- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.441
jojopp nerdeee merak etimm onuuuuuuuuuuuu
cok saolll cnm. Annem bitti ben hastalandım. Gece istifra falan ettim ateşlendim yattim agzima hic bisey sokmadm.s bugün ii gibiyim ama. Tek ii yani bu hastaligin yemek yememiş olmak :) saka bi yana herkes sagligindan olmadan zayıflasn herseyden önce saglik..Busuuu canım annecine geçmiş olsun.Sanırım yemek yemeyi çok seviyorsun ama biras kısmadan olmuyor işteKeşke yesek tıka basa(bazı arkadaşlarım var öyle )ama kio almasak hep zayıf olsak ama nerde
Sabah..2 dilim beyaz ekmek, yumurta, tulum peynir. 1 çay kasığı bal ile süt, salatalık
Ara..yok disardaydim
Öğlen..çorba, 1 dilim ekmek, yoğurt
Ara..2 bitter, 3 yulafli ozge
Ara..tek Şekerli çay,m1 yesil elma
Aksam..etli patlıcan yemeği, cacik.2 lokma ekmek
Ara..1 çatal kek 1 ısırık hatta..sekersiz çay
Özgenin formülünü uygulamaya karar verdim..gittim yulafli ve bitter aldım..çünkü bu ara anım acayip abur cubur çekiyor..dün biskuvilere saldırdım resmen..o yüzden bundan sonra cayın yanında 2 3 yulafli yiyerek nefsimi koreltcem..hepimiz özgeye kızdık ama kız tatilde bile yemediİdolümsun osgeeeee
BUSUUUUU,canım geçmiş olsun.Tabii en başı saglık.Saglıklı çıtır hatunlar olucaz inş.
ÖZGE VE JOJOPPP,iyi günleriniz kızlar.Herke bana derdi ama ben hayır yürüynce hafflycem ama daha beter olduk.Uyumadıgı tüm zamalar arkasında yürüyorum.Yrüteç daha iyiydi.Şimdi çekmeceyi açıyo ve delici kesici bişiler alıcak die ödüm kopuyor.Her yeri bantladım ve lastik geçirdim.Kapıları pattadan kapatıo ve bzen eli sıkışıoÇok tehlikeli bi zaman.Hep gözm üstünde vee afedersin tualette bile yanıma alıyorum Çnük yanında degilken ummadıgım tehlikeli bi yerleri bişileri ellio.Dün sessizleşti bi baktım fırınn kapagını açıo son anda tuttum Uyurken yemek yiyiyom ve yemek anca yapabiliom.Görenler diete gerek yok emir seni peşinde gezddrrken daha çokk zayfılatacak merak etme diolar.
JOJOOOP,menün harikaNerde kaldı o börekleri pastaları yiyen jojop gitmiş yerine çakma özge gelmiş sanki
ÖZGE,bana,jojopppa ve sehraya yulaflı aldırttın.Daha arkadan bi sürü insan bunu yapacak ve ünün namın ilerleyecek başka topiklereeeeeee
Ebru cok yasa emi guldurdun beni yulafli satisinda patlama yasancak reklamlarinda oynatirlar belki benikuzucuklar konusuna gelince kara kara dusunuyorum napcam diye bende baya bi önlem almayi dusunuyorum bi an olsu yalniz birakmaya gelmiyorlar Allah korusun onlari anne olmak cidden cok zormus her donemleri ayri zor
Hani eti çikolata keyfi reklamı çıkıyo ya kız dans ediyor.O çıkınca da nedense aklıma sen gelionEşim dio yorgunum ama diyorum sen 10 saat çalıyosun ama annelik 24 saat!!!
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.30
2 dilim cavdar
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Sekersiz nescafe
5 yulafli
1 bitter
15.00
Yarim ayva
Yogurt
4 findik
18.30
Nesfit
Sonra yesilcay bi mini browni bitsin diye ugrasiyom
Su. 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
Menünü hiç begenmedim canımHani öglen yemegin öglen yada akşam salata çorba sebze et bunları tüketsen daha iyi degilmi Ög en çok yesen hadi akşamı nesfitle kapattın diycem ama fınfıkla ayvayla doyuyormusun?Senin sebze ve et tüketmen gerek çünkü yediklerin bebegine geçiyor.Hiç vitamin almıyosun
Cnim tam 1 haftadir hergun tavuk et yedim abur cubur yedim die bugunu hafif kapatayim dedim yoksa herhafta sebze et meyve yogurt yumurta sut hepsini tuketiyom
Kirmizi eti haftada 1 yememiz gerekmis tv de oyle duymustum ben tam 5 gun boyunca yedim beyaz ette yedim fazla oldu sanirsam nesfiti severek yemiyorum zatenTemem o zaman canım.İnş. acıkmazsın:26:
Bende günü erken kapattım.Kocişi beklemdimNapim bu hafta yalnız yesin:26:Akşama menümü bekleyim anacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?