- 24 Mart 2012
- 918
- 14
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.621
Çıtırcıkkkkk hrika olmuşsunkızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
Eki Görüntüle 382443 Eki Görüntüle 382441
Eki Görüntüle 382440 Eki Görüntüle 382439
Eki Görüntüle 382444 Eki Görüntüle 382446 Eki Görüntüle 382445
Eki Görüntüle 382442 Eki Görüntüle 382447
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
birdee biberiye cayını nerde bulabilirim 5 i bi yerde çayıda oluomuş marketlerde satılıomu yoksa sadece aktardamı oluo :))[/QUMarketOTE]
marketlerde de aktarda da var.
Evet sürekli wcdeyim bende.Bu normal bişikızlar bide bişey sorcaktım bn su 3lt su içmeye çalışıorum ama afedersinizz tuvalete zor yetişiorum sizde öle oluomuydu dısarı falan cıktıgımda tuvalet arıorum resmen su içtikçe hep bölemi olcakk(
Merhaba kızlar,
Herkes çok güzel menülerini yazmış...Benimde bugünkü menüm,
SABAH: sucuklu yumurta(3 dilim sucuk bir yumurta)kk peynir,3 zeytin,domates salatalık 2 fincan çay
ARAyı unutmuşumacıkmadımda
ÖĞLEN:4 adet köfte bir kaşık makarna bol salataüstünede bol su ve bir fincan yeşilçay
ARA:1 ADET YEŞİL ELMA BİR ÇAY BARDAĞI SÜT İÇİCEM
AKŞAM:çorba,kabak salatası ayran içtimmi tamamdır
tabi aralarda bol su ve yeşil çaya devam
Menün harika canımhep böyle devam et
Çıtırcıkkkkk hrika olmuşsun.Dümdüz kusursu bir vucudun var ne güzel darısı bizlerin başına Ayakkabın çok hoş ama ciden elbisen fazla kısa ama çok güzel
Triendy bayıldım son haline süpersin kıs...ayakkabılarda ayrı bi yakıyo yani...Bence senin kocişde kıskançlık krizleri başlamış hatun fıstık gibi olunca ayakkabı falan bahane Triendy şahane ayyy çok hoşuma gitti
ay çok teşekkür ederim canım,utandıryosun benii:78:evet onun zoruna gidiyo bu elbiseyide giydirmemek amacı ama ,eli mahkum onun zoruyla gidiyorum düğüne banane ozaman ben ne dersem oo hep bahaneyle vazgeçirmeye çalışıyo farkındayım zatide neyse ayakkabı fazla oldu gibi,uzun siyah botlarımı giyicem sanırımonlara laf etmdi,yakıştı dedine kadar az bacağım görünürse onun için okadar iyi zaten
Yarışmacılar nerdesiniz
Kusursuz ÖZGE
Anlaşılamayan nötr SEHRA
Azz öz beslenen rakibem SEMİH
Yoldaşım MELİSİMMMM
Kimligini gizleyen ZUZUUUUUM
Bnim gibi gün güzeli JOJOP
Bugün kimsecikler gelmemiş hayrola:44:
kızlarr bugun kü menümm geliyorr
sabak 1.5 dilim çavdar ekmeği salça peynir 5 adet zeytin
okulda tenffüs aralarında beyaz leblebi :)
öğlen mavi yaşilin mısır patlağı gibi yuvarlak formlarından
17 30 gibi bi dilim çavdar üstüne salça sürüp peynirle yedim. hemn ardında 1 saatlik yürüyüşe gittim.
eve gelincede yemekten önce 1 bardak su bi tabak yoğurtlu bakla yemeği(bütün yağlarını boşalttım) 1 dilimden az çavdr ekmeği+yoğurt + 2 3 çatal makarna. .
bide ayriyetten bişi sorucam kıslar.. ben 2 gn okula gidiyorum. o gnlerde öğlen araları köfte ekmek tarzı şeyler yesem olur mu? yoksa çok mu olur? çünkü öğlene kadar acıkıyorum ve cnm bisküvi tarzı bşi yemek istemiyo ve doymuyorum onlarla.
ben bugün ki menümü hiç beğenmedim. yazayım bakalım siz ne diyeceksiniz.
sabah 1 dilim kadar ekmek, 2 zeytin, 4 çatal peynir, 2 tane çilek reçelinin çileği, 2 çatal bal, yeşil çay
10:30 meyve karışımımın yarısı
12:00 mantı (cıssss), şekersiz nescafe
15:30 kalan meyve
18:00 4 tane iki lokmalık biber dolma, bol salata, bol yoğurt
ardından yeşil çay
3 lt kadar su
ben kilomu size yarın sabah bildireceğim. çünkü cuma izin aldım. yarın akşam üstü kardeşimin yanına gidiyorum. şehir dışına. orada tartı var ama hep aynı tartıda tartılmak daha iyidir. ayrıca yarışmanın sonucunu merak ediyorum.