- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.521
sabah 2cavdar2kkpeynir2ceviz4zeytin domtes biber maydonoz cay
ara orta turk kayfe
ogle yarim palamut 1kase dolusu havuclumayonezli tursulu dereotlu makarna salatasi
ara komsuma gitcem sutlukahve icerim sanirim yada hurma umre ziyareti
aksamda haslanmis karnibahr yogurtnann
eve aksam kofte pates kizartma yapcam yemem insallah yada soyle soylryeyim yemicem.
yarin ogrencilerimi sinemya gotucem sonrasinda piknige.cocuklarin listesini gordum cigkofteden tutun sarmalara obur tarafindan tutun iclikofteden dolmaya gadddeeeee oifffff yicem ama salata tarzi mayali seylere buasamayi dusunuyorum alllaam yuptennn yardim et melissss uff sende gitsene yarin bi yerlere yaaa evde otur otur nireye kadar de bana ama az yersemde aksam byrdan kendime teprik karti yollicammm ahanda buraya yaziyorum teprikkkk yazdim istegulmeyin vururum zaten regliyimde uf bu hic adil degilllll
Aksama menumu bekle osgeeeeBugun edeyim misafir yok sen goturrrr pastaları osgeeee Ye yere..mayali da ye..kek de yeee..kurabiye yeeeee..yeee...
ne bileyim iyi hosta sagliksiz besleniyorsun et yok balik tavuk corba neyim yok erista sarma nolakii yani k.hidrat degeri yuksek vitamin degeri dusuk onlarin ben sabah ogle aksam ogunleri olmasindan yanayimm melisim oyle yapiyor beni deli ediyorrrr:26:Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
1.5 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yeşilçay,roka, maydanoz
13.05
Yarim elma yogurt
14.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter
17.00
10 fındık
18.45
Yarim tabak eriste
2 sarma
Yogurt
Salata
Aksama yesilcay 1 bitter
Su.3lt
ne bileyim iyi hosta sagliksiz besleniyorsun et yok balik tavuk corba neyim yok erista sarma nolakii yani k.hidrat degeri yuksek vitamin degeri dusuk onlarin ben sabah ogle aksam ogunleri olmasindan yanayimm melisim oyle yapiyor beni deli ediyorrrr:26:
ama sen vermissin sonucta boyle yaparak demi bendemi senin yolundan ilerlesem ne yok ama ben yapamam galiba eve geldigimde ac kurt gibi oluyorum e ara ogun sonrada aksam yemegi zati ben bole mutluyum du bakalim belkim kiloda veririm
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
1.5 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yeşilçay,roka, maydanoz
13.05
Yarim elma yogurt
14.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter
17.00
10 fındık
18.45
Yarim tabak eriste
2 sarma
Yogurt
Salata
Aksama yesilcay 1 bitter
Su.3lt
kızlar bugün ki menüm. ben bilemedim iyi mi kötü mü
sabah 07:30 da bir kase nesfit
08.30 da bir salatalık
10:30 da bir fincan yeşil çay
11:00 de işe götürdüğüm bir elma, bir portakal ve bir kivinin yarısı
12:00 de birkepçe sanırım yayla çorbası
bir kepçe kadar bezelye
3 yk kadar makarna
bir kase çacık
çok küçük bir dilim ekmek
16:00 da kalan meyve
17:00 de bir karnıyarık
2 yk kadar makarna
yoğurt
turşu
17:30 da 2 kuru kayısı
18:00 de yeşil çay
3 litre su
spor yok. hala işteyim.
Kıs Özge ben hep senle rakip olcamSen yemiyon diye utancımdan ve de hırsımdan yiyemiyorum..valla iyi oldu bu bana..her gün en az bir kacamak yapıyorum degilse..gerçi dışarıda olsam belki gene......
Süper bir menü yoldaşım inanamıyorum herşey tam
Kyabeden sehrayla yarışsınnnnnKaybetmek istemiyorum nolur semih acı banada kaybetmeyeyim Şaka bi yana yoldaşım ben senle nasıl yarışırım kıyamam bol bol yerim :13:Ben jojopla yarışayım en iyisi.Çünkü ikimizde habire günlerde yada misafrlikte illa bi şekilde bi yerlerde tıkınıyoz ve bebişlere güveniyoz Kız özge sen kimeye gitmiyon yada hiç misafirin gelmiyormu? Hergün aynı şeyler rutin menülerin :44:
Canım bende bştan içmemiştim ama eczaneeye sordm nettenden baktım2 fincan içiyorum ben.Çok şükür azalmadı.
sabah 2cavdar2kkpeynir2ceviz4zeytin domtes biber maydonoz cay
ara orta turk kayfe
ogle yarim palamut 1kase dolusu havuclumayonezli tursulu dereotlu makarna salatasi
ara komsuma gitcem sutlukahve icerim sanirim yada hurma umre ziyareti
aksamda haslanmis karnibahr yogurtnann
eve aksam kofte pates kizartma yapcam yemem insallah yada soyle soylryeyim yemicem.
yarin ogrencilerimi sinemya gotucem sonrasinda piknige.cocuklarin listesini gordum cigkofteden tutun sarmalara obur tarafindan tutun iclikofteden dolmaya gadddeeeee oifffff yicem ama salata tarzi mayali seylere buasamayi dusunuyorum alllaam yuptennn yardim et melissss uff sende gitsene yarin bi yerlere yaaa evde otur otur nireye kadar de bana ama az yersemde aksam byrdan kendime teprik karti yollicammm ahanda buraya yaziyorum teprikkkk yazdim istegulmeyin vururum zaten regliyimde uf bu hic adil degilllll
sahracıkkk etkisiz oldugun içişnnn ben kafama gör etakıulıyorumm dişli rakipp isteirm benn senn ssbur cuburcusunn:)dedimya komsuya umre ziyaretine gittim diye zemzem ictim 5hurma yedim 1 catalda kek yadim vallahi melisim olmasa o tabagi gotururdum kalmazdi asla aksamada yemezdim biseyy kis meliss zayiflama ilacimsin sen benim yan etkinde sifirrrr ama onca hurmayi huplettim ya umreye gitsem okadar yemezdim haciii:26:he unutmadan fincandan ortasekerlisutlu nescafe
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.00
1.5 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yeşilçay,roka, maydanoz
13.05
Yarim elma yogurt
14.30
Nescafe
4 yulafli