- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.861
Ay canim mukemmel ya darisi basimizaa artikkız fıstık gibi olmuşsun
aaaa bu ne şıklık
İnanmıyorum kaç kilo verdin
maşallah diyorum ama akşama başın agırırsa benden bil
Çok zayıflamışsın kız
Valla sanki senin nişanın.Nişanlı kızdan daha şıksın
Ayyyy ebru ne kadar kilo verdin böyle
Veeee bu sözler gece boyunca yanına gittgim yada oyunda yanıma gelerek kulagıma fısıldanan sözlerden bazılarıİlginci kadın erkek bazı akrabalar eşime gidip ebru diyet mi yaptı harika gözüküyor.Ebru kilolarını sana vermiş sanırım ... gibi sözler söylemişler.Eşim zaten beni ilk görünce hiç bişi diyemedi Eve gelince ona söylenen iltifaatları bana iletirken hakikaten dedikleri gibi çok güzel görünüyosun dedi
Fazla şımardım kızlarAma hoşumada gitti.Kaynımın nişanda görsünler beni birde 52 kilomla
Ohhhh mis gibi cok severim temizlik kokan evicok tatli bi yorgunluk ben de bugun dip bucak olmasa da yaptim gorumcem kizimi aldi gezdirdi biraz ilk defa kizimdan 3 saat ayri kaldim nefes alamadim somurtuk is yaptim Allah yokluklarini gostermesin cocuk gibi oturup aglicaktim nerdeyse esim diyo rahat rahat yemek ye iste hsmburger yedim ama mutlu bile olmadim
Sabah..2 dilim tb, bol peynir, baya bı recel, 2 zeytin ( tam sağlıklı kahvaltiliklarim kalmadı ben de böyle yedim peynir ve recel ikilisini cok severim), sekersiz çay
Ara..4 yulafli, sekersiz çay
Öğlen..5 kasik ciger siote, 1 dilim tb,yarım bardak meyve suyu( yoğurt kalmamış kuru kuru yiyemedim)(alışverişe git jojoppp )
Ara..1 kucuk muz, 1 kucuk elma
Ara..yarım avuç kuru üzüm
Aksam..1 dilim beyaz ekmek, az peynir, kucuk bir portakal( bir şey yiyesin gelmedi midem rahatsız bastırsın diye ve öğün atlamamak adına böyle yedim)
Sabh ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1 dilim cavdar
2 kuru kayisi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka , Yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
1 bitter
Ogle
Nesfit
Ara
10 findik
Aksam
Burger
Menum sabah haric sagliksiz ama ara da fast food yemek istiyo insan
Su 3 lt
Kalca karin egzersizleri(10 dk yaptim ama terledim cok fena bacaklarimin ustu agriyo
300 ip atlama
Ev temizligi
Ara
Yesilcay
1 bitter
ben de uzun zamandan sonra menümü yazayım da pek menü sayılmaz
sabah 11: de kahvaltı ettim
3 dilim kızarmış ekmek
2 tane zeytin, 1 kk peynir, salatalıki yeşil biber, 2 çatal nutella
bunun üstüne hiçbirşey yemedim. alışverişe çıktım saat 1'de. 5 de geldim eve. 5'te bir tabak kuru fasülye ve yine bir tabak makarna, üstüne türk kahveri, az önce de bir tane elma,
hafta sonu olunca bir tuhaf oldu. bu saatte yenilen meyve iyi değil biliyorum ama gün boyu hiç meyve yemedim diye...
menücümm yorumalra açık :)
sabah 1dlm kçav kahvaltılıklardan çay
ara 5 biryerde 1 kivi
öglen bebe biskivisi sütle,,
ara kayısı çayım
akşam mercimek çorbası mantar sote 1 ymk kaşıgı bezelye yemegi boll dometes salatası
2 mercimek köftesi 1 pudigli kek komşum getirmş yedik eşimle çay
O bebe biskuvisi yerine baska bisi ye canim fena kilo yapiyo biskuvi yemen de sorun yok
Aksamki ara da sen normalde yemezsin haftaso u kocisle keyif ysptin diyelim afiyet olsun
Yoksa fena yerdin fircayi
Kizlar misafirim var kek ve hosbes var ama yemedim sadece yesilcay ictim kendimi tebrik ediyor sizlere ornek olmasini temenni ediyorum
yarın düğün var ütülencekler varr mutfak toparlancak çamaşırlar katlanacak yapılacak ççoooooooook şey varrr
sizi bırakıp gidemiyorum yaaa
Ya inanmıyorum kızlar menü yorumladım.Onca yazı ugraştım ama pc dondu hepsi gitti.
Kızlar birde benim bi zamnlar özenerek alıp 1 hafta kullanıp kenara kaldırdıgım göbek titreşm aletm vardı.Aklıma geldi bugün.Acaba taksam süte bi etkisi felan vardmıdır?Dikişlerime felan?:44:Kullanayım diom şu göbek çabuk gitsinÇıtırrrr motiavsyon topigine aceyip cesur fotolar eklemiş gördünüz mü:26::44:
BUGÜN :Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah :2 dl.denge ekmegi,1 çatal peynr,1 çatal nutella,2 salata,çay.
Ara :türk kahvesi.
Ögle :3 zeytinyaglı dolma,1dl.denge ekmegi,2 kaşık yogurt,taze sarımsak.
Ara131:
Ara:yeşilçay,1 elma,1 avuç beyaz leblebi.
Akşam:1 tabak nohutlu pilav,ayran.
Ara:3 çigköfte,çay.
Spor:1.5 saat ogluşla dışarda koşturmaca
2 saat tempolu hızlı hızlı yürüyüş
50tam mekik(mekik aletiyle)
Kaynanam çok sevdigim özellikle hamileyken bol bol yaptıgı nohutlu pilav yapmış.Ama bi tattım bu ne dedim.Eee senin için diettesin diye tuzsuz yagsız yaptım dedi.(ayranda yagsız tuzsz)Düşündügü içi sevinsemmi,bol tereyaglı miss gibi nohutlu pilavı yiyemedigim için üzülsemmi bilemedim.:44: