıktım ya adam gibi yapıyım veriyim gitsin ya da istediğimi yiyim of buse of çok iradesizsinn
oruç tuttanlar iftarda gayet az ve güzel yemişler bu arada allah kabul etsin inşallah kızlar

Tatil bitti kızlar..her güzel şey gibi..gene çamaşır utu temizlik moduna geri dondüm..gecen hafta perşembe giderken tartılmistim..once kilo bildirimi yapayım..gecen hafta..64.1.. Bu hafta 64.4..başlangıç 71.8..
O kadar yemeye gene cok almamıştım şükrettim..söyle bir goz attım gecmise ama okuyamadım..yeni gelen arkadaslar olmuş baya..hoş geldiniz..Ebrucugum ben de sizi cok özledim..gecmis kandiliniz mübarek olsun..Allahik oruclarinizi namazlarınızı dualarınızı kabul etsin..dün yoldan geldigimiz için ben pek verimli geçiremedim yorgundumŞimdilik bu kadar..bugun yeniden dikkat etmeye başlıyorum..kaçamak yapmadan ama yemek porsiyonlarimi da cok kısmasan yemeyi düşünmüyorum..bı de her gün kızımı alıp yarım saat en az yürüyeceğim..gitmeden once başladım..hem kızım memnun kaldı hem ben..tabi cok tempolu olmuyor ama araba sürdüğüm için o da baya etkili..hepinize merabaaa

Canim arada oluyo oyle takilmalar diyete uyamamalar kilonda az vermen daha zor haliyle bu hafta biraz dikkat ve bol su ile verirsin merak etme
Canimmm hosgeldin sevindim seni gorunce Cok kilo almamissin canim 1 haftada gider hepsi hadintekrardan kilo verelim birlikte hedefe gelelim artik

başlangıç 68
geçen hafta 61.600
bu hafta 61.300
giden 300
gelen yok
hedef 55
bu boğazla nasıl 55 olucaksam bu hafta yemekleri çok düzenli yedim az yedim ama gel gelelim şu kremalı bisküvilerden tutkulardan nasıl vazgeçicem ya tutkulandım kaldım yani suyumuda bol içtim of offf neyse yinede şükür buna
kızlar ya rüyamda bi at gördüm ama ucakmış güya bizim burda bi medicalpark hastanesi var tarasta oturuyoruz güya boynuzlarıyla hastaneye çarpıyo ama uçuyo yani uçak gibi gürültüsüde aynı şimşek çarpar gibiydi korktum valla ne yalan söyleyim birazdan rüya tabirine bakıcam bakalım neymiş anlamı eşime anlatıyorum sabah sabah gülüyo bana pegasusu görmüşsün sen diyoo

Kizlar hayirli cumalar kilo bildirimi yapamiyorum maalesef ( ki cok merak ediyodum siskinlikte gitti)cunku kocis 8 gibi uyandirdi gevrek borek almis kayinvalideme gittik apar topar evden bi ciktik Allah ben unuttum dedim esim noldu ne unuttun dedi tartilmayi dedim icimden disimdan yok bisi dedim artik yarin sabah bildirim yapcam bir de yarin antalyadan cocukluk ark. Geliyo annesine onlara gitcem o yuzden bugun kacamak yapmam tum gun kayinvalidemdeyim (rahatsiz kendisi)sizlerin bildirimlerini merak ediyorum 2 haftadir kotuyduk bu hafta cogumuz vermisizdir

merhaba canım hoşbulduk

sana da hayırlı cumalar özgecim
dün gece hepinize ayrı ayrı dua ettim kızlar zuzu sana ve babana da, meliscim sen ve bebiş için de
herkesin tam ne istediğini bilemediğim için de dünyada ve ahirettte iyilik ve güzellik ver rabbim dedim

iftar menum
1.5 kase çorba
3 kuşbaşı tavuk
2ceviz
2 kuru incir
5 fındık

sahur
peynirli yumurta
peynir
domates
2 ceviz
5 badem

kilo bildirimi
başlangıç:84.8
geçen hafta:84.8
bu hafta:82.6
gelen:yok
giden:2200
hedef:yok

dün akşam 81.8 dim ama şimdi tokum die herhalde çoğu da su kaybıdır ama olsun

sağol cnm ama sen hamişsin kilo verme bence doğumdan sonra rahat rahat verirsin o kiloları emzirmek anneye kilo verdirir diyo uzmanlar hiçte bile ya veremiyorum ben gün boyu memede gece oyu memede sütüm de çok maşallah ee niye veremiyorum ben ya...

merhaba arkadaşlar umarım keyifler iyidir, ben uzun zamandır yazamıyorum ara ara okumaya çalışıyorum sayfayı, yarın evime dönecem umarım ondan sonra daha fazla takip edebilirim, birkaç hafta tartılamadım zaten dikkatte edemedim annemin tartısı bozulmuştu neyse 2 hafta önce tartıldığımda aynındım gelen dien yoktu , geçen cumartesi gidip tartı aldık bitane 72.3 düm şimdide bu haftaki bildirimimi yapayım

başlangıç : 78.5
geçen hafta : 72.3
bu hafta : 71.5
giden : 800gr
toplam giden : 7 kg
hedef : 58
ilk haftalar bir kilonun üstünde veriyorum sonra 2 hafta vermedim belki o aralar almışımdırda çünkü tartılmadan bir kaç gün önce yavaş yavaş spora başlamıştım, ama bu hafta bayağı dikkat etmeye çalıştım sporda yaptım üstelik ama yidene az vermişim gibi geldi bana ama olsun sonuçta veriyorum ya umarım 60 ları yakın zamanda görebilirim

hiç bilmiyorum ki ben emzirirken haftada 2 kilo verebiliyorum boğazımı tutarsam e bi de spor gerekiyo şimdi senin yağların kasa dönüşüyo da olabilir o zaman yemesen de kilo alabilirsin sebebi de yağın hacmi büyük kütlesi küçük kasın ise hacmi küçük kütlesi büyük yani bedenini ölçebilirsin böle durumlarda yani aslında kilo vermemene rağmen inceliyo olabilirsin mehmet öz diodu kitabında

kızlar yağı kası ayrı ölçen tartılar hakkında bilgisi olan var mı doğru mu ölçümleri?

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hata:56.0
Bu hata:55.8
Gelen :yok
Giden:200
Hedef:55

Kızlar nie ben böyle 1 ileri 2 geri yapıyrm bilmiyorum:26:Geçen sabah55.5tim.Nie böyle çıktım bilmiyorumDikkat etsem olmyr etmesem yine olmuyorGr alıp gr veriyrmşu 800 verip korumaya nie geçemiyrmAlt tarafı 800 gr ama veremedim gitti

bence spor yaptığın için eminim incecik olmuşsundur kiloyu o kadar da takma

Dualarin icin Allah razi olsun saol menun cok guzel verdigin kilo da oyle

Yukarıda misarler var ve bende davtlyim ama ogluşu bahane edip gitmedim.El açması ıspanaklı ve el açması pırasalı arnavut börekleri,tiramisu,ırınd başemel soslu makarna,patates salatası,zeytinli açma..... işte varda var.Ama moralm bozuk akşamki bulgur pilavını yiyrm şimdi.Akşama eşm yk zeytnyaglı fasulyeyide akşama ekmeksiz yerm.Yemklerm bitmş olur.

ebru iradene hayranım ben olsam hayatta dayanamazdım götürürdüm tepsi tepsi süpersin başka da bişi diyemiyorum teprikleeeeeer

Kilo vermen durmus olabir sıkma canini bi hafta kacamaksiz git ya da spora agirlik ver canim

supersin ebruuu

kızlar ben menümü erken yazayım bugün çünkü birazdan eşim gelince köye gidicez yarın dönücez
sabah aç karnına su
kahvaltıda 3 dilim salam 4 zeytin 2.5 dilim ekmek yeşilçay yarım kk peynir 1 kk yaz helvası cevizli
ara nescafe
o kadar çok ütü biriktirmişim ki 55-60 tane giysi büyük küçük onları ütülerken yemek yemeyi unuttum hiç bişey yemedim az önce de 1 türk kahvesi içtim evde 2 tane yeşil elma kalmış onlarıda dilimler yolda giderken yeriz kocişle
akşam yemeği kayınvalidem telde söyldedi de çorba makarna etli patates yemeği yapcakmış makarnayı yemem de patatese kim hayır diyebilir heleki etliyse çok severim dozunu kaçırmadan yerim birde şunu farkettim ben insan bişey yemeyince sabah kahvaltısı hariç gün boyu acıktığını hissetmiyo gerçekten artık böyl eyapıcam bende he az kaldsın unutuyodum sabah arasında da 1 bardak ten içtim mangolu ama acayip tuvalete çıktım idrara çıkarıyo bolbol baştan su içtiğim için zannettim ama kocama da verince akşam yemeğinde dün yatana kadar 4 kere tuvalete gitti sizede söyleyim dedim tang toz içeceklerin mangolusundan tadı slında kötü ama işe yarıyo bence neyse uzun yazmışım kalın sağlıcakla seviyorum hepinizi yarın görüşmek üzere kendine iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…