- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #3.421
Kiz bide sen spor yapiyonhadi bakalim bu hafta 1 2 kilo ver neden olmasin demi ama?
[
yarınn spor ğünüü ösgecim geçen haftaa 66 tıydı bakalımm ne olcak meraklardayım hiçde tartılmadım dahaa :)
sende abur cunburu bir unutttsann sütle tarçını çubugu at iç
Triendy seni bulmusken sorayim acayip abur cubur istiyo canim paket paket kek yesem doymam noluyo bana yaaaa sin 3 kilom kalmisken versem de kilomu koruyamam ben nasi korucam de bana?
canım yaçaresi var bunun,ama uygulayabilene,,
bak ben abur cuburu ilk zamanlar nasıl kestim söyliyim,anlattım gerçide hatırlatayım bari,pek dinlemiyonuzyaa
bende paket paket yesem doymazdım,normal çünkü kan şekeri yükseliyo birden tekrar düşüyo b,lmemne,hemencik acıkıyoruz,iştah patlaması sonucu paket paket yiyoruz,,oyüzden ben her canım istediğinde gidip dolapta duran keklere değilde dolaptan 2tatlı kaşığı üzüm pekmezi yerdim,,bazen canım ister 1bardak süte katar karıştırır içerdim,anında geçerdi isteğim,sonra ohbee hasarsız atlattım diye tebrik ederdim kendimiiah canım nolur dene bikaçgün,işe yarıyor inan bana
Tartilma daha heyecanli oluyoYapabiliyoken bol spor yap inan sıkı bi vucudun olur 2 3 kilo daha zayif gozukursun oldugundan
Melis sutle tarcini duydum da denemedim ins ise yarar Ben de
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah(9:30) :1dl.beyaz ekmek,2 kk peynir,1 salata,1 çeri domates,1 bardak meyve suyu(1 portakal yarm elma sıktım evde)
Ara(11:30) :1 bardak çay,3 çatal un helvası.
Ögle(14:15) :döner ekmek,1 bardak kolaç
Ara(15:30) :türk kahvesi.
Akşam(19:00) :1 tas çorba,3 minik dolma(zeytinyaglı ve fırında)cacık.
Ara:dondurma,yeşilçay.
Spor:3 saat yürüyüş
200 mekik
Bugün iyi degil menm ama çok tatlı istegim vardı inanılmaz deerecede offfAksamlari 6 dan sonra hicbisi yeme bu hafta verirsin bence Suyu da cok iciyon zaten bide ip atla bol bol canim
Waaaawww aferin zuzuuuum benim ya helaldünkü menüm gayet güzel ve başarılı bi sonuçtu yani çok hafif şeyler yedim gün boyu çok gezdim bu günkü menümü yazayım size kızlar bugün eşim evdeydi tatildi daha doğrusu
sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 3 dilim kaşar 3 zeytin şekersiz çay ekmek yok canım istemedi nedense bu hafta büyük oğluşumda yok kayınvalidemlerde yok köye gittiler çüçük oğluşumla bol bol gezicem hehehhee
ara 1 avuç kadar osmanlı kuruyemişi içinde ceviz fındık kuru üzüm incir falan var 1 avuç ondan yedim ve maden suyu içtim
öğle abimdeydik aperatif bişeyler yedik orda çeyrek simit 1 dilim browni 1 gofter tabak doluydu ama saldırmadım hayret
ara tekrar kuruyemiş ve nescafe
akşam ekmek arası kumru yedim çok severimde 5 gibi yedim onuda şuan çok açım birazdan yatarım yememek için
spor çok gezdim 5 saati geçmiştir
İşte benim melisimmmmmmneücümm:))
sabah 1dlm çav 1 haşlanmış yumurtaa kahvaltılık lar açy
ara tikveşli yogurt,,
öglen dışardaydık avmde tavuk sögüşlü salata ayran
ara nescafe kuruyemiş
akşam köfte bulgur pilavı lahana salatası
1 yeşil elma
Ebruuuuuu buldun mu kiyafet kizzz
ben yatıyorumm kızlarr iygecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İşte benim melisimmmmmSeninle gurur duyuyorum ama snei utandırdıgım için affet sana layk bi yoldaş olamadım hep yiyorum
bende sneinnlee gururrr duyyorumm ve eminim baaşrcanaaa beni hiçde utandırmadın çünkü benim arkdaşım yoldaşım azimli iradeli baaşrcanı biliyorummm
Bugün iyi degil menm ama çok tatlı istegim vardı inanılmaz deerecede offf
Waaaawww aferin zuzuuuum benim ya helal
İşte benim melisimmmmmSeninle gurur duyuyorum ama snei utandırdıgım için affet sana layk bi yoldaş olamadım hep yiyorum
Baktık canım ama magazalr kapanmak üzereydi.Bu yüzdeen aceleye getirmek istemedim.H. sonu tekrar aynı yerlere ayrıntılı şekilde tekrar bakıcam canım
bende sneinnlee gururrr duyyorumm ve eminim baaşrcanaaa beni hiçde utandırmadın çünkü benim arkdaşım yoldaşım azimli iradeli baaşrcanı biliyorummm
Saol yoldaşım İnş. umudunu boşa çıkarmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?