- Konu Sahibi puccakanka
- #3.501
hiç boş vaktim yok akşam 8 buçuga kadarr full koşuşturmayla geçiyorr dizi bile izlemeyi bıraktımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy kızlarrr bu haftada bitti sınavlarım.. haftaya 2.ler başlıyoo .s ardından uygulama sınıvları ardındann mezun oluyoooruuuummm
gerçi bugün farkettim de ben mezun olmak istemiyorum ya. sınıfımı değil belki ama oklu çok özlücm sanırım. zorlada olsa dahada büyücem.. çalışmaya başlıcam sorumluluk olcam.. çok değişik geliyo yaa.. bide ne bileyim bn çok çocuğumdur böle dedi dolu neşeli konuşkan sanki okul bitince onlarda bitecekmiş gibi geliyo.. ayy şişirdim kafanızı ama napim içim sıkılmış yaa...
gerçi şu an hepiniz benm ablalarımsınız bunları yaşadınız belkide bu yüzden ilk size anlatıyorum düşüncelerimiii... nesee çok konuştum bn menüme geçeyiimm:
sabah(07:30) 2 dilim ekmek azcık salça peynir (salçayı bırakcamda geç kalktım ne yumurta yapabildim ne çay o yüzden çok kuru oldu ondan yedm :)
10:30 gbi 1 bardak tek şekerliçay
ara 3 4 kepekli galete
12:00 patlıcan yemeği 2 kaşık falan pilav 1 dilim ekmek 2kaşık yoğurt ayran
17:45 2 tane benimo 1 tane hanımeli bi kase yoğurt içine 1 tanede hanımeli ufaladım hoş olduu :)) ilginç karışımları severiimm
1 saat tempolu yürüyüş
akşamda bir tabak çorba 5 tane siyah zeytin 1 bardak su
şimdii ben kendimi eleştirecek olursam aynen şöle derimm : kızım o patlıcn senin neyinee ye ye sonra sen patlıcan o olacak. hadi onu yedin yanında pilav ne alakaya maydanoz. hadi onuda biraz anladık ekmek ne alaka...
uzun yazdım galiba ama yorulmadan okursunuz inşş
Öf ben de hep ev tertemiz olsun istiyorum belki ben de temizlik hastası olurdum ama bebekten once çalışıyordum hem de şartlarım ağır baya..yetisemiyordum olduğu kadar oluyordu..en azindan gozum gormuyordu evde olmayinca..şimdi de kızım..gene olduğu kadar oluyor ne yazık ki..hep derli toplu olsun kökü bucağı temiz olsun istiyorum..hele dağınık oldu mü canım sıkılıyor..yetemiyorum..bitmiyor..tam ütüm bitti oh diyorum 2 gün sonra gene birikiyor is bitti diye sevinmiyorum artık..bitmiyor çünkü..annem falan da kızıyor azcik rahat insan ol çocuklusun sen diye..zaten yapamıyorum olmuyor da..rahat etsem keske..edemiyorum iste..Kolay gelsin canim Sende benim gibi titizsin sanirim ben kizdan once fenaydim hastalik derecesinde ama artik inan beynen ve bedenen cok yoruldum herseyin asirisi zarar biraz olsun uzaklasmaya calusiyorum isten yap yap hep ayni temizlik ev isi nankör ara da gene tutuyo kirizim asiri yapiyodum temizligi normal olmaya cabaliyorum
ayy en güzel yılların derlerdi de inanmazdim..gecmek bilmezdi sanki ders ders..ama is hayatına başladıktan ve evlendikten sonra hızlanmaya başlayınca yıllar anladım ki yaslanıyorum..o yüzden kıymetini bil..unideyken falan sevdiğim insanla bı evlensem bı cocuğum olsa derdim..Allahım nasip etti cok şükür..ama şimdi anlıyorum ki o yılların tadı bı başka imiş..şimdi daha güzel tabi hele küçük meleğim hayatımın anlamı..eksikmisim onsuz sanki..tek kotu yani yaşandığımı hissediyorum yaşlılık artık o kadar uzak gelmiyor..30 yas sendromuna girdim sanirim yas 27..ben bunudeyince daha dur bakalım diyip herkes kızıyor..oyy kızlarrr bu haftada bitti sınavlarım.. haftaya 2.ler başlıyoo .s ardından uygulama sınıvları ardındann mezun oluyoooruuuummm
gerçi bugün farkettim de ben mezun olmak istemiyorum ya. sınıfımı değil belki ama oklu çok özlücm sanırım. zorlada olsa dahada büyücem.. çalışmaya başlıcam sorumluluk olcam.. çok değişik geliyo yaa.. bide ne bileyim bn çok çocuğumdur böle dedi dolu neşeli konuşkan sanki okul bitince onlarda bitecekmiş gibi geliyo.. ayy şişirdim kafanızı ama napim içim sıkılmış yaa...
gerçi şu an hepiniz benm ablalarımsınız bunları yaşadınız belkide bu yüzden ilk size anlatıyorum düşüncelerimiii... nesee çok konuştum bn menüme geçeyiimm:
sabah(07:30) 2 dilim ekmek azcık salça peynir (salçayı bırakcamda geç kalktım ne yumurta yapabildim ne çay o yüzden çok kuru oldu ondan yedm :)
ara 3 4 kepekli galete
17:45 2 tane benimo 1 tane hanımeli bi kase yoğurt içine 1 tanede hanımeli ufaladım hoş olduu :)) ilginç karışımları severiimm
1 saat tempolu yürüyüş
şimdii ben kendimi eleştirecek olursam aynen şöle derimm : kızım o patlıcn senin neyinee ye ye sonra sen patlıcan o olacak. hadi onu yedin yanında pilav ne alakaya maydanoz. hadi onuda biraz anladık ekmek ne alaka...
Aksam azcik gec yemisin ama eslerle birlikte sofraya oturmskta gerek iste . Sen de evde otursan menulerin iyi gezmek bozuyo isiSabah..08.30..2 yumurta, kk peynir, 2 dilim beyaz ekmek, domates, salatalık, sekersiz ıhlamur
Ara..11.30..1 elma
Öğlen 12.30...1 tabak bulgur pilavı üstüne kuru fasulye ( dün doğru dürüst pilav yiyemedim aklımda kaldı söyle bolca yemek ölen öğününe sakladım hakkımı) yoğurt, domates, salatalık
Ara..16.30..3 yulafli, çeyrek simit, sekersiz çay
Ara..18.00..tek Şekerli sıcak süt
Aksam..20.30..6 kofte, yoğurt, domates
Cok yogundun bu hafta menuler de guzel cumaya ins artilarini toplarsin canimkızlar menümm:)
sabah yogurtçorbası yarım dlm çavdarla
ara kayısılıc yogurt
öglen erişteli yeşil mercimek çorbası yogurtt
ara türk kahvesii kızlarlaiçtikk yanında 2 adet biskrem
akşam mantar sote lşahana salatası
nescafe 1 kivi
su 1.5 litre
spor olarak bütün gün oğlumla ilgilendi artık ellimden tutup ürümek istiyo bahceye salıncak kurduk orda salladım bütün gün bulaşıkları bile eşim işten gelince yerleştirdim makinaya uyuyo ama nen bişey yapamıyorum o uyurken en ufak tıkırtıya kalkıyo
Aç karınal 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kıymalı börekıhlamur.
Ara:türk khvesi,1 ekşi elma.
Ögle:1 tabak makarna,3 kaşık yogurt,1 mini kase pelte.
Ara:yeşilçay,8 fıstık.
Akşam:1 kepçe patates yemegi,1 dl.çavdar,bol kıvırcık salata.
Ara:4 çatal pasta,kuruyemiş,çay.
Su:3.5lt
Spor:ev temizligi
300 mekik
1 saat yürüyüş(temposuz)
100 oklava
Sabah beyaz ekmek yememek için ogluşu bırakıp taaaa uzaktaki fırına gittim.Misss gibi kıymalı börek kokuyorduÇavdar öglen çıkıyor deyince gözümü kaarrtıp biraz kıymalı börek aldım.Hiç pişamn deglm çünkü çok cnım çekti ve bayadr yemedgm için özlemşmAkşamda dl. kestirtmedim pastayı.Eşimin kocaman diliminden 4 çatal yedim
oyy kızlarrr bu haftada bitti sınavlarım.. haftaya 2.ler başlıyoo .s ardından uygulama sınıvları ardındann mezun oluyoooruuuummm
ara 3 4 kepekli galete
1 saat tempolu yürüyüş
Yavrular ben geldim koyun delusu geldiiii.dort gun boyunca yediklerimi telefona yazim dedim ama mesajlarin karakter sayisi yetmeyince vazcaydimmmmYidimdeyidim pismanmiyim azcikin evet amz yemesem inaninki dahacok pisman olurdum yaaaa o yusden 4gun yedim canlar ,cigerler...ama bugun azcik yedim ve inanurmisiniz hic acikmadim demekki hala sindirmedim yediklerimi ama haftayz cuma tartilmak istiyorum kizlar izin verirseniz cunku morslim bozulsun istemiuorum en son 60.5tum kilo almis gormeyi kaldiramsm ustelik 15gun takilmisti hatirlarsaniz o kiloyu almis gormek acayip koyarYazcam yine gecmuside okumadim merak ediyorum mwnumude yarin yazim az zati
Melisiiiimmmmmm şahanekızlar menümm:)
sabah yogurtçorbası yarım dlm çavdarla
ara kayısılıc yogurt
öglen erişteli yeşil mercimek çorbası yogurtt
ara türk kahvesii kızlarlaiçtikk yanında 2 adet biskrem
akşam mantar sote lşahana salatası
nescafe 1 kivi
Tememmm tememmm az yidim zatiyoldaşımmm akşam pastaadan az yee tememm
açkarnına su kahvaltıda yarım dilim ekmek 3 dilim kaşar 3 zeytin 1 yumurta 2 çatal nutella
ara nescafe
öğle akşamki kalan ymekten ve yanında yoğurt
ara 5 bisküvi kayısılı çay14 gibi
16 da yeşilçay
19:30 da 1 yemek kaşık pilav 1 but küçük bir dilim patates
ara çay ve 4 bisküvi
kızşlar lahana çorbası tarifiniz varmı bilen varsa yazsın lütfen ona başlamam gerek az öncede regl oldum ama yinede cuma tartılıcam ben şu lahana kürüne başlayım bari
inan bu dönem daha keyif verici,başarırsın takma şimdiden,helebi hedefine gel,daha güzel olucak herşey,,Gercekten seni bikez daha tebrik ederim bence kilo vermek degilde kiloyu korumak daha zor oooh zayifim nasilsa deyip bi ipin ucu kacsa nazar degmesin Bakalim ben bu basariyi gosterebilcemmi gerci cok olumlu aliskanliklar edindim kahvalti etmek bol su icmek gibi yesilcaya tekrar basladim ekmegi gunde en fazla 3 ince dilim yiyorum artik eskiden pilavla makarnayla yarim beyaz ekmek yiyodum duzenimi oturttum cok sukur bi abur cubur krizi geliyo onuda hallederiz Allahin izniyle
dün akşamki menü
lahanalı bulgur pilavı
rendelenmiş havuç kızartması(yoğurtlu)
yeşil salata(yeşil soğan,marul,mor kelem,havuç ve domates)
yoğurt
sonrasında meyve
çilek
bu akşamı düşünüyorum dahaa
akşamları eşim evde olduğu sürece abartıyorum ben yaa,tınlamadan götürüyorum
neyse kilo verme işim bittii allahtanda rahatım,darısı herkezin başınaa
inanın okadar güzelki kilo verme derdi olmadan yaşamak
tartılmayıda bıraktım,cumadan cumaya devam edicem kontrol amaçlı,ipin ucu kaçtımı yakalayamam bu sefer
gündüzleri yediklerimi önemsemiyorum,zira akşam yediklerim önemli bilhassa,ama işte ordada ipin ucu kaçıyo,eşim sağolsun artık o kilo vermeye başladı,bana ben fazla yemiycem sen bitir kalanları diyoo
Ben de okul yillarima geri dondum okurken cok keyifli yillardi anilarda kaldi insan huzunleniyo mezun olurken sende sinavlar var deyip keyfinden mahrum kalma son zamanlarinin okuldan sonra da univ. Hayati baslar sonra evlilik hep farkli ortamlar insanlar sonra arkadaslarin eltilerin gorumcelerin olurCok uzattim menune gelince karisik geliyo gozume bi duzen yok tani okula gidiyosun diye anliyorum ama istesen duzenleyenilirsin o biskuvi falan yemene takilmiyorum 1 2 tane olur yani de az ve duzensiz besleniyosun sanki:26: