- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.641
neyim varki benimm ne yaptigim belli degil oacidan mi valla bi amacim yok az inceliyim yetiii bana gariiiYarışmacılar nerdesiniz
Kusursuz ÖZGE
Anlaşılamayan nötr SEHRA
Azz öz beslenen rakibem SEMİH
Yoldaşım MELİSİMMMM
Kimligini gizleyen ZUZUUUUUM
Bnim gibi gün güzeli JOJOP
Bugün kimsecikler gelmemiş hayrola:44:
çok sağol arzumyaa valla bulafları duymak ne güzel sendendeekızzzzzzzzz tugba noldun sen göremiyorum benerımıs bıtmıssın yeter artık ıddıa mıddıa neymıs bsıey kalmamıs kucucuk kalmıssın ama super olmus yanı o eskı resımlerı hatırlıyorum o kadar buyuk karın göbek nası yokolmus dümdüz olmus masallah bı de o elbıse ne kız 2 cocuk annesı bayana hıc yakıstıramadım cıdden ama boyu cok kısa bana laf soylemek dusmez belkı esın ızın vermıs ama fıkrım de bu
Çıtırcık şaka maka elbisen gerçektende bayağı kısaymış yaw...kocişin haklı galiba...bence şansını fazla zorlama bu seferde kilo al derse görürsün hee
canım şöyle söyliyim ben kilo vermeye başladığım zaman 18kilo falan verene kadardiyim hiç spor egzersiz yapmadım,,ne zaman kilom duraklama dönemine girdi,ozaman egzersiz yapmaya başlamıştım aklıma geldikçe yapıyodum sopa hareketi mekik,sağ sol eğilme,duvar şınavıtriendycim sen sadece diyetmi uyguladın yoksa sporda varmı ben özellikle kalça bölgem gitsin popo küçülsün istiyorum bildigin bi kaç hareket varsa paylaşırmısın senden feyiz alarak bende diyetteyim
ufffbu menunmu sapitik yedigine bak azcikin yemissin sonrada sapik diyor menuye bence sen sapitmissin gicik kiz nolcek burcaklar yan etki yapiyor sanaKocise hediye almaya gitcez anca gece girerim menum sapitti iyice son 2 gun olcak is degilllll
sen ogrenci degilmisin git yemekhanede yesene ver bir lira abildotmu neydi mis gibi sulu yemek yisene biz hep oyle yerdik ama kafan biraz ucar sap tozu koyuyorlarmis icine kilo aldirimiki o toz yaa neyse sen daha kucuksun aylakini boxmayim senin bennn ama vardir saglikli beslenen birileri salata tavuklu neyim ondan ye.yok iradene sahip cikamiyorsan ye diyene bak sanki ben cok sahibim giciksin sehraa.. ama o koftelerin icine tukuruyorlarmis lezzetli olsun doye haberin olsun univde bana oyle demislerdi dahada agzima koymadim buda benden sana hayat tecrubsi hadi yine iyisinkızlarr bugun kü menümm geliyorr
sabak 1.5 dilim çavdar ekmeği salça peynir 5 adet zeytin
okulda tenffüs aralarında beyaz leblebi :)
öğlen mavi yaşilin mısır patlağı gibi yuvarlak formlarından
17 30 gibi bi dilim çavdar üstüne salça sürüp peynirle yedim. hemn ardında 1 saatlik yürüyüşe gittim.
eve gelincede yemekten önce 1 bardak su bi tabak yoğurtlu bakla yemeği(bütün yağlarını boşalttım) 1 dilimden az çavdr ekmeği+yoğurt + 2 3 çatal makarna. .
bide ayriyetten bişi sorucam kıslar.. ben 2 gn okula gidiyorum. o gnlerde öğlen araları köfte ekmek tarzı şeyler yesem olur mu? yoksa çok mu olur? çünkü öğlene kadar acıkıyorum ve cnm bisküvi tarzı bşi yemek istemiyo ve doymuyorum onlarla.
bundan sonra sana recelimin cilegi dicem ne tatli tabir o yaaa ben senin esin olsam boyle dersen tenhada kistirirdim seniii:)ben bugün ki menümü hiç beğenmedim. yazayım bakalım siz ne diyeceksiniz.
sabah 1 dilim kadar ekmek, 2 zeytin, 4 çatal peynir, 2 tane çilek reçelinin çileği, 2 çatal bal, yeşil çay
10:30 meyve karışımımın yarısı
12:00 mantı (cıssss), şekersiz nescafe
15:30 kalan meyve
18:00 4 tane iki lokmalık biber dolma, bol salata, bol yoğurt
ardından yeşil çay
3 lt kadar su
ben kilomu size yarın sabah bildireceğim. çünkü cuma izin aldım. yarın akşam üstü kardeşimin yanına gidiyorum. şehir dışına. orada tartı var ama hep aynı tartıda tartılmak daha iyidir. ayrıca yarışmanın sonucunu merak ediyorum.
iste menun cozutmus bi hali yokki bu menunun degilmi ey ahaliiiiii bu kiz napiiii ne demek istiiii bizeeeeeSabah uyaninca 2 bardak ılık su
10.00
Nesfit meyveli (tadini hic sevmedim)paket bitince daha da yemem
12.30
1 dilim cavdar
Maydanozlu omlet
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
14.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter
16.30
Armut
Yogurt
Sonra esim geldi avm ye gidelim dedi oncesinde kayinvalideme gittik orda 1 tabak yayla corbasi pirincli degil ama daha farkli
Bide 2 catal bakla yedim
Su icemedim ama anca 2 lt
triendyy cnmm cokk güzel olmuşşun gerçekten cok begendmm inş iddayı kazanırsın cnmm :))))
bu güzel bişey canım,nekadar wc'ye çıkarsan okadar yağ gidiyo diye düşün ve rahat olkızlar bide bişey sorcaktım bn su 3lt su içmeye çalışıorum ama afedersinizz tuvalete zor yetişiorum sizde öle oluomuydu dısarı falan cıktıgımda tuvalet arıorum resmen su içtikçe hep bölemi olcakk(
marketlerde 5ibiyerde bulamadımbenyaa,,oyüzden aktara sordum orda varmış ama 35 lira dedibirdee biberiye cayını nerde bulabilirim 5 i bi yerde çayıda oluomuş marketlerde satılıomu yoksa sadece aktardamı oluo :))
vallahi sondan bi onceki fotona bakip ic gecirdim massallah benim arkadasima yaa acaba bende olurmuyumki oleee senin boyun benden uzun gerci ama oksun 1.63um bende incelince insan daha bi uzun gorukiii cimdik at kuculmus poponada nazar deymesin allah yavrularina bagislasin nazar degmesin sanaa
Ozge bi hafta az yedi ama haftayi bu derece sıkı yapmam zafiyet gecircem kizim sutsuz kalmasin ama bunlara ragmen varımmmmmm
kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
çıtırıcık hatunnn fizik 10 numara olmuş ama elbise çok kısa şekerim ayakabı cuk otuturmuş amaaaa :)
Eki Görüntüle 382443 Eki Görüntüle 382441
Eki Görüntüle 382440 Eki Görüntüle 382439
Eki Görüntüle 382444 Eki Görüntüle 382446 Eki Görüntüle 382445
Eki Görüntüle 382442 Eki Görüntüle 382447
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
Yarışmacılar nerdesiniz
Kusursuz ÖZGE
Anlaşılamayan nötr SEHRA
Azz öz beslenen rakibem SEMİH
Yoldaşım MELİSİMMMM
Kimligini gizleyen ZUZUUUUUM
Bnim gibi gün güzeli JOJOP
Bugün kimsecikler gelmemiş hayrola:44:
yoldaşım,Sabah uyaninca 2 bardak ılık su
10.00
Nesfit meyveli (tadini hic sevmedim)paket bitince daha da yemem
12.30
1 dilim cavdar
Maydanozlu omlet
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
14.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter
16.30
Armut
Yogurt
Sonra esim geldi avm ye gidelim dedi oncesinde kayinvalideme gittik orda 1 tabak yayla corbasi pirincli degil ama daha farkli
Bide 2 catal bakla yedim
Su icemedim ama anca 2 lt
kıslar menümm :)
sabah 2 dlm kepek ekmeği çilek reçeli bir parça tereyag ymurta tulum peyniri çeri domates salatalık
ara 5 kuru kayısı form çayım,,
öglen arkdşaımdaydım şekersiz açy 1 tane çörek haşhaşlı tabakta kalan diger hiç ibşeyi yemedimm:)
ara türk kahvesi 1 kırmızı elma,,,
akşam 4te ymek yedim mantı taze nane,,,,
nescafe 2 biskivi
sporlarım sahtayaa özlee:))))))))
sabah 08;00 de 6 km yürüdüm koştuk,,
100 bisiklet 100 bek hareketleri
100 basen ahraketleri aletlerle yaptık
30 merdiven
akşam tekrar çıktım ama marketee:)
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu suyum.
Sabah:sucuklu tost(5 ince dl.sucuk,2 incedl.ligt ekmek)ıhlamur.
Ar:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak karnıbahar,3 kaşık yogurt,1 dl.ekmk
Ara:yeşilçay,siyah çay,1dl.baklava
Akşam:1 tas çorba,mor lahana salatası,2 parça nuget(ekmek yok)
Ara:nescafe,probis(bisküvi)
Su:4.lt olcak(wcgitmekten gına geldi)
Spor:evi temizledim
150 mekik
Gecmis olsun cNim sabahtan yicen sen enazindN ben aksam pasta yicemmmYarın sabaha hastaneye gidicem.Açkarınla gitmem lazım.Tahlillerden sonra mecburen simit poça feln yiycem offfffff
ama ben çok acıktım. valla elim ayağım tutmuyor...şişman ama tok olmayı mı tercih etsem ki...
Ebru senin menu nerde yoksa hala yiyon mu
Bugun az yedim Tamam da gec yedim ondan dedim aslinda 7 8 de yiyorum 2 gundur yarinda oyle olcak olmadi evde nesfiti ter giderimufffbu menunmu sapitik yedigine bak azcikin yemissin sonrada sapik diyor menuye bence sen sapitmissin gicik kiz nolcek burcaklar yan etki yapiyor sana
sen ogrenci degilmisin git yemekhanede yesene ver bir lira abildotmu neydi mis gibi sulu yemek yisene biz hep oyle yerdik ama kafan biraz ucar sap tozu koyuyorlarmis icine kilo aldirimiki o toz yaa neyse sen daha kucuksun aylakini boxmayim senin bennn ama vardir saglikli beslenen birileri salata tavuklu neyim ondan ye.yok iradene sahip cikamiyorsan ye diyene bak sanki ben cok sahibim giciksin sehraa.. ama o koftelerin icine tukuruyorlarmis lezzetli olsun doye haberin olsun univde bana oyle demislerdi dahada agzima koymadim buda benden sana hayat tecrubsi hadi yine iyisin
bundan sonra sana recelimin cilegi dicem ne tatli tabir o yaaa ben senin esin olsam boyle dersen tenhada kistirirdim seniii:)
iste menun cozutmus bi hali yokki bu menunun degilmi ey ahaliiiiii bu kiz napiiii ne demek istiiii bizeeeee