- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.481
Kaynanamdayım kızlar.Saolsun bi zamnlar kullandıgı mekik aleti varya sırtı raylı sistemli.Onu bana verdiBana inanıyor ve hep zamanında 1 senede 25 kiloyu nasıl verdigi ile ilgili tüyolar veriyor
dün öğleden sonra annemler gittim . ailem başka bir şehirde oturuyor. yeni geldim evime. sayfalar dolmuş. iki gündür yediklerimi yazmasam diyorum...halim ne oldu bilmem. anneme ayda bir gidiyorum. elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım. sizden ne haberler var.
meraba kızlar,
Sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım malum bende diyetteyim yaşım 34 galiba sizden bayağı büyüğüm benimde 18 aylık bir bebişim ve 16 kilocuk kadar fazlam var.aslında 20 kiloydu ama 4 kilosunu sizle beraber verdim olleeeyy... acelem yok amacım yavaş ve kalıcı kilo vermek çok araştırma yaptım sağlık proğramlarını çok dinliyorum elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum... bundan sonrada müsadenizle sizle beraber yola devam etmek istiyorum sevgiler
Espri yaptim zaten canim:13:
burdayım canım dünkü menümü hiç söylemeyeyim berbat
sen 4gün baya bi puan toplarsın yemezsennn diyim sanaa epru burda resmim yok facede 2resmim var ama az daha merak ett eh senin kadar güsel sayılırım59.9 gordujumm zaman gostercem sozz
sabah 11. 1bucukomlet 1kkhelva 1kkpeyir 1çavdar 6adet pat kızartması
ara13.1elma
öğle14. 4kasıknohut 1kase makarna salatası(mayonezli falan) soğan
ara15.1bonbon şeker sütlükahve
aşam19.balıkla salata yicem inşallah
spor.yok
su.3lt
Bitki çayı:evet
bence fazla bir menü.ben kesinlikle h.içi daha iyi menü çıkarıyorum allahtan okul var. ya olmasaydı be olurdum bilidiğin topmelis şimdi yemiştir kuş kadar sporda yapmıştır işşallah pikniğe gitmiştir kocasıynan mutlu mesut olsunlar yesinler bol bol
lalezar hoşgeldinmeraba kızlar,
Sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım malum bende diyetteyim yaşım 34 galiba sizden bayağı büyüğüm benimde 18 aylık bir bebişim ve 16 kilocuk kadar fazlam var.aslında 20 kiloydu ama 4 kilosunu sizle beraber verdim olleeeyy... acelem yok amacım yavaş ve kalıcı kilo vermek çok araştırma yaptım sağlık proğramlarını çok dinliyorum elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum... bundan sonrada müsadenizle sizle beraber yola devam etmek istiyorum sevgiler
Bizde yaris yapiyoruz
Sehra&Melis
Semih&Ebru
Ben&Jojop
Cuma tartida - cikan kazanacak.
Yarindan itibaren menunu yazabilirsin
kızlar bugünk,menüm
sabah 1 kk peynir,3 zeytin,1 domates ,yarım salatalık ,yumurta,2 börek(utanıyorumm)
öğle 2kaşık nohut
ara yarım muz 2 lokum (yıne utanıyorum)
akşam 1 bardak tarçınlı süt
,
ya bumenüçok kötü hiçbegenmedim
sporda yok
su da az
2.günde çaktım
VAlla guzel menumenüm gelsdin:)
sabah 1 omlet domates tlum peyniri çay
ara ıhlamur çayım 1 elma
öglen 1 lahmacun ayran :) yupii:))) sahraya ğün dogduu desem ama cipsle kapımıza gelir:)
ara türk kahvesi 5abadem
akşam tavuk şiş salataa ayran
5 biryerde çayım
2 kalulu biskivi
1 yeşil elma
Melisim sevdicegimm bakiyorummetabolizma yas bağlantısına girmişin psikopata baglamisinnnnkıslar ben 29 yaşındayım ama metobolizma yavaşlarmı bu yaşrldaaaa
bence sen kafaya koyunca zayıflıcakk bi tipsinnn.güçlü isteklerin var çünküm..bunu sağlıklı besleneye yönlendirsen süper olur üzme tatlı canınıı be
VAlla guzel menu
Melisim sevdicegimm bakiyorummetabolizma yas bağlantısına girmişin psikopata baglamisinnnn
Yivrummm hadi pes deYarinda benden sana izin gunü ossun. Ne dirsinnnn
Bı önce yazdığımı yine begendeduzelttimde mutlu oluyorum bitter niyetine melisss gorsunnnn