- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
- Konu Sahibi puccakanka
- #4.181
Burdayım meliiisiim herşeye ragmenBugün dikkatli beslenicem ve dinlenicem.Yarın sabahtan arkdaşalr gelicek öglenede bendeler.Yine börekler pastalar yapıcamYapıcam ama yarn perşembe die az yemeye dikkat edicem:18ün günde herkes verme artık sadece göbegin kalmış.Bol bol mekik çek göbek hareketi yap dediler.Kızlar ayıptır söylemesi iç çamaşırlarım b ile bollaştı.Yeni aldımTerziye verdiklerim yine bollaşmış.Çook vermiyor olsamda sıkılaşıyormuyum neyim.Belimi kurdale ile ölçüp işaretlemiştim.Dün ölçtüm ve işaretlenmiş yer ileride kaldıMezuru alayımda her ay vücut ölçülerimi yazıcam bi kagıda.Mekigi günde 400- 500 yapıcam
cok sevindimm canim senin adina:) dikkat ediyosun zaten yediklerine böyle geri dönüm almak cok hos gercekten. banada annem zayıfladın diyo gerçi daha 5 kiloya yakin verdim ama kendime güvenim geldi biraz daha. Ama göbeğimn gitmesi lazım cok fazla sarkıyo. spora başlamam lazım en kısa zamanda. Bide ebrus rüyamda seni gördüm :) yani yüzünü değil de kk da benim akşamki menüme cevap yazmistin ne yazdigini kalkinca hatirliyodum ama unuttum simdi. O kadar yer etmiş yani bende:):)