- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.921
Merhaba kızlar..dün hidrellezdi biz de bahcedeydik..tabi önüme geleni yedim..cok rahatsız oldum ama bu kadar yemek yemeyi unutmusumHerkes yüzün çökmüş gözünün altı çökmüş diyip duruyor Ben de artık bölgesel uğraşmaya karar verdim..egzersiz ve spor yapmam lazım fırsat buldukça menülerimi yazarım ama cok da kasmak istemiyorum artık..uf gerçi 60 olmak da istiyorum..napsam yaa..yüzümden vermesem de karnımdan bacaklarından versem ya su kiloyu..
Merhaba kızlar..dün hidrellezdi biz de bahcedeydik..tabi önüme geleni yedim..cok rahatsız oldum ama bu kadar yemek yemeyi unutmusumHerkes yüzün çökmüş gözünün altı çökmüş diyip duruyor Ben de artık bölgesel uğraşmaya karar verdim..egzersiz ve spor yapmam lazım fırsat buldukça menülerimi yazarım ama cok da kasmak istemiyorum artık..uf gerçi 60 olmak da istiyorum..napsam yaa..yüzümden vermesem de karnımdan bacaklarından versem ya su kiloyu..
DÜN
9:30 :sandiviç,meyve suyu(yoldan aldık)
Ara:stik çikolata(ayılamıyordum uykum vardı)
16:00 :edirne cigeri,sogan salatası,1dl. ekmek,1 köfte(tattım canm istedi)ayran,yeşillik.
17:00:türk kahvesi,1 lokum
Eşimn teyzesine l.burgaza ugradık.Çay koy sadece çoooooookkkkk tokuz dedik.Fırında makarna yapmış.İlk yapışım küçück bi parça tat dedi.Tatdım ama nefes alamıyordm artık.Çay içtik.Saat 7 ye geliyordu.Snra yolda soda içtim.Arkadaş zayıftı ve bana batıra 1 ekmek yedi nerdeyse 1 porsiyon ciger,2 köfte yedi.Benm bünyem yakıo kilo almıyrm dedi.İşte en nefret ettgim cimle buydu
Yastıkları söktüm.Heryeri kaldırdım.Ogluşu yıkyıp Uyuttm.Uyanana kadr toplamay çalışıcam.Akşama geçmişi okurum kızlar.
Bu arada dün arabayı 1 de otoparka park ettik.1 den 4 e kadar durmaksızın ogluş kucagımda yürüdüm.Baya bi spor oldu bana.Şu bel titreşim aletiyle ilgili özecimden başka kimse yorum yapmamış:44:
Eet gotur tatlilari sarmalarisabah şekersiz nescafe
kahvaltıda sadece 3 tane lahana sarması ve çay ekmek yok
ara türk kahvesi
öğle 2 tabak çorba ekmeksiz 2 tane lahana sarması
ara karışım çayım 2 bardak ve koca bardakla
birazdan nescafe mi içerim
akşam 5 te köye gidicez bakalım kaynanama yemekler ondan bu akşam giderken lahana sarması götürücem bitsin artık yoksa benden başka yiyen olmayacak kocaman bi K olurum yoksa
kemal paşa tatlısınıda götürücem oda bitmedi
çorba salata ondan büyük bi ihtimalle 1 tane tatlı yerim çorba ve salata yerim diğerlerini yemem
spor ev temizliği e akşama kayganam gelecek ya oh ama evim mis oldu mis valla berkaya da görümcemin oğlu(14 yaşında) baktı 2-3 saatçik allah razı olsun yoksa nerde hayatta yapamazdım ben he bide hem benim hem eşimin kışlıklarını kaldırıp yazlıklarını ayarladım ama ter içinde kaldım bu gün çoooookk sıcakk
sabah 1buçuk çavvdar 3 zeytın 2ceviz 2kkpeynir domtes bibber dereotu nane çay
ara orta kahve 1kucuk hobi
öğle iki ısırık börek 1paet eti form mısır patlağı
ara 1hurma
akşam3kaşık yoğurtlu kereviz 4kaşık zorla kurufasulye
kızlar bahardanmıdır bedir acayip bi ruh halim var iştah falan sıfır psiolojim bi tuhaf sizi boşlamamak için yazcam yinede aksi takkdirde ihabet ediyormuşum gibi geliyor..seviyorum sisi burayıı.zuzucum kahve makinesi arçelik ablamda var ben almadım ama ondaki süper geçekten dediğin doğru arçelik olayı biitirmiş yani..bende yeni teknikle çaycı hanımdam öğrendim oulda.ocağın küçük tarafı demirli) ona fincanı koyuyorum tani yarım çk şeker 1tk kahve su karıştırıp kısık ateşte seramik fincanda yapıyorum misafir alabalıksa eletrikli ocakta yine fincan içinde köpük gırlaaa lezzette
Belli canim haftasonu ister istemez duzen kaciyo karbonhidrat yuklenmissin ama umarim gezip tozup yakmissindir yarin pazartesi saglikli menuleri gorelim herkesten artik
merhaba melicim nasılsın diğer topikten hatırladın mı beni?
Bu arada dün arabayı 1 de otoparka park ettik.1 den 4 e kadar durmaksızın ogluş kucagımda yürüdüm.Baya bi spor oldu bana.Şu bel titreşim aletiyle ilgili özecimden başka kimse yorum yapmamış:44:
ekmeği tamamen bıraktın mı canım süpermiş listendebenim menüm de şu şekilde
sabah
1 fincan yeşil çay
2 zeytin
1 kk dan az peynir
2 çatal bal
2 ceviz
salatalık, biber
10:00 da yeşil çay, bir muz
öğle: 1 porsiyon tas kebab, yoğurt
15:00 de 10 tane çağla
17:30 da bir porsiyon tavuk ızgara
şu anda burnumun dibinde 2 çilek var, ya ben yicem yada çöpe gidecek.
yarın benim doğum günüm pastamdan yiyeceğim tabiki