Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sana ne yazdim kendim ne yaptim gittim cilenk yedim 2 tane 1 kasikta krem santi kocis yiyodu cokta actim aksam yemegimi kizdan yiyememistm affet beni epru

Ya öyle günahımı alırsın böyle olur işteOgluşu tam 40 dkdrı ayaklarımda salladımBelim boyunlarım bacaklarım agrıyoor

Semih noldu ayol ugramaz oldun.Yoksa menün çok mu kötü vah vahhhYada pes mi ettin

Bu hafta yandim anammmm:18:

Bu hafta yandim anammmm:18: menulerin cok iyi

50 mekik daha çektim ve pilim bitik durumda.Yarın erken kalkıp hastanede koşturmaca.Ama kötü bi haber aldım yarın öglen eşimn halasında toplanılacakmış.Az önce ugradım pastalar börekler yapacakmışSon çarş,prş 2 günü güzel geçirmek istiyordm.Ki bugğn uyguladm ama yarn offf

Hakkini helal et canim.Bana misafire gitmiyon mu dedin bende sana evde hic oturmuyon demek istiyorum aslinda cok guzel gitgel degisiklik ama ben evimi ozlerim boyle tek basima kafa dinliyom evimde valla ahhh su gezmelere ragmen super gidiyon bence az az tatlarina bak aksami hafif kapatirsin

Kızlar günaydın...
dün de yazdığım gibi bugün şehir dışına kardeşime gidiyorum. o nedenle bildirimi bugün yapıyorum.
başlangıç:64.8
geçen hafta:63.0
bugün: 62,8
gelen : yok
giden: 200 gramcık
toplam giden: 2 kilo
hedef: 60

sigarayı bıraktığımdan beri ilk defa 62 yi gördüm. neden kilolar bu kadar az gidiyor. benj eskiden azıcık dikkat etsem mesela ekmeği kessem hemen kilo verirdim.
bu sabah uyandığımda açlıktan ölecektim. 6 tane eti form kepekli bisküvi yedim.

Sigarayı bıraktıgın icin tebrikler oncelikle sigarayi birakinca herkes kilo alir sen vermissin az da olsa.gene bi göz at menune aksam 7 den sonra bisey yememeye gayret et.Ve hemen moralini bozma daha hareketli olmaya da gayret et faydasini gorursun

Meraba kıslar ,
hepinizin menüsü çok güzel bence...benim menüm
SABAH:1 haşlanmış yumurta kk peynir ezine,bir tuzsuz etimek ,domates salatalık 3 zeytin 2 fincan çay
ARA:yine yok napim acıkmadım
ÖĞLEN:bol dereotlu ve cevizli kabak salatası yanında acı biber yoğrtlu
ARA:bir yeşil elma birçay bardağı süt içerim
AKŞAM:tavuk şinitzel yanında bol yeşil salata var
Sonrasındada yeşil çay ve su içerim ancak oofff offf(akşamları canım çekirdek ve cips istiyorda)

Menun cok saglikli cok begendim ancak sana nacizane bi tavsiyem var sabahlari 1 dilimde olsa ekmek ye cunku vucudun ekmek gibi saglikli karbonhidrata iht var sınırı asmadigin surece ekmek bizim icin faydali(cavdar ekmegi tam bugday. beyaz ekmek degil)
Birde acikman sart degil metabolizma hizlanir ara yaparsan zayiflmana olumlu etkisi var oturup yemek ye demiuorum ara ogun sonucta beyaz leblebi yebi avuc yeter iste

Kızlaaar iki gündür kayinvalidemdeyim giremedim..ve yemediğim şey kalmadı..aslında dün sabah kendimi baya bı kilo vermiş gormuştum osge yazmicam ne kadar olduğunu..bakalım yarın ne olacak..bugun aksam nesfit ile kapatmayı düşünüyorum.dur bı gideyim tartılayim..ya yemediğim şey kalmadı derken abartı degil aslında yazsam ama ağzım boş durmadı..gevrek, simit,git gel süt, çilek vs..ama aksam yemek yedim ekmeksiz..abartmadan..arada küçük bı parça çikolata attım ağzıma..buranın bana faydası 6 Ogün yiyorum öyle yapmayinca ağzım boş durmuyor gelip gidip ağzıma bir seyler atıyorum..oysa aksam ve sabah kahvaltım süper..ama aralarda yoruldukca ağzıma bişeyler atıyorum..genede kilo vermesimdir.lama dün baya eksi çıkmıştı..yarın o kadar çıkmaz ..bütün hafta haftanın bası gibi gitseydi?neyse alamadıysam o da kar..

Kızlaaar iki gündür kayinvalidemdeyim giremedim..ve yemediğim şey kalmadı..aslında dün sabah kendimi baya bı kilo vermiş gormuştum osge yazmicam ne kadar olduğunu..bakalım yarın ne olacak..bugun aksam nesfit ile kapatmayı düşünüyorum.dur bı gideyim tartılayim..ya yemediğim şey kalmadı derken abartı degil aslında yazsam ama ağzım boş durmadı..gevrek, simit,git gel süt, çilek vs..ama aksam yemek yedim ekmeksiz..abartmadan..arada küçük bı parça çikolata attım ağzıma..buranın bana faydası 6 Ogün yiyorum öyle yapmayinca ağzım boş durmuyor gelip gidip ağzıma bir seyler atıyorum..oysa aksam ve sabah kahvaltım süper..ama aralarda yoruldukca ağzıma bişeyler atıyorum..genede kilo vermesimdir.lama dün baya eksi çıkmıştı..yarın o kadar çıkmaz ..bütün hafta haftanın bası gibi gitseydi?neyse alamadıysam o da kar..

Bende baya vermisim bu hafta hic yapmadgim bisi yaptim sürekli hergun tartildim bakalim hangimizin daha fazla belkide aynidir ne tuhaf bende bu hafta surekli kayinvalidemdeydim birazdan gene gitcm dogumgunu var ya.Abarti yememissin sabah aksam iyiyse arada abartmazsan zaten bisicik olmazz

Yok yok canım eminim sen iyi vermesindir biz birbirimizi iyi gaza getirdik iyi de oldu..evde olsaydım dün bugun süper olacaktı ama sanirim ben de verdim..hele dünkü kilomu görürsem ben de yarın süper olacak ta ah dün yemeseydim...ama cok yoruluyorum canım yaa ben de evimi cok severim aslında özlerim de 2 gündür yoktum baya daraldim dışarıda..bak kızın 9 ayı gecti mı bilmiyorum ama 9 aydan sonra sıkılip arkadas istiyorlar..demin Kv sen gelirken sitede bide komşuları gördük cocuklar top oynuyordu bı postada onlarla oynattim kızımı..pestilim çıkıyor..ev ısı yemek..kızım yuruyemiyor ama hep yürümek istiyor..eskiden oturur azcik oynardı kendi..şimdi hep tay tay benle..sabah ve ikindin iki kere uyuyor hic böyle olmazdı on bes gündür falan arada nası oyalasam diye düşünüyorum..yarın da ikimiz için bı etkinlik ayarlarım herhalde..hava da güzel olunca cok mutlu oluyor..evde benle beraber oynamaktan sıkılıyor..oysa hep de onla ilgileniyorum belki de fazla alıştırdım azcik ilgilenmesem bozuluyor..böyle iste..eridim kurudum..esim cok uzun zayıfladıkca yanında küçüldüm..kilom fazla gibi 65 deyince ama 85 lerden inince cok farketti..mutluyum bu acıdan ama bazen de tak ediyor ye jojop ye diyorum

merhaba arkadaşlar cesaretlendirmeniz sayesinde bende iki gündür yediklerime dikkat etmey çalışıyorum bide dün bütün gün leslie ile 3 mili indirmeye çalıştım ve sonunda başardım aslında çok basitmiş :) ama dün 2 mil yürüdüm bu akşamda öyle yapmayı düşşünüyorum sonra yavaş yavaş 3 mile geçerim, ama bü gün pek dikkat edemedim yed,iklerime misafir geldi bende onlarla biraz gofret ve kek atışrırdım

Aferin benim yoldaşımaSen sehrayı üflesen yenersin zatenBu kadar kendini zorlamana gerek yok.Bide hasta feln olursun kıyamam sonra sana

Bu hafta yandim anammmm:18: menulerin cok iyi
yoldaşımm aldım benn yaa olay buu :))) sahra nakat olmuştur işnn:))))

ösgecim kıyamm süte veriyosun bebeşine kıyamam yaa

kıslarr nabersinizz bakalımm menüleri yazamıyanlar kaçıvermiş:))) benn abur cuburda kaçamkda yapsam yazıyom wlaa kaçarı yokk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…