- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.481
Saol özzgecim.Ogluş uyanınca herşeyi bıraktım ve şimdiya kadr dışardaydık hepBelim koptu sandım.Çorbasını dışarda besledim ve binacak bahçede öglenlik yedik.Hiç durdurak bilmiyor Şimdi uyttm ve yeşilçayımı içiyorm anca.Kaldıgım yerden devam Bende evlenince günde can sıkıntısına 3 kere çamaşır suyyla ev sildigimi bilirim:26:Eşim çok kızardı ama elimde degildi.Ama ogluş olduktan snra istesemde yapamamak beni yatıştırdı,biraz pasaklılaştım Camlarımı 1 aydır silmiyorum ayıptır söylemesi Önceden haftalık silerdim Çocuklu insanın işi yarım derlerdi dogruymuş.Kötü haber akşama dogum gününe davetliymişiz kociş aradı
Ogluş ayakta sallanmayı bıraktı.Ama dahada kötüsü oldu kızlarrrrrrrrr.Kollarımda yatık vaziyette sallayp halay çekiyorum.Hoplandıgı için boynuma sarılıyor öyele uyuyorRahatlasın bacaklar,dayansın kollar Kol çalışmama gerek kalmadı anlıycanız
Canim int. Arastirkendi kendine uyumayi ogret hic denedin mi boyle uyutmayi
Ben cok zirlanmiyorum uyuturken ama dis cikarir cikarmaz denicem disten dolayi huzursuz diye simdi baslamam dogru olmaz trt 1 de pazarlari super dadi var ordada o sekilde anlatiyo kadin cok guzel bi prog. Bak firsatin olursa
sabah ac karnina 2 bardak ılık su
sabah
2 kuru kayisi
2 dilim cavdar
2 catal recel
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
kk peynir
roka yeşilcay
ara
sekersiz nescafe
4 yulafli
1 bitter
öglen
3 kasik bulgur pilavi
1 parca tavuk
yogurt
ara
yarim elma
yogurt
4 findik
aksam
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 dilim cavdar ekmegi
1 kase cacık
su 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
sonra yesilcay
bi bitter
süpersinnnnnnnnnn
herkese merhaba
işyerinde kk açılmıyor. sanırım kapatmışlar. gündüz hiç takip edemiyorum sizi. akşam da çocuktan fırsat bulursam. menülerim bu hafta çok düzensiz. bu hafta büyük ihtimalle veremicem. zaten benim kilo verme işi mehter takımının yürüyüşüne benziyor zaten...İki ileri bir geri, iki ileri bir geri....
Yavrular ben geldim koyun delusu geldiiii.dort gun boyunca yediklerimi telefona yazim dedim ama mesajlarin karakter sayisi yetmeyince vazcaydimmmmYidimdeyidim pismanmiyim azcikin evet amz yemesem inaninki dahacok pisman olurdum yaaaa o yusden 4gun yedim canlar ,cigerler...ama bugun azcik yedim ve inanurmisiniz hic acikmadim demekki hala sindirmedim yediklerimi ama haftayz cuma tartilmak istiyorum kizlar izin verirseniz cunku morslim bozulsun istemiuorum en son 60.5tum kilo almis gormeyi kaldiramsm ustelik 15gun takilmisti hatirlarsaniz o kiloyu almis gormek acayip koyarYazcam yine gecmuside okumadim merak ediyorum mwnumude yarin yazim az zati
Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah
2 kuru kayisi
2 dilim cavdar
2 catal recel
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka Yeşilcay
Ara
Sekersiz nescafe
4 yulafli
1 bitter
Öglen
3 kasik bulgur pilavi
1 parca tavuk
Yogurt
Ara
Yarim elma
Yogurt
4 findik
Aksam
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 dilim cavdar ekmegi
1 kase cacık
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
Sonra yesilcay
Bi bitter
herkese merhaba
işyerinde kk açılmıyor. sanırım kapatmışlar. gündüz hiç takip edemiyorum sizi. akşam da çocuktan fırsat bulursam. menülerim bu hafta çok düzensiz. bu hafta büyük ihtimalle veremicem. zaten benim kilo verme işi mehter takımının yürüyüşüne benziyor zaten...İki ileri bir geri, iki ileri bir geri....
Saol özzgecim.Ogluş uyanınca herşeyi bıraktım ve şimdiya kadr dışardaydık hepBelim koptu sandım.Çorbasını dışarda besledim ve binacak bahçede öglenlik yedik.Hiç durdurak bilmiyor Şimdi uyttm ve yeşilçayımı içiyorm anca.Kaldıgım yerden devam Bende evlenince günde can sıkıntısına 3 kere çamaşır suyyla ev sildigimi bilirim:26:Eşim çok kızardı ama elimde degildi.Ama ogluş olduktan snra istesemde yapamamak beni yatıştırdı,biraz pasaklılaştım Camlarımı 1 aydır silmiyorum ayıptır söylemesi Önceden haftalık silerdim Çocuklu insanın işi yarım derlerdi dogruymuş.Kötü haber akşama dogum gününe davetliymişiz kociş aradı
kızlar yaa saçımı boyatcamda,yada evde boyuycam:44:,fakat fikre ihtiyacım var,cesaret edemiyorum,bi el atsanız şu benim konuya,bi konu açtım bakan var ,cevap yazan yok,bi akıl verseniz bana,bu renk yüzüme gidermi,eski saçım gibi bakır istemiyorum bu sarı daha hoşgelcenizmi konuma yoksa zorlamı sürükliyim
ya yarın bigün yapmak istiyorum,ablam röfle yaptırdı kuaföre çokta güzel olmuş,fakat benim şuanda saçımda 1ay önce kadar boya yapmıştım koyu renk boya var,röfleden korktum
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...en-fikir-verin-acil-resimli.html#post24286999
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?