Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Yarışmacılar nerdesiniz:KK55:
Kusursuz ÖZGE:KK9:
Anlaşılamayan nötr SEHRA:KK37::KK53:
Azz öz beslenen rakibem SEMİH:KK22: :KK19:
Yoldaşım MELİSİMMMM:KK19:
Kimligini gizleyen ZUZUUUUUM:KK51:
Bnim gibi gün güzeli JOJOP:KK1::KK39:

Bugün kimsecikler gelmemiş hayrola:44:
neyim varki benimm ne yaptigim belli degil oacidan mi valla bi amacim yok az inceliyim yetiii bana gariii

kızzzzzzzzz tugba noldun sen göremiyorum ben:KK53::KK1::KK1: erımıs bıtmıssın yeter artık ıddıa mıddıa neymıs bsıey kalmamıs kucucuk kalmıssın ama super olmus yanı o eskı resımlerı hatırlıyorum o kadar buyuk karın göbek nası yokolmus dümdüz olmus masallah:nazar::nazar: bı de o elbıse ne kız 2 cocuk annesı bayana hıc yakıstıramadım:KK20::KK1:cıdden ama boyu cok kısa bana laf soylemek dusmez belkı esın ızın vermıs ama fıkrım de bu :KK34:
çok sağol arzumyaa valla bulafları duymak ne güzel sendendee:KK19:mahçup ettin yerin dibine soktun iyice:KK17::KK51:
söylemiştim gerçide sanada söyliyim elbisem kısa değil,sıyrılıyo yürürken veya oturup kalkarken ben dikkat etmemişim foto çekerken görünce cidden kısa görünmüş,,ama elimle indiriyorum ben onu diz kapağının üstünde kalıyo,kısamısa demeseniz hiç garipsemiycem valla:KK1:ama cidden okadar kısa değil,zaten mini etek hayatta giydirmez beni onca insanın arasında,sırf dedim ona ben sıyrılırsa hemen indiririm merak etme diye:KK23:oyüzden izin verilmiycek gibi bi elbise değil:KK34:hem şunu diyim sana çocuları anneme bırakıcam ve orda kimseyi tanımam etmem,onlarda beni tanımıyolar,oyüzden kimse 2çocuk annesi olduğumu çakmıycaktır eminim,,hem bilseler bile gözleri pörtler okadar nolcaktııı:KK9::KK9:

Çıtırcık şaka maka elbisen gerçektende bayağı kısaymış yaw...:KK23:kocişin haklı galiba...bence şansını fazla zorlama bu seferde kilo al derse görürsün hee:KK1:

canım yukarda arçak81e yazdıklarımda bahsettim,okursan sende anlarsın gerçeği,,:KK1:eşim başladı zaten yedirmeye,akşamları evdeya artık akşam yemeği yetmiyomuş gibi şimdide karşıma geçmiş çekirdek çitliyo hadi sende gel diyip duruyoo,neymiş çok zayıflamışım artık beslemem gerek senii:KK39:ama boşuna uğraşıyo anlamıyorum sanmasın iddaa bitmek üzereyken beni şaşırtmaya çalışıyo ama yemezleerrr:KK19::KK4:

Son düzenleme:
triendycim sen sadece diyetmi uyguladın yoksa sporda varmı ben özellikle kalça bölgem gitsin popo küçülsün istiyorum bildigin bi kaç hareket varsa paylaşırmısın senden feyiz alarak bende diyetteyim
canım şöyle söyliyim ben kilo vermeye başladığım zaman 18kilo falan verene kadardiyim hiç spor egzersiz yapmadım,,ne zaman kilom duraklama dönemine girdi,ozaman egzersiz yapmaya başlamıştım aklıma geldikçe yapıyodum sopa hareketi mekik,sağ sol eğilme,duvar şınavı:KK8:ip atlama vs.basit hareketler ne kadar işe yaradı bilemedim ilk aylar,ama bu son 2ayda farkettimki en son yaptığım 3 haftada incelten 10 hareket videosunu gördüm hepsini başladım uygulamaya tabi hergün yapamasamda gerçekten faydasını gördüm,,video aşağıda bi bak istersen:KK34:

[video=youtube;NaMbRVrocqU]http://www.youtube.com/watch?v=NaMbRVrocqU[/video]

Kocise hediye almaya gitcez anca gece girerim menum sapitti iyice son 2 gun olcak is degilllll
ufffbu menunmu sapitik yedigine bak azcikin yemissin sonrada sapik diyor menuye bence sen sapitmissin gicik kiz nolcek burcaklar yan etki yapiyor sana:KK4:

kızlarr bugun kü menümm geliyorr:KK55:
sabak 1.5 dilim çavdar ekmeği salça peynir 5 adet zeytin
okulda tenffüs aralarında beyaz leblebi :)
öğlen mavi yaşilin mısır patlağı gibi yuvarlak formlarından
17 30 gibi bi dilim çavdar üstüne salça sürüp peynirle yedim. hemn ardında 1 saatlik yürüyüşe gittim.
eve gelincede yemekten önce 1 bardak su bi tabak yoğurtlu bakla yemeği(bütün yağlarını boşalttım) 1 dilimden az çavdr ekmeği+yoğurt + 2 3 çatal makarna. .
bide ayriyetten bişi sorucam kıslar.. ben 2 gn okula gidiyorum. o gnlerde öğlen araları köfte ekmek tarzı şeyler yesem olur mu? yoksa çok mu olur? çünkü öğlene kadar acıkıyorum ve cnm bisküvi tarzı bşi yemek istemiyo ve doymuyorum onlarla. :KK56:
sen ogrenci degilmisin git yemekhanede yesene ver bir lira abildotmu neydi mis gibi sulu yemek yisene biz hep oyle yerdik ama kafan biraz ucar sap tozu koyuyorlarmis icine kilo aldirimiki o toz yaa neyse sen daha kucuksun aylakini boxmayim senin bennn ama vardir saglikli beslenen birileri salata tavuklu neyim ondan ye.yok iradene sahip cikamiyorsan ye diyene bak sanki ben cok sahibim giciksin sehraa.. ama o koftelerin icine tukuruyorlarmis lezzetli olsun doye haberin olsun univde bana oyle demislerdi dahada agzima koymadim buda benden sana hayat tecrubsi hadi yine iyisin
ben bugün ki menümü hiç beğenmedim. yazayım bakalım siz ne diyeceksiniz.
sabah 1 dilim kadar ekmek, 2 zeytin, 4 çatal peynir, 2 tane çilek reçelinin çileği, 2 çatal bal, yeşil çay
10:30 meyve karışımımın yarısı
12:00 mantı (cıssss), şekersiz nescafe
15:30 kalan meyve
18:00 4 tane iki lokmalık biber dolma, bol salata, bol yoğurt
ardından yeşil çay
3 lt kadar su
ben kilomu size yarın sabah bildireceğim. çünkü cuma izin aldım. yarın akşam üstü kardeşimin yanına gidiyorum. şehir dışına. orada tartı var ama hep aynı tartıda tartılmak daha iyidir. ayrıca yarışmanın sonucunu merak ediyorum.
bundan sonra sana recelimin cilegi dicem ne tatli tabir o yaaa ben senin esin olsam boyle dersen tenhada kistirirdim seniii:)

Sabah uyaninca 2 bardak ılık su
10.00
Nesfit meyveli (tadini hic sevmedim)paket bitince daha da yemem

12.30
1 dilim cavdar
Maydanozlu omlet
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay

14.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter

16.30
Armut
Yogurt

Sonra esim geldi avm ye gidelim dedi oncesinde kayinvalideme gittik orda 1 tabak yayla corbasi pirincli degil ama daha farkli
Bide 2 catal bakla yedim
Su icemedim ama anca 2 lt
iste menun cozutmus bi hali yokki bu menunun degilmi ey ahaliiiiii bu kiz napiiii ne demek istiiii bizeeeee

vallahi sondan bi onceki fotona bakip ic gecirdim massallah benim arkadasima yaa acaba bende olurmuyumki oleee senin boyun benden uzun gerci ama oksun 1.63um bende incelince insan daha bi uzun gorukiii cimdik at kuculmus poponada nazar deymesin allah yavrularina bagislasin nazar degmesin sanaa:nazar:

triendyy cnmm cokk güzel olmuşşun gerçekten cok begendmm inş iddayı kazanırsın cnmm :))))
:KK16::KK16::KK16:inşallah canım çok sağol:KK8:
kızlar bide bişey sorcaktım bn su 3lt su içmeye çalışıorum ama afedersinizz tuvalete zor yetişiorum sizde öle oluomuydu dısarı falan cıktıgımda tuvalet arıorum resmen su içtikçe hep bölemi olcakk :KK43:(
bu güzel bişey canım,nekadar wc'ye çıkarsan okadar yağ gidiyo diye düşün ve rahat ol:KK34:ama dışarda wc aramak zor:26:eek:yüzden ben evden çıkmadan 10dk önce su içme işine ara veriyorum çok zor oluyo sokakta vallaa:KK25::KK53:
son olarak evet hep böyle olacaaaaak,,sabretmen lazım canım şimdi 3lt içiyosan zayıflayınca 2litrede yeticek sana oyüzden azcık katlan bunlaraa:KK19:

birdee biberiye cayını nerde bulabilirim 5 i bi yerde çayıda oluomuş marketlerde satılıomu yoksa sadece aktardamı oluo :))
marketlerde 5ibiyerde bulamadımbenyaa,,oyüzden aktara sordum orda varmış ama 35 lira dedi:KK53:imkansız devamlı alamam ben onu,oyüzden 3liralık biberiye aldım ne zamandırda bitmedi vallaa:KK76::KK16::nazar:aktarda bulabilirsin:KK34:
vallahi sondan bi onceki fotona bakip ic gecirdim massallah benim arkadasima yaa acaba bende olurmuyumki oleee senin boyun benden uzun gerci ama oksun 1.63um bende incelince insan daha bi uzun gorukiii cimdik at kuculmus poponada nazar deymesin allah yavrularina bagislasin nazar degmesin sanaa:nazar:

valla çimdik attım totoma ne yalan söyliyim:KK6:aman nazar değmesin bencedee:18:
ben hiç sanmazdım bukadar yol katedeceğimi canım yaa,ama herşeyi zamana bırak inanki sen bile şaşıcaksın,,çünkü ben cidden bukadarını beklemiyodum,,ilk hedefim 65 yaptığım çizelgelerim hala duruyoo vaybee,insan kavuştukça hedefine dahada fazlasını istiyomuş indirdikçe indirdim hedefi helal olsun vallaa banaa:KK12::KK1:darısı hepinizin başınaa sabaredin azcık daaa:KK34:

Ozge bi hafta az yedi ama haftayi bu derece sıkı yapmam zafiyet gecircem kizim sutsuz kalmasin ama bunlara ragmen varımmmmmm:KK23:

ösgecim ozamn sütün azolmasınn kıyamam yaa:KK43:(
kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,:KK47:,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum:KK25:şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,:KK4:

bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyem:21::KK1:gelenleri karşılıcakmışım peeff
:KK31:neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa:KK31:bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi:KK37:bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun:KK23:cevap veremedi gözlerini kaçırdı :KK9:ay kıskancak zamanı bulduuu:KK9:

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar:KK16::KK16:

çıtırıcık hatunnn fizik 10 numara olmuş ama elbise çok kısa şekerim ayakabı cuk otuturmuş amaaaa :)
Eki Görüntüle 382443 Eki Görüntüle 382441
Eki Görüntüle 382440 Eki Görüntüle 382439

Eki Görüntüle 382444 Eki Görüntüle 382446 Eki Görüntüle 382445

Eki Görüntüle 382442 Eki Görüntüle 382447

eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne:KK17::KK1:
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii:KK37::KK19::KK4:

Yarışmacılar nerdesiniz:KK55:
Kusursuz ÖZGE:KK9:
Anlaşılamayan nötr SEHRA:KK37::KK53:
Azz öz beslenen rakibem SEMİH:KK22: :KK19:
Yoldaşım MELİSİMMMM:KK19:
Kimligini gizleyen ZUZUUUUUM:KK51:
Bnim gibi gün güzeli JOJOP:KK1::KK39:

Bugün kimsecikler gelmemiş hayrola:44:

Sabah uyaninca 2 bardak ılık su
10.00
Nesfit meyveli (tadini hic sevmedim)paket bitince daha da yemem

12.30
1 dilim cavdar
Maydanozlu omlet
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay

14.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter

16.30
Armut
Yogurt

Sonra esim geldi avm ye gidelim dedi oncesinde kayinvalideme gittik orda 1 tabak yayla corbasi pirincli degil ama daha farkli
Bide 2 catal bakla yedim
Su icemedim ama anca 2 lt
yoldaşım,

yoldaşım geldimm :) hiç vaktim yoktu buğünn:) ösgecim menüün güsell cnm meyveli nesfit güsela ama hangisini aldınmki tadını begenmedin *

kıslar menümm :)

sabah 2 dlm kepek ekmeği çilek reçeli bir parça tereyag ymurta tulum peyniri çeri domates salatalık

ara 5 kuru kayısı form çayım,,

öglen arkdşaımdaydım şekersiz açy 1 tane çörek haşhaşlı tabakta kalan diger hiç ibşeyi yemedimm:)

ara türk kahvesi 1 kırmızı elma,,,

akşam 4te ymek yedim mantı taze nane,,,,

nescafe 2 biskivi

sporlarım sahtayaa özlee:))))))))

sabah 08;00 de 6 km yürüdüm koştuk,,

100 bisiklet 100 bek hareketleri

100 basen ahraketleri aletlerle yaptık

30 merdiven

akşam tekrar çıktım ama marketee:)

kıslar menümm :)

sabah 2 dlm kepek ekmeği çilek reçeli bir parça tereyag ymurta tulum peyniri çeri domates salatalık

ara 5 kuru kayısı form çayım,,

öglen arkdşaımdaydım şekersiz açy 1 tane çörek haşhaşlı tabakta kalan diger hiç ibşeyi yemedimm:)

ara türk kahvesi 1 kırmızı elma,,,

akşam 4te ymek yedim mantı taze nane,,,,

nescafe 2 biskivi

sporlarım sahtayaa özlee:))))))))

sabah 08;00 de 6 km yürüdüm koştuk,,

100 bisiklet 100 bek hareketleri

100 basen ahraketleri aletlerle yaptık

30 merdiven

akşam tekrar çıktım ama marketee:)

Aferin benim yoldaşıma:KK19:Sen sehrayı üflesen yenersin zaten:KK1:Bu kadar kendini zorlamana gerek yok.Bide hasta feln olursun kıyamam sonra sana:21:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu suyum.
Sabah:sucuklu tost(5 ince dl.sucuk,2 incedl.ligt ekmek)ıhlamur.
Ar:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak karnıbahar,3 kaşık yogurt,1 dl.ekmk
Ara:yeşilçay,siyah çay,1dl.baklava:KK30:
Akşam:1 tas çorba,mor lahana salatası,2 parça nuget(ekmek yok:KK20:)
Ara:nescafe,probis(bisküvi)

Su:4.lt olcak(wcgitmekten gına geldi:KK59:)
Spor:evi temizledim:KK37:
150 mekik

Yarın sabaha hastaneye gidicem.Açkarınla gitmem lazım.Tahlillerden sonra mecburen simit poça feln yiycem offfffff

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu suyum.
Sabah:sucuklu tost(5 ince dl.sucuk,2 incedl.ligt ekmek)ıhlamur.
Ar:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak karnıbahar,3 kaşık yogurt,1 dl.ekmk
Ara:yeşilçay,siyah çay,1dl.baklava:KK30:
Akşam:1 tas çorba,mor lahana salatası,2 parça nuget(ekmek yok:KK20:)
Ara:nescafe,probis(bisküvi)

Su:4.lt olcak(wcgitmekten gına geldi:KK59:)
Spor:evi temizledim:KK37:
150 mekik

Guzel menun ancak probisi gunduz ki ara da yeseydin daha iyiydi ama iste insan yemekten sonra cayin kahvenin yanina illa bisi yemek istiyo

Yarın sabaha hastaneye gidicem.Açkarınla gitmem lazım.Tahlillerden sonra mecburen simit poça feln yiycem offfffff
Gecmis olsun cNim sabahtan yicen sen enazindN ben aksam pasta yicemmm:KK53:

ama ben çok acıktım. valla elim ayağım tutmuyor...şişman ama tok olmayı mı tercih etsem ki...

ebruli1820 tskler cnm cvpın için :))) trendycimm sanada cok tskr edrmm cvpların içinn :)) peki katlancam o zman wc ye kilo vereyimde yeter ki... bnde biberiye alıyım aktardan o zman bana daha uygun olur :)) biliomusun cnmm eskisi gibi yemek yemiorum zevk için degil doymak için yiyorum artıkk suyu içtikçe acıksam bile fazla yemek yiyemiorum ben suyun bu kadar faydalı olcanı bilmiodum iştah kesmede... Birde mutlu oldugum bişey paylaşmak istiorm okumanıda coooook istiorum :)) bn sürekli evdeydmm dısarı cıktım iki gün önce bi kaç kişi gördü bana hemen, kız sen kilo vermişşin ddi...biriside yüzün falan küçülmüşş zayıflamışın ddi ... hatta arkadasın annesi görmüştü kızına söle demiş arkadsın nasıl kilo vemişşe hemen farkedilio kız ne zmnadır ugrasıodu bnde duyunca inanamadım gerçkten sasırdım ve mutlu oldumm daha yeni basladıgım halde böle fark ediliosa bi kaç ay sonra büyük degişim olur die düşünüorum hatta arkads sordu ne yapıosun die bnde şimdilik sorulara güldüm acıklama yapmadım hedefime ulasırsam beelki o zmna sölerimm hihihi :)) bana verdigiin bilgiler için cokk saol hayatım ya sana ne kadar tskr etsem azdır inan iyiki tanıdım seni :))

ufffbu menunmu sapitik yedigine bak azcikin yemissin sonrada sapik diyor menuye bence sen sapitmissin gicik kiz nolcek burcaklar yan etki yapiyor sana:KK4:

sen ogrenci degilmisin git yemekhanede yesene ver bir lira abildotmu neydi mis gibi sulu yemek yisene biz hep oyle yerdik ama kafan biraz ucar sap tozu koyuyorlarmis icine kilo aldirimiki o toz yaa neyse sen daha kucuksun aylakini boxmayim senin bennn ama vardir saglikli beslenen birileri salata tavuklu neyim ondan ye.yok iradene sahip cikamiyorsan ye diyene bak sanki ben cok sahibim giciksin sehraa.. ama o koftelerin icine tukuruyorlarmis lezzetli olsun doye haberin olsun univde bana oyle demislerdi dahada agzima koymadim buda benden sana hayat tecrubsi hadi yine iyisin
bundan sonra sana recelimin cilegi dicem ne tatli tabir o yaaa ben senin esin olsam boyle dersen tenhada kistirirdim seniii:)

iste menun cozutmus bi hali yokki bu menunun degilmi ey ahaliiiiii bu kiz napiiii ne demek istiiii bizeeeee
Bugun az yedim Tamam da gec yedim ondan dedim aslinda 7 8 de yiyorum 2 gundur yarinda oyle olcak olmadi evde nesfiti ter giderim :KK14: ama bak 8 de yedim azcik yesilcayimi da icmedim aciktim gecenin 12sinde cilek kremsanti yedim

X