- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 158
- 30
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.181
Burdayım meliiisiim herşeye ragmenBugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcam
Yapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18
ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldım
Terziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldı
Mezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam
![]()
cok sevindimm canim senin adina:) dikkat ediyosun zaten yediklerine böyle geri dönüm almak cok hos gercekten. banada annem zayıfladın diyo gerçi daha 5 kiloya yakin verdim ama kendime güvenim geldi biraz daha. Ama göbeğimn gitmesi lazım cok fazla sarkıyo. spora başlamam lazım en kısa zamanda. Bide ebrus rüyamda seni gördüm :) yani yüzünü değil de kk da benim akşamki menüme cevap yazmistin ne yazdigini kalkinca hatirliyodum ama unuttum simdi. O kadar yer etmiş yani bende:):)