- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 158
- 30
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.461
çıkarmasınn ebrummSaol yoldaşım İnş. umudunu boşa çıkarmam
Buradayım canım benim..kızım artık hic durmuyor oturtuyorum arkamı döndüğüm an ayakta..yürütecte koyuyorum pesindeyim bugun arkamı dondüm halıya takılır dustuCok canım sıkıldı kızımı sallarken nete giriyordum artık uyuduğu anda hemen ise güce bakıyorum degilse 5 dk 5 dk..elim ayağıma dolaşıyor..ne zormus..bı de yürüse hic oturmayacağız..aman yürüsün de..böyle de tehlikeli..bide beni yürütecte olarak kullaniyor 2 buklum bütün gün onu gezdiriyorum Allah saglık versin gezdirecek tabi..sen nasılsın canım daha gecmise bakamadım nikah nasıldı..
kıyamam jojopum geçmiş olsun kauzucauga önemli birşeyi yoktuır inşşş tekk yürüsündee canımm işler kalsada olurr hayırısı olsun
cok saolll cnm. Annem bitti ben hastalandım. Gece istifra falan ettim ateşlendim yattim agzima hic bisey sokmadm.s bugün ii gibiyim ama. Tek ii yani bu hastaligin yemek yememiş olmak :) saka bi yana herkes sagligindan olmadan zayıflasn herseyden önce saglik..
Evet yemek yemeyi gercekten cok seviyorummm:) keske yiyip zayif kalsk:)
busuuu geçmiş olsun tatlımmmm
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.30
2 dilim cavdar
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Sekersiz nescafe
5 yulafli
1 bitter
15.00
Yarim ayva
Yogurt
4 findik
18.30
Nesfit
Sonra yesilcay bi mini browni bitsin diye ugrasiyom
Su. 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
ösgecim menünn olmamaışşş abur cuburr varr ve çokkk vitaminsiz geldi banad aöglen yokk eskii ösge gelse diyorummmm
Sabah..kk peynir, 2 dilim beyaz ekmek, domates, tere, 1 çay kasığı bal ile süt
Ara..sekersiz neskafe, 3 yulafli, 2 kare bitter
Öğlen..etli patlıcan yemeği, yoğurt..ekmek yokkkkk
Ara,,sekersiz çay, 1 elma
Ara..1 gevrek
Aksam..kuru fasulye etli, 4 kasık bulgur pilavı , yoğurt
Ara,,sekersiz çay, 3 yulafli..bu pek olmadı Özge vur dediyse öldürdüm ben..abarttım yulaflilari..ama şanlı Özge akşamları da yesil çay ile yiyordu..oradan esinlendim..
OZGEEE menün konusunda ebruya katlıyorum..haftada 1 et bizim için az..neyse bu hafta yemisin..bundan sonra böyle menü olmasin
BUSUUUUU menünü az buldum ben canım..daha sıkı ve besleyici seyler ye..meyveni ye..sabahları yumurta ye..
EPRUUU..hadi bakalım azımli gordum seni de.,tum akrabalari kusturcez kendimize ikimiz..çakma Özge olayına da cok güldüm..
Kızlar eskiye göre daha az giriyorum artik. Cünkü net paketm bitti pcyide cok açamıyormm .s o yüzden hemen menümü yazicam. Ama yarin girip geçmişe göz atıcam.
Evet menüm geliyor kızlar
sabah iki küçük dilim cavdar ekmeği annem birine sanayag sürmüş diğerini sürmedn yedim. 2bardak az sekerli çay biraz peynir.
Öğlen 5 6 adet kück kepekli galete ayran
bi 3bucuk gibi tek sekerli çay
17.40 gibi bi kase kekikli yoğurt
akşam 2 bardak su ıspanak yemeği ama degisik yani firinda oluyo böyle göründüğü kadar masum değil biraz yagli. Ama az yedim bi kac çatal.
yaklasik 1saat yürüyüş. Akşam yesil çay su az içiyorm sanirim 1 litre anca olmustur. Cünkü okulda wc ye cikmayi sevmiyorum. Evde de kaliyo hep içemyrum .s
öyle iste kızlar. Nasil olmusss ?
Olmamis desem meyve ye bi ogunde bide susuz olmaz ama cok haklisin bana evde fenalik geliyo wcye gitmekten sen okulda habire nasi gitcen evde telafi etmeye calis 2 lt altina dusme canim
Ara..1 gevrek
Ara,,sekersiz çay, 3 yulafli..bu pek olmadı Özge vur dediyse öldürdüm ben..abarttım yulaflilari..ama şanlı Özge akşamları da yesil çay ile yiyordu..oradan esinlendim..
OZGEEE menün konusunda ebruya katlıyorum..haftada 1 et bizim için az..neyse bu hafta yemisin..bundan sonra böyle menü olmasin
BUSUUUUU menünü az buldum ben canım..daha sıkı ve besleyici seyler ye..meyveni ye..sabahları yumurta ye..
EPRUUU..hadi bakalım azımli gordum seni de.,tum akrabalari kusturcez kendimize ikimiz..çakma Özge olayına da cok güldüm..
menücümm:))
sabah ymurtlaık ekemk kahvaltılşklar çay
ara kuafördeydim agda boya,ara yapmadım(
öglen yogurt çorbası
ara yok kursdaydımm aakşam 9 da eve geldimm
çorbaa salataa tavuk
5 biryerde çay kuruyemiş
1parça, damak çikoltası fıstıklı
çok saolll
çok saolll
Aksami iyi kapatmissin ara yapamamana ragmen.ben ara da bisi yemesem aksama fena olurdum heralde.
Yarindan itibaren eski ösgeee geliyooo
sabah aç karnına su
kahvaltıda büyük oğluş yokya cnm hiç bişey yemek istemedi ama bir an düşündüm küçük oğluş var serap nabıyosun sen hem süt veriyosun hem bişey yemek istemiyosun yemessen nasıl süt olcek sen boğazından kesicen diye çüçük oğluşunundamı rızkını kesicen diye düşündüm ve sonrasında herşey yedim1 dilim ekmek 3 zeytin 4 dilim kaşar 1 koca bardak ıhlamur
ara nescafe
öğle misafirlikteydim 1 kase makarna 2 mantar kurabiye 1 dilim haşhaşlı kek yarım dilim cevizli ekmek
akşam fırında patates havuçlu tavuklu bi yemek ve yoğurt
ara çay ve şimdi nescafe mi içiyorum
dün anneler günü hediyesi olarak anneme hediye almak için bi mağazaya girdim berkay kucağımdaydı tezgahtar kız demezmi abla maşallah çocuğun çok küçük ve sen hiç kilo almamışsın formunu korumuşsun dedi sonra ben 1 tane daha var evde dedim 4 yaşında kızın gözleri aynen böyle olduderken yaşımı sordu ve söyledim dedim 24 yaşındayım kız 2. şoku yaşadı oda 24 yaşındaymış ve bekarmış dedim alayım seni oğluma güldük gülüştüük orda kız bana bravo dedi nasıl zayıfladığımı sordu anlattım ve çok sevindirik oldum hehehe
Kızlar eskiye göre daha az giriyorum artik. Cünkü net paketm bitti pcyide cok açamıyormm .s o yüzden hemen menümü yazicam. Ama yarin girip geçmişe göz atıcam.
Evet menüm geliyor kızlar
sabah iki küçük dilim cavdar ekmeği annem birine sanayag sürmüş diğerini sürmedn yedim. 2bardak az sekerli çay biraz peynir.
Öğlen 5 6 adet kück kepekli galete ayran
bi 3bucuk gibi tek sekerli çay
17.40 gibi bi kase kekikli yoğurt
akşam 2 bardak su ıspanak yemeği ama degisik yani firinda oluyo böyle göründüğü kadar masum değil biraz yagli. Ama az yedim bi kac çatal.
yaklasik 1saat yürüyüş. Akşam yesil çay su az içiyorm sanirim 1 litre anca olmustur. Cünkü okulda wc ye cikmayi sevmiyorum. Evde de kaliyo hep içemyrum .s
öyle iste kızlar. Nasil olmusss ?
Ara..1 gevrek
menücümm:))
sabah ymurtlaık ekemk kahvaltılşklar çay
ara kuafördeydim agda boya,ara yapmadım(
öglen yogurt çorbası
ara yok kursdaydımm aakşam 9 da eve geldimm
çorbaa salataa tavuk
5 biryerde çay kuruyemiş
1parça, damak çikoltası fıstıklı
Kolay gelsin canim Sende benim gibi titizsin sanirim ben kizdan once fenaydim hastalik derecesinde ama artik inan beynen ve bedenen cok yoruldum herseyin asirisi zarar biraz olsun uzaklasmaya calusiyorum isten yap yap hep ayni temizlik ev isi nankör ara da gene tutuyo kirizim asiri yapiyodum temizligi normal olmaya cabaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?