Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

[/QUOTE]

senin adına çok sevindim cnm olsun neti dert etme arada ablanlara gidince girersin olmadı alt komşunun varsa ordan çekersiniz ternet kablosunu hem bak nediycem ardık telefonsuz internet diye bişey var cnm araştırın biz de ondan kullanıyoruz çok memnunum

senin adına çok sevindim cnm olsun neti dert etme arada ablanlara gidince girersin olmadı alt komşunun varsa ordan çekersiniz ternet kablosunu hem bak nediycem ardık telefonsuz internet diye bişey var cnm araştırın biz de ondan kullanıyoruz çok memnunum[/QUOTE]

canım yaa azcık bahsetsene şu telsiz netten:44:

canım yaa azcık bahsetsene şu telsiz netten:44:[/QUOTE]

çıtırcım eşim şuan uyuyo kalkınca akşama yazarım ben tam olarak ilmiyorum açıklamalarını akşama eşim söyle ben yazarım

[/QUOTE]

triendyciiim evin hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle sağlıklı muylu oturmak nasip etsin. neti de dert etme hani flsh şeklinde internetler oluyo ya her yere götürebileceğin jett ler onlardan kullanabilirsin. tabi madiiyatı nedir bilmiyorum tam net olarak ama uyarsa bütçenize bnce en mantıllı olanı o olur. hatta turkcell vodofone falan yapıyo bu işleri duymuşsundur zaten..

sağol canım amiinn
vınnları diyosun sen,yaa dün dedimde eşime,4gb 39lira dedi,malesef şuanda ona bile ayırcak bütçemiz yok,,yani sınırsız olsa neyse ama 4gb hem çok az gelicek hemde geçersek bide fazla para ödiycez,burda ablamla yarı yarı 30 30tl=60tl sınırsızı ortak kullanıyoduk,hemde modemin kablosunu direk bizim pcye uzatmıştıkta camdan,baya hızlıydı,çok rahattıkyaaa,herşey hayırlısı bakalım buluruz bi yolunuu

Son düzenleme:
trendy cim evin hayılrı uğurlu olsun. biz evde vınn kullanıyoruz ve ev telefonumuz yok. aylık 30 tl ödüyoruz. yetiyor bize.

evet gerçektende pahalıymış.. e hayırlısı olsun bakalım bi taşınında kazasız belasız da o en son ayrıntı artık

tugbaa cnm evin hayırlı olsunn :)) mutlu huzurlu oturursunuz inş.. bn cok kez söledim yine söylüorum cok azimli ve basarılısın fotoların hakkında hoş olmayan yorumlar yapmışlar üzüldüm acıkcası boşver kendini bilmezler cok inan senin yaptıgın cesaret işi kimsede kolay kolay yapamaz hiç canını sıkma bitanemm biz senin yanındayız iyiki varsın bu arada daha çok resim bekleriz bn nete giridkçe bakıorum valla inş net sorunun halledersin sen gelmezen buraya özleriz :)))

trendy cim evin hayılrı uğurlu olsun. biz evde vınn kullanıyoruz ve ev telefonumuz yok. aylık 30 tl ödüyoruz. yetiyor bize.

sağol canım amin
kaç gb'lık peki hangi operatör:26:
ya bize yeterde benim oğlan çok giriyo nete,hele bide oyunlar çok yiyo biliyosundur,e bende gün içinde dünya klip izliyorumondan dolayı sınırsız olsun istiyorum:26:

[/QUOTE]

Hayirli ugurlu olsun mutlulukla huzurla oturun ins.

4 gb. ama biz gün içinde evde değiliz. öyle klip, film falan da izlemeyiz. kuzum da pek oyun oynamaz.

Herkes gezme de sanirim esim haftasonu calisiyo bu ara isler cok yogun o yuzden biz de kizimla evdeyiz.
Menüm
Sabah aç karnına 2 bardak ılık su
Sabah
1 gevrek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka
Ara
Yarim dilim kek
2 bitter
Ogle
5 kasik taze fasulye
Yogurt
2 lokma cavdar
Ara
Yarim armut
Yogurt
5 findik
Aksam
(2. Haftasindayim)
Nesfit
Su 3 lt
Kalca egzersizleri
300 ip atlama
Ara
Yesilcay
1 bitter

kızlarr gene bu hafta sonu cozuttum kendimi kaybettim.
bugunde babam yoğun ısrarlarıma dayanamayıp(daha doğrusu çenemden bıkıp susmam için) bizi pikniğe götürdü haliyle rejimi falan unuttum bendeee yediimm
hatta babamla karşılıklı bira içtikk :)) arada şuna bak benden çok içiyo bırak len onu tarzı cümleler kursa da onun yanında içtiğim için kızmadı canım bnm yaa iyiki böyle bi babam var çook seviyorum onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dönerkende cunda da onlara dondurma ısmarladım:131: (kimin parasıyla kime hava atıyoosam)
anlıcanız kaloriler vücüduma yapıştı gene
hafta içi vermeye çalışıcam artııkk
hatta şimdide oturup spor yapıcam vicdanım hiç rahat değilll

menüüün harika ösgeciiimmm
sanırım sen kilo koruma dönemnde hiç zorlanmıcaksın çok ii başarıyosun bu işi

canım kablosuz internet için ttnt ye gidip kablosuza geçicem diyomuşsun onlar ayarlıyolarmış

Cok hos bi gun gecirmissin senin adina mutlu oldum haftanin 6 gunu guzel menu cikarip bir gunungonlunce yemen de sorun yok canim bu hafta full dikkat gozum ustunde Yoksa onumuzdeki haftasonu avucunu yalarsin benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…