- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.461
KizzzzDermisimmmmm tabi ki yemedim sevinme hicc
Hah tam bana göre bı rakipsin sen canım su osgeeem hic yemiyo sınır oluyorumdünkü menüm sabah yarım ekmekle peynir sucuklu yumurta falan yedimara bir meyveli kek akşam sınırsız doyana kadar pilav 1 tabak kuru fasulye sonra 1 avuç patlamış mısır şekersiz çay
hakikaten Sehraa ya seni merak etmemek elde degil..nası bı kız bu diye hep dusunuyorum:44:Sehraaaaa resmini koysana seni çok merak ediyorummmm:98:
Gidin gidin canım yarın gidin hemen bence..bu hafta gidin yaaa..17 si cok gec..ben o hafta gene senle rakip olmak istiommmKızlar kocis ayin 17 sine rezervasyon yaptirmis bizim gibi cocuklu bi aileyle birlikte tatile gidiyoruz 4 gun. Acik bufe tatlilar pastalarhadi sabah cavdar ekmek yumurta ayni evdeki gibi yicem guzel yesilcy demleyemem off oglen napcam hamburger gozleme manti hep o tarz oglen menuleri aksam da et sebze yerim ekmek yemem ama tatlilara bakipta yememek 4 gun bakalim irademi sınıcak bi firsat aslinda kilo veremem de almam ins.
Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
10.00
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay,roka
12.30Kocis uyandi gevrek aldi taze taze bende onunla ara ogun gibi yaptim
Yarım gevrek hepsini yemedim
2 parca peynir
Yarim domates,salatalik
Siyah cay(sekersiz)
14.30
Nescafe
3 yulafli
1 bitter
17.00
3 cilek
3 kasık yogurt
2 findik
18.45
5 kasik semizotu
Salata
Ayran
Yarim gevrek
yiycem
Sonra
Yesilcay 1 bitter
Su:4 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
KizzzzBen de gercek sandim..bazen saf tarafım tutar böyle kandırırım bende bugun cok yicem oh neyse Özge de yemiş diyorum salak gibi
Hah tam bana göre bı rakipsin sen canım su osgeeem hic yemiyo sınır oluyorum
hakikaten Sehraa ya seni merak etmemek elde degil..nası bı kız bu diye hep dusunuyorum:44:
Gidin gidin canım yarın gidin hemen bence..bu hafta gidin yaaa..17 si cok gec..ben o hafta gene senle rakip olmak istiommm
Kızım bı yemek ye yaa..bı kocanda gezmeye git pazar pazar yiyin.Hamburger menü falan ye.yarın güne falan git..evde oturup durmaa..ya ben evde durmuyorum ki hic..poffffBizimkilerin Bahçeli evleri var her pazar piknik moduna bağlıyoruz..hafta ici gün gezme modu..evde dursam ben de yerim semız otu 10 fındık..aha bu da menüm..daha bitmedi gün ama..daha asıl önemli yere gelmedik..onu da yazarım..neyse cuma gün belli olacak hersey yesem bile erken yiyorum..sık emziriyorum..gor bak sen Özge seni nası nakavt ediyorummm
2 bardak su
Sabah..09.30 yarım bardak yarım yarım yağlı sütler nesfit( kocisle gec uyanır diye)
Öğlen..12.00..3 dilim tam buğday ekmegi üstüne kasar sucuk ızgara yaptım.1 lokmacik yağ bal, sekersiz çay,,
15.00..3 tane kuru kayısı, 1 meyvesi soda, 1 kare sutlu çikolata
16.00.. Çeyrek ekmek arası kusbasi et kavurma, sekersiz çay
Aksama da etli pide var..ama 2 parça yicem..azcik..ayran iccem..normalde 4 5 parçanın canına okurum acımam ama osge varken hayatta yemem
kıslar şimdi ben böyle sizi yorumlayınca kendi menülerimden dolayı utanıyorum kızmaya
ösgecim yerinde olsam tatilde ne önüme gelirse yerdim
Bu saatte tartilip ne olmasini bekliyodun ki tabili fazla cikcak ben sana basindan beri yardimci olmaya caisiyom sen kafanin dokine gidiyon ben kilo verirken 1 ay tartilmadigim oldu moralim bozulmasin diye sirf sizin icin tartiliyom yoksa tartilmazdim gene nese gecmisi birak dedigim gibi yap 6 gun saglikli beslen az degil az yeme cokta 1 gun serbestşimdi tartıldım 68.6
bence sen kafaya koyunca zayıflıcakk bi tipsinnn.güçlü isteklerin var çünküm..bunu sağlıklı besleneye yönlendirsen süper olur üzme tatlı canınıı beşimdi tartıldım 68.6
Yine kusursuzsunSabah ac karnina 2 bardak ılık su
10.00
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay,roka
12.30Kocis uyandi gevrek aldi taze taze bende onunla ara ogun gibi yaptim
Yarım gevrek hepsini yemedim
2 parca peynir
Yarim domates,salatalik
Siyah cay(sekersiz)
14.30
Nescafe
3 yulafli
1 bitter
17.00
3 cilek
3 kasık yogurt
2 findik
18.45
5 kasik semizotu
Salata
Ayran
Yarim gevrek
yiycem
Sonra
Yesilcay 1 bitter
Su:4 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Sanki hem ekmek arası et hemde pide arka arkaya aynı günde çok olmuş canım.Özgenn kusursuz menülerinden korkup daha kusursuz olman lazımKizzzzBen de gercek sandim..bazen saf tarafım tutar böyle kandırırım bende bugun cok yicem oh neyse Özge de yemiş diyorum salak gibi
Hah tam bana göre bı rakipsin sen canım su osgeeem hic yemiyo sınır oluyorum
hakikaten Sehraa ya seni merak etmemek elde degil..nası bı kız bu diye hep dusunuyorum:44:
Gidin gidin canım yarın gidin hemen bence..bu hafta gidin yaaa..17 si cok gec..ben o hafta gene senle rakip olmak istiommm
Kızım bı yemek ye yaa..bı kocanda gezmeye git pazar pazar yiyin.Hamburger menü falan ye.yarın güne falan git..evde oturup durmaa..ya ben evde durmuyorum ki hic..poffffBizimkilerin Bahçeli evleri var her pazar piknik moduna bağlıyoruz..hafta ici gün gezme modu..evde dursam ben de yerim semız otu 10 fındık..aha bu da menüm..daha bitmedi gün ama..daha asıl önemli yere gelmedik..onu da yazarım..neyse cuma gün belli olacak hersey yesem bile erken yiyorum..sık emziriyorum..gor bak sen Özge seni nası nakavt ediyorummm
2 bardak su
Sabah..09.30 yarım bardak yarım yarım yağlı sütler nesfit( kocisle gec uyanır diye)
Öğlen..12.00..3 dilim tam buğday ekmegi üstüne kasar sucuk ızgara yaptım.1 lokmacik yağ bal, sekersiz çay,,
15.00..3 tane kuru kayısı, 1 meyvesi soda, 1 kare sutlu çikolata
16.00.. Çeyrek ekmek arası kusbasi et kavurma, sekersiz çay
Aksama da etli pide var..ama 2 parça yicem..azcik..ayran iccem..normalde 4 5 parçanın canına okurum acımam ama osge varken hayatta yemem
şimdi tartıldım 68.6