Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

meraba kızlar,
Sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım malum bende diyetteyim yaşım 34 galiba sizden bayağı büyüğüm benimde 18 aylık bir bebişim ve 16 kilocuk kadar fazlam var.aslında 20 kiloydu ama 4 kilosunu sizle beraber verdim olleeeyy... acelem yok amacım yavaş ve kalıcı kilo vermek çok araştırma yaptım sağlık proğramlarını çok dinliyorum elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum... bundan sonrada müsadenizle sizle beraber yola devam etmek istiyorum sevgiler

Triendy cim bu arada seni çok tebrik ediyorum valla brawo çok çıtır olmuşsun gerçekten umarım kalan azıcık kilonuda en kısa zamanda verirsin ve kocişinle iddiayı kazanırsın canım darısı başıma inşallah...

Bizde yaris yapiyoruz
Sehra&Melis
Semih&Ebru
Ben&Jojop
Cuma tartida - cikan kazanacak.
Yarindan itibaren menunu yazabilirsin

Hosgdin canim tebriklr bi baslangic yapmissin kilonu hedef kilonu yazarsin cuma tarti gunu
Menu paylasirsin artik

Espri yaptim zaten canim:13:

burdayım canım dünkü menümü hiç söylemeyeyim berbat

sen 4gün baya bi puan toplarsın yemezsennn diyim sanaa epru burda resmim yok facede 2resmim var ama az daha merak ett eh senin kadar güsel sayılırım 59.9 gordujumm zaman gostercem sozz

lalezar hoşgeldin

lalezar hoşgeldn kapı açık buyur tabi :) 34 yaşındadın bzim en küçüğümüz 18 ben 29 :) bebeş varmış anc ayavaş yavaş verisin uamruım cuma tartı günümüzz ve menülerini herğün yazman gerek

ösge biliyorum espiri :)))))))) semihcim kötü beslenmsinn ama daha 4 ğünün var cnm dur bir:))

evett sahracık faceten ekleyelim görelim senii dimi amaaaaaaakimle yarıştıgımı biliyim amaaa

menüm gelsdin:)

sabah 1 omlet domates tlum peyniri çay

ara ıhlamur çayım 1 elma

öglen 1 lahmacun ayran :) yupii:))) sahraya ğün dogduu desem ama cipsle kapımıza gelir:)

ara türk kahvesi 5abadem

akşam tavuk şiş salataa ayran

5 biryerde çayım

2 kalulu biskivi

1 yeşil elma

Daha yeni basladin ilk gunlerde borek corek yapmada yemede derimboregin yerine. Cavdar ekmegi olsa kahvaltin iyiydi.sana caykurun teneke kutuda bergamut aromLi yesil cayini oneririm sallama pek fayda etmiyo ben cok faydasini gordum sekersiz iciceksin tadida. Nefis
Ogle ne ole 2 kasik nohut 2 kasikla doyulurmu 5 6 kasik te yogurtla ayranla ye sagliksiz olmus
Ara olmamis muz gene cok kalorilii onu yemeyi biraz ertele
Lokuma yorum bile yok aksamda yememissin hic o sut anca aksamdan sonrski ara olur boyle cAbuk pes edersin butun gun ac gezmissin sagligindan olursun menulerimize bi goz at hemen hayal kirikligina ugrama anca oturcak duzenin cok az yemekle saglikli zayiflanmaz tekrar geri alirsin o kilolari hep ayni seyi yazmktan yoruldum 1 haftaya kalmaz duzene girersin yeter ki isteSusuz olmaz 3lt nin altina inme bu olmazsa olmaz

VAlla guzel menu

kıslar ben 29 yaşındayım ama metobolizma yavaşlarmı bu yaşrldaaaa
Melisim sevdicegimm bakiyorummetabolizma yas bağlantısına girmişin psikopata baglamisinnnn
Yivrummm hadi pes deYarinda benden sana izin gunü ossun. Ne dirsinnnn

Son düzenleme:
Bı önce yazdığımı yi d begen ibe begenduzelttimde onure oluyorumm memizde gorsunnnn

Bı önce yazdığımı yine begendeduzelttimde mutlu oluyorum bitter niyetine melisss gorsunnnn

Melisim sevdicegimm bakiyorummetabolizma yas bağlantısına girmişin psikopata baglamisinnnn
Yivrummm hadi pes deYarinda benden sana izin gunü ossun. Ne dirsinnnn

hayatımda hiç opes etmedim çok azimli ve hıslıydırr tutugumu koparımm senied parçalıcam:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…