Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlar eskiye göre daha az giriyorum artik. Cünkü net paketm bitti pcyide cok açamıyormm .s o yüzden hemen menümü yazicam. Ama yarin girip geçmişe göz atıcam.
Evet menüm geliyor kızlar
sabah iki küçük dilim cavdar ekmeği annem birine sanayag sürmüş diğerini sürmedn yedim. 2bardak az sekerli çay biraz peynir.
Öğlen 5 6 adet kück kepekli galete ayran
bi 3bucuk gibi tek sekerli çay
17.40 gibi bi kase kekikli yoğurt
akşam 2 bardak su ıspanak yemeği ama degisik yani firinda oluyo böyle göründüğü kadar masum değil biraz yagli. Ama az yedim bi kac çatal.
yaklasik 1saat yürüyüş. Akşam yesil çay su az içiyorm sanirim 1 litre anca olmustur. Cünkü okulda wc ye cikmayi sevmiyorum. Evde de kaliyo hep içemyrum .s
öyle iste kızlar. Nasil olmusss ?

Sabah..kk peynir, 2 dilim beyaz ekmek, domates, tere, 1 çay kasığı bal ile süt

Ara..sekersiz neskafe, 3 yulafli, 2 kare bitter

Öğlen..etli patlıcan yemeği, yoğurt..ekmek yokkkkk

Ara,,sekersiz çay, 1 elma

Ara..1 gevrek

Aksam..kuru fasulye etli, 4 kasık bulgur pilavı , yoğurt

Ara,,sekersiz çay, 3 yulafli..bu pek olmadı Özge vur dediyse öldürdüm ben..abarttım yulaflilari..ama şanlı Özge akşamları da yesil çay ile yiyordu..oradan esinlendim..

OZGEEE menün konusunda ebruya katlıyorum..haftada 1 et bizim için az..neyse bu hafta yemisin..bundan sonra böyle menü olmasin

BUSUUUUU menünü az buldum ben canım..daha sıkı ve besleyici seyler ye..meyveni ye..sabahları yumurta ye..

EPRUUU..hadi bakalım azımli gordum seni de.,tum akrabalari kusturcez kendimize ikimiz..çakma Özge olayına da cok güldüm..

Seni unutmuştum..öğleni karbonhidratların üstüne akşamki patetesli yemek te fazla karbon gibi geldi bana..inşallah patatesten az yemisindir..bide gezmelerde tadimlik yemeye çalış..mesela neden 2 kurabiye..aynı kurabiye nasılsa..tek ye ikisi de aynı..naçizane fikrim..

menücümm:))

sabah ymurtlaık ekemk kahvaltılşklar çay

ara kuafördeydim agda boya,ara yapmadım (

öglen yogurt çorbası

ara yok kursdaydımm aakşam 9 da eve geldimm

çorbaa salataa tavuk

5 biryerde çay kuruyemiş

1parça, damak çikoltası fıstıklı

Son düzenleme:

haklısın da cnm pek yemek yemek istemedi.
okulda oluncada pek bişi yiyemiyorum sanırım yoğurt meyve falan.
sabahları yiyorum genelde yumurta ama bitmiş evde yaa

Olmamis desem meyve ye bi ogunde bide susuz olmaz ama cok haklisin bana evde fenalik geliyo wcye gitmekten sen okulda habire nasi gitcen evde telafi etmeye calis 2 lt altina dusme canim

Olmamis desem meyve ye bi ogunde bide susuz olmaz ama cok haklisin bana evde fenalik geliyo wcye gitmekten sen okulda habire nasi gitcen evde telafi etmeye calis 2 lt altina dusme canim

düşmemeye çalışıyorum ama dediğim gibi okulda pek içime sinmiyo açıkcası. ayıptır sölemesi ama pek temiz değil malesef ki üstelik sağlık meslek lisesiolmamıza karşın ne büyük ayıp dimi. nesee nerden nereye geldim çok pardon . .
en az 2 içmeye çalışıyorum ama işte bazen oluyo bazen olmuyo. yapcm elimden geleni artık .s

Dediginiz dogru ceki duzen vercem menulerime .yulafli bitter nescafe 3 lusu iyi bi ara ogun degil zayiflatici ozelligide sahip degil amma uzun vadede acayip ise yariyo gunde 1 kare bittet bence yenebilirYulafida aksam yiyodum ben 2 ay hep yedim yemesem iyiydim siz vazgecirdiniz
Menunu begendim canim yarin soz ben dd oglen yemee yicem

Aksami iyi kapatmissin ara yapamamana ragmen.ben ara da bisi yemesem aksama fena olurdum heralde.
Yarindan itibaren eski ösgeee geliyooo

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah(10:30) :3 çatal sürme peynir,4 zeytin,1 çeri domates,1 salata,2 biber,1 dl.simit ekmek,ıhalamur.
Ara(11:30) :türk kahvesi.
Ögle(13:30) :1 kase çorba,4 minik dolma,2 kaşık yogurt.
Ara(15:30) :yeşilçay,5 yulaflı,1minik hobby.
Akşam(18:30) :1 tas çorba,2 kaşık ıspanak,2 kaşık yogurt,2 lokma ekmek.
Ara:çay,3 dl.muz,2 dl.kivi biraz kremşantiyle karıştırdım öyle tatlı yaptım kendmce

Spor:1 saat yürüyüş
100 oklava
ev temizligi

Su.3.5lt

Canım anlıyorum kahve tutkunusun ama en azından günde 1 kez içsen.Aralarda yaşilçay iç bariMenünüü de begenmedim.Ögle yemişsin madem zuzuuumm akşamda patates

menün güzel canımAma suyu çogalt

Mneün hrika aferin kız sana

Harika menüler çıkarıyo benm yoldaşım yaw

Kimsecikler yok.Offf güneş vurunca dünkü üstten yaptgım temzlk içime sinmedi ve en baştan herşeyi kaldırdım.Ogluş uyurken inş. toparlayabilirimKendi kendime iş çıkardım off yaHalıları balkona attım fırçaladım.Şimdi evi silicem tualet banyooo çamaşırlaaaaaaaaaarrrrrrr beni bekler ben kaçar

Kolay gelsin canim Sende benim gibi titizsin sanirim ben kizdan once fenaydim hastalik derecesinde ama artik inan beynen ve bedenen cok yoruldum herseyin asirisi zarar biraz olsun uzaklasmaya calusiyorum isten yap yap hep ayni temizlik ev isi nankör ara da gene tutuyo kirizim asiri yapiyodum temizligi normal olmaya cabaliyorum

Saol özzgecim.Ogluş uyanınca herşeyi bıraktım ve şimdiya kadr dışardaydık hepBelim koptu sandım.Çorbasını dışarda besledim ve binacak bahçede öglenlik yedik.Hiç durdurak bilmiyorŞimdi uyttm ve yeşilçayımı içiyorm anca.Kaldıgım yerden devamBende evlenince günde can sıkıntısına 3 kere çamaşır suyyla ev sildigimi bilirim:26:Eşim çok kızardı ama elimde degildi.Ama ogluş olduktan snra istesemde yapamamak beni yatıştırdı,biraz pasaklılaştımCamlarımı 1 aydır silmiyorum ayıptır söylemesiÖnceden haftalık silerdimÇocuklu insanın işi yarım derlerdi dogruymuş.Kötü haber akşama dogum gününe davetliymişiz kociş aradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…