Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

dünkü menümü yazamadım size kızlar oğluştan fırsat kalmadıki
dün sabah aç karnına su
kavaltıda 3 zeytin azcık yağda yumurta 1 dilim salam şekersiz cay 2 dilim ekmek
ara kayısılı çayımdan
öğle 2 yemek kaşığı mantı tahta kaşıkla tabi 1 yemek kaşığı mercimek yemeği 1 çorba kaşığı tavuk sote ve tarçınlı yoğurt
ara 2 kare gofret türk kahvesi
akşam 1 yemek kaşığı mercimek ve azcık tauk sote tekrar ve tarçınlı yoğurt
bu ana kadar herşey çok güzeldi taki kocam tutku getirene kadar nefsime hakim olaman hepsini bi güzel yedim çayla beraber

Yaa gunes yaziyo ya takvimde ondan 1 saat once ezan okunuyo bense sen git imsak terine gunesi oku 1 saat sonra de ee zaten gunes diyo demi gunes dogcak yani demek karistirdim iste . Bide gece ebrunun sahurunu okurken ne kadar erken yemis karninacikti heralde diyom safligin bukadari yaniiiiGece yatakta kahkaha atiyom durup durup esim uyurmysun artik diyoDualarin dileklerin icin saol canim suan iyiyim bol su icmistim Allah yardim eder
Dualarin icin amin canim zaman cok cabuk geciyo ve biz degerlendirmeyi bilemiyoruz mahcubum ben de cok

allah cizitini vermesin gul gul oldum ogretmenler odasinda millet bana bakiyor tiptip kiz takvimde imsak vakti yaziyorya ozaman vakit girmis oluyor oruc ozaman basliyor yani ezan sabah namazlarinda camiden camiye degiskenlik gosterir diger ezanlarda ayni anda okunur birde ramazanda sadece sabah ezani imsak vaktidir onun disinda normal zamanlarda imsak girrince degil baya bi dakika sonra ezan okunur canim benim yaaa e naptin peki yemedinmi bisey. evin isin gucunu yapma birak kalsin sadece yemek hazirlamaya ve cocuga harca enerjini.ay hem guldum hem uzuldum haline yaa daha cok uzuldum ama keske aksam konussaymisiz..allah sabrini verir insallah canim ogle namazinda dua edicem sana kokay gecir diye..desme yarami ozge.,bende oyle mahcubumki allaha karsi..oyle bos geciriyoruzki kisacik omru..en acitan seyde elimden geleni yapmamak..bi sabah oluyor bi aksam tutamiyoruz zamani ve koca bir omur geciyor...oylede geciyor boylede zaman...o halde ahiretin varligini bile bile boyle bos serkesce yasamak niye...nefsimize uyuyoruz iste...kislar allah hepimizi cok sevsin bizimde onu cok sevmemizi ve onun sevdigi seyleri yapmayi sevmedigi seyleri yapmamayi nasib etsin amin

duaların için allah razı olsun amin canım

benim eşim bi paketle yetinmezdi cips çikolata... ne getirirse artık. biz hepsini oturur yerdik ucuz atlatmışsın yine de

böle yorum yapan da tek benim herhalde neyse moralini bozma bundan sonra yemezsin olur biter ben de geçen hafta yaptım o hatayı bi büyük bi orta pizza götürdük gece gece. utanıyorum boğazımdan ama dayanamadım

özge bu arada üzüldüm sahur işine ama allah kolayını verir dualarımız seninle

bi de artık kimse menu yorumlamıyor mu?????????

Aynen okadar suyu bi anda icersen yemek yiyemezsin tabi. İftar cok az olmus yiyebilsen yaninda bol salata ya da yogurt olmaliydinbirde 1 tas corbayla baslasan iyinolurdu miden icinde
Sahur guzel ama gene az peynir zeytin yesillik salatalik domates belki bir meyve yeseydin ( bu saydiklarim kilonaldirmaz sonucta pogaca borek ye demiyorum)
İlk izlenim saglikli besleniyosun ama cok az yiyosum az yiyerek bi yere kadar gudersin sonra pes edersin ki senin az yememen gerek ( 2 kisilik ye demiyorum kesinlikle) soyle bisey var ku metabolizmani az yemeye alistirir ve kilo vermen bittiginde tekrar normal ( cok degil) yemene donersen kilonalirsin tatli hamurusi aburcubur yemedikten sonra normal yediginde kilo verirsin metaboluzmanda daha hizli calisir

özge bu arada üzüldüm sahur işine ama allah kolayını verir dualarımız seninle

bi de artık kimse menu yorumlamıyor mu?????????

Eskisi kadar yorum yapilmiyor canim ben elimden geldigince yorumlarim tabi ama benim menulerde bayadir yorumsuz vakitlerinolmuyor sanirsam artik

Tutkuya kadar guzelmis cidden. Zaten oyle bisi geldimi onune hic yemiceksin yedigin an 1 tane ile kalmiyo bi bakmisin aaaa hepsi bitmis

unuttum yaaa sahurda 1 domates biraz da peynir yemiştim

iftarda da çok yicemi bildiğim için suyla başladım bi de çok susamıştım tabi sonraki karın ağrsı kötü oldu

okuldayim ne aciktim nede susadim sahurda kahvaltiliklar ceyrek beyaz ekmekle ekmek arasibtwptim cayla ictin zeytin peynir salatalik domtescaz kasar beyaz peynir.aksama sunu yapcam kizlar corbayla baslicam salata yicem sonra gidip aksam namazininkilcam sonra ana yemegi yicem.kizlar canim bi karpuz istiyorkiiiiiiii

Özgecim üzüldüm yaaa.Rabbim kolaylıgını verir inş.Bi yandan d güldüm beni erken yemş zennetmeneSen bana yazdıgın sırada 4.40 ezan okundu canımBgünü atlatırsak korkmayın kızlar ramazana hazırız demek

maşallah kızlar size oruç tutmuşsunuz bugün allahım bütün dualarınızı kabul edip gönlünüzden geçenleri kabul etsin inşallah bu mubarek günde ben tutamadım tv karşısında uyayakaşmışım tel saatini kurmadan pek yemek yiyesim yok bugün sabah kahvaltısını falan yaptım ama iştah kapalı nedense birazdan kuran okuycam akşamada babamı ziyarete gidicez eşimle ordada okuycam her kandil her bayram muhakkak gideriz vefat ettiğinden beri babalar günü de yaklaşıyo en çok beni üzen babalar günü ve düğün törenlerinde kızın evden çıkarken beline kırmızı kurdale takılması babam benim mürvetimi göremedi oysa baba kız o kadar aşıktıkki birbirimize her düğünde ağlıyorum bazı geceler rüyama giriyo hiç konuşmadan öylece bakıyo sonra ağlaşıyoruz 3-4 kez buna benzer rüyalar gördüm insan hiç bir evladı annesinden babasından ayırmasın inşallah neyse kızlar ya kusura bakmayın arda bi geliyolar bana böyle

kızlarrr selam hepinize.yaklaşık bir haftadır sizi takip ediyorum ve tam 300 sayfa okudum en sonunda dayanamadım ve ben de yazmaya karar verdim.ben de kilo vermek istiyorum sizinle birlikte bana da yardımcı olur musunuz ben bir hafta önce dikkat etmeye başladım günde iki öğün nesfit yiyorum.akşam yemeğinde de evde ne varsa onu ekmeksiz olarak yiyorum ama bugünü hiç sormyaın kandil simiti yedim çünkü :18:

tatlım başın sağolsun allah sabır versin ben 13 yaşındaydım babamı kaybettiğimde mekanları cennet olsun duanda babama dayer ayırır mısın
ben de duygulandım bak şimdi neyse sıkma o güsel canını

Aramıza hoşgeldin canım.Nesfitle kesin verirsin[/QUOTE]

teşekkür ederim canım umarım hep birlikte vermeye devam ederiz.ben sizi okuya okuyo tanıyo gibiyim zaten

baban hayatta ols gozyasini degil o guzel gamzelerini gormek isterdi canim dularin ona ulasir hic merak etme ve lutfen aglama veya bakma evden cikislara kurdela baglamalara...kirmizi kusaklara..bende duygulandim simdi ya...babam abim geldiaklima...

ahanda bi hayran daha kislar ben diyorum size bizi taniyor millet fanlarimiz var deyu.hosgeldin gel vatandas sende gel...sende gel ayse teyse sende gel nerimannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…