Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

merhaba arkadaşlar cesaretlendirmeniz sayesinde bende iki gündür yediklerime dikkat etmey çalışıyorum bide dün bütün gün leslie ile 3 mili indirmeye çalıştım ve sonunda başardım aslında çok basitmiş :) ama dün 2 mil yürüdüm bu akşamda öyle yapmayı düşşünüyorum sonra yavaş yavaş 3 mile geçerim, ama bü gün pek dikkat edemedim yed,iklerime misafir geldi bende onlarla biraz gofret ve kek atışrırdım:KK50:

neğüzel adınıa sevindimm :)

menümm:)

sabah 1 dlm kepek ekmegi tulum peyniri domates 3 zeytin çay

ara 4 ceviz soda,,

öglen 4 de zeytinyaglı taze fasulya et kavurması sögüşbol

ara 5 biryerde çayım:)

akşam 3 ymk kalıgı tavuklu pataes yemegi cacık,,

galiba kahve içerim birazdan yanınaa kuruyemiş:KK42:

sabah 1yum 2çavdar 5zeyti maydonoz 1esme şekerliçay 2kkpeynir
ara ota kayfe 5çubuk
ögle 6köfte salata
ara 3elma
akşam tabukgögusnoutlu 1kasık pirinçpilavı
itkiçayları 3litre suu dumu menum ise
sanah 2çavdar 2kkpeynır bıber tere
ara kayfe
ögle köfte salata
ara elma
akşam köfte salata
uff ama benım reglim bitmedikiiiii
yarında cuma bu hafta hiç sporda yapmadım melisss ufff sınır ettin benı yaaa bakalım yarın nolcak verdimmi acaba melis sen 10klo vermişindir o sporlarnan

geçmmişe bakayım bıı sanırım 70timmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK53::KK33::KK36::KK35::KK14::KK47::KK37:
melissssss gulmeeeeeeeeeeeeeeee
61.4dum demi

ufffbu menunmu sapitik yedigine bak azcikin yemissin sonrada sapik diyor menuye bence sen sapitmissin gicik kiz nolcek burcaklar yan etki yapiyor sana:KK4:

sen ogrenci degilmisin git yemekhanede yesene ver bir lira abildotmu neydi mis gibi sulu yemek yisene biz hep oyle yerdik ama kafan biraz ucar sap tozu koyuyorlarmis icine kilo aldirimiki o toz yaa neyse sen daha kucuksun aylakini boxmayim senin bennn ama vardir saglikli beslenen birileri salata tavuklu neyim ondan ye.yok iradene sahip cikamiyorsan ye diyene bak sanki ben cok sahibim giciksin sehraa.. ama o koftelerin icine tukuruyorlarmis lezzetli olsun doye haberin olsun univde bana oyle demislerdi dahada agzima koymadim buda benden sana hayat tecrubsi hadi yine iyisin

ya evet öğrenciyim de bizim okulun yemekhanesi yok. yani bi kantini var o ka. ordada malum hep bu tür şeyler oluyo. yada kek bisküvü falan .. ne iğrençliktir ya tükreyim lezzetli olsuunn ıyyyyyyyyyyyyyyyyy...... .. .:KK37: off olmuyo ya ne zormuş kilo vermk kafayı yicemmm :KK43:(((((((((((((((((((((( neden şişmamnım kii ben ya off büşra off sanki o dönerleri yiyince boyun mu uzuyo anlamıyorum kii :KK43:((( :KK14::KK14:

kızlar bugunkü menümm..
sabah bi tane haslanmış yumurta 1 dilim çavdar ekmeği salça peynir 5 zeytin
öğlen 7 8 tane çörek ötlu biksüvi+ kıymalı gül böreği + bi kepçe ayran (hastane yemeği olduğu için tablotta bi kepçe) üzerine bide kendm aldım ayran içtim napim doymadım :)
akşam yürüyüşe diye çıktım arkadaşım geldi yürüyemedm ve onunla birlikte ilk defa balık ekmek yedmm . . 18:00 gibi.. pişmanın ama çok güzel koktu ve ben yemezsem oda yemicekti aç göndermek istemedim kıızıı (hepsi bahane cnm istedi yedim). şimdide yeşil çay içcem..
ama bütün gün hiç oturmadım hastanede yürüyüüş yerine saysak olur heralde onu :))

Canim sende benim gibi seviyorsun doneri inan cok sagliksiz yani sunu de kendine bu yagli ve icine en bayatlasmid atilmaya yuz tutmus etleri baharatlarla lezzetlendirip koyuyorlar onune ve afiyetle yiyorsun eger ben oyle yada boyle seviyorum diyorsan yarin mesela 4 yarim ekmek ye hatta iki pakette eve yaptir evdede ye ama isitma 6yarim ye mide kapasitene gore tiksinceksin evet bu sana 1kilo aldirir ama son tahlilde kara gecersin buna egitimde biktirma diyoruz ise yarar guven bana:KK51:ertesi gun dengelwrsen kilo olarakta depolanmaz ama. Donerden boooo gemis bi busraya merhaba dersin yada yeme ya ne yicen yemicem de tiksinme hayallerini suslesin odul olarak haftada 1gun ye :KK34:hayatin bu guzelligindende vazgecmemis olursunnn yahli msglibsma guselll yaaa

Canim sende benim gibi seviyorsun doneri inan cok sagliksiz yani sunu de kendine bu yagli ve icine en bayatlasmid atilmaya yuz tutmus etleri baharatlarla lezzetlendirip koyuyorlar onune ve afiyetle yiyorsun eger ben oyle yada boyle seviyorum diyorsan yarin mesela 4 yarim ekmek ye hatta iki pakette eve yaptir evdede ye ama isitma 6yarim ye mide kapasitene gore tiksinceksin evet bu sana 1kilo aldirir ama son tahlilde kara gecersin buna egitimde biktirma diyoruz ise yarar guven bana:KK51:ertesi gun dengelwrsen kilo olarakta depolanmaz ama. Donerden boooo gemis bi busraya merhaba dersin yada yeme ya ne yicen yemicem de tiksinme hayallerini suslesin odul olarak haftada 1gun ye :KK34:hayatin bu guzelligindende vazgecmemis olursunnn yahli msglibsma guselll yaaa

off neden insanlar sağlıklarımızı bu kadar değersizleştirdiler.. Allah her şeyi ne güzel yaratıp önümüze sunmuş resmen insanoğlu hepsini mahvediyo.. sonrada nerden çıkıyo bu hastalılar.. hepsini biz çıkarıyoruz kii.. yazık ya her şey para olmuş bu hayatta.. ( dolmuşum ben yaa :KK53:)
nesee bence de yemiycemm.. gerekrse bisküvi fln yicm.. gerçi o an o kokulara dayanamayıp yicm belki ama daha az yemeye gayret edicmmmm en azından. . .
zaten 3 gn hastanede yiyorum 2 gn de bi şeklde doyarız elbet aç kalmıcaz ya (ki zaten ben ve açlık çoooook uzakk ) :)
yanlız taktiği beğendm :))
yarın diyaliz servisinde bi tartılayım bakalım bi değişme olmuş mu.. yok olmamışsa dahada diyet falan yapmam artık. . .:KK47::KK20:

pasta kurebiye hamur işleri evde cok yapılıo malumm siz ne kadar sıkılıkta yiyosunuz weya kilo verene kadar yemiomusunuz ??? birde k.hidratlı yicekleri daha az alıoruz ögle saatinde akşama kadar erimesi için bunu ögrendm fakat sebze yemegi yiyoruz saglıklı die mercimek bezelye v.b yemeklerde pişio k.hidrat fazla mı bunlarda yine sınırlı mı tüketecegiz ??

Dün yazamadim çünkü dünkü menüm bi acayip.karisik..hatırlayamadım..kaçtığından degil. Bugünkü menüm

Sabah..2 dilim t buğday yumurta kk peynir domates salatalık küçük kare çikolata

Ara. Şekerli sutlu kahve, 2 lokma küçük çikolata

Ara..2 portakal 3 gevrek ( İzmir gevreği degil simit degil osge..)

Öğlen ..bakla yemeği, yoğurt,ekmek yokkkk,

Ara..1 portakal

Aksam..7 yk barbunya, yoğurt, ekmek yokk 1 lokma muz ısırdım kızımdan kalan..bu kadar..

Jojopum kizlar pasta tam 22.30 da kesildi aksam yemeginde mercimek corbasi icti
2 cigkofte yedim pastayi gec yedim maalesf az yedim kurabiye ve pogaca vardi cokta guzel gorunuyodu ama yemedim
Yarin kahvaltida ekmek yerind yicem yarin odullendircem kendimi valla:KK31:

Az kaldı osgeeeee geliyorum bekleeee..8 saat sonra belli olacak hersey..seni gectiysem ödülüm karisik kızartma yapcamm..geçmediysem de yapcammmm.kilo vermem yeter..ama veremediysem kocis dışardan yesin gelsin açlık grevi yapacam o zamanEn Büyük TÜRKİYEsöyle sarımsaklar yoğurt yapmam yanına..gecen haftadan bunun hayalini kurdum..bana da bak sanki bütün hafta ac kaldım da..

Jojopum kizlar pasta tam 22.30 da kesildi aksam yemeginde mercimek corbasi icti
2 cigkofte yedim pastayi gec yedim maalesf az yedim kurabiye ve pogaca vardi cokta guzel gorunuyodu ama yemedim
Yarin kahvaltida ekmek yerind yicem yarin odullendircem kendimi valla:KK31:

Canım benim olsun..afiyet olsun..yılda bir kere..iyi olan yarın kazansın..iyi olan sensin bu belli de..gene de acayip yorulduğum ve 1 dk oturmadigim azcikda dikkat ettigim için ben de olabilirim..bu hafta yorgunluktan böyle oldum:KK37:Kendi evim bı de Kv ev temizledim..bugun spor oldu bana..iyi geceler..jojop kacar:KK55:

Kizlar cok yorgunum kizimi ayagimda salliyorum hala kalabaliga pek aliskin degil uyku duzeni de sasti uyur simdi ben de hemen uyucam.
Menulere yorum yapamadim vakit olmadi cunku.
Jojopum seninde msjlarini okudum cvp yazdmadim sadece yariin kim kazanirsa kazansin sevincem
Sonucta ikimiz de verdik kilo :KK19:

Ogluş 3.5 sanki sabah olmuş gibi gözlerini açıp konuşmaya başladı:KK53:Oturuyoruz şimdi ama zaten 1 de yatmıştım ve dün sabah hastane için erken kalktım ve hep ayaktaydım.:KK37:Çoooooooooooooookkkkkk uykum vrr:KK43:Deliksiz uyuyacagım günleri hasretle bekliyrm:KK5:Öglen hastanedn gelince çok açtım ve tabaktakilern çogunu yedim ama akşam sadece 2 kaşık yogurt ve form 4-5 bisküvi yedim.Uyanmasıydı ogluş acıktıgımı anlamayacaktm ama şuan karnım agrıyo,migdem kazınmış durumda:KK14:Yeye sonra yok ççok koştyrm yok ogluş emiyor deyip bu hafta gezme ve yemeyi abarttım.Diyt yapan insanın böyle şeyerli çok canı isterse haftada 1 gün 1 tane yemesi lazım.Bu topige yakışmıyorum artık utanıyorum:26:.Şuan çok açım.Haftada kaç gün ye ye son gece kendini aç*bırak ne saçmalık:KK19:

X