- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.661
Sana ne yazdim kendim ne yaptim gittim cilenk yedim 2 tane 1 kasikta krem santikocis yiyodu cokta actim aksam yemegimi kizdan yiyememistm affet beni epru
Bu hafta yandim anammmm:18:kıslar menümm :)
sabah 2 dlm kepek ekmeği çilek reçeli bir parça tereyag ymurta tulum peyniri çeri domates salatalık
ara 5 kuru kayısı form çayım,,
öglen arkdşaımdaydım şekersiz açy 1 tane çörek haşhaşlı tabakta kalan diger hiç ibşeyi yemedimm:)
ara türk kahvesi 1 kırmızı elma,,,
akşam 4te ymek yedim mantı taze nane,,,,
nescafe 2 biskivi
Bu hafta yandim anammmm:18: menulerin cok iyikıslar menümm :)
sabah 2 dlm kepek ekmeği çilek reçeli bir parça tereyag ymurta tulum peyniri çeri domates salatalık
ara 5 kuru kayısı form çayım,,
öglen arkdşaımdaydım şekersiz açy 1 tane çörek haşhaşlı tabakta kalan diger hiç ibşeyi yemedimm:)
ara türk kahvesi 1 kırmızı elma,,,
akşam 4te ymek yedim mantı taze nane,,,,
nescafe 2 biskivi
50 mekik daha çektim ve pilim bitik durumda.Yarın erken kalkıp hastanede koşturmaca.Ama kötü bi haber aldım yarın öglen eşimn halasında toplanılacakmış.Az önce ugradım pastalar börekler yapacakmışSon çarş,prş 2 günü güzel geçirmek istiyordm.Ki bugğn uyguladm ama yarn offf
Kızlar günaydın...
dün de yazdığım gibi bugün şehir dışına kardeşime gidiyorum. o nedenle bildirimi bugün yapıyorum.
başlangıç:64.8
geçen hafta:63.0
bugün: 62,8
gelen : yok
giden: 200 gramcık
toplam giden: 2 kilo
hedef: 60
sigarayı bıraktığımdan beri ilk defa 62 yi gördüm. neden kilolar bu kadar az gidiyor. benj eskiden azıcık dikkat etsem mesela ekmeği kessem hemen kilo verirdim.
bu sabah uyandığımda açlıktan ölecektim. 6 tane eti form kepekli bisküvi yedim.
Meraba kıslar ,
hepinizin menüsü çok güzel bence...benim menüm
SABAH:1 haşlanmış yumurta kk peynir ezine,bir tuzsuz etimek ,domates salatalık 3 zeytin 2 fincan çay
ARA:yine yok napim acıkmadım
ÖĞLEN:bol dereotlu ve cevizli kabak salatası yanında acı biber yoğrtlu
ARA:bir yeşil elma birçay bardağı süt içerim
AKŞAM:tavuk şinitzel yanında bol yeşil salata var
Sonrasındada yeşil çay ve su içerim ancak oofff offf(akşamları canım çekirdek ve cips istiyorda)
Kızlaaar iki gündür kayinvalidemdeyim giremedim..ve yemediğim şey kalmadı..aslında dün sabah kendimi baya bı kilo vermiş gormuştum osge yazmicam ne kadar olduğunu..bakalım yarın ne olacak..bugun aksam nesfit ile kapatmayı düşünüyorum.dur bı gideyim tartılayim..ya yemediğim şey kalmadı derken abartı degil aslında yazsam ama ağzım boş durmadı..gevrek, simit,git gel süt, çilek vs..ama aksam yemek yedim ekmeksiz..abartmadan..arada küçük bı parça çikolata attım ağzıma..buranın bana faydası 6 Ogün yiyorum öyle yapmayinca ağzım boş durmuyor gelip gidip ağzıma bir seyler atıyorum..oysa aksam ve sabah kahvaltım süper..ama aralarda yoruldukca ağzıma bişeyler atıyorum..genede kilo vermesimdir.lama dün baya eksi çıkmıştı..yarın o kadar çıkmaz ..bütün hafta haftanın bası gibi gitseydi?neyse alamadıysam o da kar..
Aferin benim yoldaşımaSen sehrayı üflesen yenersin zaten Bu kadar kendini zorlamana gerek yok.Bide hasta feln olursun kıyamam sonra sana
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu suyum.
Sabah:sucuklu tost(5 ince dl.sucuk,2 incedl.ligt ekmek)ıhlamur.
Ar:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak karnıbahar,3 kaşık yogurt,1 dl.ekmk
Ara:yeşilçay,siyah çay,1dl.baklava
Akşam:1 tas çorba,mor lahana salatası,2 parça nuget(ekmek yok)
Ara:nescafe,probis(bisküvi)
Su:4.lt olcak(wcgitmekten gına geldi)
Spor:evi temizledim
150 mekik
yoldaşımm aldım benn yaa olay buu :))) sahra nakat olmuştur işnn:))))Bu hafta yandim anammmm:18: menulerin cok iyi