Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
1 dilim cavdar
1 haslnmis yumurta
3 zeytin
2 ceviz
Kk peynir
Maydanoz yesilcay
13.00
1 kucuk dolma
2 sarma
Yogurt
14.30
Nescafe 2 bitter
16.30
1 kivi
Buraya kadar iyi aksam kofte yogurt yicektim 18.30 da
Kayinvalideme geldin misafir var beni de cagirdi yemegi daha yemedik 8 de anca yeriz
Sekerli turk kahvesi kayinvalide de

kızlar bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın. pazar gününden sonra kendme gelemedm diyet miyet Hak getire.. :26: 2 gün aradan sonra bu günkü menümü paylaşmak istiyorum.
sabah 2 dilim çavdar ekmeği salça peynir 5 adet zeytin
öğlen bol acılı köfte ekmek+ayran (okuldaydım mecburen yedmm)
5 40 gibi bi kase yoğurt yedim içine 1 adet kivi attım hatta çok değişik bi tat oldu ama güzeldi:)
sonra 1 saat yürüyüş yaptım ama öncesinde 3 4 adet kepekli galete yedim (küçük küçük bimde oluyo ya onlardan) yürüyüşte beyaz leblebi yedimazcııkk :)
akşam yemeğinde de yarın dilim çavdr ekmeği 5 6 kaşık tavuk yemeği yoğurt salata
herzamanki gibi akşamı da yeşil çay ve su ile kapatıcamm ...

Son düzenleme:

kendinde söylemişşin zaten akşama kadar ii :) köfteyide az ve ekmeksiz yersin artık yapck bişi yookk. kahveyide az şekerli iç :) bide bastıra bstıra şekerli demiş:))
yanlız bişi farkettim yulaf yememişsiiiiinnnnnnnnnnn :)) onun yerini bittere mi bıraktın yoksaaaaaa :)

benim de bugün ki menüm şu şekilde:
07:30 da 3 lokma kadar nesfit (fazla kalmış. çok yumuşamıştı, gerisini yitemedim)
2 zeytin, 2 çatal peynir, 2 tane çilek reçelinin çileği, 2 lokma ekmek
10:30 da yarım elma, yarım portakal ve yarım kivi
12:00 de bir kepçe çorba, fırında tavuk sanırım butdu, 3/4 ünü yedim. 2 çatal pilav, naneli yoğurt haydari mi deniyordu ondan işte, salata, ekmek yok
15:30 da meyvenin geri kalanı
16:00 da tek şekerli sade nescafe
19:00 da bir kepçe çorba, bir orta karnıyarık, bol salata, bol yoğurt, iki lokma ekmek
az önce bir fincan yeşil çay
birazdan 3 mil leslie yapıcam.

bugün ki menüm nasıl olmuş. ay ben veremicem bu kiloları.

kalabalık bi menü olmuş sanırım. ama çok fazla da abartılacak kadar bişi de yememişsin benceee.. akşam karnıyarık yemesen daha ii olabilirmiş.
bide ben bişi sorucamm bana leslie yürüyüşünü anlatabilir misin ?? tam olarak ne?

selam kızlarr ben eldim başıım çatlıyor buğünn(((

bizim kıs grlmemşşş menüsü yokk glaiabaaaaa

menüm

sanah nesfit sütle yeşil çay

ara 5 biryerde çay 1 yeşil elma

öglen 1 dlm pizaa vişneli soda

ara türk kahvesi dışardaydım

akşam et kavurması bol sögüşş salataa

ara bitki çayı içcem bir avuç kuruyemiş

leslie adında bir bayanın yaptiği yürüyüşler. 1 mil yaklaşık 1,6 kilometreye tekabül ediyor. videoyu takip ederek farklı millerde evde yürüyüş yapıyorsun. ayrıca yorumun için teşekkürler

Dolmadan sonra karnim doydu canim istemedi ikisini bir yiyodum zaten bitterle yulafi.kofte yedim bide salata malesef 1 kasikta pilav

Sinavin ins iyi gecmistir menunu de begendim

Ben begendim menunu herseyden az az yiyosun tadimlik yiyodun doyumluk bu sekil gidersen verirsin bence

selam kızlarr ben eldim başıım çatlıyor buğünn(((

bizim kıs grlmemşşş menüsü yokk glaiabaaaaa
Gecmis olsun canim

Menun guzel bence bu hafta iyiydi menulerin ins kaydadeger bi azalma olmustur

kızlar birşey sorucam. kilo verme konusunda sizi motive eden şey nedir. diyelim ki dışarda yemektesiniz. iskender yada pide yerine tavuk şiş söylemenize neden olan şey nedir.

bekleyip durma oyle tepemde yazmıcam ışte bugunku menumu yazıyor asağıda adın ceberrut gibinn

Sabah 1dilim ekmek arasipeynir sonra 40 ogrencimle sinemaya Fetih'e gittik orda büyük Mısır yatım gofret sonra pikniğe gittik 2durum çigkogtr 3sigara böreği 1buyuk kalın ıslak kek 1mantar kurabiye 1 sarma irice yarım paket cips 2bsrdak büyük kola yarımdan az pogaca sonra ablama geçtim 1elma 3tane orta turk kahvesi 4fistik daha yazayımmi...zevkten ölen birimi var ordaaaa uff sehraa ac kal ziftin pekini yeeeeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…