Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar bide bişey sorcaktım bn su 3lt su içmeye çalışıorum ama afedersinizz tuvalete zor yetişiorum sizde öle oluomuydu dısarı falan cıktıgımda tuvalet arıorum resmen su içtikçe hep bölemi olcakk (

birdee biberiye cayını nerde bulabilirim 5 i bi yerde çayıda oluomuş marketlerde satılıomu yoksa sadece aktardamı oluo :))

Merhaba kızlar,
Herkes çok güzel menülerini yazmış...Benimde bugünkü menüm,
SABAH: sucuklu yumurta(3 dilim sucuk bir yumurta)kk peynir,3 zeytin,domates salatalık 2 fincan çay
ARAyı unutmuşum acıkmadımda
ÖĞLEN:4 adet köfte bir kaşık makarna bol salataüstünede bol su ve bir fincan yeşilçay
ARA:1 ADET YEŞİL ELMA BİR ÇAY BARDAĞI SÜT İÇİCEM
AKŞAM:çorba,kabak salatası ayran içtimmi tamamdır
tabi aralarda bol su ve yeşil çaya devam

ay az kalsın unutuyordum 1 saatde fitness yaptım tavsiye ederim hergün yürüyüşe çıkamayanlara süper oluyo acayip ter atıyo vücut

Triendy bayıldım son haline süpersin kıs...ayakkabılarda ayrı bi yakıyo yani...Bence senin kocişde kıskançlık krizleri başlamış hatun fıstık gibi olunca ayakkabı falan bahane Triendy şahane ayyy çok hoşuma gitti

Çıtırcıkkkkk hrika olmuşsun.Dümdüz kusursu bir vucudun var ne güzel darısı bizlerin başınaAyakkabın çok hoş ama ciden elbisen fazla kısa ama çok güzel

Çıtırcıkkkkk hrika olmuşsun.Dümdüz kusursu bir vucudun var ne güzel darısı bizlerin başınaAyakkabın çok hoş ama ciden elbisen fazla kısa ama çok güzel

canımya zaten elbisenin boyu bukadar kısa değil, sıyrılıyo yukarı doğru ben elimle indirip durmam gerek resim çekerken hiç dikkat etmemişim baya bi mini kalmışdiz kapağının biraz üstüne kadar iniyo o, ama yürürken sıyrılıyo,ikide bi indiririm sorun olmaz,,
çok teşekkür ederim darısı hepinizin başınaa

ay çok teşekkür ederim canım,utandıryosun benii:78:evet onun zoruna gidiyo bu elbiseyide giydirmemek amacı ama ,eli mahkum onun zoruyla gidiyorum düğüne banane ozaman ben ne dersem oohep bahaneyle vazgeçirmeye çalışıyo farkındayım zatide neyse ayakkabı fazla oldu gibi,uzun siyah botlarımı giyicem sanırımonlara laf etmdi,yakıştı dedine kadar az bacağım görünürse onun için okadar iyi zaten

kızzzzzzzzz tugba noldun sen göremiyorum ben erımıs bıtmıssın yeter artık ıddıa mıddıa neymıs bsıey kalmamıs kucucuk kalmıssın ama super olmus yanı o eskı resımlerı hatırlıyorum o kadar buyuk karın göbek nası yokolmus dümdüz olmus masallah bı de o elbıse ne kız 2 cocuk annesı bayana hıc yakıstıramadımcıdden ama boyu cok kısa bana laf soylemek dusmez belkı esın ızın vermıs ama fıkrım de bu

triendycim sen sadece diyetmi uyguladın yoksa sporda varmı ben özellikle kalça bölgem gitsin popo küçülsün istiyorum bildigin bi kaç hareket varsa paylaşırmısın senden feyiz alarak bende diyetteyim

Çıtırcık şaka maka elbisen gerçektende bayağı kısaymış yaw...kocişin haklı galiba...bence şansını fazla zorlama bu seferde kilo al derse görürsün hee

Menün harika canımhep böyle devam et[/QUOTE]

olleeyyyy beğenmene sevindim doğru yoldayım desene dur şımarayım accık

Yarışmacılar nerdesiniz
Kusursuz ÖZGE
Anlaşılamayan nötr SEHRA
Azz öz beslenen rakibem SEMİH
Yoldaşım MELİSİMMMM
Kimligini gizleyen ZUZUUUUUM
Bnim gibi gün güzeli JOJOP

Bugün kimsecikler gelmemiş hayrola:44:

Kocise hediye almaya gitcez anca gece girerim menum sapitti iyice son 2 gun olcak is degilllll

kızlarr bugun kü menümm geliyorr
sabak 1.5 dilim çavdar ekmeği salça peynir 5 adet zeytin
okulda tenffüs aralarında beyaz leblebi :)
öğlen mavi yaşilin mısır patlağı gibi yuvarlak formlarından
17 30 gibi bi dilim çavdar üstüne salça sürüp peynirle yedim. hemn ardında 1 saatlik yürüyüşe gittim.
eve gelincede yemekten önce 1 bardak su bi tabak yoğurtlu bakla yemeği(bütün yağlarını boşalttım) 1 dilimden az çavdr ekmeği+yoğurt + 2 3 çatal makarna. .
bide ayriyetten bişi sorucam kıslar.. ben 2 gn okula gidiyorum. o gnlerde öğlen araları köfte ekmek tarzı şeyler yesem olur mu? yoksa çok mu olur? çünkü öğlene kadar acıkıyorum ve cnm bisküvi tarzı bşi yemek istemiyo ve doymuyorum onlarla.

ben bugün ki menümü hiç beğenmedim. yazayım bakalım siz ne diyeceksiniz.
sabah 1 dilim kadar ekmek, 2 zeytin, 4 çatal peynir, 2 tane çilek reçelinin çileği, 2 çatal bal, yeşil çay
10:30 meyve karışımımın yarısı
12:00 mantı (cıssss), şekersiz nescafe
15:30 kalan meyve
18:00 4 tane iki lokmalık biber dolma, bol salata, bol yoğurt
ardından yeşil çay
3 lt kadar su
ben kilomu size yarın sabah bildireceğim. çünkü cuma izin aldım. yarın akşam üstü kardeşimin yanına gidiyorum. şehir dışına. orada tartı var ama hep aynı tartıda tartılmak daha iyidir. ayrıca yarışmanın sonucunu merak ediyorum.

Menün çok güzel canımÖglende çeyrek ekmek arası köfte ayran yyebilirsin.Bisküvi yemektense 1 dl.pizza döner felan yiyeilirsn.Çünkü öglen yiyosn ve akşama kadr yakarsn.Bisküvi ve abur cuburlardn uzak dur derim

Canım nie mantıya cıs dedin ki.Öglen yemişsin sonuçta ve ekmek felanda yememişsin.Normalde günde 1 kupa kadar mantı yiyebilrsn.Burda önemli olan herşeyden yemek ama az yemek,yani miktar önemli olan.Ne güzel akşamda ekek yemeyip sadece dola yemişsin

Sabah uyaninca 2 bardak ılık su
10.00
Nesfit meyveli (tadini hic sevmedim)paket bitince daha da yemem

12.30
1 dilim cavdar
Maydanozlu omlet
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay

14.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter

16.30
Armut
Yogurt

Sonra esim geldi avm ye gidelim dedi oncesinde kayinvalideme gittik orda 1 tabak yayla corbasi pirincli degil ama daha farkli
Bide 2 catal bakla yedim
Su icemedim ama anca 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…