Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah 1dilim ekmek ardı peynir sonra 40 ogrencimle sinemaya Fetih'e gittik orda büyük Mısır yatım gofret sonra pikniğe gittik 2durum çivilere 3sigara böreği 1buyuk kalın ıslak kek 1mantar kurabiye 1 sarma irice yarım paket cips 2nardsk büyük kola yarımdan az pogaca sonra ablama geçtim 1elma 3tane orta turk kahvesi 4fistik daha yazayımmi...sevkten ölen birimi var ordaaaa uff sehraa ac kal ziftin pekini yeeeeeeee:KK39:

oooooo senn zaten kaybetinn bu iş biterrrrrr :))):KK37:

Ay çok hoşsunuz ya. Bu arada bizim menüleri de bir yorumlasanız. Ben öğrenmeye başlamışmıyım halim ne olur. Bana bir el atsanız. Aman dicem alan almış satan satmış başlarım diyetine...

Katılma bişeye zatı bana katıldın gülmekten git yatağa yorgana katil sen ben göbeklerimi katliyim

kızlar birşey sorucam. kilo verme konusunda sizi motive eden şey nedir. diyelim ki dışarda yemektesiniz. iskender yada pide yerine tavuk şiş söylemenize neden olan şey nedir.

Ben kilo vermem gerektigini biliyodum aslinda ama hep erteliyodum sonra bi aksam disari yemege gidelim dedik( kizim cok kucuk diye pek disari cikamiyoduk yemege )onu giyiyorum yakismiyo digerini giyiyorum icine giremiyorum neyse simsiyah giyindim ustume de uzun siyah ceket karafatma gibi:KK1: ama nasıl moralim bozuk.Yemek yerken de sen karsima otur 3 tane suslu puslu 0 beden kiz gram yaglari yoktuuu yaaaa benim yasim 24 kizlarin ananesi gibi giyinmisim:KK43: Esim de biraz toplu olsa neyse anlasilmaz siskolugum esim de cok zayif.İste o an kizdim kendime utandim kendimden elimde de koca hamburger tabi:KK53: Bu olay beni baya bi motive etti.Hic bir yemegin hazzi 38 beden olmanin hazzindan daha fazla olamaz.:KK12:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:sucuklu yumurta(1 yumurta,5 dl.sucuk),1dl. light ekmek,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:tavuklu pilav,ayran,2küçük ev baklavası.
Ara:yeşilçay,siyah çay.
Akşam:yarımtabak karnıbahar,1 dl.light ekmk,3 kaşık yogurt.
Ara:çay,ince 1 dl.tavuk gögsü(diger ikramlara dokunmadım:KK19:)

Su:3.5lt.
Spor:150 oklava

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:sucuklu yumurta(1 yumurta,5 dl.sucuk),1dl. light ekmek,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:tavuklu pilav,ayran,2küçük ev baklavası.
Ara:yeşilçay,siyah çay.
Akşam:yarımtabak karnıbahar,1 dl.light ekmk,3 kaşık yogurt.
Ara:çay,ince 1 dl.tavuk gögsü(diger ikramlara dokunmadım:KK19:)

Su:3.5lt.
Spor:150 oklava

Aslinda menun iyi asiriya kacma yok hic amacimiz da bu zaten herseyden az az yemek.Baklavayi pilavin hemen ustune yemediysen daha iyi..
Ben de ekmegi 1 dilime dusurdum iyice abarttim 2 dilim sabah oglen ya da aksam da 1 dilim yicem doymadigimdan degil ama bu yaziyi okudum Günlük beslenme içeriğimizin %55-60 oranını karbonhidratlardan almak gerekir. Bazen insanlar kilo vermek için karbonhidratları çok kısıtlayıp protein ağırlıklı beslenirler. Çünkü protein ağırlıklı beslenmede istirahat enerji harcaması artar ve kişiler daha çabuk ve daha çok kilo verirler. Ancak bu tür diyetlerde vücutta ketozis dediğimiz bir durum oluşur. Yani vücut kullanmak için yeterli glikoz bulamadığında kendi kas dokularından harcar. Dış görünüşü zayıflasa bile vücut yağlanması artar, iç organlarda harabiyet ve kas kayıpları oluşur. Aynı zamanda üremi, sıvı-elektrolit dengesizliği, kalp ritim bozuklukları, halsizlik, unutkanlık, konsantrasyon azalması gibi klinik şikayetler ortaya çıkar. Eğer karbonhidrat fazla alınırsa kullanılmadığı için yedek enerji olarak depolanır ve şişmanlatır.

kızlar birşey sorucam. kilo verme konusunda sizi motive eden şey nedir. diyelim ki dışarda yemektesiniz. iskender yada pide yerine tavuk şiş söylemenize neden olan şey nedir.
Benim aklıma hemen burasu geliyor:KK1:Mileet beni deli sanıyor.Gcende porsiyonda pilav vadı.Garsona pilavı bulgur pilavıyla degiştirsek akşama fırça yerim dedim.Eşimde güldü adm kim kızar dedi şaşırdı:KK9:
Sabah 1dilim ekmek arasipeynir sonra 40 ogrencimle sinemaya Fetih'e gittik orda büyük Mısır yatım gofret sonra pikniğe gittik 2durum çigkogtr 3sigara böreği 1buyuk kalın ıslak kek 1mantar kurabiye 1 sarma irice yarım paket cips 2bsrdak büyük kola yarımdan az pogaca sonra ablama geçtim 1elma 3tane orta turk kahvesi 4fistik daha yazayımmi...zevkten ölen birimi var ordaaaa uff sehraa ac kal ziftin pekini yeeeeeeee:KK39:
Sehyaraaaaa sen daha migde fesatı geçirmediysen tebrik ediyorum migdeni.:94:MAŞ. migdende bi ben yokum:KK9:Yoldaşım sen kazandın bence şimdiden ben takdim edeyim kupanı:KK19:
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
1 dilim cavdar
1 haslnmis yumurta
3 zeytin
2 ceviz
Kk peynir
Maydanoz yesilcay
13.00
1 kucuk dolma
2 sarma
Yogurt
14.30
Nescafe 2 bitter
16.30
1 kivi
Buraya kadar iyi aksam kofte yogurt yicektim 18.30 da
Kayinvalideme geldin misafir var beni de cagirdi yemegi daha yemedik 8 de anca yeriz:KK47:
Sekerli turk kahvesi kayinvalide de
İyi ögeln bişiler yemişsin:KK9:Yine harikasın:KK12:
kızlar bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın. pazar gününden sonra kendme gelemedm diyet miyet Hak getire.. :26::KK5: 2 gün aradan sonra bu günkü menümü paylaşmak istiyorum.
sabah 2 dilim çavdar ekmeği salça peynir 5 adet zeytin
öğlen bol acılı köfte ekmek+ayran (okuldaydım mecburen yedmm)
5 40 gibi bi kase yoğurt yedim içine 1 adet kivi attım hatta çok değişik bi tat oldu ama güzeldi:)
sonra 1 saat yürüyüş yaptım ama öncesinde 3 4 adet kepekli galete yedim (küçük küçük bimde oluyo ya onlardan) yürüyüşte beyaz leblebi yedimazcııkk :)
akşam yemeğinde de yarın dilim çavdr ekmeği 5 6 kaşık tavuk yemeği yoğurt salata
herzamanki gibi akşamı da yeşil çay ve su ile kapatıcamm ...:KK42:
Ben begendim menünü canım:KK34:Akşamı haff geçirmen çok iyi:KK9:
benim de bugün ki menüm şu şekilde:
07:30 da 3 lokma kadar nesfit (fazla kalmış. çok yumuşamıştı, gerisini yitemedim)
2 zeytin, 2 çatal peynir, 2 tane çilek reçelinin çileği, 2 lokma ekmek
10:30 da yarım elma, yarım portakal ve yarım kivi
12:00 de bir kepçe çorba, fırında tavuk sanırım butdu, 3/4 ünü yedim. 2 çatal pilav, naneli yoğurt haydari mi deniyordu ondan işte, salata, ekmek yok
15:30 da meyvenin geri kalanı
16:00 da tek şekerli sade nescafe
19:00 da bir kepçe çorba, bir orta karnıyarık, bol salata, bol yoğurt, iki lokma ekmek
az önce bir fincan yeşil çay
birazdan 3 mil leslie yapıcam.

bugün ki menüm nasıl olmuş. ay ben veremicem bu kiloları.
Nie veremiyesin canım biz nası verdik.Hem senin menün güzel sen melisle benm ilk menülerimize bak zamnla oturuyr düzen ki hala ben kaçamklarla doluyum:KK17::KK37:
menüm

sanah nesfit sütle yeşil çay

ara 5 biryerde çay 1 yeşil elma

öglen 1 dlm pizaa vişneli soda

ara türk kahvesi dışardaydım

akşam et kavurması bol sögüşş salataa

ara bitki çayı içcem bir avuç kuruyemiş:KK42:
Yoldaşım noldu sana:nazar:harika menüler çıkartıyosun bu aralar.Sehra sana iyi geldi galiba:KK1:
leslie adında bir bayanın yaptiği yürüyüşler. 1 mil yaklaşık 1,6 kilometreye tekabül ediyor. videoyu takip ederek farklı millerde evde yürüyüş yapıyorsun. ayrıca yorumun için teşekkürler
Canım bende o yürüyüşü yapmak istiyorum ama nerde onun videoları türkçe olarak nerden izleyebilirim ve ne yazmam lazım goole?:44:Özelden masjla aydınlatırsan beni çok sevinirim:KK16:

Kpanışı yine ben yapıcam sanıyodum özgecimde burdaymış.Bitkinim ogluş zor uyudu ama buraya yazmadan yatamıyorum nedense:21:İyigeceler canım

kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,:KK47:,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum:KK25:şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,:KK4:

bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyem:21::KK1:gelenleri karşılıcakmışım peeff
:KK31:neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa:KK31:bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi:KK37:bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun:KK23:cevap veremedi gözlerini kaçırdı :KK9:ay kıskancak zamanı bulduuu:KK9:

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar:KK16::KK16:

$ayakkabı.JPG $FILE0099.JPG
$FILE0098.JPG $FILE0079.JPG

$ben...JPG $FILE0045.JPG $FILE0039.JPG

$heyoo.JPG $FILE0047.JPG

eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne:KK17::KK1:
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii:KK37::KK19::KK4:

kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,:KK47:,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum:KK25:şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,:KK4:

bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyem:21::KK1:gelenleri karşılıcakmışım peeff
:KK31:neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa:KK31:bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi:KK37:bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun:KK23:cevap veremedi gözlerini kaçırdı :KK9:ay kıskancak zamanı bulduuu:KK9:

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar:KK16::KK16:

Eki Görüntüle 382443 Eki Görüntüle 382441
Eki Görüntüle 382440 Eki Görüntüle 382439

Eki Görüntüle 382444 Eki Görüntüle 382446 Eki Görüntüle 382445

Eki Görüntüle 382442 Eki Görüntüle 382447

eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne:KK17::KK1:
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii:KK37::KK19::KK4:

Kızzzzz inceciksin be gobek kalmis ne baska bisi :nazar::KK53: elbise herkesin tasiyabilecegi turden degil ama sana yakismis

X