Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Burdayım meliiisiim herşeye ragmen:KK17:Bugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcam:KK36:Yapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18:KK70:ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldım:KK17:Terziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldı:KK12:Mezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam:KK8:

cok sevindimm canim senin adina:) dikkat ediyosun zaten yediklerine böyle geri dönüm almak cok hos gercekten. banada annem zayıfladın diyo gerçi daha 5 kiloya yakin verdim ama kendime güvenim geldi biraz daha. Ama göbeğimn gitmesi lazım cok fazla sarkıyo. spora başlamam lazım en kısa zamanda. Bide ebrus rüyamda seni gördüm :) yani yüzünü değil de kk da benim akşamki menüme cevap yazmistin ne yazdigini kalkinca hatirliyodum ama unuttum simdi. O kadar yer etmiş yani bende:):)

cok sevindimm canim senin adina:) dikkat ediyosun zaten yediklerine böyle geri dönüm almak cok hos gercekten. banada annem zayıfladın diyo gerçi daha 5 kiloya yakin verdim ama kendime güvenim geldi biraz daha. Ama göbeğimn gitmesi lazım cok fazla sarkıyo. spora başlamam lazım en kısa zamanda. Bide ebrus rüyamda seni gördüm :) yani yüzünü değil de kk da benim akşamki menüme cevap yazmistin ne yazdigini kalkinca hatirliyodum ama unuttum simdi. O kadar yer etmiş yani bende:):)

Benim küçük buusuum demek beni gördün:KK16:Benimde göbegim sezeryan ve çatlaklar artı zayıflayınca burşuk jöle gibydi.Sanki şimdi daha toparlandı.Herkese inat ve bana sen zaten balık etlisin istesende dümdüz karnın olmaz dieyenlere inat,genç kızlıgımda dümdüz olmayan göbegimi çıtırcık gibi dümdüz yapıcam:nazar:Bu en büyk hayaim.Birde göbek seansı varya güzellik merkezlerinde bi araştraym bütçem yeterse onada başlıycam.:KK12:

Kızlar keşke bi piyango çıksa bunu al istedigin gibi harca deseler.Göbegimi gerdirirdim:KK9:Çatlaklarımı yok ettirirdim,güzellik merkezine atardım kendimi :KK12:Baştan aşagıya ohhh miss gibi cilt yüz bakımları:KK12::KK1:

Dün:Aç karınla 2 bardak ılık limnlu su.
9:00 :domates,biber,peynir,salata,1dl.çavdar,çy.
15:00 :2 kaşık kuskus salatası,1 örgülü milföy,1patates böregi,1 dl. meyveli jöleli yaz tatlısı,1 kalburabastı
16: 00 :yeşilçay
16:30 :türk kahvesi,1 edirne şekeri(mevlüt şekeri)
19:00 :1 avuç b.leblebi,1 çay.

Akşam aç yattım resmen.Ama mamacıklar çok güzeldi tabaklar hep boş geldi.Şimdi de yarının telaşı yine mamacıklar yapıcam bu gece:KK24:

57 kilosun fıstık gibi olmuşsun. kilo verirken kalça göğüs oranını kaybetmemişsin başarılı buldum. boyun kaç peki. 165 mi

ABD de yapılan bir araştırmada zayıflamak isteyenlere günde 17 badem yiyenlerin daha çok kilo kaybettikleri gözlenmiş.Badem hem tok tutuyor hemde zayıflatıyor.Hergün dr. ayça kaya 1 avuç badem yiyin diyor kızlarrr:KK34:

Benim küçük buusuum demek beni gördün:KK16:Benimde göbegim sezeryan ve çatlaklar artı zayıflayınca burşuk jöle gibydi.Sanki şimdi daha toparlandı.Herkese inat ve bana sen zaten balık etlisin istesende dümdüz karnın olmaz dieyenlere inat,genç kızlıgımda dümdüz olmayan göbegimi çıtırcık gibi dümdüz yapıcam:nazar:Bu en büyk hayaim.Birde göbek seansı varya güzellik merkezlerinde bi araştraym bütçem yeterse onada başlıycam.:KK12:

aynen yaa benm de kilom şu an boyuma oranla çok değğiil. ama göbeğim çok var ve banada aynı şeyi sölüyolar ablan gibi olamazsn sen diye (kendileri gece gündüz demedn yer ve tığ gibidir:mad:) etlerim balık kemiklerim iriymişşş:KK43:(((((
ama mekiklerle düzelticm inşş

menüm sabah aç karnına su
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek salça üstünde tabi 1kk peynir 2 zeytin 1 dilim salam çay
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak çorba 2 yemek kaşığı çubuk makarna sarımsaklı yoğurt
ara yeşilçay 2 tane kurabiye
akşam daha yemedim ama yemeyide pek düşünmüyorum hem acıkmadım hemde dün o misafirim vardı o kadar çok şey yedim ki anlatamam ceza olsun bana yemiycem akşam yemeği çok acıkırsam bi tane salatalık yerim tuzsuz :KK53:

menüm sabah aç karnına su
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek salça üstünde tabi 1kk peynir 2 zeytin 1 dilim salam çay
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak çorba 2 yemek kaşığı çubuk makarna sarımsaklı yoğurt
ara yeşilçay 2 tane kurabiye
akşam daha yemedim ama yemeyide pek düşünmüyorum hem acıkmadım hemde dün o misafirim vardı o kadar çok şey yedim ki anlatamam ceza olsun bana yemiycem akşam yemeği çok acıkırsam bi tane salatalık yerim tuzsuz :KK53:

menün güzel zuzuuama akşam da h,ç aç. bırakma kendini ne bileyim yoğurt falan ye yada kendne bi salata yap yağsız tutsuz onu ye bencee

Kızlar keşke bi piyango çıksa bunu al istedigin gibi harca deseler.Göbegimi gerdirirdim:KK9:Çatlaklarımı yok ettirirdim,güzellik merkezine atardım kendimi :KK12:Baştan aşagıya ohhh miss gibi cilt yüz bakımları:KK12::KK1:

banada çıksın o piyango çokk ihtiyacım var böle yüklü bi paraya. kendimi alışverişe vermek istiyorum:KK52:
ama kasımda atanırsam artık Allah'ın izni ile o zman bol bol harcıycam bakım yapcam kenmee.. baba parasıyla olmuyoo:)
dün akşam babam bitki çaylarımı falan gördü bi kabın içinde. benim paralar buralara mı gidiyo yazık valla diyo :KK1:

:KK19:
Dün:Aç karınla 2 bardak ılık limnlu su.
9:00 :domates,biber,peynir,salata,1dl.çavdar,çy.
15:00 :2 kaşık kuskus salatası,1 örgülü milföy,1patates böregi,1 dl. meyveli jöleli yaz tatlısı,1 kalburabastı
16: 00 :yeşilçay
16:30 :türk kahvesi,1 edirne şekeri(mevlüt şekeri)
19:00 :1 avuç b.leblebi,1 çay.

Akşam aç yattım resmen.Ama mamacıklar çok güzeldi tabaklar hep boş geldi.Şimdi de yarının telaşı yine mamacıklar yapıcam bu gece:KK24:

evet öğlen baya yemişşiinn:KK20: ama ben olsam bende yerdiimm:KK1: hata cnm şu an aşırı börek çekiyoooooo :KK52:
fakat öğlenki açığı akşam az yiyerek kapatmışsın :KK9:

sabah yarım dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta domates alatalık peynirr
ara yoookk okuldaydım almadm bişii acıkmadm çok
öğlen bir edet brovnii:) arkadaş saolsun süpriz yapmış bana browvi olmış(çookk severim)
ardından bide kek şeklnde olan browni küçüktü ama o (arkadaşın doğum gününü kutlamıklar o yüzden)
ara bi adet domatesli çabuk çorba
akşam tavuk çorbası (ne ka çok çorba yemişim)
6 7 tane sarmaaaa:KK56:
ekmek yook
şimdide bisikleti almaya gideyim gezeyiimm azcııkk
öpüldünüz kzlarr. yorumlarınızı bekliyooruumm :KK16:
:KK42:

sabah yarım dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta domates alatalık peynirr
ara yoookk okuldaydım almadm bişii acıkmadm çok
öğlen bir edet brovnii:) arkadaş saolsun süpriz yapmış bana browvi olmış(çookk severim)
ardından bide kek şeklnde olan browni küçüktü ama o (arkadaşın doğum gününü kutlamıklar o yüzden)
ara bi adet domatesli çabuk çorba
akşam tavuk çorbası (ne ka çok çorba yemişim)
6 7 tane sarmaaaa:KK56:
ekmek yook
şimdide bisikleti almaya gideyim gezeyiimm azcııkk
öpüldünüz kzlarr. yorumlarınızı bekliyooruumm :KK16:
:KK42:

İstedigini ye iç sadece fitness ile harika vucütlar senin olsun :)

Burdayım meliiisiim herşeye ragmen:KK17:Bugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcam:KK36:Yapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18:KK70:ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldım:KK17:Terziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldı:KK12:Mezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam:KK8:

Ooo supersin ebrum mekikte cek duzenli gitsin gobus.Bugun benim de misafirim vardi daha zayiflama yuzun cok cokmus kurumussun cok dedi esimde ayni seyi soyluyo yani asiri zayifladin guzelligin gidiyo diyolar :KK5:kafam karisti iyice onlar iyle dedikce ben de yiyom bugun bayaa abarttim el acmadi börekler falan tam 2 haftadir hic dikkat etmiyorum kilom ayni ama sevineyim mi dikkat edemiyom diye uzuleyimmi sastim 50 kilo olsam aslinda 49 keyfi olursam olurum artik 1 kilo sonucta

Sabah ac karnina 2 bardK ilik su
Sabah
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
2 catal recel
Kk peynir
Roka yesilcay
Ara
1 parca börek
2 kabak mucver
Sekersiz cay
Ara
Nescafe
2 browni:KK53:
1 parca cikolata
Aksam
Yesilcay
1 dilim borek
Yogurt
1 bitter

Su 2 kt
300 ip atlama
100 basen
50 mekik

Ooo supersin ebrum mekikte cek duzenli gitsin gobus.Bugun benim de misafirim vardi daha zayiflama yuzun cok cokmus kurumussun cok dedi esimde ayni seyi soyluyo yani asiri zayifladin guzelligin gidiyo diyolar :KK5:kafam karisti iyice onlar iyle dedikce ben de yiyom bugun bayaa abarttim el acmadi börekler falan tam 2 haftadir hic dikkat etmiyorum kilom ayni ama sevineyim mi dikkat edemiyom diye uzuleyimmi sastim 50 kilo olsam aslinda 49 keyfi olursam olurum artik 1 kilo sonucta

ösge bence içinde ukte kalmasın gör bi 49 u sonra koru 49 50 arasında git gel. ailene tamam bıraktım artık de ama genede dikkat et çaktrmadn çünkü çok yaklaştın hedefine içinde kalmasın tamamla çıktığın yolu derim ben canımm:KK34:

Sabah ac karnina 2 bardK ilik su
Sabah
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
2 catal recel
Kk peynir
Roka yesilcay
Ara
1 parca börek
2 kabak mucver
Sekersiz cay
Ara
Nescafe
2 browni:KK53:
1 parca cikolata
Aksam
Yesilcay
1 dilim borek
Yogurt
1 bitter

Su 2 kt
300 ip atlama
100 basen
50 mekik

ayrıca o kadar da çok yememişssiiinnnn en azından börek yiceksen browniyi çıkart hani 2 kare bitter yiyosun ya onu çıkar. sen özellkle her menünde yer veriyosun bu bittere şekerni dengelesn diye ama bnce onu 2 3 gnde bir ye bence..şeker içinde yoğurda tarçın koy ye yada tarçınlı su iç meselaa????

X