Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bende bugün zerdeçal aldım daha medim ama tarçınla koyucam ben yoğurdu tek yiyemem içine çilek falanda atıp akşam sadece onu yicem zaten şu an hiç acıkmadı öğlen çok kaçırdım da 1 saat yürüdüm üzerine bakalım nolcak benim bu halim
bu arada bende şimdi netten araştırdımda zerdeçalın faydaları çok olmakla birlikte ''hamile ve emziren bayanlar doktor onayı almadan kullanmamalı ''diyor bence kullanmayın ya allah muhafaza bişey olmasın zaten azcık bişey kalmış onun yerine boğazı tutmak daha iyi değil mi ben bilmiyorum tabi ama çocuklar herşeyden önemlidir anneler için diye düşünüyorum :KK49:

herkese merhaba kızlar
ben malesef aranıza hiç katılamıyorum. zaten kilo falan da veremiyorum. işim nedeniyle çok düzensiz besleniyrum bu aralar. 5 kiloyu veremedim gitti. vücudum direnç mi gösteriyor bilemedim gitti. sigarayı bıraktıktan sonra almamam bile mucize belki de...mehter takımı gibiyim. iki ileri bir geri, iki ileri bir geri...bir hafta verdiysem öteki hafta birazını alıyorum. size bol şans diliyorum. kilo vermeyi başarabilenleri de yürekten kutluyorum.

Okuyorum ama yazamiyorum yavrucaklar karne yaklasiyor malum cok yogunum ama devam ediyorum herseye merak etmeyın yazcsm yine sinavlar ders kesim raporlari toplantilar derken nefes almak icin sizi okuyorum ama yazamiyorum osluyorum sizi seviyorum sizi az kaldi sabirosgeee kiz neler yiyosun de banaaaaa:KK52::KK76::nazar:

sabah aç karnına su
kahvaltıdan önce yoğurdum sonra 1 dilim ekmek 3 zeytin 1kk peynir şekersiz çay 1 çatal salça
ara 4 kayısı ve jayısılı form çayım
öğle önce yoğurdum sonra 1 tabak çorba 3 yemek kaşığı makarna salata
ara nescafe
akşam yoğurt yemedim malesef çok kalabalıktık görümcemler 2 tane eşleri çoluk çocuk çombalak derken yemedim yani bahçede mangal yaktı kaynpederim 3 köfte yedim sadece ve salata e tabi onun yanında ne gider kola 1 bardakta kola içtim kızar ya:26:
su 2.5 litreyi geçti tuvaletten çıkamadım desem yeridir valla her yarım saatte bir lavaboya gittim :KK1: yarında günümüz var pasta filan yapıyorum çok işim var ya daha mutfağı toparlıycam üstüne bugünde küçük oğlum çok huysuzdu yeni uyudu şükür...:KK53:

BUGÜN:Aç kaınla 2 bardak ılık 1 bardk soguk su.
Sabah:1 top çiçek ekmegi,2 y.zeytin,2 kk peynir,1 yumurta saısı,domates,salatalık,3 yulaflı çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 ısırık poça,3 çubuk,yarm tahinli çörek,çay(hastanedeydik,kaynanam almş.çok acıkmıştım 2 saat sıra bekledm:KK47:)
Ara:yeşilçay,3 erik.
Akşam:2 kepçe çorba,2 kaşık plav,(1 toprak kase)misket köteli havuçlu bezelye fırında.
Ara:yeşilçay,3 yulaflı.

Su:3.lt.
Spor::KK50:

Boynum biraz yumuşadı kızlar.Herşeyn başı saglık.İnsan rahatsız oldugu zaman gözü hiçbişi gömüyr.Saglıkgımız olsunda gerisi kolay:KK34:

Sabah:1 top çiçek ekmegi,2 y.zeytin,2 kk peynir,1 yumurta saısı,domates,salatalık,3 yulaflı çay.
Ögle:2 ısırık poça,3 çubuk,yarm tahinli çörek,çay(hastanedeydik,kaynanam almş.çok acıkmıştım 2 saat sıra bekledm:KK47:)
Akşam:2 kepçe çorba,2 kaşık plav,(1 toprak kase)misket köteli havuçlu bezelye fırında.

Boynum biraz yumuşadı kızlar.Herşeyn başı saglık.İnsan rahatsız oldugu zaman gözü hiçbişi gömüyr.Saglıkgımız olsunda gerisi kolay:KK34:

geçmiş olsun canım..menün karbonhidratı biraz fazla kaçırsada hepsi azar azar zaten bişeycik olmaz afiyet bal şeker olsun :KK1:
ay ben bu yoğurdu akşam yedim çilekle başka bişeyde yemedim ama yarısını döktüm çok fena bişey ya sanırım boşuna aldım ben yemem onu:KK1:

herkese merhaba kızlar
ben malesef aranıza hiç katılamıyorum. zaten kilo falan da veremiyorum. işim nedeniyle çok düzensiz besleniyrum bu aralar. 5 kiloyu veremedim gitti. vücudum direnç mi gösteriyor bilemedim gitti. sigarayı bıraktıktan sonra almamam bile mucize belki de...mehter takımı gibiyim. iki ileri bir geri, iki ileri bir geri...bir hafta verdiysem öteki hafta birazını alıyorum. size bol şans diliyorum. kilo vermeyi başarabilenleri de yürekten kutluyorum.
Yogunluktan yemene dikkat edememen normal cok abartma 1 2 haftaya gene toparlarsin canim tamamen birakma kendini sakin arada olur oyle
Okuyorum ama yazamiyorum yavrucaklar karne yaklasiyor malum cok yogunum ama devam ediyorum herseye merak etmeyın yazcsm yine sinavlar ders kesim raporlari toplantilar derken nefes almak icin sizi okuyorum ama yazamiyorum osluyorum sizi seviyorum sizi az kaldi sabirosgeee kiz neler yiyosun de banaaaaa:KK52::KK76::nazar:
haklisin canim yaa az kaldi okullar kapaniyo kolay gelsin yemene dikkat etmene sevindim bian once don aramiza neler yedigimi söylemem cok fena cok diyim sen anla bir degil ki kacamak nerden baslayim:KK53:
sabah aç karnına su
kahvaltıdan önce yoğurdum sonra 1 dilim ekmek 3 zeytin 1kk peynir şekersiz çay 1 çatal salça
ara 4 kayısı ve jayısılı form çayım
öğle önce yoğurdum sonra 1 tabak çorba 3 yemek kaşığı makarna salata
ara nescafe
akşam yoğurt yemedim malesef çok kalabalıktık görümcemler 2 tane eşleri çoluk çocuk çombalak derken yemedim yani bahçede mangal yaktı kaynpederim 3 köfte yedim sadece ve salata e tabi onun yanında ne gider kola 1 bardakta kola içtim kızar ya:26:
su 2.5 litreyi geçti tuvaletten çıkamadım desem yeridir valla her yarım saatte bir lavaboya gittim :KK1: yarında günümüz var pasta filan yapıyorum çok işim var ya daha mutfağı toparlıycam üstüne bugünde küçük oğlum çok huysuzdu yeni uyudu şükür...:KK53:
Kizz super gidiyon:nazar: ben de istiyom yaaa banane:84:

Menun guzel ebrucum abarti yok :KK9:Eet canim saglik en bas o olmadan olmuyo hersey bos geliyo insana acil sifalar tekrar

Kizlar kendimle yuzlesmek ve bana kizip kendime getirin diye yaziyorum
Cuma az az diye diye sksama kadar tahin pekmez gevrek borek goturdum:KK53:
Cumartesi oglen ark. Gittim cookk cesitten olusan bi tsbagi yedim aksamina burger yedim:KK53:
Pazar biskuvi ve cikoyu fazla kacirdim baya fazla ama
Pazartesi koca kase tatli yarim paket biskuvi ciko ve sksamin 9 unda 2 pide ve kola goturdum ardindan cerez karpuz
Haftasonu diye yedim(49 u kutladim) sonra paz. Kizim rahatsiz ya moralim cok bozuk bi tuhafim yemeye sardim
Amaa bu kadar yeter 50 olmusumdur artik tekrar ndpmisim ben taaa gozumu doyuramamisim bi türlü:KK47:
Kendime ceki duzen veriyorum tartida yuzlesicem artik hakettim bunu hadi olduda ayni ciktim ki zor ama ne gerek var dimi bu kadar yemeye offf:KK14:

Zuuuzuuu sen ne koyuyosn yogrdun içine?????

erucum 2 kaşık yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçın ve 1 çay kaşığı zencefil katıpta yiyorum cnm iştahı kesiyo yiyosun ama az yiyosun ben bu hafta tartılmıycam regl oldum püfff dün tartıldım da niye vermemişim diye yrtınıyodum ya meğer regl günüm yaklaşmış neyse haftaya tartılırım..

Kızlar doktorumu izledim bu sabah.Tamda zencefili anlatıyordu.Ama sonuna yetiştim ve zencefilli limonata yaptı.Yazın insanlar yemekten çok içeceklerden kilo alıyor.Dİyet yapan kilo veremiyorum diyor,günde kremalı 2 kahve 1 bardak kola içmiş ee tabi zayflayamaz diyr.Özellle kola ve hazır meyve suları aşırı kalorilşymş.Portakal suyu 180 kaloriymiş mesela:KK53:Sade türk kahvesini günde 2 kere içebilirler ama kahve dünyalarındaki kemalı aromalı kahveler 1 ögün kadr kaloriliymiş.Nane yiyin yemeklerden önce tok tutar ve ferahlık verr dedi.İşte bunları dinledm ve paylaşmak itedim.Kilo aldırmayan kısır yaptı.Bitter ve sadece türk kahvesi yenilip içilebili dedi.

Kızlar doktorumu izledim bu sabah.Tamda zencefili anlatıyordu.Ama sonuna yetiştim ve zencefilli limonata yaptı.Yazın insanlar yemekten çok içeceklerden kilo alıyor.Dİyet yapan kilo veremiyorum diyor,günde kremalı 2 kahve 1 bardak kola içmiş ee tabi zayflayamaz diyr.Özellle kola ve hazır meyve suları aşırı kalorilşymş.Portakal suyu 180 kaloriymiş mesela:KK53:Sade türk kahvesini günde 2 kere içebilirler ama kahve dünyalarındaki kemalı aromalı kahveler 1 ögün kadr kaloriliymiş.Nane yiyin yemeklerden önce tok tutar ve ferahlık verr dedi.İşte bunları dinledm ve paylaşmak itedim.Kilo aldırmayan kısır yaptı.Bitter ve sadece türk kahvesi yenilip içilebili dedi.

ay aynen bende sonuna yetistim dondurmaları anlattı mesela meyveli dondurmada 130 kalori varmış 1 topta vanilyalı neredeyse 2 katıymış ama light olanlar sadesi 70 kalori dedi ender saraç ama külah tam 340 kalori dedi:KK52:
aynen özge ya bende kaç gündür sapıttı neden anlamıyorum gene 50.1im bir kırkları göremedim ya:KK43:
bir de kızlar ya bu az az sık sık olayı çürümüş artık 4 saatten önce bişey yemeyin diyolar anca sindiriyormuş vücut yoksa yeni yediğini sindirmeye çalışıyormuş o yüzden bugün kahvaltımı güzel yaptım öğlene kadar yemicem bişey artık

Canım işte böyle yenilince direk alıyosun.1 bardak kola,1 dl. börek,1 gofret hooppp geldin gram gram kilolar.Koruma döneminde bile bu kadar yemememiz gerekiyr aslında.Eylülse akadaşa bakıyrm haşlama süt yagsız tutsuz yiyor almamak için.Bizde günler pastalar maşallah eksik olmuyr:KK20:Acıkınca yaz geldi bol bol soguk ayran,meyveler,salata,domates yemelyzBende koladan korkuyrm.Hamilelikte bıraktım ve emzirirkende çok canım isterse bazen arada içtim.Ama yazın sıcaklarda ohhh lıkr lıkır iyi oluyo:18:

Canım işte böyle yenilince direk alıyosun.1 bardak kola,1 dl. börek,1 gofret hooppp geldin gram gram kilolar.Koruma döneminde bile bu kadar yemememiz gerekiyr aslında.Eylülse akadaşa bakıyrm haşlama süt yagsız tutsuz yiyor almamak için.Bizde günler pastalar maşallah eksik olmuyr:KK20:Acıkınca yaz geldi bol bol soguk ayran,meyveler,salata,domates yemelyzBende koladan korkuyrm.Hamilelikte bıraktım ve emzirirkende çok canım isterse bazen arada içtim.Ama yazın sıcaklarda ohhh lıkr lıkır iyi oluyo:18:[/QUO
of hiç sorma ebrum yazın en çok bende onu seviyorum lıkır lıkır kola içmeyi asidi boğazıma yakana kadar içiyorum bardakla lıkr lıkrır :KK1::KK1::KK1: bekarken sabahları aç karnına içiyodum kolayı asidi çok hoşuma gidiyodu boğazımı yakarken bağımlılık yapmıştı iyiki midemi delmemiş annemde görüyodu bişey söylemiyodu :KK30: neyseki evllendikten sonrada aynı şeyi yaptığımda eşimden bi fırça yedim bi fırça yedim ölmekmi istiyosun dedi :KK9: o gün son oldu zaten çok şükür eskisi gibi kola falan içmiyorum artık...:KK47::KK47:

ay aynen bende sonuna yetistim dondurmaları anlattı mesela meyveli dondurmada 130 kalori varmış 1 topta vanilyalı neredeyse 2 katıymış ama light olanlar sadesi 70 kalori dedi ender saraç ama külah tam 340 kalori dedi:KK52:
aynen özge ya bende kaç gündür sapıttı neden anlamıyorum gene 50.1im bir kırkları göremedim ya:KK43:
bir de kızlar ya bu az az sık sık olayı çürümüş artık 4 saatten önce bişey yemeyin diyolar anca sindiriyormuş vücut yoksa yeni yediğini sindirmeye çalışıyormuş o yüzden bugün kahvaltımı güzel yaptım öğlene kadar yemicem bişey artık

Bunu duymustum ama beceremem heleki emziriyorum hic yapmam ama 2 saatte bi yenip zayiflaniyoken ( az az)neden kendine bu eziyeti yapasin ki?

Canım işte böyle yenilince direk alıyosun.1 bardak kola,1 dl. börek,1 gofret hooppp geldin gram gram kilolar.Koruma döneminde bile bu kadar yemememiz gerekiyr aslında.Eylülse akadaşa bakıyrm haşlama süt yagsız tutsuz yiyor almamak için.Bizde günler pastalar maşallah eksik olmuyr:KK20:Acıkınca yaz geldi bol bol soguk ayran,meyveler,salata,domates yemelyzBende koladan korkuyrm.Hamilelikte bıraktım ve emzirirkende çok canım isterse bazen arada içtim.Ama yazın sıcaklarda ohhh lıkr lıkır iyi oluyo:18:

Aynn canim biraz ondan biraz bundan diye diye noldum acliktan degil de sıkıntdan yedim hep canim sıkılıyo dolabin onunde buluy kendimi ama artik bitti. Tabi ki yenilince aliniyo dengelemek sart.
Kola da cok seviyorum ama eskisi gibi aramiyorum artik fast food yerken okadar
Zuzu aman Allah korumus icme tabi ac karnina hem bi bardak kolada kactane kup seker varrrr:KK30:

merhaba arkidişler
ösge1989 sıkma canını sen idareli birisin biraz d,ikkat etsen toparlarsın
bende bayağı saldım bu aralar evi hala düzene koyamadım bide mobilya tam gelmeyince kızın odası öyle dağınık duruyor, iş yoğun olunca yemekte yapamıyorum o zmaanda sırf doymak için aburcubur atıştırmalık yiyorum oda kilo olarak dönecek, ama işleri yoluna koyayım daha dikkateli bir şekilde başlıyacam ev daha çok paylaşımda bulunacam inşallah

kıslarrrr ben geldimm napıyosnuz bakalımm :) kilo veren aarkdaşalrımızı kutluyorumm aferün::))) ben bildirim yapamadımm misafirlerim vardı zaten hafta sonunda da kaçamk çoktu vlaaaa :KK43:( utandım yazamdımmm :KK5:

X