Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bugün sabah bir popkek öğle bir tabak bamya ve biraz yoğurt akşam yememeyi düşünüyorum dünkü yediklerimden sonra yememem lazım dengelemek için

Kızlar kocis ayin 17 sine rezervasyon yaptirmis bizim gibi cocuklu bi aileyle birlikte tatile gidiyoruz 4 gun. Acik bufe tatlilar pastalar hadi sabah cavdar ekmek yumurta ayni evdeki gibi yicem guzel yesilcy demleyemem off oglen napcam hamburger gozleme manti hep o tarz oglen menuleri aksam da et sebze yerim ekmek yemem ama tatlilara bakipta yememek 4 gun bakalim irademi sınıcak bi firsat aslinda kilo veremem de almam ins.

Ebrunun yuzunde guller açıyo :124:
:92:

Semih sana güzel bir haberim var.Dijital tartımı eşim yaptırmış saolsun.Ama bu tartıda ..........kadar(söylemiycem rakamını sevinme die)fazla çıkıyorYa ben mi kilo aldım ama büyük ihtimalle yanlış ayar yapılmıştır eminim öyledir yaw

dünkü menüm sabah yarım ekmekle peynir sucuklu yumurta falan yedim ara bir meyveli kek akşam sınırsız doyana kadar pilav 1 tabak kuru fasulye sonra 1 avuç patlamış mısır şekersiz çay
yuh diyorum kibar tarafından semihhh gel bide beni yee bak bende senden genler tasıyorum ama olmaz boylee gercekten amacımız belli sonuçta kendimede diyorum yanıı hepimizee olay kilo korumakk değil çıtırımın tugbamın dediği gibi kilo vermekkkkkk o yuzden aslında her bı yediğimiz kaçamak kilo vermye vurulmuş bir darbe..bi oyun oynayalımmı nakın dinleyin beni

İnş. dayanabilrsin canım.Gecen yaz gittimz otelde sadece 8 çeşit tatlı vardı.Ve ben hepsinden 1 tane yiyordumAma bu yaz napıcam bilmiyorumMezelerden soguk aparatiflerden al tabagın dolu gözükünce belki gözünde doyar ne bilim:26:

gun içide tam yicekkken yanı halıhazırda elimizde avcumuzda duruyorken bi halede götürceğimiz seylerı irademize sahip çııp agzımıza goturmezse 1puan yersek -1 puan...örneğin akşam 8de mısır patlattık ve yemiyoruz herkes yerke 1puan ama öglen 1dondura yedik -1 puan sabah patataes kızartması yedik -1 puan..misafirlite keki breği yedik tatlıyı yemedik -2 1daha -1puan gibi.niyere not alalım yada yazalım meumuzle beraber kim artıda olursa o zati - yi görecek tartıda allahın izniyleeee

Kızlar dün gece içim yandı agzım kurudu resmen balıktan mıdır bilmiyorum.Ama bildigim tekşey habire su içtim wc gittim.13 bardak su içtim nerdeyse 3lt.

sen 4gün baya bi puan toplarsın yemezsennn diyim sanaa epru burda resmim yok facede 2resmim var ama az daha merak ett eh senin kadar güsel sayılırım 59.9 gordujumm zaman gostercem sozz

Eet olabilir booooollllll salata yiyim barii o pastaciklar ahhhh Allahim sen yardim et elimden geleni yapcm

Hava açtı.Ogluş ve kociş uyansın.Açıkhavada yürüyeyim biraz ee markete alışverişede gidilecek.Temposuzda olsa yürümüş olurum en azından.Bi yandanda şimdi mekik çekeym

1catal al bak tadına eşininkinden sonrada 1 iki damla su dok içine miğden bulansın görüntüsünden yeme öbür turlu kesin yersin ahanda buraya yazıyorum

sen 4gün baya bi puan toplarsın yemezsennn diyim sanaa epru burda resmim yok facede 2resmim var ama az daha merak ett eh senin kadar güsel sayılırım 59.9 gordujumm zaman gostercem sozz

O 4 gunde 3 aylik puan toplarim yemezsem ama abartmicagimi biliyorum ama 0 kacamakta olmaz yani du bakalim gelsinde ogun gorcez 2 haftaya kadar biraz daha vereyim bari yaa aslinda suan halimden memnunum ama koruma amacli 1 2 kilo daha versem isime yarar

1catal al bak tadına eşininkinden sonrada 1 iki damla su dok içine miğden bulansın görüntüsünden yeme öbür turlu kesin yersin ahanda buraya yazıyorum

Tabi canim kolaymi acik bufe sonuctta bide sık ara ogun yapamican acikcan aksam ekmek pilav yemem buda bi arti tatlilarada bi tabak doldururdum kendime yemek niyetine yerdim cok seviyorum cunku esin tatli hic sevmezHele benim gibi kakaolu pasta tatli hiccc

sabah 11. 1bucukomlet 1kkhelva 1kkpeyir 1çavdar 6adet pat kızartması
ara13.1elma
öğle14. 4kasıknohut 1kase makarna salatası(mayonezli falan) soğan
ara15.1bonbon şeker sütlükahve
aşam19.balıkla salata yicem inşallah
spor.yok
su.3lt
Bitki çayı:evet
bence fazla bir menü.ben kesinlikle h.içi daha iyi menü çıkarıyorum allahtan okul var. ya olmasaydı be olurdum bilidiğin topmelis şimdi yemiştir kuş kadar sporda yapmıştır işşallah pikniğe gitmiştir kocasıynan mutlu mesut olsunlar yesinler bol bol

Sadece haftasonlari kahvaltiyi abartmak kilo aldirmaz aksami iyi kapat ama oglende bence cok kotu degil aksam kacamak yapmazsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…