Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ogluş ayakta sallanmayı bıraktı.Ama dahada kötüsü oldu kızlarrrrrrrrr.Kollarımda yatık vaziyette sallayp halay çekiyorum.Hoplandıgı için boynuma sarılıyor öyele uyuyorRahatlasın bacaklar,dayansın kollarKol çalışmama gerek kalmadı anlıycanız

kızlar yaa saçımı boyatcamda,yada evde boyuycam:44:,fakat fikre ihtiyacım var,cesaret edemiyorum,bi el atsanız şu benim konuya,bi konu açtım bakan var ,cevap yazan yok,bi akıl verseniz bana,bu renk yüzüme gidermi,eski saçım gibi bakır istemiyorum bu sarı daha hoşgelcenizmi konumayoksa zorlamı sürükliyim
ya yarın bigün yapmak istiyorum,ablam röfle yaptırdı kuaföre çokta güzel olmuş,fakat benim şuanda saçımda 1ay önce kadar boya yapmıştım koyu renk boya var,röfleden korktum

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...en-fikir-verin-acil-resimli.html#post24286999

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah
2 kuru kayisi
2 dilim cavdar
2 catal recel
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka Yeşilcay
Ara
Sekersiz nescafe
4 yulafli
1 bitter
Öglen
3 kasik bulgur pilavi
1 parca tavuk
Yogurt
Ara
Yarim elma
Yogurt
4 findik
Aksam
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 dilim cavdar ekmegi
1 kase cacık
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
Sonra yesilcay
Bi bitter

Eet aynen hersey yarim oluyo.yeni evlenince bende fenaydim cocuk yok vakit cok habire is yapip duruyodum valla boylesi dahaiyi ölumlu dunyada bu kadar eziyet etmenin anlami varmi kendimize onun yerine alir bi kitap okurum kendimi gelistircek bisiler yaparim degil mi ama
İyi olmus disarda temiz hava almissini iste hersey onlar icin
Senin gezmeler gene basladi haaa dugunu dusun alcagin kiyafeti dusun az ye canim sonra biz uzuluyoz

Canim int. Arastirkendi kendine uyumayi ogret hic denedin mi boyle uyutmayi
Ben cok zirlanmiyorum uyuturken ama dis cikarir cikarmaz denicem disten dolayi huzursuz diye simdi baslamam dogru olmaz trt 1 de pazarlari super dadi var ordada o sekilde anlatiyo kadin cok guzel bi prog. Bak firsatin olursa

Bilmiyordum bu pazar izleyeyim bari.Dün gece hep balkondaydık ve yoruldu sallanmadn emerken uyudu.Çooooookkkk yorulması lazım

süpersinnnnnnnnnn

süpersinnnnnnnnnn

Sayenizde canim

Super dadiyi cocuklari yaramaz( cokkk yaramaz)yemesinde uykusunda duzen olmayan aileler cagiriyo kadin eve bi duzen getiriyo kurallar koyuyo bizim de isimize yarayan tuyolar veriyo mesela gecen haftaki ailenin 1 bebegi kucuktu sutten kesme ve kendi basina uyutma calismalari yaptilar

herkese merhaba
işyerinde kk açılmıyor. sanırım kapatmışlar. gündüz hiç takip edemiyorum sizi. akşam da çocuktan fırsat bulursam. menülerim bu hafta çok düzensiz. bu hafta büyük ihtimalle veremicem. zaten benim kilo verme işi mehter takımının yürüyüşüne benziyor zaten...İki ileri bir geri, iki ileri bir geri....

Olsun sen gene de pes etme moral bozma bu hafta boyle olsun ki ben eminim cok kacirmamissindir az da olsa verirsin ins. Haftaya iyi menuler cikarirsin sende

Sehraaa sen annenlerdemisin hala arada gir nete kiz ozletme kendini
Semih sen de sohbete gel tamam pasta yemene bisey demicez sen gel yeter ki napiyon yaz ara da

oyy kızlarrr bu haftada bitti sınavlarım.. haftaya 2.ler başlıyoo .s ardından uygulama sınıvları ardındann mezun oluyoooruuuummm
gerçi bugün farkettim de ben mezun olmak istemiyorum ya. sınıfımı değil belki ama oklu çok özlücm sanırım. zorlada olsa dahada büyücem.. çalışmaya başlıcam sorumluluk olcam.. çok değişik geliyo yaa.. bide ne bileyim bn çok çocuğumdur böle dedi dolu neşeli konuşkan sanki okul bitince onlarda bitecekmiş gibi geliyo.. ayy şişirdim kafanızı ama napim içim sıkılmış yaa...
gerçi şu an hepiniz benm ablalarımsınız bunları yaşadınız belkide bu yüzden ilk size anlatıyorum düşüncelerimiii... nesee çok konuştum bn menüme geçeyiimm:
sabah(07:30) 2 dilim ekmek azcık salça peynir (salçayı bırakcamda geç kalktım ne yumurta yapabildim ne çay o yüzden çok kuru oldu ondan yedm :)
10:30 gbi 1 bardak tek şekerliçay
ara 3 4 kepekli galete
12:00 patlıcan yemeği 2 kaşık falan pilav 1 dilim ekmek 2kaşık yoğurt ayran
17:45 2 tane benimo 1 tane hanımeli bi kase yoğurt içine 1 tanede hanımeli ufaladım hoş olduu :)) ilginç karışımları severiimm
1 saat tempolu yürüyüş
akşamda bir tabak çorba 5 tane siyah zeytin 1 bardak su
şimdii ben kendimi eleştirecek olursam aynen şöle derimm : kızım o patlıcn senin neyinee ye ye sonra sen patlıcan o olacak. hadi onu yedin yanında pilav ne alakaya maydanoz. hadi onuda biraz anladık ekmek ne alaka...
uzun yazdım galiba ama yorulmadan okursunuz inşş

Son düzenleme:
kızlarr bidee boş derslerde ve öğle yemeğinden sonra voleybol ve badminton falan oynadık baya efor harcamışımdır yanii

Yavrular ben geldim koyun delusu geldiiii.dort gun boyunca yediklerimi telefona yazim dedim ama mesajlarin karakter sayisi yetmeyince vazcaydimmmmYidimdeyidim pismanmiyim azcikin evet amz yemesem inaninki dahacok pisman olurdum yaaaa o yusden 4gun yedim canlar ,cigerler...ama bugun azcik yedim ve inanurmisiniz hic acikmadim demekki hala sindirmedim yediklerimi ama haftayz cuma tartilmak istiyorum kizlar izin verirseniz cunku morslim bozulsun istemiuorum en son 60.5tum kilo almis gormeyi kaldiramsm ustelik 15gun takilmisti hatirlarsaniz o kiloyu almis gormek acayip koyarYazcam yine gecmuside okumadim merak ediyorum mwnumude yarin yazim az zati

yinede dikkatli yiyeymişin ii miş amma olsun canın saolsun senden kıymetli mi:))
önümüzdeki hafta toparlarsın. ama kaçamaksız güzel bi diyetlee tabikii..

kızlar menümm:)

sabah yogurtçorbası yarım dlm çavdarla

ara kayısılıc yogurt

öglen erişteli yeşil mercimek çorbası yogurtt

ara türk kahvesii kızlarlaiçtikk yanında 2 adet biskrem

akşam mantar sote lşahana salatası

nescafe 1 kivi

gayett güzll begendim öösgecim

[QTE]

olsunn akşam yazarsınnn sendee ama bırakma diyetiniii

yoldaşımmm akşam pastaadan az yee tememm

bakalım birrrr çıtırı hatundann son haberlerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…