Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

canım öyle düşünme ya havalardan valla benimde öyle hiç keyfim yok okulda sıkıcı aynen aynı durumdayım ama iştahım maşşallah bugün benim bak senin en azından iştahın yokmuş oh yemem ne güzel çık şöyle yürüyüş yap eğer istanbuldaysan sahilde falan akşamda meyve yersin mis gibide kilo verirsin :KK16:

yok az yiyorum sonra acıkıyorum deli gibi yemek istiyorum frenliyorum kendmi son anda.
istanbulda değilim canım bu arada balıkesr burhaniye ama çok güzel yürüyüş yerleri var sahil kesiminde oturuyorum ben denize yakın. yürüyüş yapacaktım zor geldi ya içimden bişi yapmak gelmiyoo:KK19:

kızlar ya bahardan mıdır nedir içim çookk sıkkın. hem karnım aç hem cnm bişi yemek istemiyo.
bi gülüyorum bi somurtuyorum..
çok değişken bi ruh halim var bugünlerde.
hiç diyet falan da yapasım yok ama yapmalıyım daa.
off bu sınavlar ödevler çok gerdi galiba beni. bide erkek arkadaşımla aramız bozuk sanırım temel etken o.. içimden hç bişi yapmak gelmiyo.
sanırım bu hafta ben hiç kilo veremiceemm :KK14:
püüüfffffffffffff:KK14:
psikolojim allak bullak normalde mütebessim biriyim espirtüelim güldürürüm herkesi falan ama eser yokk yaaa :KK50:kafayımı sıyırdım ne.k.validem diyorki beynin üstünde bi yağ varmış o yağ eriyince böle oluyormuş diyet yapınca fen ve teknoloji öğretmeni olmasam inancam ya:KK53:beynim yağlı değil validecim gobem yağlııı görmüyomusunnn senin kafana 1kilo tereyağı sürsen neye yararrr:KK52:ayy canım yaa düşünür benni çokkk zayıflamıyım istiyoda kelli felli gelinden hoşlanır kendisi:KK33::KK54:

Son düzenleme:
psikolojim allak bullak normalde mütebessim biriyim espirtüelim güldürürüm herkesi falan ama eser yokk yaaa :KK50:kafayımı sıyırdım ne.k.validem diyorki beynin üstünde bi yağ varmış o yağ eriyince böle oluyormuş diyet yapınca fen ve teknoloji öğretmeni olmasam inancam ya:KK53:beynim yağlı değil validecim gobem yağlııı görmüyomusunnn senin kafana 1kilo tereyağı sürsen neye yararrr:KK52:ayy canım yaa düşünür benni çokkk zayıflamıyım istiyoda kelli felli gelinden hoşlanır kendisi:KK33::KK54:

bende aynen öyleyimdir aslında. çok deli doluyumdur cır cır konuşurum güldürürüm insanları. ama içimden şu sıra gelmiyo bişi yapmak.
böle hayattan zevk almaz bi haldeyimi
bi önce erir inş o yağlarda kurtuluruz bu halden :))

menücüm :) kızlar

sabah 1 ıspanaklı börek zeytin çay

ara 5biryerdem çay

öglen merixmek çorbası limonla

ara 2 kurupasta greyfurtt suyuu

akşam tavuk sote 3 ymk kaşıgı pirinç pilavı cacık :KK42:

mrb kızlar siz suyu nasıl içiosunuz bn hiç su içmezdim 2lt içiorum böbreklerimi agrıtıo sizde öle bi sorun oluomu _??

sabah 1cavdar 1kk peynir 2ceviz 3 zeytin yeşillik domtes salatalık çay
ara yeşil erik çatır çutur yedim tuzlu okulda ikram ettim herkesede
öğle 2kanat yarım tabak k.fasülye 1cavdar soğan
ara 2 kare çikolata
ara orta kahve
ara erik yicem şimdi tuzlu
akkşam 7de semizotu yoğurtlu sarısakl yicem iştahım yok:KK50:

aaa bi dakka sabah çok az ekmek yemiştim. unutmuşum....ama şimdi çok açım...

kızlar ya bahardan mıdır nedir içim çookk sıkkın. hem karnım aç hem cnm bişi yemek istemiyo.
off bu sınavlar ödevler çok gerdi galiba beni. bide erkek arkadaşımla aramız bozuk sanırım temel etken o.. içimden hç bişi yapmak gelmiyo.

vee menüler görmüyorum burdann:)):KK52:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1 cavdar
2 catal nutella
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
Roka yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulaf
2 bitter
Ogle
Nesfit
Ara yok
Aksam
3 firinda kofte kucucuklerdi
2 catal firinda patates
2 kasik bulgur pilavi
Cacik
Kayinvalidemdeydim ve yemek bulasik kizim derken ara yapsmadim nesfiti bile zor yedim orda yanimda goturdum
Bi kasede ve tabi cok aciktim aksam az yedim Ve sonra 2 dilim kek yedim örnek almayiniz:KK17:

grip olmuşumm cnm hastayımm:2:ankaradayımm, halaa canımm ee neler yaptınn asyaa kaç vkilosunn kıs bizz birr kurtulamadık diyetden:):KK52:

geçmiş olsun canım
ben geçen sene bi 10 kilo vermiştim ama kışın 6 sını geri aldım maalesef yine diyet yine diyet anlıyacağın:KK4:

herkese günaydın
dünkü menüm
sabah
2 dilim ç.ekmeği
6 zeytin
2 kk peynir
domates salatalık
tere roka
ara
necafe
5 çilek
2 kaşık yoğurt
öğle
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık pilav
yoğurt
salata
ara
elma
1 kase yoğurt
yarım susamlı çubuk( paket değil sadece 1 in yarısı)
yarım burcak yine paket değil
akşam
1 kepçe çorba
1 tabak yumurtalı ıspanak
bol yoğurt
salata
yemekten sonra azcık çekirdek 1 avuç

dün benim doğum günümdü...o nedenle dünün menüsü yok...olamaz da zaten..hatta olmamalı..

sabah 1cavdar 1kk peynir 2ceviz 3 zeytin yeşillik domtes salatalık çay
ara yeşil erik çatır çutur yedim tuzlu okulda ikram ettim herkesede
öğle 2kanat yarım tabak k.fasülye 1cavdar soğan
ara 2 kare çikolata
ara orta kahve
ara erik yicem şimdi tuzlu
akkşam 7de semizotu yoğurtlu sarısakl yicem iştahım yok:KK50:
Sehracık ne güzel menüler bunlar.Ketçuplu cheetoos yedigin günleri dün gibi hatrlıyorum.Ama büyük bi alkışı hakediyorsun canım:KK9:
Buuusuuucum canım kardeşim benim.Havalar sınavlar moral bozuklugu etkisindesin canım.Aynaya bak ve begenmedigin yerlerini incele.Ve yaza yepyeni bir buuuusuu olarak gir ne dersin:KK34:
Kiz kaynananla ayni apt. Oturmuyomuydun sen:44:Bol bol gez mekik cek bolgesel olmadan gobek gitmiyo maalesef 48 kilo olup gobegi olan insanlar var . İzmirde oturuyorum canim

Ben kaynanamın aile binasında oturuyrm canım:KK9:O bana yürüyerek 30 dk mesafede yakınız yinede.Ben onun annesinn kardeşlerinn oturduugu binadaym.İzmirdesin demek:KK31:.Offf ist. oturan yok mu görüşek bi kayfe içek:KK14:

Ne o kızlar herkes almış kendini:KK20:Toparlanın biraz ve şu bogazımıza bi dur diyelim:KK45:2 aycık daha da sıkalım dişimizi(bogazımızı:KK1:)ve sonunda istedigimiz hedeflere ulaşalm.Ne yani yaz geldi die salacakmıyız aksine dahada hırslanmalıyız.Kısa kollu ince heleede acık rekn (beyaz:KK14:)badi giymeye başladık.Göbek deligimiz kocaman belli ve oturunca kazaklar gibi kamufule etmiyor badiler bizi.3 kat oluyrz resmen:KK43:Bu rahatsız etmiyor mu dahada hırslandırmıyor mu sizi:KK19:Artık yaz akşamları menemen cacık,haşlama yada haiff salatalarla geçiştirelim:KK34:

kızlar şu saate kadar 2 litre bitt, bile maşallah :nazar: diyeyim kendime 1.5 litre yi geçmedi şimdiye kadar '' NASIL '' dediğinizi duyar gibiyim anlatayım:KK1::KK1::KK1:
her 1 litre suyun içine 1 çubuk tarçın için yarım saat kadar bekletin inaılmaz iştah kesiyo yiyosun ama az yiyosun şu bitter çikolataları nasıl yiyosunuz ya 1 kar üstelik sabahtan beri 4. kare yiyorum bitsede bi daha almasam ya aslında yemek istemiyorum canmda istemiyo sırf öylesine yemek istiyorum diye yedim valla bi daha almıcam göğa oğluşuma bişeyler aldım bolero cart curt ulan hepsini ben bitirdim:KK1::KK50::KK50: neyse ben menüme geçeyimde sizde bana güzelce şöyle bi fırça kayın saçımı başımı yolun:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
sabah aç karnına türlk kahvesi yanında 1 kare bitter
kahvaltıda 1 yumurta salatalık domates 1 kk peynir 3 zeytin koca bi bardak yeşilçay
ara 5 bolero gofret nescafe içmiyorum dünden beri içersem türk kahvesi olarak ve tek şekerli olaak
öğle yarım ekmekten az peynirli tost yaptım yağsız olarak yedim
3 kare bitter akşama biber dolması var kocam mesaiye kalcakmış akşam yemeğinde yok 1 tane dolma yerim 5 gibi bide yoğurt falan yerim herhalde

nerde oturuyorsun aslında seninle şöyle karşılıklı yulaflı bitter yiyebilriz ama benim oğlum okulum senin oğluşun zamanların denkleşmesi falan bi sürü tantana melis gelince istanbula üçümüzde birleşebiliriz..göbeklerimizi yarıştırırız (inceliğibi tabikide:)ama ben bugünlerde çok mutsuzum güsel menü çıkarma sebebimde o zaten havalardanmıdır okul bitiyor öğrencilerin sınav telaşı son yazılılar falan derken nefes alamayacak duruma geldim yazılı okumaktan gözzlerim kıpkırmızı oldu:KK50:

Sehracık ne güzel menüler bunlar.Ketçuplu cheetoos yedigin günleri dün gibi hatrlıyorum.Ama büyük bi alkışı hakediyorsun canım:KK9:

Buuusuuucum canım kardeşim benim.Havalar sınavlar moral bozuklugu etkisindesin canım.Aynaya bak ve begenmedigin yerlerini incele.Ve yaza yepyeni bir buuuusuu olarak gir ne dersin:KK34:

Ben kaynanamın aile binasında oturuyrm canım:KK9:O bana yürüyerek 30 dk mesafede yakınız yinede.Ben onun annesinn kardeşlerinn oturduugu binadaym.İzmirdesin demek:KK31:.Offf ist. oturan yok mu görüşek bi kayfe içek:KK14:[/QU

Ben kaynanamın aile binasında oturuyrm canım:KK9:O bana yürüyerek 30 dk mesafede yakınız yinede.Ben onun annesinn kardeşlerinn oturduugu binadaym.İzmirdesin demek:KK31:.Offf ist. oturan yok mu görüşek bi kayfe içek:KK14:

menume gelince
sabah

sabah 2cavdar 1kk peynir 2ceviz 3zeytin biber domtes dereotu salatalık çay
ara orta kayfe
öğle durum çiğköfte ayran
ara oğlumun albeni çikolatasının yarısı(150 kalori falan ediyor tamamı 270 kaloriydi)5yulaflı kalorisi kadar
akşam dolma yapcam yerim 2tane ve yoğurtla aslında yarın öğlenmi yesem akşam semizotu yoğurtla kapatsam ne dersiniz karar veremedim:KK51:

sabah 2cavdar 1kk peynir 2ceviz 3zeytin biber domtes dereotu salatalık çay
ara orta kayfe
öğle durum çiğköfte ayran
ara oğlumun albeni çikolatasının yarısı(150 kalori falan ediyor tamamı 270 kaloriydi)5yulaflı kalorisi kadar
akşam dolma yapcam yerim 2tane ve yoğurtla aslında yarın öğlenmi yesem akşam semizotu yoğurtla kapatsam ne dersiniz karar veremedim:KK51:

Dolmayi yarin yesen daha iyi olur canim semizotu aksam icin hafif bi tercih super olur bu hafta menulerin superdi canim tebrikler :KK34:

X