- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.701
kızlar 3 gündür yazamıyorum abimlere gitmiştim merak etmeyin gayet sağlıklı beslendim akşamları hafif şeyler yedim ama az önce tartılıdım üzüldüm
kilo bildirimi başlangıç 68 geçen hafta 62.6
buhafta 62.8
gelen 200
giden yok
toplam giden 6 kio of yaa ağlamak istiyorummmmm
Baslangic..71.8
Gecen hafta..65.8
Bu hafta..64.9
Giden..900
Gelen..yok
Toplam giden..7 kilo
Özgeceğim Süpersin yaa seni teprik ediyorumAyrıca teşekkür ediyorum..uzun zamandır bı haftada bu kadar kilo vermemiştim..motive ettin hirslandirdin..sanıyorum ikimizde emzirdigimiz için daha iyi verdik..tebrikler teşekkürler canım sayende 64 ü gördüm..
Canim boyum 164.. Hedefimi hep yakın tutup değiştirdim..79 kiloyken 70 ti..daha sonra 65 oldu..ben 64 65 kilo gibi evlenmiştim o kiloma geldim sayende..65 in altındayım..tabi haftaya ne olur bilemem..belki gr oynar 65 buçuklara gelirim..şimdiki hedefim 60., zaten daha da zayıf olmadım ben ..bir kere 58 olmuştum sonra gene 62 falandim..60 olunca nasıl olurum bilemiyorum..senin boyun kaç..ya bide ben spor yapmak istiyorum ama yapamıyorum..galiba bünyem zayıf benim dedim ya yoruluyorum yani yürüyüşü cok severim ama o da her zaman olmuyor..bundan sonra hava iyileşti hafta 3 gün yürümek istiyorum inşallah.bacaklarim sıkılasınız istiyorum..sen evde spor iyi yapıyorsun..ip atlamadan başka hangi hareketler canım..oklava falan diyorlar da o nası bişey?mekik çekiyor musun..useniyorum galiba biraz da..ama artık kilo baya verdik spor yapmamız lazım..
KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYACAMben kilo alma topiğine geçiyom
bende inanç yok hep ben yapamam diyorum
200gramcık vermişim yaa ama regliyim kızlar desenize bişey 61.4dum reglsiz şimdi regli ve 61.2 haftaya çok oynarmı sizce.bu hafta hiç delmeme niyetideyim ki kaç kere deldim cocuklarla sinema cips kızartma h.sonu falan ona ragmen yanı bıde buhafta spor da yapmadım
KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYACAMben kilo alma topiğine geçiyom