Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kimsecikler yok:KK53:Sözde 5 çeşitten 4 e indirmiştim ama kimse bu kurala uymuyor:KK19:
İşte bugünkü gün menüsü:KK53:
dolma
mercimek köftesi
tuzlu zeytinli kek
kıymalı börek
peynirli börek
un helvası
kaynana bogan(kurabiye:KK1: )
aglayan kek
ve açık büfe yapmıştı:KK43:
YEDİKLERİM:

3 mercimek köfte
2 minik dolma
kıymalı börek
1 kaşık un helvası
küçük bir dilim aglayan kek
1 çatl tuzlu kek.

Tadımlık yedim halde tıka basa doydum.Herkes ne kadr güzellşmiş zayflamışsın dedi:KK12:Ve kapıdan girince dijital tartının üzerine atladım hemen:KK1:tok halimle 56.5 gösterdi:KK53:Ama evdeki tok 57.7 gösteriyor.Bozuk benmkisi ya fırlatayım bende kurtulayım o da kurtulsun:KK47:

Otele geldik birazdan yemege incez saat 19.00 21.00 arasi aksam yemee ve de gece 24.00 06 .00 kadar restaurant acik:KK52::KK52:

Sabah 1yumurta 1bucuk kk peynir 2cavdar 4zeytin 2ceviz roka biber domtes cay
Ara 3adet cubuk orta kayfe
Ogle iki kuru incir leblebi(disarda isim vardi)
Ogle 15.00 bir tabak etli kurufasulye 1dilim cavdar sogan bir kadik yogurt
Ara yarim avuc beyaz leblebi bir kuru incir 1hurma
Ara 1minik yerli muz
Aksam 1tabak kabak yemegi 2kasik yohurt
Spor yok su iki litre

Sabah 1yumurta 1bucuk kk peynir 2cavdar 4zeytin 2ceviz roka biber domtes cay
Ara 3adet cubuk orta kayfe
Ogle iki kuru incir leblebi(disarda isim vardi)
Ogle 15.00 bir tabak etli kurufasulye 1dilim cavdar sogan bir kadik yogurt
Ara yarim avuc beyaz leblebi bir kuru incir 1hurma
Ara 1minik yerli muz
Aksam 1tabak kabak yemegi 2kasik yohurt
Spor yok su iki litre

Aferşşn kısss sehraa başarıcan sen bu işi:KK9:

Bugun bi arkadasla gorustum 3ayda 18kilo vermis ona anlattim yediklerimi falan bizim genel duzenimizi yuhhhhhh demezmi 88den 70e dusmus saat iki falandi bak 1bardak meyve suyuyla duruyorum aksamda bol limonlu havuclu lsgsnali salata yapcam yicem o kadar ddi acikirsam 1elma dedi yaaaa:KK53:Soklara girdim o anlatirken acliktan icimkiyildi elim ayagim buz kesti yaw biz asirimi yiyoruz ne ben koptum biri tuttursun beni ya oha falanmi olunuyordu ondan oldum istee:44:

Son düzenleme:
sabah(07:30) 1 dilim ekmek az yağda yumurta peynir
10:00 civarı çok cnm çekti bi tane poğaça ve 1 tane şekersiz çay :KK43:
öğlen(12:00) sultani bisküvi 4 5 tane teneffüs aralarında da attım toplam 6 falandır net sayı bilmiyorum)
17:45 5 6 tane küçük kepekli galete + annemle 1 saat yürüyüş (yani yarım saat tempoluya eşdeğer)
akşam(19:30) yarım dilim ekmek bi kase balık çorbası bı kepçe nohut ve biraz da salata
akşamda su ve yeşil çay içicem.
birazdanda 1 yada 2 mil leslie yapmaya çalışıcm. ama onu yaparsam tekrar bildiririm çünkü henüz yapmadım yanlış olmasaın..

Son düzenleme:
sabah(07:30)1 dilim ekmek az yağda yumurta peynir
10:00 civarı çok cnm çekti bi tane poğaça ve 1 tane şekersiz çay :KK43:
öğlen sultani bisküvi 4 5 tane teneffüs aralarında da attım toplam 6 falandır net sayı bilmiyorum)
17:45 5 6 tane küçük kepekli galete + annemle 1 saat yürüyüş (yani yarım saat tempoluya eşdeğer)
akşam(19:30) yarım dilim ekmek bi kase balık çorbası bı kepçe nohut ve biraz da salata
akşamda su ve yeşil çay içicem.
birazdanda 1 yada 2 mil leslie yapmaya çalışıcm. ama onu yaparsam tekrar bildiririm çünkü henüz yapmadım yanlış olmasaın..

Canim sen iyi gidiyorsun cabuk kaptin olayi ysnliz disari pogavasi yeme yarisi margarin onkarin

Bugun bi arkadasla gorustum 3ayda 18kilo vermis ona anlattim yediklerimi falan bizim genel duzenimizi yuhhhhhh demezmi 88den 70e dusmus saat iki falandi bak 1bardak meyve suyuyla duruyorum aksamda bol limonlu havuclu lsgsnali salata yapcam yicem o kadar ddi acikirsam 1elma dedi yaaaa:KK53:Soklara girdim o anlatirken acliktan icimkiyildi elim ayagim buz kesti yaw biz asirimi yiyoruz ne ben koptum biri tuttursun beni ya oha falanmi olunuyordu ondan oldum istee:44:

hayır tabiki ya çok fln yemiyoruz gayet sağlıklı verdiğimiz kilolar. 3 ayda 18 ii bi rakam değil ki. he fazla kilo vermiş mi vermiş ama sağlıklı mi orası tartışılır. diyet yapmak aç kalmak değil ki. madem öle diyetisyenlerin verdiği listeler neden 6 öğünlü ve aç kalınmayan diyetler..
bizim sınıfta da var bi kız oda 3 ayda 15 mi ne verdi. ama sabahtan akşama kadar hiç bişi yemiyo manyamış kız resmen olmaz yiyemem diyo. çok abartıyo. bence biz en güzelini yapıyoruz. zayıflıcaz diye de sağlığımızı mı bozalım cnmm.. yavaş yavaş veririz işte acelemiiz ne..
her şeyden önce sağlık..

Canim sen iyi gidiyorsun cabuk kaptin olayi ysnliz disari pogavasi yeme yarisi margarin onkarin

ayy gerçekk :))))) çok mutlu oldum :) sizin sayenizde zaten. kk da ki kızlar akşam bana kızar yemiyim bn bu simiti falan diyorum artık. arkadaş bişi veriyo olmaz bu hafta yarışıyorum yiyemem diyorum. bakıyo ne yarışı kızım ii misin sen diye :))
poğaçada bayadır yemiyodum bugun cnm çok çekti yiyeym ddm ama her zamn yemeemmm artık. eskiden her gün mutlaka bi simit ayran yerdim sabahları. şimdi kahvaltımı evde yapıyoruumm :)):KK8:

bide öğlen küçük ayıcıklı çikolatalar oluyo ya üzerinde ayı deseni oluyo onlardan yedim. :KK42:

Otele geldik birazdan yemege incez saat 19.00 21.00 arasi aksam yemee ve de gece 24.00 06 .00 kadar restaurant acik:KK52::KK52:

ayy valla bana sorarsan ösge çok fazla da kasma kendini ye biraz en fazla 2 kilo alırsın vermek içinde 1 hafta sıkarsın dişini. insan her zamn mı gidiyo cnm tatile.:))

Esim ye diyo ben de yemicem dedim cokkk cesit var kizlarrrr yaa tatlilara uzaktan bakti
Yanlarina girdim bile ilk gun boyle bskalim yarin nolcak gunduz yerim de abartmadan aksamlari hafif yicem iste menum
3 kasik dugun corbasi
1 izgara tavuk
Yogurt
Salata
Kendime tebrik karti yolluyorum burdannn
Kizlar sizin msjlari okuyorum yorum yapamasam da

ayy valla bana sorarsan ösge çok fazla da kasma kendini ye biraz en fazla 2 kilo alırsın vermek içinde 1 hafta sıkarsın dişini. insan her zamn mı gidiyo cnm tatile.:))

Me too ayni fikirdeyim osge abartma ama ucundan kiyisindan ye abartma ama

Son düzenleme:
bide öğlen küçük ayıcıklı çikolatalar oluyo ya üzerinde ayı deseni oluyo onlardan yedim. :KK42:

bak o ayıcıklı çikolotalar çok güzel olur..ohhh mis. sen onlardan daha fazla ye bence...küçük falan da DEĞİL KOCAMAN YE KOCAMAN

kızlar en bugünkü menümü yazmayım ağır şeyler yememeye gayret ettim ama az yedim ve sık sık yedim en iyisi yazmayım :KK1:

benimki 3hafta paşaya gitti yani 15te gidip gece 1de geldi,akşam yemeklerinde yalnızdım hafif geçirdim nesfitle kapattım ve 55e yakınlaştım hayal gibiydi ama 57.1i görmüştüm sonra baktı ben kazanıcam iddayı gündüze döndü akşam evde olmaya başladı gözü yemedi bence,onun yüzünden 55i göremedim,ama 1hafta daha gece 1de gelseydi 55 olmak içten bile değildi:KK4:neyse işte bugün yine 1saat geç geldi diye cıngarı koparttım bağırdım çağırdım:KK47:,sen iddayı henüz kazanmadın:KK19: ne bu böyle her istediğinde geç geliyosun vs.:KK20:ben strese gireyim kilo vermeye çalışayım:KK8: kazanmadım daha diye hiçbişey aldırmayayım:KK14:,ooh sen kazanmış gibi gez toz:KK19::KK20:olan oki iddayı sonlandırdım,dedim %75 ben kazandım çünkü gancıkçılık yaptın hem sözünde durmadın:KK45: hemde akşam yemeklerinde evde olarak kilo vermemi durdurdun falan filan işte:KK51: amaaan stresten kurtuldum:KK16: iddaa middaaa yoook:KK12:bidahada girmem zaten:KK37:,benim ideal kilom 59du ben baya aşağısındayım artık korusam yeticek bana,şuna bak bu akşamda eşim evdeya yemek yaptım kıtlıktan çıkmış gibi yedim,allahtan sağlıklı şeyler yedimde içim rahat:KK19:

Kimsecikler yok:KK53:Sözde 5 çeşitten 4 e indirmiştim ama kimse bu kurala uymuyor:KK19:
İşte bugünkü gün menüsü:KK53:
dolma
mercimek köftesi
tuzlu zeytinli kek
kıymalı börek
peynirli börek
un helvası
kaynana bogan(kurabiye:KK1: )
aglayan kek
ve açık büfe yapmıştı:KK43:
YEDİKLERİM:

3 mercimek köfte
2 minik dolma
kıymalı börek
1 kaşık un helvası
küçük bir dilim aglayan kek
1 çatl tuzlu kek.

Tadımlık yedim halde tıka basa doydum.Herkes ne kadr güzellşmiş zayflamışsın dedi:KK12:Ve kapıdan girince dijital tartının üzerine atladım hemen:KK1:tok halimle 56.5 gösterdi:KK53:Ama evdeki tok 57.7 gösteriyor.Bozuk benmkisi ya fırlatayım bende kurtulayım o da kurtulsun:KK47:

ebrucum bugün o iltifatları bende duydum:KK1: ne güzel zayıflamışsın bayılıyorum bu söze kadınların en sevdiği sözlerden biri sanırım bu:KK1::KK9::KK9::KK9:

X