- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.901
Zuzu dugune nezmsn gitcen kiz
Cok hos bi gun gecirmissin senin adina mutlu oldum haftanin 6 gunu guzel menu cikarip bir gunungonlunce yemen de sorun yok canim bu hafta full dikkat gozum ustundeYoksa onumuzdeki haftasonu avucunu yalarsin benden demesi
düğün 13:00 deydi gittim az önce geldim cnmmm
sabah 1 bardak su
kahvaltıda 1 dilim ince ekmek 4 zeytin yarımkk peynir şekersiz çay
ara 1 gibi düğündeydim düğün başlamaıştı ama içim kıyılıyodu eşime bi tane limonlu maden suyu ısmarlattımsonra yaş pastadan sadece 3 çatal yedim küçük dilimler halinde evet evet kendime hakim olmayı öğrendim artık yoksa çoktan mideye indirmiştim kalanını da eşime verdim koladanda 4 yudum içtim onua eşime verdim oh be demek ki neymiş insan nefsine hakim olabiliyomuş
16 gibi arkadaşıma gittik çaya 5 mercimek köftesi ve 2 tane pohça küçüktü yedim valla şekersiz cay
ara maden suyu
akşam yemeği daha yemedim ama yemeyi pek düşünmüyorum karnım hala acıkmadım şuan yemek pişiyo çocuklar için hazırlıyorum haşlama et var ama belki 2-3 yudum yerim bişey
şöyle bi geriye baktımda ya ben bugün ne kadan az yemişim keşke hergün böyle olsam birde bu sabah tartıldım kızlar sizce kaç çıktımmm
söyleyim cuma günkü tartıda 61.7 çıkmıştım bugün 61.4 çıktım inşallah cumaya kadar da daha veririm
bugün biz de pikniğe gittik. ben de yedim malesef. hatta pikniğe gittiğimiz arkadaş (işten arakadaşım) la konuştuk. öğle yemeklerinde dikkat edelim diye. vermem gereken 2,5 kilo var. veremedim gitti. zaten piknikte canım nasıl sigara istedi anlatamam. 4 aydan sonra ilk defa çok içmek istedim.
ay kızlar ne zor bu hareketler ya valla öldm öldüümm.. en güzeli ve kolayı yürüyüş.
yok ayağını kaldır bekle indir bida kaldır 15 kere yap nefes al sık oranı buranı. püüff bu ne beee çekilirmii bu kadar eziyett off daraldım valla..
özgecim menün çok güzel ya gerçekten baya az kaloriyle atlatmışsı bu günü tebrikler sadece bitter acı değil mi tatlı isteğini alıyor mu bence onun yerine bir avuç siyah üzüm ye kuru valla bırak tatlı istedğini almayı içini bayıp su bile içtiriyorHerkes gezme de sanirim esim haftasonu calisiyo bu ara isler cok yogun o yuzden biz de kizimla evdeyiz.
Menüm
Sabah aç karnına 2 bardak ılık su
Sabah
1 gevrek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka
Ara
Yarim dilim kek
2 bitter
Ogle
5 kasik taze fasulye
Yogurt
2 lokma cavdar
Ara
Yarim armut
Yogurt
5 findik
Aksam
(2. Haftasindayim)
Nesfit
Su 3 lt
Kalca egzersizleri
300 ip atlama
Ara
Yesilcay
1 bitter
özgecim menün çok güzel ya gerçekten baya az kaloriyle atlatmışsı bu günü tebrikler sadece bitter acı değil mi tatlı isteğini alıyor mu bence onun yerine bir avuç siyah üzüm ye kuru valla bırak tatlı istedğini almayı içini bayıp su bile içtiriyor
bende menümü yazıyım bu arada adım Buse :)
sabah 1 dilim uno denge ekmeği 1 kk beyaz peynir 3 zeytin ve domates
ara yarım elma
öğlen haşlanmış brokoli ve patates 3 lokma k ekmeği
ara 1 avuç sarı leblebi ve kuru üzüm karışımı,orta şekerli türk kahvesi
akşam 1 dilim ince hamurlu pizza erkek arkadşım yiyodu dayanmadımve tavuklu salata
menüm kızlarr
sabah 1 dlm çav kahvaltılklar çay
ara 2 kuru pasta çay
öglen pide yarım ayran
ara türk kahvesi 5 adet kuru pastaa dıaşrdaydık hepp tüm ğün çünkü:)
akaşm 2 ymk kaşıgı patlıcan tavuklu bir biber
greyfurt suyu
Tesekkurler canim genelde bu tarz beslenmeye cslisiyorum normalde aksam agir olmsmak sartiyla yemek yiyorum bu haftada nesfit yicem sonra yemem bi sure. Bittere gelince acılıgı azaltilmus yiyodum markette bitmis esim
Mor pakei cok satiliyo dene istersen deyince onu aldim %70 kakao var tam bitter anlicagin tadi itekine gore daha aci sma ben severek yiyorum bide meshur yulaflim var nescafeyle yiyince tatli istegim kalmio kuru uzum pek sevmem benBunlar daha isime geliyo .
Senin menunu de cok begendimayrica pizzayi 1 dilimle sınırlaman bi irade gostergesi tebrikler
Bi de canim ozellikle elmayi tek yeme yaninda kucuk bi kase yarimyagli yogurtla tuket meyvenin icindeki sekeri dengeliyo yogurt hizla yukselmiyo insulin kana yavas karisiyo ben hemen hemen tum meyveleri yogurtla (ya da sutte olur)yiyorum
Gunaydinn! Nasilsiniz kizlar?
Canim bunnu bilmiyodum tamam evde olunca degerlendiricem daha once hic duymamistim ayrica dun annem eski bir arkadasina gitmis ve demiski kadin 10 gunde 3 kilo vermis hemde yiyerek aksam yatmadan once bir koca bardaga yarisina kadar sade soda ve light yogurt koyup icmis bizde dun aksam annemle ictik bakalim ise yaricakmi yazarim size
Ayrica kahvltima gelince baya erken yaptim bu sabah bir dilim kepek ekmegi ve 3-4 ufak kasar yedim ciktim evden
menüm kızlarr
sabah 1 dlm çav kahvaltılklar çay
ara 2 kuru pasta çay
öglen pide yarım ayran
ara türk kahvesi 5 adet kuru pastaa dıaşrdaydık hepp tüm ğün çünkü:)
akaşm 2 ymk kaşıgı patlıcan tavuklu bir biber
greyfurt suyu
günaydın kızlar
c.tesi günkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
tavada yumurta az
1 kk peynir
5 zeytin
yeşil çay
domates salatalık
ara