Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk su.
Sabah(9:30) :2 dl.salam,1dl.kaşar,1dl.denge ekmegi,4 zeytin,çay.
Ara(11:00) :türk kahvesi,2 bademli kavala(edirne)kurabiyesi.
Ögle(14:00) :1 tabak makarna,2 kaşık yogurt,kk tahin helva.
Ara(16:00) :yeşilçay,1avuç b.leblebi.
Akşam(19:00) :1 tabak kabak yemegi,2 kaşık yogurt,1dl.denge ekmegi,taze sarımsak:KK25:

Şimdide yeşilçayımı içiyorum 2 kare bitterle.

SPOR:
Ev temizligi
50 sag kol
50 sol kol hareketi
2 saat dışard Ogluşun peşinde koşturmaca:KK1:
200 mekik

Titreşim aletini yapsammı kararsızım:44:Uyuyunca belki onuda takarım.
Menunu begendim canim.Hepimizin de kacamaksiz gununolmuyo nerdeyse diger bi topikte menulere bakiyorum 0 kacamak haftada 2 kilo vermeler :KK53:azcik bisi yeseler hemen spor yapiyolar oyle 10 15 dk degil 1 saat falan biz kilo koruma modunda gibiyiz:KK17:Sporu yapsak duzenli iyi olur ama bana zor geliyo acikcasi :KK24:

evett cnmmm bakalım innş:)

biliyorum canım sneiii nasılsın asyacım anakradaydın dimi sen ?:nazar:

yoldşaım titreşimli bek kemerii sopinğden almıştım sipariş verip 35 ay kulandım hiç birişe yaramadıı en iysi mekik göbege

iyiyim canım evet ankaradayım sende gelmiştin ankaraya gitmedin dimi

günaydın herkese
dünkü menümü yazayım hemen
sabah
1kk peynir
4 zeytin
az yumurta
domates salatalık
2 dilim t.b. ekmeği
çay
ara
nescafe
1 elma
öğlen
6 tavuk kanat
yoğurt
domates salatalık
ara
3 kaşık yoğurt
ara
3 susamlı kraker
2 eti burçak
1 hoşbeş gofret
akşam
1 tabak taze fasulye
2 kasık pilav
cacık
spor yine yok ama akşam yemekten sonra hızlı bi şekilde alışveriş merkezi dolaştık
su 3lt
2 bardak yeşil çay

günaydın herkese
sabah
1kk peynir
4 zeytin
az yumurta
domates salatalık
2 dilim t.b. ekmeği
çay
ara
nescafe
1 elma
öğlen
6 tavuk kanat
yoğurt
domates salatalık
ara
3 kaşık yoğurt
ara
3 susamlı kraker
2 eti burçak
1 hoşbeş gofret
akşam
1 tabak taze fasulye
2 kasık pilav
cacık
spor yine yok ama akşam yemekten sonra hızlı bi şekilde alışveriş merkezi dolaştık
su 3lt
2 bardak yeşil çay

Öglenden sonraki 2. ara olmasaydı harika bi menüymüş canım.

Kızlar sabah erkenden kaynanama geldim.Kahvaltıda poçalar simitler açmalar.........:18:Akşama balık çorba salata dedim.Çünkü öglendede coşacak gibi bari akşamı hemen ben belirleyip canm balk istio dedim de haiff kapataym die:KK1:Mekik aletini çıkartp tam mekik çekicem şimdi.Bide ogluş uyannca yanmzda avm var.Bol bol yürücem bugün.Annler günü hediyesi alışveriş feln yapıcam:KK8:Burda otursam tüm gün gezerm heralde.Avm var ve çok gezileck yer var.Özgecim sen ist. oturuyosun????

Kızlar benim göbegim çıtırcıgın hani 73 kilolu halindeki göbüşü gibi:26::KK14:Artık daha çok bölgesel bişiler yapıcam.Herkes bacakların popon çok küçülmüş ama üstün gögüslerin kollarn göbşn biraz kalmş dio.Öylede gerçektn.Kol,göbek ve gögüs hareketine agrlık vercem.Özgenn dedigi gibi herkes haftada 1 kere kaçamak yaparken biz günde en az 1 kere yapıyorz:KK20:Çıtırcık inceldi ama menülernde kaçamak yktu.Denizi giyecegmz bikinler düşnn kızlar.Yaz geldi zaman daralıyooooo:KK52:

Kızlar sabah erkenden kaynanama geldim.Kahvaltıda poçalar simitler açmalar.........:18:Akşama balık çorba salata dedim.Çünkü öglendede coşacak gibi bari akşamı hemen ben belirleyip canm balk istio dedim de haiff kapataym die:KK1:Mekik aletini çıkartp tam mekik çekicem şimdi.Bide ogluş uyannca yanmzda avm var.Bol bol yürücem bugün.Annler günü hediyesi alışveriş feln yapıcam:KK8:Burda otursam tüm gün gezerm heralde.Avm var ve çok gezileck yer var.Özgecim sen ist. oturuyosun????

Kiz kaynananla ayni apt. Oturmuyomuydun sen:44:Bol bol gez mekik cek bolgesel olmadan gobek gitmiyo maalesef 48 kilo olup gobegi olan insanlar var . İzmirde oturuyorum canim

Öglenden sonraki 2. ara olmasaydı harika bi menüymüş canım.

bencede olmasa iyiydi ama görümcem geldi çaya onunla birlikte bende yedim işte
bide akşam gıcık kocam en sevdiğim tatlıyı almış gelmiş çok sinirlendim görünce yemekten sonra koydum onlara esim çok ısrar etti ye bitane diye (hem zayıflamamı istiyo hem ye diyo) inat ettim yemem dedim ama zorla 2 çatal yedirdi işte
ama yinede sabah tartı yüzümü güldürdü:KK76:

günaydın herkese
sabah
1kk peynir
4 zeytin
az yumurta
domates salatalık
2 dilim t.b. ekmeği
çay
ara
nescafe
1 elma
öğlen
6 tavuk kanat
yoğurt
domates salatalık
ara
3 kaşık yoğurt
ara
3 susamlı kraker
2 eti burçak
1 hoşbeş gofret
akşam
1 tabak taze fasulye
2 kasık pilav
cacık
su 3lt
2 bardak yeşil çay

Misafirin gelmeseydi kacamaksiz olcakti ama cok yememissin biskuvlerden onun disin da menu cok guzel nescafeyide sekersiz ic tatlim bosuna krema seker girmesin vucuduna

Merhaba kizlar nasisliniz? Ben bugun ogleni biraz kacirdim ne yazikki ya dayanamadim acikmistim :KK43:
Sabah: 1 dilim denge ekmegi,1 kk kasar
Ara: yarim muz
Oglen: 1 ufak biber dolmasi,2 yemek kasgi pilav,1 kasik yogurt,1 ufak parca tavuk
1 tanede piko yedim ustune canim cok tatli istedi :KK43:

Merhaba kizlar nasisliniz? Ben bugun ogleni biraz kacirdim ne yazikki ya dayanamadim acikmistim :KK43:
Sabah: 1 dilim denge ekmegi,1 kk kasar
Ara: yarim muz
Oglen: 1 ufak biber dolmasi,2 yemek kasgi pilav,1 kasik yogurt,1 ufak parca tavuk
1 tanede piko yedim ustune canim cok tatli istedi :KK43:

Sabah kahvaltin cok az ve sagliksiz degil mi canim ara da yarim muz tabi acikirsin sabah en onemli ogun cok guzel bi kahvsltinet gun boyu tatli krizi bile yasamazsin bu sekilde bi yere kadar dayanirsin cok az yiyerek zayiflamak sagliksiz bence:KK19:Sabahlari guzel kahvalti aksamlari hafif gecir gun boyu vucudun neyi harcicak yakit olarak ?

Sabah kahvaltin cok az ve sagliksiz degil mi canim ara da yarim muz tabi acikirsin sabah en onemli ogun cok guzel bi kahvsltinet gun boyu tatli krizi bile yasamazsin bu sekilde bi yere kadar dayanirsin cok az yiyerek zayiflamak sagliksiz bence:KK19:Sabahlari guzel kahvalti aksamlari hafif gecir gun boyu vucudun neyi harcicak yakit olarak ?

Ya canim haklisin ama ben okula gelirken sabah ya oyle peynir ekmek yicem ya kfeks falan tarzi seyler o yuzden acikmiyorum aslinda cok cabuk kasarli ekmek beni tuyorda oglen salata falan yiyince daha iyi oluyo boyle herseyden bir kasik olayi bana pek uymuyor sanirim aksamda misafirlige gidicez caya bakalim nolucak bugunku menum

sabah 1cavdar 1kk peynir 2ceviz 3 zeytin yeşillik domtes salatalık çay
ara yeşil erik çatır çutur yedim tuzlu okulda ikram ettim herkesede
öğle 2kanat yarım tabak k.fasülye 1cavdar soğan
ara 2 kare çikolata
ara orta kahve
ara erik yicem şimdi tuzlu
akkşam 7de semizotu yoğurtlu sarısakl yicem iştahım yok:KK50:

mrb kızlar siz suyu nasıl içiosunuz bn hiç su içmezdim 2lt içiorum böbreklerimi agrıtıo sizde öle bi sorun oluomu _??

mrb kızlar siz suyu nasıl içiosunuz bn hiç su içmezdim 2lt içiorum böbreklerimi agrıtıo sizde öle bi sorun oluomu _??

bende öyle bir sorun olmuyor senin yerinde ben olsam kkesin doktora giderdimım ben evhamlıyımdır biraz zaten sağlıklı beslenmede 2litre şart herkes için bunun sende ağrı yapması ilginç moralini bozmak istemem ama bence git bi doktora.için rahat etsin en azından bak işgillendim şimdii

alışkın degilim bi anda yüklenince böle oldu bide bn cok susuorum 2 bardagı birden içiorum... eger geçmezse giderim doktora

kızlar ya bahardan mıdır nedir içim çookk sıkkın. hem karnım aç hem cnm bişi yemek istemiyo.
bi gülüyorum bi somurtuyorum..
çok değişken bi ruh halim var bugünlerde.
hiç diyet falan da yapasım yok ama yapmalıyım daa.
off bu sınavlar ödevler çok gerdi galiba beni. bide erkek arkadaşımla aramız bozuk sanırım temel etken o.. içimden hç bişi yapmak gelmiyo.
sanırım bu hafta ben hiç kilo veremiceemm :KK14:
püüüfffffffffffff:KK14:

kızlar ya bahardan mıdır nedir içim çookk sıkkın. hem karnım aç hem cnm bişi yemek istemiyo.
bi gülüyorum bi somurtuyorum..
çok değişken bi ruh halim var bugünlerde.
hiç diyet falan da yapasım yok ama yapmalıyım daa.
off bu sınavlar ödevler çok gerdi galiba beni. bide erkek arkadaşımla aramız bozuk sanırım temel etken o.. içimden hç bişi yapmak gelmiyo.
sanırım bu hafta ben hiç kilo veremiceemm :KK14:
püüüfffffffffffff:KK14:

canım öyle düşünme ya havalardan valla benimde öyle hiç keyfim yok okulda sıkıcı aynen aynı durumdayım ama iştahım maşşallah bugün benim bak senin en azından iştahın yokmuş oh yemem ne güzel çık şöyle yürüyüş yap eğer istanbuldaysan sahilde falan akşamda meyve yersin mis gibide kilo verirsin :KK16:

X