Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

[QUOTE

ahanda bi hayran daha kislar ben diyorum size bizi taniyor millet fanlarimiz var deyu.hosgeldin gel vatandas sende gel...sende gel ayse teyse sende gel nerimannnnn
[/QUOTE]

hoşbulduk sehraaa

seninde kandilin mubarek olsun ebru

sana bişi sorcam 300 mekiği nası çekiyon hep bebekle mi yarım yarım?

Saol canım seninde.ogluş ayaklarımda uyurken öglen 100 ikindi 100 gece 100 mesela.Ama bazen o yurken ayklarımı koltuga dayayıp 200 feln yarım mekik çekebiliyrm

özendim valla ama benim daha 3.5 ayım var sonra bi 15 gün falan daha spor yapamam 4 ay boyunca yan gel yat sonra gelsin kilolar neyse bari yediklerime biraz dikkat ediyim de iyce şişmiyim. bi 10 kilo verip girsem doğuma ne güsel olurdu 10 da sonrasında gidiyo kalır bana 5 kilo
onun da bi aylık işi var böle sölemesi kolay hayırlısıyla yavrumu elime alıyım da bakarız artk bi çaresine ama o zaman da siz burda olmazsınız

canım başın saolsun allah çocuklarını annesiz babasız bırakmasın inşallah..kızlar kandiliniz ve oruçlarınızda mübarek olsun ben tutamadım çok üzüldüm bugün..
özgecim seninde allah yardımcın olsun canım ya benim annem hiç yemez sahurda aslında öyle daha kolay olur diyor iftarda yersin bol bol :)
bende bugün çok yedim akşam yemicem ya size de akşam yazarım şimdi oruçlusunuz günaha girmeyeyim

cnm kuranımıı okudum ama senin adını bilmediğim için dua ederken 88 li arkadaşımın babasınında ruhu için dedim inşallah kabul olmuştur sanada dua ettim rahat doğum olması için bu arada adın ne

kızlaaar bana kilo verdirin lütfen ya.metabolizmam mı yavaştır nedir.o kadar uğraşıyorum ama çok yavaş kilo veriyorum ben :2:

allah kabul etsin razı olsun senden inşallah.o gönülden geçenleri en iyi bilendir canım sen içini ferah tut. benim için de dua etmene çok sevindim. eylül ben seninki serap ti di mi bi ara öle görmüştüm sanırım kendine çoooooook iyi bak arkadaşım

kızlaaar bana kilo verdirin lütfen ya.metabolizmam mı yavaştır nedir.o kadar uğraşıyorum ama çok yavaş kilo veriyorum ben :2:

canım benim tavsiyem akşam yemeklerini çok hafif tut. 18 18:30 dan sonra da yeme bi de abur cuburu çıkar at hayatından ben böle bi 15 kilo vermiştim vakti zamanında

metobolizma hızlandırmak için de triendy nin öğütlerini bul oku. ilk sayfada var sanırım onu dinle gelince o da yardımcı olur sana allah yardımcın olsun
bu arada yaşını boyunu kilonu hedefini evli veya bekar olduğunu falan da yazman gerekiyo

kızlar yanlıs anlamayın sakın işini hızlandırmak açısından yazıyorum sanki forumu sahiplenmiş gibi oldu yazı kusura bakmayın affınıza sığınıyorum

canım çok teşekkür ederim ben neredeyse 300 sayfayı okudum burda bir haftadır okuyorum akşamları ancak 7 gibi evde olduğum için 7 buçukta yemek yiyebiliyorum ama ev yemekleri oluyo ve ekmeksiz yemeye çalışıyorum genelde.bir haftadır da sabah ve öğlen nesfit yiyorum.(bugün baya bozdum ama) bu arada yaşım 23 boyum 1.61 kilom 59 bekarım

triendy seni de çok tebrik ederim.müthiş birşey başarmışsın bence.süper olmuşsun.ben senin kadar iradeli olabilirmiyim bilmiyorum umarım olabilirm ve bu kilolardan kurtulurum.bir de erkek arkadaşımla iddiaya girdik haziran sonuna kadar 54 kilo olmam gereeek:18:

o zaman öğlen yemek ye ama akşamı hafif geçir salata et veya yoğurt sebze yemeği ya da çorba yoğurt falan ye makarna ve pirinç pilavı kesinlikle olmasın bulgur olursa 1 2 kaşıkla geçiştir derim ben yine de sen burdaki çıtırların da fikirlerini al oruçtan herhalde pek kimse girmiyo bugun

once corba salata yiceksin sonra aksam namazi sonra ana yemek duydunmu sehraaa:18:

Özgecim nasılsın dayanabild,n mi canım?

Yoldaşım nerelerdesinnnnn?

Sehracık zatn 8:30 ee bide namazdn snra senn ana yemek 10 u bulurYarında tartıda ahanda 110 gr fazla çıkarsın

Semih terk etti bizi zaten

Zuuuzuum Allah kabul etsn.Bizim içinde dua et.

Jojoop sıcak sular iyi geld, galiba özlettn kendini çabuk dön

Kizlar nasilsinizz? Of ben bugun gene cozuttum kizin banaa..
7.30 1 kase nesfit meyveli
10.00 3 tane hurma ve nescafe
11.30 bir ufak peynirli kepek ekmekli sandwich ( anlamadim neden cok acikmistim )
14.30 domatesli semizotu slatasi , avucici kadar yagsiz tavuk , 1 dilim uno light , 3-4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye uzerine form cayi ictim
20.00 1 tabak bamya, yarim dilim k.e.
Simdi 3 tane erik ve 5 tane kiraz yedim

ben begendim menunu sabah erken kalkinca 11.30da acikman normalki zaten bide unutma meyve hurma falan yiyince yanina yogurtvyada sut icki sonrasinda aciktirmasin ani yukselmenin sonucu insulinle tekrar alcalma oluyor aclik hissediyorsun yogurt ayran sut bu olayi engelliyor...uff kime diyorumki benn okusana citirin yazdiklarini tembel ogrenci nolcek iki satir kitap yazi okumuyosunuz sonra niye ben bu sinavdan dusuk aldim niye benim totomun yaglari erimiyor

bende iftarda eristeli yesilmercimekli corba ictim bi dolu tabak bi dolu tabak salata yedim yagli yarim kase havucluyogurtlusarmisakli yedim bir dilim karpuz yedim bir kare sonrada namaz kildim sonrada ana yemeknyiyim demistim yiyemedim doymustum cunkuuuu ama etin tadina baktim ama pek guzel yapamamisim yemedim

kızlar bu hafta ben de durum vahim. bugün çok önemli bir program vardı. öldüm bir haftadır koşmaktan. düşününpazartesiden beri ilk defa az önce bitki çayı içtim. dün öğle yemeğini unutmuşum ve akşam yemeği yediğimde saat 10 idi. bugün 1 litre bile su yok. varın siz hesaplayın.

Supersin melisim ben gene cozuttum gıcık oluyorum kendime

saolun ksılarrr sizlerde çok yiysinizz vlaa

hepiniziin kandilini kuluyorum kıslarr hayırlara vesile olsunn inş dualrımzı akbull olsun aminnnn

menücügümm:) oruçluydum

sahurda kahvaltı yaptım çayla

iftarda semiz otu yemegi 2 ymk kaşıgı taze fssulye 1 kandil simidi 2 un helvası

5 biryerde açyım meyce..............

Kizlarr anca geldim dun sahurda yemek yiyememistim malum oncesinde de gun icinde oglen cok yedim diye aksam yemeyi yrmemistim en son yedigim sey 1 bitter 1 fincan nescafeydi gece gec yattim sabahta kizim 8.00uyandirdi sagolsun hic uykumu alamadim gezmeye gitcez diye tekrar da uyuyamadim eltimin evi coluk cocuk cok kalabalikti kizim da uyuysmadi cok eziyet etti uykusuz diye maf oldumEltim belki 10 defa git icerde dinlen cok bitkin gorunuyon dedi misafirler gidince kizimi ayagimda sallarken ben de dinlendim biraz 5 6 yakadar iyiydim ne gorsem yicem dedim iftarda ama aksam 7 de bi fena oldum hic sahurduz oruc tutmamistim ee aksam yemegide yemwyince uykusuzluk misafurlikte gurultu hepsi ust uste bayilcam zannettim bi iki domates dograyim yardim edeyim dedim sofra hazirlamaya yokk ayakta duramadim eltim git uzan orucsun dedi iftarda
1 tas corba
2 kasik kurufasulye
2 kasik pilav
2 kasik salata
Bikac lokma ekmek yedim tabak tabak yiyesim vardi ama yok yiyemedim cok fenaydim cidden bunlari bile zorla yedim
Sonra toparlandim biraz nescafe yapti eltim kendime geldin resmen ysninda da tum gun gozumun onunde gidip gelen tatlilardan az az yedim abartmadim yarin tarti onemli ama sagligim daha onemli bildigin 24 saatten fazla actim o yuzden tatli yedim bende kizim da tum gece ve gunduz surekli emdi sansima

İFTAR:
2 tahta kaşık zeytinyaglı ayşe fasulye
2 tahta kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yogurt
2 çatal üç renkli tatlı(eşimn teyzesi oruç tuttum di2 2 dl. göndermişTttım gerşsini yarn hapur hupr yiycem

aRA:2 kandl simiti yeşlçay

Spor:100 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…