Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar 3 gündür yazamıyorum abimlere gitmiştim merak etmeyin gayet sağlıklı beslendim akşamları hafif şeyler yedim ama az önce tartılıdım üzüldüm
kilo bildirimi başlangıç 68 geçen hafta 62.6
buhafta 62.8
gelen 200
giden yok
toplam giden 6 kio of yaa ağlamak istiyorummmmm

Kilo bildirimim
Baslangic:63
geçen hafta:54.00
bu hafta:52.600
giden:1.400
gelen:0
toplamda giden:10.400
Hedef 49
Tartida sok olmadim cunku hergun tartildim.cokkk mutluyum yarisi kazanmasam da baya verdim bu hafta cok dikkat ettim ama bide hep kosturmaca evde bile oturamadim dogru durust kilo verenleri teprik ederim veremeyenler uzulmesin yilmasin daha da hirslansin

Jojopum senle yarismak bi zevkti birbirimizi kirmadan motive ettik sakalastik ve ikimizde yaris bahanesine azalan kilo vermemizi hizlandirdik ee daha ne olsun dimi ama

Son düzenleme:

200 gr icin aglanir mi kiz bu hafta 200 alirsin haftaya 1.200 verirsin belki vucudun ödem yapmistir stres etme bence bu sekil beslendigin surece hedefine ulascan nasilsa er gec

Baslangic 67.7 gecen 61.4 bugun 61.2 ufff melisss ama regliyim haftaya girun beni

Baslangic..71.8
Gecen hafta..65.8
Bu hafta..64.9
Giden..900
Gelen..yok
Toplam giden..7 kilo

Özgeceğim Süpersin yaa seni teprik ediyorumAyrıca teşekkür ediyorum..uzun zamandır bı haftada bu kadar kilo vermemiştim..motive ettin hirslandirdin..sanıyorum ikimizde emzirdigimiz için daha iyi verdik..tebrikler teşekkürler canım sayende 64 ü gördüm..

Saol canim sende supersin ikimizde hic vermedigimiz kadar verdik.Yarış yememem gerek diye elime neler alip biraktim
Kizlarimizin da etkisi buyuk bilmeden annelerine yarista yardim ettiler daha cok emme yarismasi yapti onlarda
Bende 52yi gordum sayende.Ama haftaya bu kadar gitmeyebilir bu kilo verme hizi azalir da artar da. Her hafta 1.5 kilo veremem zaten 4 kilom kaldi sonlara dogru baya az gidebilir ama normali bu zaten inatci yaglar onlar.cok vercem diyede kastan gitmesin sagligi bozulur insanin sende de ayni sey olabilir hazirana kadar rahat rahat veririz

Dunde d.gununde gorenler diyo nolmusun sen boyle baya baya vermisin naptin dedilerSaat 23.00 herkes kurabiye pogaca yiyo kola iciyo ben bakiyom onlara ki aralarinda zayiflamaya calisanlar var
Pastayi da kocisin hatrina yedim ondan onemli degil sonucta

Senin hedef kac canim

Canim boyum 164.. Hedefimi hep yakın tutup değiştirdim..79 kiloyken 70 ti..daha sonra 65 oldu..ben 64 65 kilo gibi evlenmiştim o kiloma geldim sayende..65 in altındayım..tabi haftaya ne olur bilemem..belki gr oynar 65 buçuklara gelirim..şimdiki hedefim 60., zaten daha da zayıf olmadım ben ..bir kere 58 olmuştum sonra gene 62 falandim..60 olunca nasıl olurum bilemiyorum..senin boyun kaç..ya bide ben spor yapmak istiyorum ama yapamıyorum..galiba bünyem zayıf benim dedim ya yoruluyorum yani yürüyüşü cok severim ama o da her zaman olmuyor..bundan sonra hava iyileşti hafta 3 gün yürümek istiyorum inşallah.bacaklarim sıkılasınız istiyorum..sen evde spor iyi yapıyorsun..ip atlamadan başka hangi hareketler canım..oklava falan diyorlar da o nası bişey?mekik çekiyor musun..useniyorum galiba biraz da..ama artık kilo baya verdik spor yapmamız lazım..

O zaman 59 60 arasi olsan tamamdir.benim boy 1.60 canim.spor konusunda ben de pek tembelim bi ip atliyom bi de simitlerimi diyorlar yanlar icin ayakta sag sol egiliyom
Yuruyus 3 gun super olur bence biraz tempolu yurursun.Ben evlenmeden once 9 kilo verdim nerdeyse hergun deli gibi spor yapiyodum nivea body cd vardi karnima yaglar surup strec film sariyodum ip atliyodum 50 kiloya dustum ozaman
Ama simdi gece uykusu yok gunduz kosturmaca inan mecalim kalmiyo ama biraz canlanmam gerek mekikcekmeyi hic sevmiyom spor yapsak cok daha iyi yaaa bakalim ins yaparim bundan sonra
Kilo vermemizde azalma olsa da moral bozmak yok 4 5 kilomuz kaldi veririz onuda yavas yavas

KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYACAMben kilo alma topiğine geçiyom

Bence sil bastan basla umutsuzluga da dusme kendine beslenme duzeni olustur yuruyuslere cik vs.
Ben 2 kez basladim bozdum diyeti sonra dedim silkelen bakim kendine gel diyet falan yok duzenli beslen gene pasta borek yersin dedim zamanla oturuyo pes etme tam karar ver ne yapmak istedigine

Semihcim.kendini motive etmek icin bir seyler bul.benim esim kiloma hic bir şey demedi..olsun ye ye sen süt veriyorsun annesin diyip durdu..verirsin nasılsa diyordu..ama 6 li rakamları gördüğümden beri öyle hissediyorum hic bir şey gene demez eskiden kiloluydun şimdi iyisin daha cok beğeniyorum falan demedi dese üzülürüm bilir demek kiloluydum böyle düşündün falan die..ama bana yaklaşımının değiştiğini hissediyorum..esim böyle seylere önem veren bir insan degil ama böyle hissettim bilmiyorum..tabi 90 kiloydum yaa ne demek..ben bile aynalara kusmuştum şimdi beni daha cok beğeniyor bunu hissediyorum ve bu beni motive ediyor..kıyafet su bu degil su anda..ise başlamadım doğru dürüst alışveriş yapmadım giyinmiyorum..alışveriş yapınca hoşuma gidecek muhtemelen ama su an sadece esime hoş görünmek, kendimi beğeniyor olmak ve sağlıklı olmak beni motive ediyor..arada cok cok cozutuyorum ama cok emek verdim isimin gücümün arasında..en azından artık almak istemiyorum..bu yüzden cok yemek istemiyorum.ama hala yemek yemeyi cok seviyorum

bende inanç yok hep ben yapamam diyorum

Sen acele ediyosun hemen hop diye gider mi kilolar 1 aydami aldin ki 1 ayda gitsin hepsi
Bide sagliksiz duzensiz besleniuosun menulerinde ya cok az ya da cok yiyosun ondan olmuyo yoksa niye olmasin insanlar 35 40 kilo veriyo sen neden veremiyesin duzenli saglikli beslen gunduz kacsmak yap benim gibi istersen hergun cikolata ye nefsini korelt

200gramcık vermişim yaa ama regliyim kızlar desenize bişey 61.4dum reglsiz şimdi regli ve 61.2 haftaya çok oynarmı sizce.bu hafta hiç delmeme niyetideyim ki kaç kere deldim cocuklarla sinema cips kızartma h.sonu falan ona ragmen yanı bıde buhafta spor da yapmadım

Son düzenleme:

Bence farkeder 1 2 kilo bile oynuyo bende bide sen duzenli yiyodun haftasonunbaya kacirmisin almamussin ustune vermissin gecen hafta ben hic kacamak yapmadim 200 verdim oluyo bazen oyle cok takilma belki haftaya fazlasiyla verirsin

KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYACAMben kilo alma topiğine geçiyom

Bende rakibem sarılıp omzunda aglayabilirmiyimDostluk kazandı bizim yarışmamızda.Tüm gün evde yoktum olacagı buydu.Az önce binadakiler tel açtı adana dürüm felan söyliycez çayda demlendi gel dediler.Hayır die fazla tepki gösterdim sanırım:26:Hayır diyebilidm çok şükür kızıyrm kendime.Bend evde yiycem dedimHep böyle olabilsem

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.0
Bu hafta:56.5
Gelen:500
Giden yok:
Hedef:55.0

Ama şöyle bişide var.Eski dijitali eşim yaptırmıştı ya ama ogluşu tartmıyor mesela.Eşimin yegennki tartıyordu ve wc den sonra aç karınla ve kıyafetsiz fark ediyrdu.Ama bu tartıda bu sabah çıplakkende aynı giyinncede aynı wcden snrada aynı çıktım:44:Eşimi aradım sin:44:imi ondan çıkarttımYeni tartı al yanlış işte dedim zaten uyksuuzlk biyandn yorgunluk bi yandan.Oda 100 tane tartımı alınır eve dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…