• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah
2 kuru kayisi
1 dilim beyaz ekmek
1 haslanmis yımırta
3 zeytin
2 catal recel
Kk peynir
Roka Yeşilcay
Ara
Sekersiz nescafe
5 yulafli
1 bitter
Öglen
4 kasik kiymali patlican yemegi
2 lokm ekmek
Yogurt
1 parca peynir
Ara
Yarim elma
Yogurt
Aksam
1 kepce mercimek corbasi
2 tane dolma
Yogurt
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
Ara: yesilcay 1 bitter

okul hayatımda tek hatrladığım az dostluk ve çok boş insanlar. geriye dönüp baktığımda insanları kötü hatrlamak istemezdm ama malsef öle olcak. belleğimde yer eden az anılar olacak gibi. oysa çok isterdm yıllar sonrada görüşmesek bile çok güzeldi o yıllar diyebilmek. küçük olmama rağmen böle konşmam komik geliyo belki ama ölee..
neyse ben menülerimi nasıl düzenleyebilirm kiii :44: yani yoğurtumu falan evde de olsa yiyorum okulda çok seçenek olmuyo. bende köfte yavuk gibi şeyler yerne kıraker bisküvi falan yiyorum. meyva çok yemiyoru ama alışkanlık yaok sanırım ya. okul da da nasıl bi düzü olur kinii :26:

Mesela hergun biskuvi yerine elmayi dilimle kucuk bi saklama kabina koy ara ogun iste sana en azindan iki ayin var az degil yani sonra rahatsin ya da tost gibi hazirla cavdar ekmegine ayranla ye buda ogle yemegi ara da olur salatalik dilimle mesela nebilim bu tarz ben de lise de bi donem rejim yapiyodum cavdar ekmegine tost hazirlayip goturuyodum ark. Biskuvi kola yiyolardi :14:

Salçalı kız diycem sana:1:Nyse menü iyi ama kendinde demişsin zaten aynı ögünde pilav ve ekmek cıssssss:20:Spor yapman çok güzel:34:
hahahaa:1: salçalı kız :)) iimiş ya olur dee :) hakettm bunu.. ama geç kalkıyorum yick bişi hazırlama vaktim olmuyo onu yiyoorruumm.. hem bn kahvaltı yaptığıma bile dua ediyorum. yıllardır okulda yapardım kahvaltımı. annm hazırlardı ben geç kalır yemezdm kadıncağızda napsın bıraktı sonunda hazılamayı :))
pilav ekmek çok çirkiinn bi daha olmuck zateeenn.. spou daha ii yapmam lazım. her şeyden bi yerlerm çıkıyo çok üzülüyoruım. bnde rahat giyinmek istiyoruumm artık..
bide şöle bişi var herkes sen şişman değilsin diyo. çünkü kimse beni dar kıyafetle grmüyo ki ben ona göre giyiniyorum. ayrıca onlare bilmiyo tabi onlara öle gözükmek için ne çabalarla kıyafet seçtiğimii..
hatta bugun aktardan çay alıcm ne için bu ddi metabolizma hızlandırsn di,ye ddim neden ddi zayıflamak çin ddiim vermedi adam senn zayflamaya ihtiyacn yok ddi. sinir oldum ya. burdan fışkıran yağları görüyomusun senn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :57: diyesim geldi zor tuttum kendimii:1::9:

Mesela hergun biskuvi yerine elmayi dilimle kucuk bi saklama kabina koy ara ogun iste sana en azindan iki ayin var az degil yani sonra rahatsin ya da tost gibi hazirla cavdar ekmegine ayranla ye buda ogle yemegi ara da olur salatalik dilimle mesela nebilim bu tarz ben de lise de bi donem rejim yapiyodum cavdar ekmegine tost hazirlayip goturuyodum ark. Biskuvi kola yiyolardi :14:

olabilir aslında da uğraşmıyorum sanırım..:19: ama uğraşmam gerekiyooo.. :31:

Sabah
2 kuru kayisi
1 dilim beyaz ekmek
1 haslanmis yımırta
3 zeytin
2 catal recel
Kk peynir
Roka Yeşilcay
Ara
Sekersiz nescafe
5 yulafli
1 bitter
Öglen
2 lokm ekmek
Yogurt
1 parca peynir
Ara
Yarim elma
Yogurt
Aksam
1 kepce mercimek corbasi
2 tane dolma
Yogurt
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
menün güseell zaten her şeyden az az yiyosun ama yiyosun ve aç kalmadan kilo veriyosun yanlışım yoksa.. çokta iyi yapıyooosuunn :)):46:
bide şu basen hareketi nasıl bişi ve en önmlisi gidiyo mu basenlerin??

acayip hastayım belki 39derece ateşim var ilaçlarla duruyorum.fazla yemek insanı hasta ediyor bakın göründe ibret alın azcıkın.geçmişi okudum bu halimle.ösge seni teprik ederim ailecek
300gram vermişin.çokşeymiistedim şifreyi kır bi şekilde gir kulübe romanyada bi halt yok ama harcrahın iyiyse git (günlük kazancının 10katı alcaksan en az)ne işiydiki seninki.buşra mumla arıcaksın gıcık insanları bile özliceksin sana diyim.zuzum o magazadaki kız banada aynı şeyi dediydi:27:elindeki defoluları sa:)na kakaladımı yoksam:52:bi kaç penyede ben aldım:34:gamzeleri görim:34:ösge pekmezlisütadem işe yaradımı.melis sınavında gözetmenlik yapcam ama sınavda kaç badem yidin diye sormicekler haberin olsun(annemin lafı dizi izlerken ertesi gün sınavım olunca derdi canım yaa ösledim şimdiden:43:)ebruu deterjanları vs sakın ayak altında bırakma en tehlikeli zamaları.jojopum iyimisin:54:
menum düzensiz yazcam idare edin başım çatlıyor sabah 1çavdar 2kk peyir salatalık domtes ara 2yulaflı 16.00 yarım tabak salata 1tabak yeşilmercimekli tarhna çorbba
ara 1bardak sütlükahve şimdide 1kaşık nohut yerim tadına bakmak için iştahım yokk zateb saatde geç

sabah(0730)
yarım dilim ekmek
1tane haşlanmış yumurta
yarım dilim haşlanmış patates
biraz peynir
öğlen(12:45)bi kepçe ıspanak yemeği
1 kepçe haşlanmış makarna
1 kepçe yoğurt
1 dilim ekmek:19:
15:00 1 bardak tek şekerli çay
18:00 1 kase yoğurt
akşam yemeğini çok geç yiyoruz(20.00): 1 bardak su
yarım tavuk bol salata..
akşamda yeşil çay ve su içicemm. 2 lt yapıcm en az.
spor yok eve gelnce bi işim vardı yapmadım.
ara çok yok ama hastanede çok yoğundum yine yemek yemeya fırsatım yoktu zaten acıkmadım da
öle yanii.. yine beğenmiceksiniz biliioomm off poff küff :18:

geçmiş olsun sehraaa. ii bak kendine vitaminli beslen iyileşemezsn yoksaa..:):34:
bak bi hemşire adayı duruyo karşında dinle sen benii :23:

Cok yogundun bu hafta menuler de guzel cumaya ins artilarini toplarsin canim

Salçalı kız diycem sana:1:Nyse menü iyi ama kendinde demişsin zaten aynı ögünde pilav ve ekmek cıssssss:20:Spor yapman çok güzel:34:

Yazdıklarının çogu anlaşılmasada anlaşılanlarca baya tozutup yemişsin.Bu hafta seni artılarda görmezsek iyidir sehracııkkk.Tel tabi yeri yetmz o kadar yemeklere:9:Az yeseydin sıgdırırdın ama nerde:47:

Melisiiiimmmmmm şahane:16:

Tememmm tememmm az yidim zati:1:

Menünün begendim aferin benim zuzuuuuzuummmaa:46:

benim yolldaşım buu iştee:))) aferinn yemein pastadann :46:

acayip hastayım belki 39derece ateşim var ilaçlarla duruyorum.fazla yemek insanı hasta ediyor bakın göründe ibret alın azcıkın.geçmişi okudum bu halimle.ösge seni teprik ederim ailecek
300gram vermişin.çokşeymiistedim şifreyi kır bi şekilde gir kulübe romanyada bi halt yok ama harcrahın iyiyse git (günlük kazancının 10katı alcaksan en az)ne işiydiki seninki.buşra mumla arıcaksın gıcık insanları bile özliceksin sana diyim.zuzum o magazadaki kız banada aynı şeyi dediydi:27:elindeki defoluları sa:)na kakaladımı yoksam:52:bi kaç penyede ben aldım:34:gamzeleri görim:34:ösge pekmezlisütadem işe yaradımı.melis sınavında gözetmenlik yapcam ama sınavda kaç badem yidin diye sormicekler haberin olsun(annemin lafı dizi izlerken ertesi gün sınavım olunca derdi canım yaa ösledim şimdiden:43:)ebruu deterjanları vs sakın ayak altında bırakma en tehlikeli zamaları.jojopum iyimisin:54:
menum düzensiz yazcam idare edin başım çatlıyor sabah 1çavdar 2kk peyir salatalık domtes ara 2yulaflı 16.00 yarım tabak salata 1tabak yeşilmercimekli tarhna çorbba
ara 1bardak sütlükahve şimdide 1kaşık nohut yerim tadına bakmak için iştahım yokk zateb saatde geç
Geçmiş olsun sehracıkkk gelemde bi sirkeli su yapem de ateşini düşürem :5:Bu arada sirkeli çorap giy ateşin düşer:34:Menün güzel ve ne güzel az yemişsin akşam.İNŞ.yarın ateşinde tartında az çıkar:54:
sabah(0730)
yarım dilim ekmek
1tane haşlanmış yumurta
yarım dilim haşlanmış patates
biraz peynir
öğlen(12:45)bi kepçe ıspanak yemeği
1 kepçe haşlanmış makarna
1 kepçe yoğurt
1 dilim ekmek:19:
15:00 1 bardak tek şekerli çay
18:00 1 kase yoğurt
akşam yemeğini çok geç yiyoruz(20.00): 1 bardak su
yarım tavuk bol salata..
akşamda yeşil çay ve su içicemm. 2 lt yapıcm en az.
spor yok eve gelnce bi işim vardı yapmadım.
ara çok yok ama hastanede çok yoğundum yine yemek yemeya fırsatım yoktu zaten acıkmadım da
öle yanii.. yine beğenmiceksiniz biliioomm off poff küff :18:

Ara yok bi tane var o da çay.Aralarda yeşilçay yada bitki çayı,yogurt,meyve yenilir buusuuu:34:Akşam çok geç:20:Bak ben eşimi beklemedim yedim:5:

Cok yogundun bu hafta menuler de guzel cumaya ins artilarini toplarsin canim

evet cnmmm buğündee yogun geçtii akşamı oluyorr hemenn hayırlsıı bakalımm inşş vermişimdirr:)

dün akşamki menü

lahanalı bulgur pilavı:56:
rendelenmiş havuç kızartması(yoğurtlu):56:
yeşil salata(yeşil soğan,marul,mor kelem,havuç ve domates):56:
yoğurt

çıtıtırcıkk sen menüleri boışverrrr şaçı naptınn:)

Geçmiş olsun sehracıkkk gelemde bi sirkeli su yapem de ateşini düşürem :5:Bu arada sirkeli çorap giy ateşin düşer:34:Menün güzel ve ne güzel az yemişsin akşam.İNŞ.yarın ateşinde tartında az çıkar:54:

Ara yok bi tane var o da çay.Aralarda yeşilçay yada bitki çayı,yogurt,meyve yenilir buusuuu:34:Akşam çok geç:20:Bak ben eşimi beklemedim yedim:5:

ama yookk çünkü çalışıyoodummm :5: acıkmadım daaa hemdee
ama bak akşam yemeğnden önce yedm yoğurt
bide ya babam geç geliyo bekliyorum napsam ki beklemiyim bali artıkkk :44:

Sabah
2 kuru kayisi
1 dilim beyaz ekmek
1 haslanmis yımırta
3 zeytin
2 catal recel
Kk peynir
Roka Yeşilcay
Ara
Sekersiz nescafe
5 yulafli
1 bitter
Öglen
2 lokm ekmek
Yogurt
1 parca peynir
Ara
Yarim elma
Yogurt
Aksam
1 kepce mercimek corbasi
2 tane dolma
Yogurt
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
gayett güzel menüü cnm:23:

kızlar rnapıyonuzzzz :) yoldaşım ebru ösgem jojpummm busuu çokşeymi istedim çıtıtrcık :):8:

sıkıntılıııı ve yarını iple çekiyooruumm tartıyı.. siz nasılsınz bakkalım. kmse yoktu yabnmde canım sıkılmaya başlamıştıı :))
kızlar bide siz tartıya aç mı çıkıyorsunuz yoksa sabah kahvaltısını ediyomusunuz ?

menümmm:) ve ben !

sabah 1 gözleme dometes biber salatalık çay 1 yumurta,,

ara kayısılı activa

öglen yoktum evde dışardsa yarım tost ayran

ara meyveli kup

akşam 1 lahmacun ayran marul salatası

5 biryerde çay 3 kakoulu bisklkivi

sıkıntılıııı ve yarını iple çekiyooruumm tartıyı.. siz nasılsınz bakkalım. kmse yoktu yabnmde canım sıkılmaya başlamıştıı :))
kızlar bide siz tartıya aç mı çıkıyorsunuz yoksa sabah kahvaltısını ediyomusunuz ?

iyiz şekerim bizlerde:) ev iş ğüç işte akşam oluyorr valaa sabah spruda kalkamadım yarın tartıyımı aman bukadar stres yapmaa tatlım dik edeiyosan verirsin mutlaka ama bol bol yürüüü

sabah aç karnınaa tartılll kıyafetsizz çamşaırla tuvalten sonra:24:

iyiz şekerim bizlerde:) ev iş ğüç işte akşam oluyorr valaa sabah spruda kalkamadım yarın tartıyımı aman bukadar stres yapmaa tatlım dik edeiyosan verirsin mutlaka ama bol bol yürüüü

sabah aç karnınaa tartılll kıyafetsizz çamşaırla tuvalten sonra:24:

öle bi imkanım yok ama ya ben hastanede tartılıyorum madem kahvalti yapmadan gideyim balii öğlene doğru da tartılırım. bakalım neler olcak ya. dikkat ediyorum ama pek de düzenli değil sanırım :((

Back