Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
10.00
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay,roka

12.30Kocis uyandi gevrek aldi taze taze bende onunla ara ogun gibi yaptim
Yarım gevrek hepsini yemedim
2 parca peynir
Yarim domates,salatalik
Siyah cay(sekersiz)

14.30
Nescafe
3 yulafli
1 bitter

17.00
3 cilek
3 kasık yogurt
2 findik

18.45
5 kasik semizotu
Salata
Ayran
Yarim gevrek
yiycem

Sonra
Yesilcay 1 bitter
Su:4 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi

Dermisimmmmm tabi ki yemedim sevinme hicc
KizzzzBen de gercek sandim..bazen saf tarafım tutar böyle kandırırım bende bugun cok yicem oh neyse Özge de yemiş diyorum salak gibi
dünkü menüm sabah yarım ekmekle peynir sucuklu yumurta falan yedim ara bir meyveli kek akşam sınırsız doyana kadar pilav 1 tabak kuru fasulye sonra 1 avuç patlamış mısır şekersiz çay
Hah tam bana göre bı rakipsin sen canım su osgeeem hic yemiyo sınır oluyorum
Sehraaaaa resmini koysana seni çok merak ediyorummmm:98:
hakikaten Sehraa ya seni merak etmemek elde degil..nası bı kız bu diye hep dusunuyorum:44:
Gidin gidin canım yarın gidin hemen bence..bu hafta gidin yaaa..17 si cok gec..ben o hafta gene senle rakip olmak istiommm

Kızım bı yemek ye yaa..bı kocanda gezmeye git pazar pazar yiyin.Hamburger menü falan ye.yarın güne falan git..evde oturup durmaa..ya ben evde durmuyorum ki hic..poffffBizimkilerin Bahçeli evleri var her pazar piknik moduna bağlıyoruz..hafta ici gün gezme modu..evde dursam ben de yerim semız otu 10 fındık..aha bu da menüm..daha bitmedi gün ama..daha asıl önemli yere gelmedik..onu da yazarım..neyse cuma gün belli olacak hersey yesem bile erken yiyorum..sık emziriyorum..gor bak sen Özge seni nası nakavt ediyorummm

2 bardak su
Sabah..09.30 yarım bardak yarım yarım yağlı sütler nesfit( kocisle gec uyanır diye)

Öğlen..12.00..3 dilim tam buğday ekmegi üstüne kasar sucuk ızgara yaptım.1 lokmacik yağ bal, sekersiz çay,,

15.00..3 tane kuru kayısı, 1 meyvesi soda, 1 kare sutlu çikolata

16.00.. Çeyrek ekmek arası kusbasi et kavurma, sekersiz çay

Aksama da etli pide var..ama 2 parça yicem..azcik..ayran iccem..normalde 4 5 parçanın canına okurum acımam ama osge varken hayatta yemem

Ben de icimden diyodum kkya girmedigine gore kesin mangal yapiyolar die esim dun gece calisti simdi uyuyo ben cok gezmeyi sevmem( ev gezmesini ) Yazi bekliyorum ben havalar ısınsin kizimi gezdircem bol bol cok hasta oldu guvenemiyorum da havalara ins tatilde de hasta olmaz.
Bugun nesfit alcaktim 1 hafta daha almicam belki sonra baslarim.
Bu haftada kim kimi nakavt ediyo gor bakalim tatilde de kendime odul vercem 1 gun diledigimce yicem 3 gun dikkat etcem
Sende bu aksam 4 5 Allah ne verdiyse ye 2 taneyle doyulur mu hic

kıslar şimdi ben böyle sizi yorumlayınca kendi menülerimden dolayı utanıyorum kızmaya

Kendine haksizlik yapma bence soyle yap bak 6 gun duzenli ye 1 gun istedigini ye doyans kadar ye boylece hic uzulup stres olmazsin canin bisey cekerse az kaldi 3 gun sonra serbest gunum dersin boylece hergun az da olsa kacamak yapmazsin

şimdi tartıldım 68.6
Bu saatte tartilip ne olmasini bekliyodun ki tabili fazla cikcak ben sana basindan beri yardimci olmaya caisiyom sen kafanin dokine gidiyon ben kilo verirken 1 ay tartilmadigim oldu moralim bozulmasin diye sirf sizin icin tartiliyom yoksa tartilmazdim gene nese gecmisi birak dedigim gibi yap 6 gun saglikli beslen az degil az yeme cokta 1 gun serbest
Sen suda mi icmiyon yoksa

dün öğleden sonra annemler gittim . ailem başka bir şehirde oturuyor. yeni geldim evime. sayfalar dolmuş. iki gündür yediklerimi yazmasam diyorum...halim ne oldu bilmem. anneme ayda bir gidiyorum. elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım. sizden ne haberler var.

Yine kusursuzsun
Sanki hem ekmek arası et hemde pide arka arkaya aynı günde çok olmuş canım.Özgenn kusursuz menülerinden korkup daha kusursuz olman lazım
şimdi tartıldım 68.6

64:

Kaynanamdayım kızlar.Saolsun bi zamnlar kullandıgı mekik aleti varya sırtı raylı sistemli.Onu bana verdiBana inanıyor ve hep zamanında 1 senede 25 kiloyu nasıl verdigi ile ilgili tüyolar veriyor

kızlar bugünk,menüm

sabah 1 kk peynir,3 zeytin,1 domates ,yarım salatalık ,yumurta,2 börek(utanıyorumm)
öğle 2kaşık nohut
ara yarım muz 2 lokum (yıne utanıyorum)
akşam 1 bardak tarçınlı süt
,
ya bumenüçok kötü hiçbegenmedim
sporda yok
su da az
2.günde çaktım

sabah 2dilim çavdar 1 yumurta 3biber kızartma 2 kare peynir salatalık çay.öglen yarım künefe yedim sadece:) akşam 3pirzola sogan ve 2dilim çavdar ekmegi baya bişi yemişim ben yaw:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…