Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Merhaba kızlar..dün hidrellezdi biz de bahcedeydik..tabi önüme geleni yedim..cok rahatsız oldum ama bu kadar yemek yemeyi unutmusumHerkes yüzün çökmüş gözünün altı çökmüş diyip duruyorBen de artık bölgesel uğraşmaya karar verdim..egzersiz ve spor yapmam lazım fırsat buldukça menülerimi yazarım ama cok da kasmak istemiyorum artık..uf gerçi 60 olmak da istiyorum..napsam yaa..yüzümden vermesem de karnımdan bacaklarından versem ya su kiloyu..

Havalar isindi insan da diyet hevesi kalmiyo haklisin gelsin mangallar gitsin dondurmalar :78:Bugun disardaydim pizza ye dedi seytan ama kuzu kuzu evime geldim semizotu yemegimi yiycem jojop sen de arada abart ye hevesini al oda lazim ama genel olarak dikkati elden birakmayip spora agirlik verirsen kilonu korursun dengelicez bunu ogrenmek ve uygulamak zorundayiz yoksa gene sisko olup vermeye caliscaz :18:

Havalar isindi insan da diyet hevesi kalmiyo haklisin gelsin mangallar gitsin dondurmalar :78:Bugun disardaydim pizza ye dedi seytan ama kuzu kuzu evime geldim semizotu yemegimi yiycem jojop sen de arada abart ye hevesini al oda lazim ama genel olarak dikkati elden birakmayip spora agirlik verirsen kilonu korursun dengelicez bunu ogrenmek ve uygulamak zorundayiz yoksa gene sisko olup vermeye caliscaz :18:

Kızlar dün erkenden arkadaşlarla edirneye ayıptır söylemesi ciger yemeye gittik.Ogluş arabada hiç durmadı.Tepindi durdu.Kimsenin kucagına gitmedi ve hep onula kucagımda camiyi kiliseyi,fatih sultan mehmedin dogdugu yerleri,kırkpınarı,tarihi yerleri gezdik.Haşatım çıktı resmenAkşam ölü gibi uyumuşm.Yorucuyu ama çok güzel bi gün geçirdik.Hıdırlzide ateş yakıp eşimle elele tutuşup kucakta ogluşla atladıkHerkesin evine huzur mutluluk bereket dolsun inş.

DÜN
9:30 :sandiviç,meyve suyu(yoldan aldık)
Ara:stik çikolata(ayılamıyordum uykum vardı)
16:00 :edirne cigeri,sogan salatası,1dl. ekmek,1 köfte(tattım canm istedi)ayran,yeşillik.
17:00:türk kahvesi,1 lokum

Eşimn teyzesine l.burgaza ugradık.Çay koy sadece çoooooookkkkk tokuz dedik.Fırında makarna yapmış.İlk yapışım küçück bi parça tat dedi.Tatdım ama nefes alamıyordm artık.Çay içtik.Saat 7 ye geliyordu.Snra yolda soda içtim.Arkadaş zayıftı ve bana batıra 1 ekmek yedi nerdeyse 1 porsiyon ciger,2 köfte yedi.Benm bünyem yakıo kilo almıyrm dedi.İşte en nefret ettgim cimle buydu

Yastıkları söktüm.Heryeri kaldırdım.Ogluşu yıkyıp Uyuttm.Uyanana kadr toplamay çalışıcam.Akşama geçmişi okurum kızlar.

Bu arada dün arabayı 1 de otoparka park ettik.1 den 4 e kadar durmaksızın ogluş kucagımda yürüdüm.Baya bi spor oldu bana.Şu bel titreşim aletiyle ilgili özecimden başka kimse yorum yapmamış:44:

Ohhh cok sevindim senin adina ne guzel vakit gecirmissin.Cok yememissin tebrikler canim. Oglunla gezerken yakmissindir onlari da sen oglusla gezmece kosturmaca diyon ya cok tatli ya senin asil sporun oglusla gezmece kosmaca

Bu arada dün arabayı 1 de otoparka park ettik.1 den 4 e kadar durmaksızın ogluş kucagımda yürüdüm.Baya bi spor oldu bana.Şu bel titreşim aletiyle ilgili özecimden başka kimse yorum yapmamış:44:

ebrucum titreşimli bel kemerini ben ilk doğumdan 1 sene sonra kullandım ama dikişlerime zarar verdi sadce 2 gün kullanmıştım ama dikişlerin sancısı 5 gün sürdü zararlıymış diye duydum 2. doğum doktorumdan

sabah şekersiz nescafe
kahvaltıda sadece 3 tane lahana sarması ve çay ekmek yok
ara türk kahvesi
öğle 2 tabak çorba ekmeksiz 2 tane lahana sarması
ara karışım çayım 2 bardak ve koca bardakla
birazdan nescafe mi içerim
akşam 5 te köye gidicez bakalım kaynanama yemekler ondan bu akşam giderken lahana sarması götürücem bitsin artık yoksa benden başka yiyen olmayacak kocaman bi K olurum yoksa
kemal paşa tatlısınıda götürücem oda bitmedi
çorba salata ondan büyük bi ihtimalle 1 tane tatlı yerim çorba ve salata yerim diğerlerini yemem
spor ev temizliği e akşama kayganam gelecek ya oh ama evim mis oldu mis valla berkaya da görümcemin oğlu(14 yaşında) baktı 2-3 saatçik allah razı olsun yoksa nerde hayatta yapamazdım ben he bide hem benim hem eşimin kışlıklarını kaldırıp yazlıklarını ayarladım ama ter içinde kaldım bu gün çoooookk sıcakk

Eet gotur tatlilari sarmalariBaya efor harcamissin spor niyetine cokta yememissin sadece dikkatimi kahve cekti 1 gunde cok fazla tuketiyon sanki sutunden oglusa fazla kafein gecer cok tuketme canim ben de vazgecemiyorum 1 fincan iciyom sadece

birazdan görümcem gelcek çaya
bakalım aldığım büsküvilere ne kadar irade gösterebilcem:26:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1 dilim cavdar
2 kuru kayisi
3 Zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
Yesilcay
Ara
Nescafe
3 yulafli
1 bitter
Ogle
1 tabak nohutlu semizotu yemegi
1.5 dilim cavdar
1 kucuk salatalik
3 kasik yogurt
Ara
3 cilek 3 kasik yogurt 1 bitter rendeledim karistirdim yedim
Aksam
Nesfit
Su: 3 lt
300 ip atlsma
100 mekik
Kalca egzersizleri

sabah 1buçuk çavvdar 3 zeytın 2ceviz 2kkpeynir domtes bibber dereotu nane çay
ara orta kahve 1kucuk hobi
öğle iki ısırık börek 1paet eti form mısır patlağı
ara 1hurma
akşam3kaşık yoğurtlu kereviz 4kaşık zorla kurufasulye

kızlar bahardanmıdır bedir acayip bi ruh halim var iştah falan sıfır psiolojim bi tuhaf sizi boşlamamak için yazcam yinede aksi takkdirde ihabet ediyormuşum gibi geliyor..seviyorum sisi burayıı.zuzucum kahve makinesi arçelik ablamda var ben almadım ama ondaki süper geçekten dediğin doğru arçelik olayı biitirmiş yani..bende yeni teknikle çaycı hanımdam öğrendim oulda.ocağın küçük tarafı demirli) ona fincanı koyuyorum tani yarım çk şeker 1tk kahve su karıştırıp kısık ateşte seramik fincanda yapıyorum misafir alabalıksa eletrikli ocakta yine fincan içinde köpük gırlaaa lezzette

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk su.
Sabah(9:30) :2 dl.salam,1dl.kaşar,1dl.denge ekmegi,4 zeytin,çay.
Ara(11:00) :türk kahvesi,2 bademli kavala(edirne)kurabiyesi.
Ögle(14:00) :1 tabak makarna,2 kaşık yogurt,kk tahin helva.
Ara(16:00) :yeşilçay,1avuç b.leblebi.
Akşam(19:00) :1 tabak kabak yemegi,2 kaşık yogurt,1dl.denge ekmegi,taze sarımsak

Şimdide yeşilçayımı içiyorum 2 kare bitterle.

SPOR:
Ev temizligi
50 sag kol
50 sol kol hareketi
2 saat dışard Ogluşun peşinde koşturmaca
200 mekik

Titreşim aletini yapsammı kararsızım:44:Uyuyunca belki onuda takarım.

Ben de bi tuhafim keyfim pek yok ama tam tersi istahim acik
Menun de yemek icin yemissin belli ogunleri gecistirmissin zamanin varsa haftasonu gez dolas acilirsin belki canim

Belli canim haftasonu ister istemez duzen kaciyo karbonhidrat yuklenmissin ama umarim gezip tozup yakmissindir yarin pazartesi saglikli menuleri gorelim herkesten artik

evett cnmmm bakalım innş:)

merhaba melicim nasılsın diğer topikten hatırladın mı beni?

biliyorum canım sneiii nasılsın asyacım anakradaydın dimi sen ?

yoldşaım titreşimli bek kemerii sopinğden almıştım sipariş verip 35 ay kulandım hiç birişe yaramadıı en iysi mekik göbege

selam kızlar çok dolu birpğün dahaa sabah sporundan sonraa öglen teyzeler kuzenler günü vardıı buluştuk ama ben az yedimm :)

sabah 1 dlm çav menemen kahvaltıklar çay

ara türk kahvesi 1 kivi

öglen kaşarlı pide meyveli soda çay

ara 1 dlim yaşpastaa

akşam patlıcan sote yogurt salata

5 biryerde çayım

merhaba arkadaşlar bugün gene moralim bozuk alışverişe gidince çok sinirim bouluyor göbeğimi görünce ya menume gelince
Sabah 1 dilim denge ekmeği 3-4 kaşar
ara 1 muz ve 1 ikram biskvi
Öğle ızgara tavuklu salata
ara 2-3 top kasedeydi bilmiyorum sade light dondurma 1 kaşık müsli
Akşam ızgara tavuklu salata
yatmadan gene yoğurtlu soda mı içicem inşallah işe yarar

benim menüm de şu şekilde
sabah
1 fincan yeşil çay
2 zeytin
1 kk dan az peynir
2 çatal bal
2 ceviz
salatalık, biber
10:00 da yeşil çay, bir muz
öğle: 1 porsiyon tas kebab, yoğurt
15:00 de 10 tane çağla
17:30 da bir porsiyon tavuk ızgara
şu anda burnumun dibinde 2 çilek var, ya ben yicem yada çöpe gidecek.
yarın benim doğum günüm pastamdan yiyeceğim tabiki

ekmeği tamamen bıraktın mı canım süpermiş listende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…