• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar rnapıyonuzzzz :) yoldaşım ebru ösgem jojpummm busuu çokşeymi istedim çıtıtrcık :):8:
Napim yorgunum yoldaşım.Yeşilçayımı içiyorum bi yandanda ogluşla ugraşıyorum.
sıkıntılıııı ve yarını iple çekiyooruumm tartıyı.. siz nasılsınz bakkalım. kmse yoktu yabnmde canım sıkılmaya başlamıştıı :))
kızlar bide siz tartıya aç mı çıkıyorsunuz yoksa sabah kahvaltısını ediyomusunuz ?
Aç karınla canım.Aslında wc ye çıkıp ama ben sabah sabah çıkamadıgım için:17: öle tartılıom.Yani çıtırcık wc çıkıp tartılıyodu.:26:
menümmm:) ve ben !

sabah 1 gözleme dometes biber salatalık çay 1 yumurta,,

ara kayısılı activa

öglen yoktum evde dışardsa yarım tost ayran

ara meyveli kup

akşam 1 lahmacun ayran marul salatası

5 biryerde çay 3 kakoulu bisklkivi

Yawwww melisimmm ne kaaa başarılısın:29:

Sabah..2 dilim tam buğday. Kk tulum, yumurta, domates, salatalık, Roka. 2 zeytin, 2 çatal nutella, sekersiz ıhlamur

Ara..yarım muz

Ara..1 portakal

Öğlen..çorba, yoğurt, 1 dilim tam buğday, domates

Ara..1 kare bitter, 3 yulafli, sekersiz nascafe

Ara..1 elma

aksam..kuru fasulye, 2 yk bulgur pilavı, yoğurt, salata

Ara..yokkkkkk:19:

acayip hastayım belki 39derece ateşim var ilaçlarla duruyorum.fazla yemek insanı hasta ediyor bakın göründe ibret alın azcıkın.geçmişi okudum bu halimle.ösge seni teprik ederim ailecek
300gram vermişin.çokşeymiistedim şifreyi kır bi şekilde gir kulübe romanyada bi halt yok ama harcrahın iyiyse git (günlük kazancının 10katı alcaksan en az)ne işiydiki seninki.buşra mumla arıcaksın gıcık insanları bile özliceksin sana diyim.zuzum o magazadaki kız banada aynı şeyi dediydi:27:elindeki defoluları sa:)na kakaladımı yoksam:52:bi kaç penyede ben aldım:34:gamzeleri görim:34:ösge pekmezlisütadem işe yaradımı.melis sınavında gözetmenlik yapcam ama sınavda kaç badem yidin diye sormicekler haberin olsun(annemin lafı dizi izlerken ertesi gün sınavım olunca derdi canım yaa ösledim şimdiden:43:)ebruu deterjanları vs sakın ayak altında bırakma en tehlikeli zamaları.jojopum iyimisin:54:
menum düzensiz yazcam idare edin başım çatlıyor sabah 1çavdar 2kk peyir salatalık domtes ara 2yulaflı 16.00 yarım tabak salata 1tabak yeşilmercimekli tarhna çorbba
ara 1bardak sütlükahve şimdide 1kaşık nohut yerim tadına bakmak için iştahım yokk zateb saatde geç
Gecmis olsun canım..iyi bak kendine..terle atarsın..sıcak seyler bol iç ılık duş al..seni özlemiştik hosgeldiiin
sabah(0730)
yarım dilim ekmek
1tane haşlanmış yumurta
yarım dilim haşlanmış patates
biraz peynir
öğlen(12:45)bi kepçe ıspanak yemeği
1 kepçe haşlanmış makarna
1 kepçe yoğurt
1 dilim ekmek:19:
15:00 1 bardak tek şekerli çay
18:00 1 kase yoğurt
akşam yemeğini çok geç yiyoruz(20.00): 1 bardak su
yarım tavuk bol salata..
akşamda yeşil çay ve su içicemm. 2 lt yapıcm en az.
spor yok eve gelnce bi işim vardı yapmadım.
ara çok yok ama hastanede çok yoğundum yine yemek yemeya fırsatım yoktu zaten acıkmadım da
öle yanii.. yine beğenmiceksiniz biliioomm off poff küff :18:
Ya niye makarnayla ekmek yedin..cayı sekersiz iccccc:20:
kızlar rnapıyonuzzzz :) yoldaşım ebru ösgem jojpummm busuu çokşeymi istedim çıtıtrcık :):8:

İyiyizzzzz tatlımmmm sen napiyonnn..nası gidiyo kurs..koşturmaca..ve calismalar:34:

menün güseell zaten her şeyden az az yiyosun ama yiyosun ve aç kalmadan kilo veriyosun yanlışım yoksa.. çokta iyi yapıyooosuunn :)):46:
bide şu basen hareketi nasıl bişi ve en önmlisi gidiyo mu basenlerin??

Ayakta dik duruyon ellerine agirlik alabilirsin ya da su dolu pet sise kollar yanlara bitisik vucut dik sag sol iniyon
Kk da okudum bende bunu spor hocasi 3*75 yapin demis esimin de spor hocasi agirlikla yaptiriyomus ise yariyo bence

acayip hastayım belki 39derece ateşim var ilaçlarla duruyorum.fazla yemek insanı hasta ediyor bakın göründe ibret alın azcıkın.geçmişi okudum bu halimle.ösge seni teprik ederim ailecek
300gram vermişin.çokşeymiistedim şifreyi kır bi şekilde gir kulübe romanyada bi halt yok ama harcrahın iyiyse git (günlük kazancının 10katı alcaksan en az)ne işiydiki seninki.buşra mumla arıcaksın gıcık insanları bile özliceksin sana diyim.zuzum o magazadaki kız banada aynı şeyi dediydi:27:elindeki defoluları sa:)na kakaladımı yoksam:52:bi kaç penyede ben aldım:34:gamzeleri görim:34:ösge pekmezlisütadem işe yaradımı.melis sınavında gözetmenlik yapcam ama sınavda kaç badem yidin diye sormicekler haberin olsun(annemin lafı dizi izlerken ertesi gün sınavım olunca derdi canım yaa ösledim şimdiden:43:)ebruu deterjanları vs sakın ayak altında bırakma en tehlikeli zamaları.jojopum iyimisin:54:
menum düzensiz yazcam idare edin başım çatlıyor sabah 1çavdar 2kk peyir salatalık domtes ara 2yulaflı 16.00 yarım tabak salata 1tabak yeşilmercimekli tarhna çorbba
ara 1bardak sütlükahve şimdide 1kaşık nohut yerim tadına bakmak için iştahım yokk zateb saatde geç

Cokk gecmis olsun canim dikkat et kendine sutu denemedim suan krizim yok olunca hemen yapcam

Saol canim kosusturmaca:37:Sen de iyisindir ins.

menümmm:) ve ben !

sabah 1 gözleme dometes biber salatalık çay 1 yumurta,,

ara kayısılı activa

öglen yoktum evde dışardsa yarım tost ayran

ara meyveli kup

akşam 1 lahmacun ayran marul salatası

5 biryerde çay 3 kakoulu bisklkivi
menun guzel canim herseyden az az:46:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah(10:00) :2 lokma çavdar,1 çatal peynir,5 zeytin,ıhlamur.
11:00 :türk kahvesi.
12:00 :1 ekşi elma.
Ögle(14:00) :1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık pilav,1 dl. ekmek.
15:00 :2 kaşık un helvası,çay.
17:00 :yeşilçay.
Akşam(19.00) :dün akşmki patates yemegi biraz,2kaşık yogurt,2 biber,2 lokma çavdar.
Ara:yeşilçay,5 çilek,1 kare bitter.

Su:3.lt geçti yatana kadar 4 olur.
Spor: 2 cam sildim.
1 saat temposuz yürüyüş.
400 mekik
150 oklava.

Sabah..2 dilim tam buğday. Kk tulum, yumurta, domates, salatalık, Roka. 2 zeytin, 2 çatal nutella, sekersiz ıhlamur

Ara..yarım muz

Ara..1 portakal

Ara..1 elma

Ne güzel akşamdan snra bişi yememişisin:46:Menüde yakıo he yarın inş. hakkını alırsın.:54:
Yarin yaparim canim bitirince adresi ozelden msj atarim Sen kaydedersin kendi profilinden

Ayyy saol özgecim ya:16:

Ara..yarım muz

Ara..1 portakal

Ara..1 elma

Guzel canim menun :39:

sıkıntılıııı ve yarını iple çekiyooruumm tartıyı.. siz nasılsınz bakkalım. kmse yoktu yabnmde canım sıkılmaya başlamıştıı :))
kızlar bide siz tartıya aç mı çıkıyorsunuz yoksa sabah kahvaltısını ediyomusunuz ?

sen bilirsinnn tatlım öylede tartılabilirsinnn :34:

öle bi imkanım yok ama ya ben hastanede tartılıyorum madem kahvalti yapmadan gideyim balii öğlene doğru da tartılırım. bakalım neler olcak ya. dikkat ediyorum ama pek de düzenli değil sanırım :((

Napim yorgunum yoldaşım.Yeşilçayımı içiyorum bi yandanda ogluşla ugraşıyorum.

Aç karınla canım.Aslında wc ye çıkıp ama ben sabah sabah çıkamadıgım için:17: öle tartılıom.Yani çıtırcık wc çıkıp tartılıyodu.:26:

Yawwww melisimmm ne kaaa başarılısın:29:

sizlerin sayesinde yoldaşımm:))))))))))):38::38:

Akşam(19.00) :dün akşmki patates yemegi biraz,2kaşık yogurt,2 biber,2 lokma çavdar.

1 saat temposuz yürüyüş.
400 mekik
150 oklava.

Sen de oyle az az sık yemissin :nazar:Yarin icin heyecanliyim bakalim
Bisi sorcam bugun cok isim vardi ilk defa yesilcayimi gece iciyorum suan yani bi sakincasi varmi
Bitteri yemiyom ama malum yarin cuma

Gecmis olsun canım..iyi bak kendine..terle atarsın..sıcak seyler bol iç ılık duş al..seni özlemiştik hosgeldiiin

Ya niye makarnayla ekmek yedin..cayı sekersiz iccccc:20:

İyiyizzzzz tatlımmmm sen napiyonnn..nası gidiyo kurs..koşturmaca..ve calismalar:34:

jojpucum iy gidiyorrr sınav tarihii haziran 30 mayısdada direksiyon egitimi var iştee :34:

Saol canim kosusturmaca:37:Sen de iyisindir ins.

menun guzel canim herseyden az az:46:
öyle yapmaya çalışıyorum ösgecimm az oluyor en azından gözüm doyorr :27:

halen araştırmalar içindeyimmm:30::31:

1 saat temposuz yürüyüş.
400 mekik
150 oklava.

yiyyy dahada iyy olcakkk bu haftaa birazz isteksizdinn cnm haftaya dahda ğüzel olcak:40:

açıkögretim devam ediyorum buardaa kızlarr tekrar aktifleştirdim ögrencilik hayatımıııııııı :27: bakalım nezamn kadarr devam etcemmm ,

ben yatıcam iygeclerrrrr

Sen de oyle az az sık yemissin :nazar:Yarin icin heyecanliyim bakalim
Bisi sorcam bugun cok isim vardi ilk defa yesilcayimi gece iciyorum suan yani bi sakincasi varmi
Bitteri yemiyom ama malum yarin cuma

Bişicik olmaz canım.Yarın içn daha iyi olur hem:34:

sabah su kahvatıda yarım ekmek tost yedim çayla beraber
ara 1 elma kayısılı çay
öğlen 2 tane elmalı rulo pasta çüçük yedim
ara 1 avuç kuruyemiş yeşilçay
akşam 1 tabak yoğurtlu çorba ve 1 yemek kaşığı pilav
oğlumu acile götürdük dün 18 den sonra ateş,kusma,isal vadı doktor dişlerden dedi önce bi dışkı tahlili yaptı sonra vilaç falan verdi toplam 3.5 saat sürdü hastane serüvenimiz çocuklarımız hasta olmasın ya offf:50: çok zorr tabi ben bu arada tekrar acıktım ve 6 tane biskrem yedimm 1.5 litre su

balangıç 68
geçen hafta 62.300
bu hafta 61.800 reglimin 2.gününe rağmen iyi gitmiş :1::1::1:
gelen yok giden 500 gram ohçok şükür bunada şükür:1::1:

Back