Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ben de okul yillarima geri dondum okurken cok keyifli yillardi anilarda kaldi insan huzunleniyo mezun olurken sende sinavlar var deyip keyfinden mahrum kalma son zamanlarinin okuldan sonra da univ. Hayati baslar sonra evlilik hep farkli ortamlar insanlar sonra arkadaslarin eltilerin gorumcelerin olurCok uzattim menune gelince karisik geliyo gozume bi duzen yok tani okula gidiyosun diye anliyorum ama istesen duzenleyenilirsin o biskuvi falan yemene takilmiyorum 1 2 tane olur yani de az ve duzensiz besleniyosun sanki:26:

Öf ben de hep ev tertemiz olsun istiyorum belki ben de temizlik hastası olurdum ama bebekten once çalışıyordum hem de şartlarım ağır baya..yetisemiyordum olduğu kadar oluyordu..en azindan gozum gormuyordu evde olmayinca..şimdi de kızım..gene olduğu kadar oluyor ne yazık ki..hep derli toplu olsun kökü bucağı temiz olsun istiyorum..hele dağınık oldu mü canım sıkılıyor..yetemiyorum..bitmiyor..tam ütüm bitti oh diyorum 2 gün sonra gene birikiyor is bitti diye sevinmiyorum artık..bitmiyor çünkü..annem falan da kızıyor azcik rahat insan ol çocuklusun sen diye..zaten yapamıyorum olmuyor da..rahat etsem keske..edemiyorum iste..

ayy en güzel yılların derlerdi de inanmazdim..gecmek bilmezdi sanki ders ders..ama is hayatına başladıktan ve evlendikten sonra hızlanmaya başlayınca yıllar anladım ki yaslanıyorum..o yüzden kıymetini bil..unideyken falan sevdiğim insanla bı evlensem bı cocuğum olsa derdim..Allahım nasip etti cok şükür..ama şimdi anlıyorum ki o yılların tadı bı başka imiş..şimdi daha güzel tabi hele küçük meleğim hayatımın anlamı..eksikmisim onsuz sanki..tek kotu yani yaşandığımı hissediyorum yaşlılık artık o kadar uzak gelmiyor..30 yas sendromuna girdim sanirim yas 27..ben bunudeyince daha dur bakalım diyip herkes kızıyor..

Menüne gelince patlıcan ye tabi..ne güzel..2 kasik pilav da ok..ama ekmekYa ekmek ya pilav..tercih et..tavsiyem cayı sekersiz icmeye alış..

Sabah..08.30..2 yumurta, kk peynir, 2 dilim beyaz ekmek, domates, salatalık, sekersiz ıhlamur

Ara..11.30..1 elma

Öğlen 12.30...1 tabak bulgur pilavı üstüne kuru fasulye ( dün doğru dürüst pilav yiyemedim aklımda kaldı söyle bolca yemek ölen öğününe sakladım hakkımı) yoğurt, domates, salatalık

Ara..16.30..3 yulafli, çeyrek simit, sekersiz çay

Ara..18.00..tek Şekerli sıcak süt

Aksam..20.30..6 kofte, yoğurt, domates

Ayniyiz iste ben de oyleyim ohh utu bitti su yemegi de yapip kiz uyurken bi de nescafemi icersem diye hep bi kosusturmaca hergun ayni rutin ( ben sizin gibi gezmedgim icin aman dur gene baslamasin bende de gezmeler dilimi isirayim)evi kose bucak temizleyemiyorum eskisi gibi ama hep derli toplu daginik eve tahammulum yok
Benim kizda 4 5 adim atmaya basladi yasina 2 ay var yandimmm bende ebru gibi :18:

Aksam azcik gec yemisin ama eslerle birlikte sofraya oturmskta gerek iste . Sen de evde otursan menulerin iyi gezmek bozuyo isi

Cok yogundun bu hafta menuler de guzel cumaya ins artilarini toplarsin canim

açkarnına su kahvaltıda yarım dilim ekmek 3 dilim kaşar 3 zeytin 1 yumurta 2 çatal nutella
ara nescafe
öğle akşamki kalan ymekten ve yanında yoğurt
ara 5 bisküvi kayısılı çay14 gibi
16 da yeşilçay
19:30 da 1 yemek kaşık pilav 1 but küçük bir dilim patates
ara çay ve 4 bisküvi
kızşlar lahana çorbası tarifiniz varmı bilen varsa yazsın lütfen ona başlamam gerek az öncede regl oldum ama yinede cuma tartılıcam ben şu lahana kürüne başlayım bari

su 1.5 litre
spor olarak bütün gün oğlumla ilgilendi artık ellimden tutup ürümek istiyo bahceye salıncak kurduk orda salladım bütün gün bulaşıkları bile eşim işten gelince yerleştirdim makinaya uyuyo ama nen bişey yapamıyorum o uyurken en ufak tıkırtıya kalkıyo

Suyu az iciyon be canim bide emziriyon ya çüçük oglun iciyo o 1.5 litreyi sen degil fazla icte susuz kalma menun de az yemisin doyduysan problem yok

Aç karınal 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kıymalı börekıhlamur.
Ara:türk khvesi,1 ekşi elma.
Ögle:1 tabak makarna,3 kaşık yogurt,1 mini kase pelte.
Ara:yeşilçay,8 fıstık.
Akşam:1 kepçe patates yemegi,1 dl.çavdar,bol kıvırcık salata.
Ara:4 çatal pasta,kuruyemiş,çay.

Su:3.5lt
Spor:ev temizligi
300 mekik
1 saat yürüyüş(temposuz)
100 oklava

Sabah beyaz ekmek yememek için ogluşu bırakıp taaaa uzaktaki fırına gittim.Misss gibi kıymalı börek kokuyorduÇavdar öglen çıkıyor deyince gözümü kaarrtıp biraz kıymalı börek aldım.Hiç pişamn deglm çünkü çok cnım çekti ve bayadr yemedgm için özlemşmAkşamda dl. kestirtmedim pastayı.Eşimin kocaman diliminden 4 çatal yedim

Canimiz bisi cektiginde sabah yemek en guzeli ben ozman hic vicdan azabi duymuyom keyif alarak yiyorum sonucta biz de insaniz canimiz bisi cektiginde keyfine vararak yicez tabi afiyet olsun.menun de guzel. aksami da az yemissin iyi olmus tebrikler yarin tarti gunu bakalim kac gr vermisiz gene

Salçalı kız diycem sanaNyse menü iyi ama kendinde demişsin zaten aynı ögünde pilav ve ekmek cıssssssSpor yapman çok güzel

Yazdıklarının çogu anlaşılmasada anlaşılanlarca baya tozutup yemişsin.Bu hafta seni artılarda görmezsek iyidir sehracııkkk.Tel tabi yeri yetmz o kadar yemeklereAz yeseydin sıgdırırdın ama nerde
Melisiiiimmmmmm şahane
yoldaşımmm akşam pastaadan az yee tememm
Tememmm tememmm az yidim zati

Menünün begendim aferin benim zuzuuuuzuummmaa

dün akşamki menü

lahanalı bulgur pilavı
rendelenmiş havuç kızartması(yoğurtlu)
yeşil salata(yeşil soğan,marul,mor kelem,havuç ve domates)
yoğurt

sonrasında meyve
çilek

bu akşamı düşünüyorum dahaa

akşamları eşim evde olduğu sürece abartıyorum ben yaa,tınlamadan götürüyorum
neyse kilo verme işim bittii allahtanda rahatım,darısı herkezin başınaa
inanın okadar güzelki kilo verme derdi olmadan yaşamak
tartılmayıda bıraktım,cumadan cumaya devam edicem kontrol amaçlı,ipin ucu kaçtımı yakalayamam bu sefer
gündüzleri yediklerimi önemsemiyorum,zira akşam yediklerim önemli bilhassa,ama işte ordada ipin ucu kaçıyo,eşim sağolsun artık o kilo vermeye başladı,bana ben fazla yemiycem sen bitir kalanları diyoo

inan bu dönem daha keyif verici,başarırsın takma şimdiden,helebi hedefine gel,daha güzel olucak herşey,,
mutlu oldum adına çok güzel şeyler öğrenmişsin,,,teşekkür ederim bu arada tekrar

Sen biliyon zaten ne zaman ne yemen gerektigini keyfini cikar fiziginin az emek vermiyo insan
Topigi iyi ki acmissin bir cok arkadasa faydasi dokundu bende araniza katilmasam belki de bu derece iradeli gitmezdim cok faydaniz dokundu senin de kizlarinda

okul hayatımda tek hatrladığım az dostluk ve çok boş insanlar. geriye dönüp baktığımda insanları kötü hatrlamak istemezdm ama malsef öle olcak. belleğimde yer eden az anılar olacak gibi. oysa çok isterdm yıllar sonrada görüşmesek bile çok güzeldi o yıllar diyebilmek. küçük olmama rağmen böle konşmam komik geliyo belki ama ölee..
neyse ben menülerimi nasıl düzenleyebilirm kiii :44: yani yoğurtumu falan evde de olsa yiyorum okulda çok seçenek olmuyo. bende köfte yavuk gibi şeyler yerne kıraker bisküvi falan yiyorum. meyva çok yemiyoru ama alışkanlık yaok sanırım ya. okul da da nasıl bi düzü olur kinii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…