Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menücügüm kıslarr yoldaşım:)

sabaharkdaşlarımgeldi sabah kahvaltısnaaa

1 dlm peynir 3 zeytin yarım dlm börek 1 tiramusa 2 haşhaşlı çörek çay

ara türk kahvesi yaptım içtik:)

öglen ananaslı avtıvıa yogurt,,

ara 5 biryerde çay 1 haşhaşlı çörek

akşam mercimek çorbası taze fasulye yogurt

birde 1 saat sonra meyve yiycem

ben menünü beğendim canım zaten ekmek az haşhaşlılar onu dengelemiş öğlende yemeyince sorun olmaz gene iyi dayanmışsın
bende bugünkü menümü yazıyım sabah ilk defa bu kadar fazla bir kahvaltı yaptım haftaiçi
sabah: 2 dilim uno light, 2 kk peynir , 1 tane salam ,domates , 1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli ,5 fındık
öğlen : 1 tabak yoğurtlu kabak ve havuç rendesi , yağsız fırında 3 köfte ve azcık elma dilim patates , 5 tane erik
akşamı daha yemedim ama salata ve balık yicem ekmeksiz

ay kızlarr turkcell diyet paketi yapmış haftalık 90 kuruşa günlük liste yolluyolarmış 4 mesaj günde ve istanblda yaşayanlar bilir özel acıbadem hastanesi var istanbulun en iyiylerinden biridir onun doktorları veriyormuş ben yaptım şimdi anlatırım ayrıntılı sonra tekrar

Şuan napıyoum bilin bakem düzgün giden menümü berbat ediyom.Susamlı çubuk yiyomBu hafta menü felan yazmycm.Ama bu kaçamak yapcm anlamına gelmesinYarın gün var:18:Bugün tempolu yürüdük ogluşla bacaklarım agrıyr.Ne kadr evde ogluşn peşnde yürüsemde dışarda tempoluya benzemiyor ve bu üyzdn backlarm agrıyr.Eeee herkes nerde ne almdesiniz:44:

Kizlar ben cok yorgun bitkin ve hastayim. Kizim uyurken zil caldi bi uyandi aksama kadar uyumadi ve surekli mizmizlandi. Kayinvalidem bizde cok hasta ayaga kalkcak hali yok ve gunun sonunda bende fena halde hasta oldum cok ysuyorum basim fena agriyo dinlenmeye cok iht. Var saglik cok onemli cidden keske biraz dinlenebilsem de kizima bakcak biri olsa herkes cslisiyo hos kizim dis cikariyo diyemi bilmem benden baskasina gitmiyo
Kendinize cocuklariniza dikkat edin havalar da bi garip

günaydın arkidişler
kalktık kahvaltımızı yaptık kzım pek yemiyor kahvaltı olayını ise hiç sevmiyor, biraz oynadık kahvaltıdan sonra uyuttum, onun çorbasaını ocağa koydum bir bakınayım dedim ,kalkıp iş yapacam bir ton ütü birikmiş eşim maşallah boyum kadar gönlet pantolon biriktirmiş, yemekte yapmak lazım ama aklıma bişey gelmiyor

çok çok geçmiş olsun ösge, umarım en kısa sürede iyileşirsiniz, benim kzımda geçen hafta öyleydi, mız mız hem kucağa gelmek istiyor hemde kucağuımdayken beni itiyor anlamıyorum ne yapmaya çalıltığımnı yemek yemiyor, 2 gün önce diş patladıda 2 gündür biraz daha rahat

İsler hic bitmiyo bende azar azar yaptim temizlik bugun
Saol canim bugun daha iyiyim agri kesici aldim bitane iyi geldi sabah yataktan zor uysndim biraksalar aksama kadar uyurdum
Ay ne guzel Benim kizda patlatsa keske yas 11 aylik olcak daha hicdis yok cok eziyet ediyo ve aci cekiyo yavrum

bugün canım çok sıkkın. bu dünya ne adaletsiz bir yer. hiç haketmediği halde biryerlere getirilen insanlara tahammül edemiyorum. bu ülkede çalışmak falan boş. sırtını dayayacan bir amire. ohhhhh değme keyfime...

umarım biran önce patlarda rahatlar bebeğin, çok zor oluyor gece uyku yok gündüz mızmız, ilk diş biraz daha zor oluyor, bizim dişler erken çıktı ikl dişi 5.5 aylıkken çıktı, 2 gün önce 6 dişi çıktı ben çok üzülmüştüğm ilk dişi çıkınca dr erken daha dedi, çabuk çıkınca çabuk çürüyormuş ama yapacak bişey yok, bide üst dişleri çıkarken çok huzursuzdu, ama çocuğun haklıymı kocaman üst dişleri

Özgecim biraz daha iyi olmana sevndm.Kızçende dişlerini patlatınca rahatlar inş.
Kızlarr kimsecikler yok,menüler yok,herkes salmış kendini sanırım.Bende 3 gündr menü yazmıyrm die daha bi rahat oldugumu hisstm.Buraya yazacagmzı bilince kısıtlıysn ve yemiyosun onu anladm.Yarn tekrr menülerimi yazmaya devam.Hastalıklardn mekik çekemedm ne zamandr.Tekrr devam edicem.Omadı şu titreşm aletinide kullanıcm:44:

çok geçmiş olsun özge.. bol bol meyve ye vitamin al beslenmene dikkat et hamurışi yerine bol sebze meyve
ben menümü yazıyım gerçi iyi olmadı ama
sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir , 1 avuç fındık , 1 fincan yeşilçay
ara : 2 hurma, 1avuç fındık
öğlen : 5 tane köfte ve azıcık altındaki pideden , diet cola
ara : 3 tane galeta, 1 ufak dilim kek
akşam : 3 kaşık barbunya , 1 ufak tavuk , salata ve 1 kaşık pilav
ara : yeşil çay ve 5-6 tane erik

Cook haklisin canim ama ilahi adalet diye de bisi var hak yemenin gunahini odeyecek olanlar dusunsun. Sen hic dusunupte sıkma canini

ins. Canim belirtiler var ama bakalim . Kiyamam ya rahatlamistir simdi biraz off daha azi disler var
Saol canim toparladim mecbur annelerinn hasta olma luksleri yok
Ben menu paylasmadigim icin baya kaciriyom paylassam daha da kilo veririm sma ekmek yemiyorum ve su icmeye calisiyorum cok etkiliyo bunlar benim bunyemde ekmek bana hic yaramiyo aramiyorum da zaten eski istah patlamalarim da yok . Bu hafta son gene dikkat edeyim diyorum hepp bisi cikiyo hakikaten kimse menu paylasmiyo bikac kisi disinda sonlara dogru saldik kendimizi sen paylas ebrucum ipin ucu kacinca fena tecrube konusuyo

Saol canim saglikli beslenmeye tekrar bi donus yapmanin vakti geldi zaten
Menunde cok kotu degil kekte olmasa iyi bi menu findikta gunde 10 tane ye canim

dünkü menüm sabah k. önce yoğurt kürü k. sonra 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay
ara rezene çayı süt yapsın diye
öğle misafirlikteydim teyzemde 1 tabak kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav 2 tane taze soğan yarım dilim içini küçük oğluş dışını ben yedim tam tahıllı ekmeğin arkadan çay
ara nescafe
akşam yok malesef çünü öğle yemeğini 14.30 da yemiştim nedense hiç açlık hissetmedim az önce kalktım hala tok gibiyim kızlar ya canım bişey istemiyo halbuki regl dönemimde tatlıları hep götürüyodum valla

Canım menün güzel ve acıkmamanda süperrrrrrBu kür işe yarıyr sanırım:44:

saol şekerim dengelemeye çalışıyorumm zaten sabah yada öglen yersem hamurişini akşam çok hafif geçiyor seninde menün ğzüel:)

yuoldaş toparlan artıkk hanii eski iraden menünlerini hep istikrarlı bir şekilde yazıyodun senn haydiii ne yersen ye yazz amaaa mününün

canım benim çokkk ama çok ğeçmiş olsun topğin ğülüsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…