- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.681
Bu hafta yandim anammmm:18: menulerin cok iyi
merhaba arkadaşlar cesaretlendirmeniz sayesinde bende iki gündür yediklerime dikkat etmey çalışıyorum bide dün bütün gün leslie ile 3 mili indirmeye çalıştım ve sonunda başardım aslında çok basitmiş :) ama dün 2 mil yürüdüm bu akşamda öyle yapmayı düşşünüyorum sonra yavaş yavaş 3 mile geçerim, ama bü gün pek dikkat edemedim yed,iklerime misafir geldi bende onlarla biraz gofret ve kek atışrırdım
dünkü menümü yazmaya utanıyorumyazmıycam ebru şunu bil galibiyetini şimdiden kutla
ösgecim istersen yarışmayalım kıss:)
ufffbu menunmu sapitik yedigine bak azcikin yemissin sonrada sapik diyor menuye bence sen sapitmissin gicik kiz nolcek burcaklar yan etki yapiyor sana
sen ogrenci degilmisin git yemekhanede yesene ver bir lira abildotmu neydi mis gibi sulu yemek yisene biz hep oyle yerdik ama kafan biraz ucar sap tozu koyuyorlarmis icine kilo aldirimiki o toz yaa neyse sen daha kucuksun aylakini boxmayim senin bennn ama vardir saglikli beslenen birileri salata tavuklu neyim ondan ye.yok iradene sahip cikamiyorsan ye diyene bak sanki ben cok sahibim giciksin sehraa.. ama o koftelerin icine tukuruyorlarmis lezzetli olsun doye haberin olsun univde bana oyle demislerdi dahada agzima koymadim buda benden sana hayat tecrubsi hadi yine iyisin
ya evet öğrenciyim de bizim okulun yemekhanesi yok. yani bi kantini var o ka. ordada malum hep bu tür şeyler oluyo. yada kek bisküvü falan .. ne iğrençliktir ya tükreyim lezzetli olsuunn ıyyyyyyyyyyyyyyyyy...... .. .off olmuyo ya ne zormuş kilo vermk kafayı yicemmm (((((((((((((((((((((( neden şişmamnım kii ben ya off büşra off sanki o dönerleri yiyince boyun mu uzuyo anlamıyorum kii (((
Canim sende benim gibi seviyorsun doneri inan cok sagliksiz yani sunu de kendine bu yagli ve icine en bayatlasmid atilmaya yuz tutmus etleri baharatlarla lezzetlendirip koyuyorlar onune ve afiyetle yiyorsun eger ben oyle yada boyle seviyorum diyorsan yarin mesela 4 yarim ekmek ye hatta iki pakette eve yaptir evdede ye ama isitma 6yarim ye mide kapasitene gore tiksinceksin evet bu sana 1kilo aldirir ama son tahlilde kara gecersin buna egitimde biktirma diyoruz ise yarar guven banaertesi gun dengelwrsen kilo olarakta depolanmaz ama. Donerden boooo gemis bi busraya merhaba dersin yada yeme ya ne yicen yemicem de tiksinme hayallerini suslesin odul olarak haftada 1gun ye hayatin bu guzelligindende vazgecmemis olursunnn yahli msglibsma guselll yaaa
Jojopum kizlar pasta tam 22.30 da kesildi aksam yemeginde mercimek corbasi icti
2 cigkofte yedim pastayi gec yedim maalesf az yedim kurabiye ve pogaca vardi cokta guzel gorunuyodu ama yemedim
Yarin kahvaltida ekmek yerind yicem yarin odullendircem kendimi valla