Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlarrr ben film koyucam şimdi onu izlicem. cips falan olaydı ii di ama almadım yapamam bunu kendme kk daki kızlar ne derm ben sonra:KK50: ddm ve almadıım bu yüzden kendme bi alkış gnderiyorum huzurlanızda :KK9: vee öpüyorum kocaman hepiniziiii.. film bitsin gelirim gene :KK71::KK16:

Supersin canim yeme cips yagli yagli su ic yesilcay ic
Aslinda haklisin icimde kalmasin zaten 49 u gormek istiyorum sadece acele etmiyorum diyelim regl olcam o yuzdende fenayim su bi haftayi da atlatayim hayirlisiyla haziran bitmeden 49 olmamgeerek

ya kızlar biz niye böyleyiz hepimizde bir pasta börek var menülerde:KK1::KK1:

bende yazıyım bari utanaraktan menümü..
sabah 1 dilim keğek ekmeği,3-4 parça kaşar,1 bardak şekersiz limonata
ara: çeyrek simit ve nescafe
öğlen: 3-4 kaşık domatesli makarna,3 tane tavuk kanat, azcık fırında patates
ara: kek ve çay
akşam : 10 tane yeşil erik

öğlende arkadaşıma gittim sebze falan yoktu çokda acıkmıştım yemek zorunda kaldım:KK14:

ya kızlar biz niye böyleyiz hepimizde bir pasta börek var menülerde:KK1::KK1:

bende yazıyım bari utanaraktan menümü..
sabah 1 dilim keğek ekmeği,3-4 parça kaşar,1 bardak şekersiz limonata
ara: çeyrek simit ve nescafe
öğlen: 3-4 kaşık domatesli makarna,3 tane tavuk kanat, azcık fırında patates
ara: kek ve çay
akşam : 10 tane yeşil erik

öğlende arkadaşıma gittim sebze falan yoktu çokda acıkmıştım yemek zorunda kaldım:KK14:

Menun cok guzel kek olmasa iyi zayiflanir bu sekil

işte bu da beni menüm
sabah 07:30 da bir kase nesfit
11:00 bir paket kepekli bisküvi
12:00 bir porsiyon ciğer, bir dilim ıspanaklı börek, bol yoğurt
15:00 bir salatalık
18:30 orta şekerli kahve
19:30 bir tabak taze fasülye, 2-3 çatal bulgur pilavı, yoğurt ve salata
bugün çok yoğun bir gündü. bitki çayı içemedim hiç. akşam üzeri işten çıkınca da kuaföre gittim. akşam yemeği çok geç kaldı.

Menun cok guzel kek olmasa iyi zayiflanir bu sekil

teşekkürler canım ama çok karbonhidrat oldu yalnız gerçekten ben aakşam yemeği yemeyip öğlen çok yediğimde daha çabuk kilo veriyorum tabi her gün olsa alışır kesin metebolizma ama arada iyi oluyor gerçekten inşallah cuma eksik çıkarım:KK16:

Burdayım meliiisiim herşeye ragmen:KK17:Bugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcam:KK36:Yapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18:KK70:ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldım:KK17:Terziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldı:KK12:Mezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam:KK8:

hadii olsunn yoldaşımmmkeikegede başladınn gidsiyorr göbekelrrr :KK8: baaşrırısınn sennn hepimizz bunu içinn burdayız dimi :):KK15:

menücümm:)

sabah 1 simit 1 ay çöregi 1 haşlanmış yumurta çay

ara 5biryerde çay

öglen 1 elmaa 1 kivi

akşam spgetii makarnaaa yogurtttt

1 supange

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
9:00 :1 dl. börek,çay.
12:00 :türk kahvesi
13:30 :1 top tavuk kıyması,yarm domates,2 biber,2ince dl. çavdar.
15:15 :yeşilçay.
17:00 :nescafe,5 yulaflı,2 bitter
20:00 :1 kase çorba,menemen,2 kase cacık,1dl.çavdar
21:00 :yeşilçay,1 yulaflı,3 erik.

Kızlar akşam ogluşu dışarı çıkardım.Babasını karşılarız hem yorulsun birz dedim.7 de eşim geldi tam eve giricez yemek yemeye ogluş düştü:KK14:Burnu çizildi kanadı:KK43:Arabayla aglamsın die turladık güldürdük felan akşam yemegi gecikti o yüzden.

Su:3.5lt
spor:400 mekik(yarm tabiki de)
1 saat yürüyüş

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
9:00 :1 dl. börek,çay.
12:00 :türk kahvesi
13:30 :1 top tavuk kıyması,yarm domates,2 biber,2ince dl. çavdar.
15:15 :yeşilçay.
17:00 :nescafe,5 yulaflı,2 bitter
20:00 :1 kase çorba,menemen,2 kase cacık,1dl.çavdar
21:00 :yeşilçay,1 yulaflı,3 erik.

Kızlar akşam ogluşu dışarı çıkardım.Babasını karşılarız hem yorulsun birz dedim.7 de eşim geldi tam eve giricez yemek yemeye ogluş düştü:KK14:Burnu çizildi kanadı:KK43:Arabayla aglamsın die turladık güldürdük felan akşam yemegi gecikti o yüzden.

Su:3.5lt
spor:400 mekik(yarm tabiki de)
1 saat yürüyüş
Menunu begendim canim oglus icin de cok uzuldum cok gecmis olsun Allah beterinden korusun onlara en ufacik bisi olsa bizler kahroluyoruz.

Herkese günaydın kızlar.. Keyifler nasil? Ben bi garipm ya. Nezle mi oluyorum anlamadim burnumda bi sızlama var ordan anlma kulaklarıma vuruyo. Püf ya hic halim yok. Zaten diyaliz servisinde hastaları gördükce üzülüyorum :KK43: Allah'a bin kere şükürler olsun sağlığımız yerinde. . :KK43:

Herkese günaydın kızlar.. Keyifler nasil? Ben bi garipm ya. Nezle mi oluyorum anlamadim burnumda bi sızlama var ordan anlma kulaklarıma vuruyo. Püf ya hic halim yok. Zaten diyaliz servisinde hastaları gördükce üzülüyorum :KK43: Allah'a bin kere şükürler olsun sağlığımız yerinde. . :KK43:

Havalardandir canim bi sicak bi soguk hasta olman normal. Vitamin al kivi fslan ye faydasi olcaktir.Ben de regl olcam bugun yarin davul gibiyim :KK37:Yarin gene yuzum gulmucek gibi bakalim artik.benim kardesim diyaliz hemsiresi senindemi bolumun diyaliz

sabah gayet güzel bir kahvaltı ettim. arayı bir şekersiz nescafe ve bir elma ile yaptım. ama öğlen kıtlıktan çıkmış gbiydim. kendimi durduramadım. akşama dengelemem gerek. tartıdan önceki günde olacak iş mi?

sabah gayet güzel bir kahvaltı ettim. arayı bir şekersiz nescafe ve bir elma ile yaptım. ama öğlen kıtlıktan çıkmış gbiydim. kendimi durduramadım. akşama dengelemem gerek. tartıdan önceki günde olacak iş mi?

Aksami hafif kapatirsan bisi olmaz ben 2 haftadir hep oyleyim durduramiyorum kendimi :KK50:

Havalardandir canim bi sicak bi soguk hasta olman normal. Vitamin al kivi fslan ye faydasi olcaktir.Ben de regl olcam bugun yarin davul gibiyim :KK37:Yarin gene yuzum gulmucek gibi bakalim artik.benim kardesim diyaliz hemsiresi senindemi bolumun diyaliz

sabahkine göre iimm ama öğlen fazla kacirdim galiba. Icimden bi ses yarin umdugumu bulamcm diyo.
Aa kardeşin de mi hemşire ne güzel. Keske bende bi an önce atansamm..
Ben her ay bütün servisleri geziyorum. Bu ayda diyalizdeym. Hatta ünvde de 2yillik diyaliz okumak istiyorum ama cok üzülüyorum hastalara. Kocaman iğne batırıyoruz cok canlari yanıyo. Kiyblcek miyim bilmiyorum :KK43:

sabahkine göre iimm ama öğlen fazla kacirdim galiba. Icimden bi ses yarin umdugumu bulamcm diyo.
Aa kardeşin de mi hemşire ne güzel. Keske bende bi an önce atansamm..
Ben her ay bütün servisleri geziyorum. Bu ayda diyalizdeym. Hatta ünvde de 2yillik diyaliz okumak istiyorum ama cok üzülüyorum hastalara. Kocaman iğne batırıyoruz cok canlari yanıyo. Kiyblcek miyim bilmiyorum :KK43:

İyi olmana sevindim. Kardesimde 2 yil diyaluz okudu atandi ama gitmedi( ilk denizli sonra istabula )izmirde ozelde calisiyo. Maaleef canim saglik sektoru pekte ic acici olmuyo zamanla alisirsin Allah sifa versin tum hastalara

Yarın tartıda aynı çıksam öpüp başıma koyucam:KK5:Bi sürü şeyler kaldı die evde kenddm yemeyem die akşamada eşimn arkdaşını çagrdm.:KK31:Halim yok bugün 7.30dan beri ayakta ve hizmetleniyorm.Ama kaldı herşey atılmaz günah,yenmez günah:KK14:

Yarın tartıda aynı çıksam öpüp başıma koyucam:KK5:Bi sürü şeyler kaldı die evde kenddm yemeyem die akşamada eşimn arkdaşını çagrdm.:KK31:Halim yok bugün 7.30dan beri ayakta ve hizmetleniyorm.Ama kaldı herşey atılmaz günah,yenmez günah:KK14:

aferin aferin yeme bosver dagit sağa sola komşulara:) hem yediklerini de getir götürle eritmışsndir belki bi kısmıni:) ki bu hafta kötü değildi menülern yüklenme bu kadar kendine:) ben umdugumu bulamıcam gibi geliyo yarın . Bakalım ne olacak . . .

İyi olmana sevindim. Kardesimde 2 yil diyaluz okudu atandi ama gitmedi( ilk denizli sonra istabula )izmirde ozelde calisiyo. Maaleef canim saglik sektoru pekte ic acici olmuyo zamanla alisirsin Allah sifa versin tum hastalara

diyaliz cok gecerli bi meslek. Her alanda is bulabilir. Aslinda alıştım 2yildir böyle seylere de bi fena oldum. neyse bizde kendimize pay bicip sağlıklı beslenelm..

X